2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Ελληνικό διπλό φίλτρο νερού άνω πάγκου με 2 ενεργούς άνθρακες από καρύδα. Primato GR-SKG-CT2WW14

In stock
GRSKGCT2WW14
109.00
(με ΦΠΑ)
Γράψτε μια κριτική

Το φίλτρο αυτό κατασκευάζεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη! Προστατέψτε την οικογένειά σας κι Απολαύστε Καθαρό & Κρυστάλλινο νερό με ένα ποιοτικό και πάνω απ'όλα ΕΛΛΗΝΙΚΟ φίλτρο νερού. Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση κι έρχεται με 2 φίλτρα ενεργού άνθρακα: το PREMIUM CTO που έχει διαπερατότητα 5μm και το PREMIUM LRC με διαπερατότητα 0,5μm. Μειώνουν συνδυαστικά μία πολύ μεγάλη λίστα επικίνδυνων για τον άνθρωπο στοιχείων όπως το χλώριο και όλα τα παράγωγά του (όπως πχ χλωροφόρμιο), τριαλογονομεθάνια, βιομηχανικά απόβλητα, φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, μόλυβδο και άλλες βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες. Ο ενεργός άνθρακας παράγεται από τον φλοιό της καρύδας κι έτσι πέρα από πολύ ποιοτικός, είναι έξτρα φιλικός προς το περιβάλλον!

Με ένα γύρισμα του διακόπτη απολαμβάνετε φιλτραρισμένο, εύγευστο και πεντακάθαρο νερό, ή αφιλτράριστο νερό για να πλένετε τα πιάτα.

10 χρόνια εγγύηση.

Δωρεάν αποστολή με κούριερ σε όλη την Ελλάδα.

made in Greece Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από την Primato.

+
 • Κόστος αποστολής

Σύντομο βίντεο-παρουσίαση:

10 +1 λόγοι για να επιλέξετε το φίλτρο νερού άνω πάγκου GRSKG-CT2-WW

 1. Ποιότητα κατασκευής: Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από υψηλής ποιότητας, πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά και με τις υψηλότερες προδιαγραφές.
 2. 10ετής εγγύηση για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο: Το φίλτρο συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση για όλα τα πλαστικά μέρη και δύο χρόνια εγγύηση για τον διανομέα νερού και το βρυσάκι.
 3. Εύκολη λειτουργία: Με τον διανομέα νερού μπορείτε να επιλέξετε φιλτραρισμένο νερό για να πιείτε ή αφιλτράριστο νερό για να πλύνετε τα πιάτα.
 4. Εύκολη εγκατάσταση: Συνδέεται εύκολα στην βρύση της κουζίνας σας. Η εγκατάσταση συνήθως διαρκεί 1'.
 5. Αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων: Το πλαστικό περίβλημα (φιλτροθήκη) διαθέτει το καινοτόμο βιοκτόνο Biomaster® το οποίο αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων στις επιφάνειές του (εξωτερικά κι εσωτερικά)!
 6. Συμβατό με τις περισσότερες βρύσες: Ταιριάζει στις περισσότερες βρύσες του εμπορίου, εκτός από τις βρύσες τύπου ντους (αυτές που επεκτείνονται προς τα έξω σαν ντους).
 7. Περιλαμβάνει ανταλλακτικό φίλτρο: Στη συσκευασία περιλαμβάνονται τα ανταλλακτικά φίλτρα PREMIUM CTO 5μm και PREMIUM LRC 0.5μm που έχουν Ευρωπαϊκές και διεθνείς πιστοποιήσεις.
 8. Πολύ ισχυρό φιλτράρισμα: Τα ανταλλακτικά φίλτρα μειώνουν χλώριο, τον μόλυβδο, το αργίλιο, τον χαλκό, το αρσενικό, τα κολοβακτηρίδια κ.α..
 9. Μεγάλη διάρκεια και αντοχή των ανταλλακτικών φίλτρων: Τα ανταλλακτικά φίλτρα αντικαθίστανται κάθε 8000L ή μία φορά το χρόνο.
 10. Μεγάλη διάρκεια ζωής της συσκευής: Η συσκευή είναι πλήρως επισκευάσιμη. Φτιάχνουμε τη συσκευή με τέτοιο τρόπο ώστε όποια ζημιά και να προκληθεί στη συσκευή, να μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να την επισκευάσετε μόνοι σας. Διαθέτουμε όλα τα εξαρτήματα της συσκευής σαν ανταλλακτικά. Έτσι δεν χρειάζεται να αγχώνεστε αν σπάσετε ή χαλάσετε κάτι κατά λάθος και κυρίως δεν θα χρειάζεται να αγοράσετε καινούργια συσκευή αν χαλάσετε κάτι.
 11. Επιλογή άλλων φίλτρων:Μπορείτε να διαλέξετε διαφορετικό ανταλλακτικό φίλτρο στο πρώτο ή και δεύτερο στάδιο φιλτραρίσματος, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εάν για παράδειγμα θέλετε να μειώσετε τα άλατα, τότε μπορείτε στο πρώτο στάδιο να επιλέξετε ένα φίλτρο μείωσης αλάτων. Εάν έχετε πολλά χώματα, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα φίλτρο μείωσης στερεών.

