Φίλτρα νερού άνω πάγκου

Είμαστε επίσημοι διανομείς των μεγαλύτερων και καλύτερων εταιριών στον κόσμο όπως η βρετανική DOULTON (νο1 στην Ευρώπη), η αμερικάνικη WATTS WATER TECHNOLOGIES (νο1 στις ΗΠΑ) και PURE PRO USA, η γερμανική ECOSOFT και άλλες. Βασιστείτε πάνω μας για να αγοράσετε το φίλτρο που πραγματικά καλύπτει τις ανάγκες σας.

Στις τιμές περιλαμβάνονται τα ανταλλακτικά φίλτρα καθώς και ό, τι χρειάζεστε για την εγκατάσταση.

Τα φίλτρα είναι τόσο ποιοτικά που δίνουμε 10 Χρόνια Εγγύηση.

Έρχονται ΔΩΡΕΑΝ στο σπίτι σας με κούριερ (ισχύει για όλη την Ελλάδα!)

Με την πρώτη αγορά κάθε συσκευής κερδίζετε έκπτωση 20% σε κάθε επόμενο ανταλλακτικό φίλτρο.

80.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Προστατέψτε την Οικογένειά σας και Σώστε το Περιβάλλον και την Τσέπη σας! Το φίλτρο αυτό συνδέεται πολύ εύκολα στη μπαταρία της κουζίνας σας και προσφέρει αμέσως 100% Ασφαλές, Πεντακάθαρο & Κρυστάλλινο νερό. Το ανταλλακτικό φίλτρο κατασκευάζεται στις ΗΠΑ και διαθέτει πιστοποιήσεις NSF.

 • Με ένα γύρισμα του διακόπτη απολαμβάνετε φιλτραρισμένο, εύγευστο και πεντακάθαρο νερό, ή αφιλτράριστο νερό για να πλένετε τα πιάτα.
 • Λευκό χρώμα για να ταιριάξει σίγουρα στην κουζίνα σας.
 • 10 χρόνια εγγύηση.
 • Δωρεάν αποστολή με κούριερ σε όλη την Ελλάδα.
 • Απολαύστε το νερό του σπιτιού σας και σταματήστε το κουβάλημα των εμφιαλωμένων μπουκαλιών.

80.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το φίλτρο αυτό κατασκευάζεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη! Προστατέψτε την οικογένειά σας κι Απολαύστε Καθαρό & Κρυστάλλινο νερό με ένα ποιοτικό και πάνω απ'όλα ΕΛΛΗΝΙΚΟ φίλτρο νερού. Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση κι έρχεται με ένα φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα με διαπερατότητα 0.5mμ που μειώνει το χλώριο και όλα τα παράγωγά του (όπως πχ χλωροφόρμιο), τριαλογονομεθάνια, βιομηχανικά απόβλητα, φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, μόλυβδο και άλλες βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες. Ο ενεργός άνθρακας παράγεται από τον φλοιό της καρύδας κι έτσι πέρα από πολύ ποιοτικός, είναι έξτρα φιλικός προς το περιβάλλον!

 • Με ένα γύρισμα του διακόπτη απολαμβάνετε φιλτραρισμένο, εύγευστο και πεντακάθαρο νερό, ή αφιλτράριστο νερό για να πλένετε τα πιάτα.
 • Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από την Primato.
 • 10 χρόνια εγγύηση.
 • Δωρεάν αποστολή με κούριερ σε όλη την Ελλάδα.

90.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με χρώμα που ανεβάζει τη διάθεση και θυμίζει καλοκαίρι, αυτό το πανέμορφο φίλτρο τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας και σας επιτρέπει να πίνετε άφοβα το νερό της βρύσης σας! Φιλτράρει με τον πλέον ασφαλή, οικολογικό και ενδεδειγμένο τρόπο. Το νερό ξαναγίνεται άοσμο, άχρωμο, καθαρό, όπως πρέπει. Με τα φίλτρα νερού κερδίζετε στην Υγεία και την τσέπη σας. Συνδέεται σε 1’ στη βρύση της κουζίνας κι εσείς απλώς επιλέγετε φιλτραρισμένο ή αφιλτράριστο νερό. 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


90.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με χρώμα MANGO, αυτό το πανέμορφο φίλτρο τραβάει ευχάριστα τα βλέμματα και προσφέρει στυλ στην κουζίνα σας! Τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας και συνδέεται πολύ εύκολα με τη βρύση σας. Μην σας ξεγελάει το χρώμα όμως! Αυτό το φίλτρο μειώνει και τις πιο επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες και προσφέρει κρυστάλλινο και πεντακάθαρο νερό από συμπαγή ενεργό άνθρακα που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ. Διαθέτει 2 Χρόνια Εγγύηση καθώς και δωρεάν αποστολή - αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα!


