2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Φίλτρα Νερού Βρύσης: Τί είναι και τι κάνουν

13/06/2017
από Γιάννης Μπουζάνας
Φιλτρα Νερου Βρυσης

Τα φίλτρα νερού βρύσης αποτελούν μία οικονομική λύση για να πίνετε φιλτραρισμένο και σχετικά καθαρό νερό. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, τα φιλτρα νερου βρυσης συνδέονται στη μπαταρία της κουζίνας (στη βρύση σας) και σας επιτρέπουν να πίνετε φιλτραρισμένο νερό με ένα γύρισμα του διακόπτη. Με τον ίδιο διακόπτη μπορείτε να έχετε αφιλτράριστο νερό για να πλένετε τα πιάτα.

Η καρδιά του φίλτρου είναι ένα ανταλλακτικό φίλτρο από ενεργό άνθρακα. Ο ενεργός άνθρακας έχει την ιδιότητα να αποθηκεύει στους μικρο πόρους του τους βλαβερούς για την υγεία σας παράγοντες (όπως είναι το χλώριο) και φυσικά να βελτιώνει τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.

Επειδή το μέγεθος του φίλτρου είναι αρκετά μικρό, το ανταλλακτικό φίλτρο έχει συνήθως κάποιο περιορισμό στο πόσο μεγάλο μπορεί να είναι, με αποτέλεσμα να χρειάζεται τακτικά αλλαγή. Στα περισσότερα φίλτρα βρύσης που κυκλοφορούν, η αντικατάσταση του φίλτρου γίνεται συνήθως κάθε τρεις μήνες.


Ένα από τα μειονεκτήματα αυτών των φίλτρων είναι ότι καταλαμβάνουν αρκετό χώρο από το νιπτήρα της κουζίνας κι είναι αρκετά αποτρεπτικό εάν έχετε κοντή βρύση καθώς δυσκολεύει αρκετά το πλύσιμο των πιάτων. Γιαυτό το λόγο οι περισσότεροι καταλήγουν σε φιλτρα νερου ανω παγκου ή φιλτρα νερου κατω παγκου.

Ένα άλλο μειονέκτημα των φιλτρων νερου βρυσης είναι ότι δεν μπορούν συνήθως να αντιμετωπίσουν τα πολύ δύσκολα προβλήματα που μπορεί να έχετε στο νερό σας όπως για παράδειγμα το πολύ σκληρό νερό, τα νιτρικά, το αρσενικό, τον μόλυβδο κτλ.

Είναι κατάλληλο όμως για περιοχές με ελάχιστα προβλήματα στο νερό τους. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεστε υδραυλικό αφού συνήθως για την εγκατάστασή τους δεν θα χρειαστείτε πάνω από 3 λεπτά. (Στα φίλτρα νερού βρύσης που διαθέτουμε μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο με οδηγίες σύνδεσης).

Κυκλοφορούν διάφορες μάρκες και μοντέλα στο εμπόριο οπότε αν χρειάζεστε βοήθεια στην επιλογή του σωστού φίλτρου, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Primato Hellas - ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ, Πατριάρχου Γρηγορίου Ε 34, ΤΚ 54248, Θεσσαλονίκη, 2310 383 588.

Torayvino φίλτρα βρύσης Primato


Άλλα προϊόντα

  1. Τρίοδη μπαταρία κουζίνας για φίλτρο νερου

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις

Γράψτε μία κριτική

Τελευταία Άρθρα Τελευταία Άρθρα

Γιώργος Μαργιώλος

Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison - Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.