Τα πλεονεκτήματα του φίλτρου με μια ματιά

GRSKGCT2WW14

Καθαρό, λευκό χρώμα που δεν λερώνει.

Πανεύκολη εγκατάσταση στη βρύση σας.

Κορυφαίο φιλτράρισμα με 2 πιστοποιημένα φίλτρα συμπαγούς ενεργού άνθρακα από καρύδα.

10 χρόνια εγγύηση.

Αλλαγή ανταλλακτικών φίλτρων κάθε 8000L ή μία φορά το χρόνο.

Η φιλτροθήκη διαθέτει το καινοτόμο βιοκτόνο Biomaster® με τεχνολογία Nanosilver που αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων.

Πλήρως επισκευάσιμη συσκευή. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε καινούργια συσκευή αν χαλάσετε κάποιο εξάρτημα.

Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά ανταλλακτικά φίλτρα ανάλογα με τις ανάγκες σας (πχ μείωση αλάτων, χωμάτων κτλ).

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα PREMIUM CTO (1ο στάδιο)

PREMIUM LRC φίλτρο άνθρακα

Διαθέτει Ευρωπαϊκές και διεθνείς πιστοποιήσεις.

Διαπερατότητα 5μm.

Μειώνει τα χημικά, τα χώματα, τις λάσπες, τη σκουριά, το χλώριο, τα υπο-προϊόντα χλωρίου κ.α..

Προστατεύει το δεύτερο στάδιο από το να βουλώσει πρόωρα.

Ο ενεργός άνθρακας παράγεται από τον φλοιό της καρύδας.

Βελτιώνει σημαντικά τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.

Πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 8000L ή μία φορά το χρόνο.

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα PREMIUM LRC (2ο στάδιο)

PREMIUM LRC φίλτρο άνθρακα

Διαθέτει Ευρωπαϊκές και διεθνείς πιστοποιήσεις.

Διαπερατότητα 0.5μm

Μειώνει τα χημικά, το χλώριο, το αρσενικό, τις επιβλαβείς ουσίες, τα φυτοφάρμακα, τα VOC's, τον μόλυβδο και τα βαρέα μέταλλα

Ο ενεργός άνθρακας παράγεται από τον φλοιό της καρύδας

Βελτιώνει σημαντικά τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.

Πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 8000L ή μία φορά το χρόνο.

Λίγα λόγια για το βιοκτόνο Biomaster®:

biomaster logo

Κατά την παραγωγή της πλαστικής φιλτροθήκης στο εργοστάσιο στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, προσθέτουμε στο πλαστικό το ειδικό βιοκτόνο Biomaster®. Η ανόργανη φύση, το μικρό μέγεθος σωματιδίων και η υψηλή ανοχή θερμοκρασίας του αντιμικροβιακού πρόσθετου το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Το Biomaster® χρησιμοποιεί τεχνολογία Nanosilver (ιόντα αργύρου). Τα ιόντα αργύρου αναστέλλουν με ασφάλεια την ανάπτυξη βακτηρίων και μικροβίων. Το αντιμικροβιακό πρόσθετο Biomaster® μπορεί να θερμανθεί σε θερμοκρασίες έως 600 βαθμούς Κελσίου χωρίς να χάσει τις αντιμικροβιακές του ιδιότητες.

