Επικοινωνία Κατάστημα

Έχετε απορίες, δυσκολεύεστε στην τοποθέτηση, δεν ξέρετε ποιο είναι το κατάλληλο φίλτρο νερού για την περιοχή όπου ζείτε, δεν βρίσκετε το σωστό ανταλλακτικό ή απλά χρειάζεστε βοήθεια με κάποιο από τα προϊόντα μας; Τέλεια! Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Συμπληρώστε αυτή τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν! (Ή απλά καλέστε μας σε ένα από τα τηλέφωνά μας)

Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' 34, Θεσσαλονίκη. (Χάρτες Google)
Ωράριο: Δευτέρα με Παρασκευή 9π.μ.- 9μ.μ., Σάββατο 9π.μ.-5μ.μ.

2310 383 588

2310 380 618

info@primato.gr


Κατάστημα PRIMATO

primato store

Περάστε μια βόλτα από το φυσικό μας κατάστημα, στη Θεσσαλονίκη, για να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας, την μεγάλη ποικιλία σε φίλτρα νερού που διαθέτουμε, αλλά και το πώς δουλεύουν σε πραγματικές συνθήκες. Θα χαρούμε να σας δείξουμε, να σας εξηγήσουμε, και να διαλέξουμε μαζί το κατάλληλο για εσάς σύστημα καθαρισμού νερού.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε μέιλ … ή να μας τηλεφωνήσετε στο: 2310-383 588 & 2310 380 618. Εάν δεν επιθυμείτε να κάνετε τις αγορές σας απευθείας από το e-shop μας, μπορείτε να λάβετε τα είδη που επιλέξατε με μία κίνηση στο σπίτι σας. Στέλνουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρη την Ελλάδα με κούριερ, αλλά και στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Ελένη Πουταχίδου
eleni@primato.gr

Ανδρέας Γεωργαλής
andreas@primato.gr

Αθανασία Τουπλικιώτη
athanasia@primato.gr

Άννα Μακρίδου
anna@primato.gr

Γιώργος Μαργιώλος
george.margiolos@primato.gr

Αναστάσης Μπούμπαρος
anastasis@primato.gr