Επικοινωνία Κατάστημα

Έχετε απορίες, δυσκολεύεστε στην τοποθέτηση, δεν ξέρετε ποιο είναι το κατάλληλο φίλτρο νερού για την περιοχή όπου ζείτε, δεν βρίσκετε το σωστό ανταλλακτικό ή απλά χρειάζεστε βοήθεια με κάποιο από τα προϊόντα μας; Τέλεια! Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Συμπληρώστε αυτή τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν! (Ή απλά καλέστε μας σε ένα από τα τηλέφωνά μας)


  • Ωράριο: Δευτέρα με Παρασκευή 9π.μ.- 9μ.μ., Σάββατο 9π.μ.-5μ.μ.

  • Εάν έρχεστε από Χαλκιδική (ή από περιφερειακό στην τελευταία έξοδο για Θεσσαλονίκη), το πρώτο φανάρι που συναντάτε είναι η Βούλγαρη. Το επόμενο ακριβώς φανάρι είναι η Πατριάρχου Γρηγορίου Ε'. Στρίψτε αριστερά στο φανάρι και θα μας δείτε.

  • Εάν έρχεστε από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, παίρνετε την Κ.Καραμανλή (Εγνατία) με κατεύθυνση προς Χαλκιδική. Το τελευταίο φανάρι είναι η Βούλγαρη (μετά ο δρόμος συνεχίζει για Χαλκιδική και περιφερειακό). Το ακριβώς προηγούμενο φανάρι είναι η Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄. Μόλις στρίψετε δεξιά, θα μας δείτε.

Κατάστημα PRIMATO

primato store

Περάστε μια βόλτα από το φυσικό μας κατάστημα, στη Θεσσαλονίκη, για να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας, την μεγάλη ποικιλία σε φίλτρα νερού που διαθέτουμε, αλλά και το πώς δουλεύουν σε πραγματικές συνθήκες. Θα χαρούμε να σας δείξουμε, να σας εξηγήσουμε, και να διαλέξουμε μαζί το κατάλληλο για εσάς σύστημα καθαρισμού νερού.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε μέιλ … ή να μας τηλεφωνήσετε στο: 2310-383 588 & 2310 380 618. Εάν δεν επιθυμείτε να κάνετε τις αγορές σας απευθείας από το e-shop μας, μπορείτε να λάβετε τα είδη που επιλέξατε με μία κίνηση στο σπίτι σας. Στέλνουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρη την Ελλάδα με κούριερ, αλλά και σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Ελένη Πουταχίδου
eleni@primato.gr

Ανδρέας Γεωργαλής
andreas@primato.gr

Αθανασία Τουπλικιώτη
athanasia@primato.gr

Αναστάσης Μπούμπαρος
anastasis@primato.gr

Άννα Μακρίδου
anna@primato.gr

Γιώργος Μαργιώλος
george.margiolos@primato.gr