Το Biomaster® συμμορφώνεται με το πρότυπο ISO 22196: 2011 έναντι κοινών οργανισμών όπως Campylobacter, E.coli, Listeria, MRSA, Pseudomonas, Salmonella. Έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την ανάπτυξη αυτών των βακτηρίων έως και 99,99%.

Το Biomaster προστίθεται εύκολα στο προϊόν κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Το δραστικό συστατικό του Biomaster® δεν μπορεί να ξεπλυθεί ή να διαφύγει κι έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί για όλη τη ζωή του προϊόντος.

Ξεκινάει να λειτουργεί όταν τα βακτήρια αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται. Μειώνει το 80% των βακτηρίων μετά από 15 λεπτά και το 99,99% των βακτηρίων μετά από 2 ώρες.

Το Biomaster® είναι εγκεκριμένο από το Biocidal Product Regulation No. 528/2012, το Food & Drug Administration (FDA), το Environmental Protection Agency (EPA) καθώς και το Food Standard Agency (FSA). Είναι επίσης εγκεκριμένο σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και διαθέτει τα απαραίτητα Πιστοποιητικά Συμμόρφωσης.

Χρησιμοποιείται παγκοσμίως κυρίως σε συσκευές ιατρικής, παιχνίδια, συσκευασίες τροφίμων και σε εφαρμογές πόσιμου νερού.

Πιστοποιήσεις:

 • Το ανταλλακτικό φίλτρο PREMIUM CTO διαθέτει πιστοποίηση EN ISO 14898
 • Το κούμπωμα ασφαλείας ME - Male Elbow NPTF Thread με κωδικό PME 0404W κατασκευάζεται στη Νότιο Κορέα από την DMfit. Διαθέτει πιστοποίηση NSF/ANSI/CAN 61 και είναι κατάλληλο για επαφή με νερό και τρόφιμα. Αναζητήστε το στην NSF με το όνομα της εταιρίας DMT Co., Ltd..
 • Το σωληνάκι DPE-04-W κατασκευάζεται στη Νότιο Κορέα από την DMfit. Διαθέτει πιστοποίηση NSF/ANSI/CAN 61 και είναι κατάλληλο για επαφή με νερό και τρόφιμα. Αναζητήστε το στην NSF με το όνομα της εταιρίας DMT Co., Ltd..
 • Διαθέτει πιστοποίηση καταλληλότητας τροφίμων για το χρώμα των πλαστικών, το ίδιο το πλαστικό (PP - πολυπροπυλένιο υψηλών προδιαγραφών), το υλικό της φλάντζας (TPE) καθώς και το χρώμα της φλάντζας. Οι πρώτες ύλες για την κατασκευή της συσκευής προέρχονται από την Ελλάδα, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλία).
 • Το πλαστικό είναι πλήρως ανακυκλώσιμο.
 • Το πλαστικό συμμορφώνεται με το EU Directive 94/62/EC, το BGA καθώς και το French Positive List.
 • Ο εξοπλισμός συμμορφώνεται με το ΦΕΚ 4973/Β/2020 - «Προδιαγραφές και απαιτήσεις για τους εξοπλισμούς (συσκευές ή διατάξεις) επεξεργασίας νερού ανθρώπινης κατανάλωσης που παρέχεται στα εσωτερικά δίκτυα ύδρευσης κτιρίων».
 • Το βιοκτόνο Biomaster® διαθέτει Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης για το FDA και βρίσκεται σαν υλικό στην λίστα των υλικών που είναι κατάλληλα για τρόφιμα στις ΗΠΑ. Η εταιρία που το παράγει διαθέτει Πιστοποίηση ISO 9001:2015 καθώς και ISO 14001:2015.
 • Το βιοκτόνο Biomaster® διαθέτει Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης για την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2002/72/EC - Commission Regulation (EU) No 10/2011 και βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή λίστα των υλικών που είναι κατάλληλα για τρόφιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η εταιρία που το παράγει διαθέτει Πιστοποίηση ISO 9001:2015 καθώς και ISO 14001:2015.
 • Το πλαστικό της συσκευής είναι πλήρως ανακυκλώσιμο και διαθέτει Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης με όλες τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες καθώς και τις τροποποιήσεις τους που σχετίζονται με τα υλικά που είναι κατάλληλα για τρόφιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
 • Το χρώμα της συσκευής διαθέτει Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης για όλες τις σχετικές Ευρωπαϊκές οδηγίες και είναι κατάλληλο για τρόφιμα.
 • Η Primato διατηρεί πλήρη τεχνικό φάκελο για τον εξοπλισμό καθώς και για τα αναλώσιμά του.
 • Η κατασκευή και συναρμολόγηση του τελικού προϊόντος γίνεται από την εταιρία μας. Η Primato διαθέτει πιστοποίηση στο πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015 με πεδίο εφαρμογής "Διαχείριση κατασκευής, Συναρμολόγηση, Εμπορία & Διανομή φίλτρων νερού".