90.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Χαθείτε στα χρώματα του ωκεανού με αυτό το πανέμορφο φίλτρο που σαγηνεύει τα βλέμματα και προσφέρει στυλ στην κουζίνα σας! Τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας και συνδέεται πολύ εύκολα με τη βρύση σας. Μην σας ξεγελάει όμως το χρώμα του! Το φίλτρο αυτό κατακρατά πάρα πολλές επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες και προσφέρει κρυστάλλινο και πεντακάθαρο νερό από συμπαγή ενεργό άνθρακα που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ. Διαθέτει 2 Χρόνια Εγγύηση καθώς και δωρεάν αποστολή - αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα!


90.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Προστατέψτε την οικογένειά σας και σώστε το περιβάλλον και την τσέπη σας! Αυτό το φίλτρο είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και προσφέρει άμεσα 100% ασφαλές και κρυστάλλινο νερό.

 • Με ένα γύρισμα του διακόπτη απολαμβάνετε φιλτραρισμένο, εύγευστο και πεντακάθαρο νερό, ή αφιλτράριστο νερό για να πλένετε τα πιάτα.
 • Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ από τη νο1 εταιρία στην Αμερική, WATTS WATER TECHNOLOGIES.
 • 10 χρόνια εγγύηση.
 • Δωρεάν αποστολή με κούριερ σε όλη την Ελλάδα.
 • Το ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα κατασκευάζεται από τον φλοιό της καρύδας!

100.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με το γύρισμα του διακόπτη έχετε είτε αφιλτράριστο νερό για το μαγείρεμα και τα πιάτα είτε φιλτραρισμένο, πεντακάθαρο, πόσιμο νερό… τόσο απλά! Επιπλέον, επιλέγοντας το συγκεκριμένο προϊόν, έχετε διπλή προστασία αφού περιλαμβάνει δύο φίλτρα. Επιπλέον, το σύστημα quick change επιτρέπει εύκολη και γρήγορη αλλαγή όταν έρθει η ώρα για το ανταλλακτικό φίλτρο. Πρακτικό, από 99,7% αντιβακτηριδιακό υλικό, συγκρατεί αποτελεσματικά κάθε μικρόβιο, σωματίδιο, χώμα και σκουριά. Για να απολαμβάνετε πραγματικά το τρεχούμενο νερό. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


109.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Τοποθετήστε πάνω στο νεροχύτη της κουζίνας και δίπλα από την κανονική σας βρύση, αυτή την ουδέτερη -αισθητικά- συσκευή φιλτραρίσματος νερού, κι απολαύστε όποια ώρα θέλετε φρέσκο, δροσερό, πεντακάθαρο πόσιμο νεράκι. Θα νιώσετε αμέσως τη διαφορά, πίνοντας πραγματικά άοσμο και άγευστο ύδωρ, 100% ασφαλές για ολόκληρη την οικογένεια. Το παντοδύναμο φίλτρο της συσκευής συγκρατεί όλες τις ουσίες και τα μικρόβια που ταξιδεύουν στο νερό.

Με ένα γύρισμα του διακόπτη απολαμβάνετε φιλτραρισμένο, εύγευστο και πεντακάθαρο νερό, ή αφιλτράριστο νερό για να πλένετε τα πιάτα.

Κατασκευάζεται στην Αγγλία από τη νο1 εταιρία στην Ευρώπη, τη Royal Doulton.

10 χρόνια εγγύηση.

Δωρεάν αποστολή με κούριερ σε όλη την Ελλάδα.


119.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το φίλτρο νερού AquaCera® HCP είναι ένα πανέμορφο ανοξείδωτο φίλτρο που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ. Συνδέεται γρήγορα στη μπαταρία της κουζίνας σας με έναν διακόπτη με τον οποίο επιλέγετε φιλτραρισμένο νερό για να πιείτε ή αφιλτράριστο νερό για να πλύνετε τα πιάτα. Περιλαμβάνει το ανταλλακτικό φίλτρο CeraMetix®.

