2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Επαγγελματικά φίλτρα νερού

Τα επαγγελματικά & βιομηχανικά φίλτρα νερού χρησιμοποιούνται από μικρές καφετέριες μέχρι μεγάλες βιομηχανίες και παράγουν νερό με μηδενική αγωγιμότητα σε μεγάλες ποσότητες. Τα συστήματα αυτά είναι ιδανικά για καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ, κέντρα διασκέδασης και όλους τους επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους που χρησιμοποιούν μεγάλες ποσότητες νερού. Προσφέρουν Κρυστάλλινο και Πεντακάθαρο Νερό χωρίς άλατα, μυρωδιές, βαρέα μέταλλα, μικρόβια, βακτήρια ή άλλες επικίνδυνες ουσίες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την πιο σωστή λύση για τις ανάγκες σας.

Φίλτρα νερού για καφετέριες: Έχουμε φροντίσει ώστε όλα τα φίλτρα που διαθέτουμε για καφετέριες και μπαρ να έχουν φίλτρα εμπλουτισμού μετάλλων ώστε να παράγουν νερό κατάλληλο για την παραγωγή καφέ. Το νερό εάν έχει τα κατάλληλα άλατα και ιχνοστοιχεία, μπορεί να αναδείξει τα αρώματα του καφέ.

ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Επαγγελματική χρήση
Εύρος τιμής

Φίλτρα Προϊόντων Φίλτρα Προϊόντων

Τί λένε οι πελάτες μας Τί λένε οι πελάτες μας

Skroutz Partner Skroutz Partner

Χρήσιμα Χρήσιμα

4,390.00
In stock

Με διαπερατότητα μόλις στα 0,0001 μικρά, αυτό το φίλτρο αφαιρεί τελείως από το νερό όλες τις βλαβερές ουσίες όπως τον μόλυβδο, τα νιτρικά, το αρσενικό, τα φυτοφάρμακα, τα άλατα, τα εντομοκτόνα, τα μικρόβια, τους μικροοργανισμούς, τα βακτήρια κ.α.. Παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα και είναι ιδανικό για νησιά, για περιοχές με πολλά άλατα ή για περιοχές με πολύ δύσκολα νερά όπως η Χαλκιδική. Η συσκευή κατασκευάζεται από την εταιρία Ecosoft, μία εταιρία με διεθνή παρουσία και εργοστάσια σε Γερμανία και Ουκρανία. Η μεμβράνη της ώσμωσης κατασκευάζεται στις ΗΠΑ από την DOW FILMTEC

Το σύστημα είναι ιδανικό για βιοτεχνίες και βιομηχανίες ή για επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις σε αφαλατωμένο και καθαρό νερό.

Διαθέτει όργανα μέτρησης κι αισθητήρες για να γνωρίζετε πάντα την ποιότητα του εισερχόμενου και καθαρού νερού.

Είναι πλήρως αυτόματο για να περιορίζονται τα ανθρώπινα λάθη και να μην διακόπτεται χωρίς λόγο η λειτουργία του.

+

Τι λένε οι πελάτες μας Τι λένε οι πελάτες μας