Τεχνικές Προδιαγραφές:

 • Μέγιστη πίεση λειτουργίας 4,5 bar.
 • Προτεινόμενη πίεση λειτουργίας 2,5 - 3,5 bar.
 • Μέγιστη πίεση αντοχής 6 bar.
 • Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας: 50 C – 290 C
 • Μέγιστος ρυθμός ροής νερού: 3 L / min. Μεγαλύτερη ροή μπορεί να μειώσει τις προσδοκώμενες ικανότητες του φίλτρου.
 • Προτεινόμενος ρυθμός ροής νερού: 2 L / min.
 • Ο εξοπλισμός πρέπει να λειτουργεί σε δίκτυο ύδρευσης που ελέγχεται από αρμόδιες αρχές για την ποιότητα του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης.
 • Μέγιστη αγωγιμότητα λειτουργίας 500 μ’/cm2.
 • Μείωση πίεσης: έως 0.2bar @ 3 L/m
 • ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η συσκευή είναι πλήρως επισκευάσιμη. Όλα τα εξαρτήματα είναι βιδωτά. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι όποια ζημιά και να προκληθεί στη συσκευή, μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να την επισκευάσετε μόνοι σας. Όλα υπάρχουν σαν ανταλλακτικά στην εταιρία μας.

Λίγα λόγια για τον ενεργό άνθρακα

coconut shell carbon

Ο ενεργός άνθρακας είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν και μοιάζει οπτικά σαν μία λεπτή, άοσμη, άγευστη και μη τοξική μαύρη σκόνη. Μπορεί να παραχθεί από τύρφη, μπαμπού, κάρβουνο, ξύλο, πριονίδι, φλοιό καρύδας, πυρήνες ελιάς καθώς και από άλλες πηγές. Θερμαίνεται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και σε κενό αέρα για να αποκτήσει την χαρακτηριστική πορώδη επιφάνεια του. Οι μικροσκοπικές αυτές τρύπες ή αλλιώς πόροι, μπορούν να αυξήσουν το εμβαδόν της επιφάνειας του άνθρακα από 500 έως 1500 m2/gr. Λόγω αυτής της επεξεργασίας μπορεί και δεσμεύει διάφορες ουσίες που έρχονται σε επαφή με αυτόν, σε υγρή η και αέρια μορφή και σε ποσότητες πολλαπλάσιες από το βάρος του. Ένα κυβικό εκατοστό ενεργού άνθρακα έχει το ίδιο εμβαδόν με μια επιφάνεια 50,000 τετραγωνικών μέτρων. Φυσικά, ο ενεργός άνθρακας που παράγεται από φλοιό καρύδας είναι ο πιο οικολογικός και φιλικός προς το περιβάλλον! Τα ανταλλακτικά φίλτρα PREMIUM CTO και PREMIUM LRC κατασκευάζονται από ενεργό άνθρακα από τον φλοιό της καρύδας.

Οδηγίες σύνδεσης

Προσθέστε στο καλάθι σας το κορυφαίο φίλτρο νερού Primato GRSKG-CT2-WW

Προσθέστε ανταλλακτικά φίλτρα με ΕΚΠΤΩΣΗ 20%

Ισχύει μόνο για την πρώτη αγορά της συσκευής

Πρώτα προσθέστε το φίλτρο νερού Primato GRSKG-CT2-WW στο καλάθι σας

Έπειτα προσθέστε όσα και όποια ανταλλακτικά φίλτρα θέλετε

Αυτόματα στο ταμείο έχετε 20% έκπτωση στα ανταλλακτικά φίλτρα!