CeraMetix® Το CeraMetix® καθαρίζει το νερό σε 2 στάδια. Στο πρώτο στάδιο υπάρχει το πατενταρισμένο CeraCyl®, ένα κεραμικό υλικό με εμποτισμένο ασήμι που αφαιρεί τις κύστες και τα παθογόνα βακτήρια και αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων και μίτωσης. Έχει την ικανότητα να αυτο-αποστειρώνεται. Στο δεύτερο στάδιο υπάρχει το επίσης πατενταρισμένο AquaMetix®, ένας πατενταρισμένος συνδυασμός δύο ειδών ενεργού άνθρακα με Ζεόλιθο. Οι Ζεόλιθοι με τον ενεργό άνθρακα ενώνονται με ειδικά πολυμερή για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά συμπαγές και πορώδες φίλτρο νερού.

Είναι το μόνο συνδυαστικό φίλτρο που μειώνει τις κύστες, τα παθογόνα, χλώριο, βακτήρια, κρυπτοσπορίδια, Φθοριούχα, μόλυβδο, βαρέα μέταλλα, πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC's), ενώσεις φαρμάκων και φαρμακευτικών σκευασμάτων, νιτρικά, αρσενικό, χρώμιο, χλωραμίνες, ζιζανιοκτόνα, Glyphosate, τριαλογονομεθάνια, MTBE, αλουμίνιο, σίδηρο, υδράργυρο, νικέλιο, ψευδάργυρο, βιομηχανικά κατάλοιπα, θολότητα και μία πολύ μεγάλη λίστα με επικίνδυνα στοιχεία σε ένα μόνο φυσίγγιο. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ και χρησιμοποιεί πρώτες ύλες με τις υψηλότερες FDA προδιαγραφές, τεχνολογίες αιχμής και αποδόσεις άνευ προηγουμένου.

Made in USA


120.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Διπλό φίλτρο, διπλή προστασία από κάθε μικροοργανισμό και κατάλοιπα που βρίσκονται στο νερό, ώστε το ύδωρ που φτάνει στο ποτήρι σας να είναι πεντακάθαρο, εύγευστο, άχρωμο και άοσμο, δροσερό και υγιεινό. Η φιλτροθήκη περιλαμβάνει φίλτρο πολυπροπυλενίου αλλά και φίλτρο ενεργού άνθρακα για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Με ένα απλό γύρισμα του διακόπτη επιλέγετε φιλτραρισμένο ή αφιλτράριστο νερό… τόσο απλά! Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


129.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Σε μινιμάλ γραμμή και σε έντονο, κατακόκκινο χρώμα, το φίλτρο πόσιμου νερού δίνει χαρακτήρα στην κουζίνα, περιστρέφεται 360 μοίρες για μέγιστη ευκολία στη χρήση και ταυτόχρονα, φιλτράρει με ασφάλεια το τρεχούμενο νερό. Έτσι, όλοι οι μικροοργανισμοί και τα κατάλοιπα που υπάρχουν στο ύδωρ, συγκρατούνται πολύ πριν φτάσουν στο ποτήρι σας. Το φίλτρο νερού τοποθετείται πανεύκολα μέσα σε 1’ χωρίς εργαλεία! Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.

+

129.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Σε μινιμάλ γραμμή και σε ήπιο γκρίζο χρώμα, που θυμίζει τα βότσαλα στην παραλία, το φίλτρο πόσιμου νερού περιστρέφεται 360 μοίρες για μέγιστη ευκολία στη χρήση και ταυτόχρονα, φιλτράρει με ασφάλεια το τρεχούμενο νερό. Έτσι, όλοι οι μικροοργανισμοί, τα κατάλοιπα, το χώμα και οι πέτρες που υπάρχουν στο ύδωρ, συγκρατούνται πολύ πριν φτάσουν στο ποτήρι σας. Το φίλτρο νερού τοποθετείται πανεύκολα μέσα σε 1’ χωρίς εργαλεία! Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.

+

130.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με ένα απλό γύρισμα του διακόπτη έχετε είτε αφιλτράριστο νερό για το μαγείρεμα και τα πιάτα είτε φιλτραρισμένο, πεντακάθαρο, πόσιμο νερό… τόσο απλά! Επιλέγοντας το συγκεκριμένο οικιακό φίλτρο νερού, ξενοιάζετε για καιρό, αφού περιλαμβάνει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία φίλτρα για μεγαλύτερη προστασία. Επιπλέον, το σύστημα quick change σας διευκολύνει με μία περιστροφή να αντικαταστήσετε τα φίλτρα, όταν έρθει η ώρα. Πρακτικό, από 99,7% αντιβακτηριδιακό υλικό, συγκρατεί αποτελεσματικά κάθε μικρόβιο, σωματίδιο, χώμα και σκουριά. Δροσερό, κρυστάλλινο, υγιεινό νερό, να το πιείς στο ποτήρι! Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα


