Σακούλες για σκούπες

Επιλέξτε τις χάρτινες ή τις υφασμάτινες σακούλες για τη σκούπα σας. Κάτω από την τιμή θα εμφανιστούν τα πεδία "Μάρκα" και "Μοντέλο" όπου μπορείτε να μας γράψετε τη μάρκα και το μοντέλο της σκούπας σας (π.χ. "Μάρκα": Bosch, "Μοντέλο": Type G). Εμείς θα βρούμε και θα στείλουμε τις σωστές σακούλες που ταιριάζουν στην ηλεκτρική σας σκούπα. Μην ξεχνάτε ότι με κάθε αγορά με σακούλες για σκούπες σας κάνουμε ΔΩΡΟ 5 αρωματικά για τη σκούπα σας!

Εύκολη Τηλεφωνική Παραγγελία: 2310 383 588

6.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

5 χάρτινες σακούλες για ηλεκτρικές σκούπες + ΔΩΡΟ αρωματικά σκούπας. Γράφετε στα πεδία τη μάρκα και το μοντέλο της σκούπας σας κι εμείς βρίσκουμε και στέλνουμε τις σωστές σακούλες.


8.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

5 πάνινες σακούλες για ηλεκτρικές σκούπες + ΔΩΡΟ αρωματικά σκούπας. Απλά γράφετε τη μάρκα και το μοντέλο της σκούπας κι εμείς βρίσκουμε τις σωστές σακούλες για την ηλεκτρική σας σκούπα


10.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Η τιμή περιλαμβάνει μία συσκευασία με πέντε πάνινες σακούλες αρίστης ποιότητας, ένα φίλτρο μοτέρ και ένα φίλτρο αέρος. Γράφετε στα κενά τη μάρκα και το μοντέλο της σκούπας κι εμείς θα βρούμε και θα στείλουμε τις σωστές σακούλες για την ηλεκτρική σας σκούπα.

Τί λένε οι πελάτες μας

Χρήσιμα