"Ποιος θα μου εγκαταστήσει το φίλτρο;"

Διαθέτουμε δικούς μας τεχνικούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στη Θεσσαλονίκη προσφέρουμε δωρεάν εγκατάσταση σε όλα τα φίλτρα άνω των €100, ενώ για τα υπόλοιπα χρεώνουμε με πολύ φιλικές τιμές. Στην Αθήνα το κόστος εγκατάστασης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την απόσταση της περιοχής σας και τη δυσκολία προσέγγισης του τεχνικού μας. Σε κάποια φίλτρα και ανάλογα με την περιοχή, το κόστος εγκατάστασης είναι δωρεάν. Όπως και να έχει όμως, χρεώνουμε με φιλικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 27 55 681 ή στο 2310 383 588 για να συνεννοηθούμε. Οι τεχνικοί μας έρχονται σπίτι σας εφόσον κλείσουμε μαζί ραντεβού σε μέρα και ώρα που σας βολεύει. Πέρα από την εγκατάσταση, οι τεχνικοί μας μετράνε την πίεση του δικτύου σας, σας δείχνουν πώς να αλλάζετε τα φίλτρα, σας δίνουν πληροφορίες για τη συσκευή και τα ανταλλακτικά κτλ. Φυσικά μπορείτε να τους ρωτήσετε ό,τι θέλετε σχετικά με τα φίλτρα μας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να εγκαταστήσετε το φίλτρο μόνοι σας: Σε κάθε συσκευή περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης και αναλυτικά όλα τα στάδια για την σωστή τοποθέτηση της συσκευής, ώστε να το εγκαταστήσετε μόνοι σας χωρίς βοήθεια. Φροντίσαμε να φτιάξουμε για εσάς βίντεο εγκατάστασης για όλα τα φίλτρα νερού που διαθέτουμε. Θα τα βρείτε στη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει. Φυσικά, αν ζοριστείτε ή χρειάζεστε τηλεφωνική βοήθεια, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο κι ένας έμπειρος τεχνικός θα είναι στη διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσει τηλεφωνικά να το εγκαταστήσετε με ασφάλεια.


"Πού βρίσκονται τα καταστήματά σας;"

Κατάστημα Αθήνας (Νέα Ιωνία): Λεωφόρος Ηρακλείου 216, ΤΚ 142 31, Νέα Ιωνία, Αττική, 210 27 55 681

Κατάστημα Θεσσαλονίκης: Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' 34, ΤΚ 54248, 2310 383 588.

Κατάστημα Πειραιά: Γρηγορίου Λαμπράκη 69, ΤΚ 18532, 210 411 6497.


"Πώς να επιλέξω το σωστό ανταλλακτικό φίλτρο για την περιοχή μου;"

Τα ανταλλακτικά φίλτρα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία είναι αυτά που προτείνουμε για να καλύπτουν τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Στη συσκευή σας βέβαια ταιριάζουν και άλλα ανταλλακτικά φίλτρα. 

Λίγο κάτω από την περιγραφή του προϊόντος, θα δείτε τα διαθέσιμα ανταλλακτικά φίλτρα με φωτογραφίες (εκεί που λέει "Προσθέστε ανταλλακτικά φίλτρα..."). Εάν κάνετε κλικ στο "ματάκι" θα δείτε μία σύνοψη του ανταλλακτικού φίλτρου. Εάν κάνετε κλικ στην εικόνα, θα μεταφερθείτε στη σελίδα του ανταλλακτικού φίλτρου όπου μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες. Εάν ακόμη δεν έχετε αποφασίσει ποιο ανταλλακτικό φίλτρο είναι κατάλληλο για την περιοχή σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


Να βάλω φίλτρο πάνω στον πάγκο ή κάτω από τον πάγκο της κουζίνας;"

Αυτό εξαρτάται από εσάς και τον διαθέσιμο ελεύθερο χώρο στην κουζίνα σας. Σε γενικές γραμμές, τα φίλτρα άνω πάγκου μπορείτε να τα συνδέσετε μόνοι σας σε ελάχιστα δευτερόλεπτα αλλά πιάνουν χώρο πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Τα φίλτρα κάτω πάγκου δεν απαιτούν χώρο από τον πάγκο, όμως χρειάζονται έμπειρα χέρια για την εγκατάστασή τους ή ακόμα και υδραυλικό.