160.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Επιλέγοντας διπλό φίλτρο καθαρισμού του πόσιμου νερού, έχετε μέγιστη προστασία από κάθε μικροοργανισμό και στερεό σώμα και απολαμβάνετε με ασφάλεια το νερό της βρύσης. Γυρίζοντας το διακόπτη παίρνετε δροσερό, πεντακάθαρο, φιλτραρισμένο νερό για να πιείτε ή να μαγειρέψετε και από την παλιά σας βρύση λαμβάνετε αφιλτράριστο τρεχούμενο νερό, για το πλύσιμο των πιάτων. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


165.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Φινετσάτη, λεπτεπίλεπτη συσκευή φιλτραρίσματος του νερού της βρύσης, με το γύρισμα ενός διακόπτη, από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι. Τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας σε λιγότερο από 1’ χωρίς εργαλεία ή την παρουσία υδραυλικού. Διαρκεί μια ζωή και δίνει δροσερό, ασφαλές, πεντακάθαρο νερό, ωφελώντας την υγεία αλλά και την τσέπη σας. Τέρμα στο ανθυγιεινό νερό και το κουβάλημα του εμφιαλωμένου… Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


180.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Επιλέξτε τριπλό φίλτρο καθαρισμού του πόσιμου νερού, για μέγιστη προστασία του τρεχούμενου νερού της βρύσης από κάθε μικροοργανισμό και στερεό σώμα. Με ένα απλό γύρισμα του διακόπτη παίρνετε δροσερό, πεντακάθαρο, τριπλά φιλτραρισμένο νερό για να πιείτε ή να μαγειρέψετε και από την παλιά σας βρύση λαμβάνετε αφιλτράριστο νερό, για το πλύσιμο των πιάτων ή άλλη χρήση. Βάζοντας φίλτρο νερού στην κουζίνα σας θα νιώσετε ασφάλεια για το νερό που πίνετε εσείς και η οικογένειά σας και συνάμα, θα γλιτώσετε από το κουραστικό κουβάλημα του εμφιαλωμένου νερού. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


199.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το φίλτρο νερού AquaCera® HCS είναι ένα πανέμορφο ανοξείδωτο φίλτρο που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ. Συνδέεται γρήγορα στη μπαταρία της κουζίνας σας με έναν διακόπτη με τον οποίο επιλέγετε φιλτραρισμένο νερό για να πιείτε ή αφιλτράριστο νερό για να πλύνετε τα πιάτα. Περιλαμβάνει το ανταλλακτικό φίλτρο CeraMetix®.

CeraMetix® Το CeraMetix® καθαρίζει το νερό σε 2 στάδια. Στο πρώτο στάδιο υπάρχει το πατενταρισμένο CeraCyl®, ένα κεραμικό υλικό με εμποτισμένο ασήμι που αφαιρεί τις κύστες και τα παθογόνα βακτήρια και αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων και μίτωσης. Έχει την ικανότητα να αυτο-αποστειρώνεται. Στο δεύτερο στάδιο υπάρχει το επίσης πατενταρισμένο AquaMetix®, ένας πατενταρισμένος συνδυασμός δύο ειδών ενεργού άνθρακα με Ζεόλιθο. Οι Ζεόλιθοι με τον ενεργό άνθρακα ενώνονται με ειδικά πολυμερή για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά συμπαγές και πορώδες φίλτρο νερού.

Είναι το μόνο συνδυαστικό φίλτρο που μειώνει τις κύστες, τα παθογόνα, χλώριο, βακτήρια, κρυπτοσπορίδια, Φθοριούχα, μόλυβδο, βαρέα μέταλλα, πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC's), ενώσεις φαρμάκων και φαρμακευτικών σκευασμάτων, νιτρικά, αρσενικό, χρώμιο, χλωραμίνες, ζιζανιοκτόνα, Glyphosate, τριαλογονομεθάνια, MTBE, αλουμίνιο, σίδηρο, υδράργυρο, νικέλιο, ψευδάργυρο, βιομηχανικά κατάλοιπα, θολότητα και μία πολύ μεγάλη λίστα με επικίνδυνα στοιχεία σε ένα μόνο φυσίγγιο. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ και χρησιμοποιεί πρώτες ύλες με τις υψηλότερες FDA προδιαγραφές, τεχνολογίες αιχμής και αποδόσεις άνευ προηγουμένου.

Made in USA

Φίλτρα αναζήτησης

Τί λένε οι πελάτες μας

Skroutz Partner

Χρήσιμα