Φίλτρα Πλυντηρίου & Μπόιλερ

Φίλτρα νερού πλυντηρίου: Προστατεύουν το πλυντήριό σας από τα άλατα. Δίνουν ζωή στις συσκευές σας. Ακολουθήστε αυτό το LINK για να δείτε όλα τα φίλτρα νερού που διαθέτουμε.

25.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Μειώνει τα άλατα στο πλυντήριο κι έτσι απολαμβάνετε μαλακά ρούχα με λιγότερο μαλακτικό! Διαθέτει κρυστάλλους χαλαζία ή αλλιώς πολυφωσφορικό άλας που αποτρέπει τις επικαθήσεις των αλάτων. Κατασκευάζεται από την Puricom στην Ιταλία

+

25.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το φίλτρο αυτό διαλύει τα άλατα επιτρέποντας στο πλυντήριό σας να λειτουργεί πιο άνετα και ξεκούραστα. Βελτιώνει θεαματικά την ποιότητα των ρούχων και των πιάτων και πάνω από όλα είναι οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Παρατείνει τη διάρκεια ζωής των συσκευών σας και διαθέτει εγγύηση 1 έτος. Κατασκευάζεται στην Ουκρανία.

+

25.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το υλικό αυτό τοποθετείται σε φίλτρα πλυντηρίων. Διαλύει τα άλατα επιτρέποντας στο πλυντήριό σας να λειτουργεί πιο άνετα και ξεκούραστα. Βελτιώνει θεαματικά την ποιότητα των ρούχων και των πιάτων και πάνω από όλα είναι οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Η συσκευασία έχει 200mL προϊόντος, άρα για δύο γεμίσματα. Παρατείνει τη διάρκεια ζωής των συσκευών σας. Κατασκευάζεται στην Ουκρανία.

+

25.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Τοποθετείται στο φίλτρο νερού για θερμοσίφωνες και καυστήρες της Ecosoft. Διαλύει τα άλατα επιτρέποντας στο θερμοσίφωνα, το μπόιλερ και τον καυστήρα σας να λειτουργεί πιο άνετα και ξεκούραστα. Το υλικό του φίλτρου είναι οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Παρατείνει τη διάρκεια ζωής των συσκευών σας και διαθέτει εγγύηση 1 έτος.

+

49.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το φίλτρο αυτό διαλύει τα άλατα επιτρέποντας στο θερμοσίφωνα, το μπόιλερ και τον καυστήρα σας να λειτουργεί πιο άνετα και ξεκούραστα. Το υλικό του φίλτρου είναι οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Παρατείνει τη διάρκεια ζωής των συσκευών σας και διαθέτει εγγύηση 1 έτος. Κατασκευάζεται στην Ουκρανία. Η είσοδος και ή έξοδος του νερού έχουν διατομή 1/2 της ίντσας.

+

Τί λένε οι πελάτες μας

Skroutz Partner

Χρήσιμα