"Δεν ξέρω αν χρειάζομαι μονό, διπλό ή τριπλό φίλτρο"

Εάν το πρόβλημα της περιοχής σας είναι η άσχημη γεύση και μυρωδιά, τότε χρειάζεστε ένα μονό φίλτρο. Εάν όμως έχετε και πολλά χώματα, τότε χρειάζεστε διπλό φίλτρο - στο πρώτο στάδιο θα μπει ένα φίλτρο για τα χώματα και στο δεύτερο ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα. Εάν όμως έχετε 3 προβλήματα (πχ πολλά άλατα, πολλά χώματα και άσχημη γεύση), τότε χρειάζεστε τριπλό φίλτρο, ένα για τα άλατα, ένα στάδιο για τα χώματα κι ένα για την άσχημη γεύση. Εάν τραβάτε νερό από γεώτρηση ή μένετε σε νησί ή στη Χαλκιδική τότε χρειάζεστε φίλτρο αντίστροφης όσμωσης. Όπως και να χει, εάν δεν είστε σίγουροι, απλά επικοινωνήστε μαζί μας! Θα χαρούμε να βρούμε μαζί το κατάλληλο φίλτρο νερού για την περιοχή σας!


"Πώς θα θυμάμαι την ημερομηνία αλλαγής του ανταλλακτικού φίλτρου;"

Αυτό αφήστε το πάνω μας! Όταν πλησιάζει ο καιρός να αλλάξετε το φίλτρο σας, σας παίρνουμε ένα τηλέφωνο για να σας ενημερώσουμε ότι πλησιάζει ο χρόνος αντικατάστασης του ανταλλακτικού.


"Αν σπάσει κάποιο μέρος του φίλτρου, έχετε ανταλλακτικά;"

Διαθέτουμε όλα τα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστείτε για τη συσκευή σας.


"Τί περιλαμβάνει η εγγύηση;"

Για τα φίλτρα κάτω πάγκου: Η εγγύηση καλύπτει τις πλαστικές φιλτροθήκες εφόσον η πίεση του δικτύου σας δεν ξεπερνά τα όρια αντοχής της συσκευής μας. Γιαυτό καλό είναι να μετρήσετε την πίεση του δικτύου σας. Εάν η πίεση είναι μεγάλη θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε μειωτή πίεσης για την ασφάλεια της συσκευής και φυσικά του δικτύου σας. Εάν η συσκευή σας διαθέτει βρυσάκι για το φιλτραρισμένο νερό, τότε αυτό έχει δύο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας. Τα υπόλοιπα μεταλλικά μέρη καλύπτονται από δύο χρόνια εγγύηση. Εάν η βάση είναι ανοξείδωτη, τότε η εγγύηση για τη βάση είναι στα δέκα χρόνια.

Για τα φίλτρα άνω πάγκου: Η εγγύηση καλύπτει όλα τα πλαστικά μέρη. Το βρυσάκι και ο διανομέας νερού έχουν δύο χρόνια εγγύηση καθώς χρειάζονται συντήρηση που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσάς (πχ καθαρισμός του διανομέα από τα άλατα).

Για τα φίλτρα νερού βρύσης: Η εγγύηση καλύπτει όλα τα πλαστικά μέρη για 10 χρόνια. Ο διανομέας νερού έχει δύο χρόνια εγγύηση καθώς χρειάζεται συντήρηση που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσάς (πχ καθαρισμός του διανομέα από τα άλατα κτλ.).

Για τη μεταφορά των προϊόντων: Εάν παραλάβετε οποιοδήποτε προϊόν μας σπασμένο ή έστω ταλαιπωρημένο από τη μεταφορά, τότε αναλαμβάνουμε με δικά μας έξοδα την πλήρη αντικατάστασή του με κούριερ.

Για να ισχύει η εγγύηση: Η εγγύηση για να ισχύει θα πρέπει να συντηρείτε σωστά το φίλτρο σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης κι εγκατάστασης και η ζημιά να μην έχει προέλθει από χτύπημα - σπάσιμο δικής σας υπαιτιότητας. Επίσης πρέπει να αλλάζετε τα ανταλλακτικά φίλτρα στον προβλεπόμενο χρόνο. Τα ανταλλακτικά φίλτρα πρέπει να τα προμηθεύεστε από την Primato ή κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα. Εάν η συσκευή τραυματίστηκε κατά την μεταφορά της από τον κούριερ, αναλαμβάνουμε αμέσως να την πάρουμε πίσω με δικά μας έξοδα και να στείλουμε καινούργια το συντομότερο δυνατόν. Η αποστολή γίνεται με κούριερ για να μην σας καθυστερούμε.


"Έχω χάσει το κλειδί και δεν μπορώ να ξεβιδώσω τη συσκευή για να αλλάξω το ανταλλακτικό φίλτρο"

Διαθέτουμε όλα τα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστείτε για τη συσκευή σας, περιλαμβανομένων και των κλειδιών. Απλά ενημερώστε μας για το ανταλλακτικό που χρειάζεστε.


"Δεν μπορώ/Δεν θέλω να παραγγείλω ηλεκτρονικά. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;"

Φυσικά! Απλά καλέστε μας στο 2310 383 588 ή στο 210 27 55 681 και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα! Φυσικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματά μας από κοντά. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


"Θέλω να παραγγείλω ηλεκτρονικά για να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου, αλλά δεν έχω καλές γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή."

Κανένα πρόβλημα! Απλά καλέστε μας ενώ είστε μπροστά στον υπολογιστή σας και θα σας βοηθήσουμε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά βήμα-βήμα.


"Πόσο χρόνο χρειάζεται ο κούριερ για να παραδώσει το δέμα στο σπίτι μου;"

Συνήθως παραδίδουν την επόμενη ή την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα.


"Μπορώ μελλοντικά να βάλω κάποιο άλλο ανταλλακτικό φίλτρο;"

Ναι. Θα συζητήσουμε μαζί εάν χρειάζεστε κάποιο άλλο ανταλλακτικό φίλτρο. Αυτό συνήθως προτείνεται όταν αλλάζει η ποιότητα του νερού στην περιοχή σας.


"Θα βρίσκω πάντα φίλτρο;"

Η Primato λειτουργεί από το 2008 με μεγάλη επιτυχία. Είμαστε διάσημοι για την πολύ καλή εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να ανοίξουμε περισσότερα κατάστηματα στην Ελλάδα ώστε να μπορείτε να προμηθεύεστε το φίλτρο σας από όποιο σημείο εξυπηρέτησης σας βολεύει. Κάθε χρόνο βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και μεγαλώνουμε το δίκτυό μας.


Πόσο κοστίζει η αποστολή του φίλτρο με κούριερ;"

Κάτω από το κουμπί "Προσσθήκη στο καλάθι" θα δείτε ένα σύνδεσμο που λέει "ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ". Σε αυτό το κείμενο αναγράφεται με λεπτομέρειες το κόστος αποστολής των προϊόντων. Για αγορές άνω των 50€, η αποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των 50€ η αποστολή κοστίζει 2,5€. Συνεργαζόμαστε με αρκετές εταιρίες κούριερ οπότε μπορείτε να επιλέξετε αυτήν που σας εξυπηρετεί καλύτερα.


"Γιατί να προτιμήσω εσάς;"

Είμαστε μία Ελληνική εταιρία με αποθήκες στη Νέα Ραιδεστό και καταστήματα σε Θεσσαλονίκη κι Αθήνα. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε πριν αλλά και πολύ μετά την πώληση και είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε και να σας λύσουμε όλες τις απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τα προϊόντα μας. Φροντίζουμε τα προϊόντα να έρθουν στο σπίτι σας το συντομότερο δυνατόν και με τη μέγιστη φροντίδα. Πουλάμε μόνο ποιοτικά προϊόντα γιαυτό και προσφέρουμε εγγύηση. Παγκόσμιες εταιρείες που εξειδικεύονται χρόνια στην κατασκευή οικιακών συστημάτων καθαρισμού νερού, όπως είναι οι αμερικάνικες Watts Water Technologies, Pure Pro USA και Ceramic Filters Company Inc. μας έχουν επιλέξει ως επίσημους διανομείς τους. Γιαυτό το λόγο όλα τα φίλτρα νερού διαθέτουν 10 Χρόνια Εγγύηση. Ακόμα, κατασκευάζουμε κάποια φίλτρα στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Μπορεί η κατασκευή φίλτρων να μας κοστίζει αρκετά, όμως έτσι δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα με τις καλύτερες προδιαγραφές. Γιαυτό διαθέτουμε ISO 9001:2015 για την κατασκευή και συναρμολόγηση φίλτρων νερού!

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των φίλτρων, η τεχνογνωσία και η συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού μας στον τομέα των φίλτρων, η έρευνα αγοράς στην ποιότητα και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι κάποιοι από τους λόγους που θα σας κάνουν να μας εμπιστευθείτε . Είμαστε δίπλα σας όλο τον χρόνο, σε ό, τι χρειαστείτε και για εμάς κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.


Για όσες απορίες κι ερωτήσεις δεν καλύψαμε σε αυτό το άρθρο, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 383 588 ή στο 210 27 55 681. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατασκευαστές:
Primato
Δεληγιαννη Μαρια
Πλεονεκτήματα
Εξυπηρέτηση
Ποιότητα
Μειονεκτήματα
Κανένα
Σχόλιο
Έχουμε μείνει υπερ ευχαριστημένοι σε όλα!!! Ποιότητα, τιμές, εξυπηρέτηση!!! Συγχαρητήρια για όλα!!! Δεν σας αλλάζουμε!!!
Αναστασία Ρουμελιώτη
Σχόλιο
Έμεινα πολυ ικανοποιημένη από το φίλτρο που αγόρασα.Το προτείνω σε όλους!
Στρατης Νικος
Σχόλιο
Παραγγελία πέμπτη μεσημέρι, την παρέλαβα Παρασκευή πρωί σπίτι μου! Συνεχίστε έτσι!
VASILIKI M.
Σχόλιο
ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔ=ΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ
Ελενίδης Γιώργος
Σχόλιο
Είχα πρόβλημα με τα άλατα στην περιοχή της Ρόδου. Επέλεξα την διπλή συσκευή με φίλτρο αλάτων στο πρώτο στάδιο και το Premium LRC στο δεύτερο στάδιο. Μετά την ανάλυση νερού που έκανα, εντυπωσιάστηκα αφού η σκληρότητα είχε μειωθεί στο 75%!!
Πέτρος Σκουρλης
Σχόλιο
Μου σύστησαν την συγκεκριμένη συσκευή για να καταπολεμήσω τα νιτρικά. Από 43 που είχα, πέσαμε στα 4! Σας ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση!
Λεωνίδας Κουρουπής
Σχόλιο
Άκουσα για την εταιρεία σας πολύ καλές κριτικές και αποφάσισα να την εμπιστευθώ.Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την γεύση και την καθαρότητα του νερού μου.Θα συνεχίσω να κάνω τις αγορές μου από εσάς .Μπράβο!
Περικλής Τσολάκης
Σχόλιο
Εκπληκτικό φίλτρο .Η εξυπηρέτηση άψογη όσο και η ποιότητα του νερού μου.
NIKOS M.
Σχόλιο
Πολύ καλή επιλογή φίλτρου ,άψογη εξυπηρέτηση και γρήγορη παραλαβή.
Μπαλτατζή Ασημίνα
Σχόλιο
Μίλησα με μια γλυκομίλητη κοπέλα από το τηλέφωνο,η εξυπηρέτηση ήταν απίστευτα καλή και μ έλυσε όλες τις απορίες για να καταλήξω στην αγορά αυτού του φίλτρου που μας έχει ενθουσιάσει οικογενειακός.

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 | 210 27 55 681 | 210 411 6497
Για ό, τι χρειάζεστε!