Φίλτρα για τα άλατα

Η ρητίνη ανταλλαγής ιόντων μειώνει αποτελεσματικά τα άλατα από το νερό. Τοποθετείται στις περισσότερες συσκευές του εμπορίου. Συνήθως είναι συνοδευτικό άλλων φίλτρων, όπως, για παράδειγμα, του φίλτρου ενεργού άνθρακα ή του φίλτρου πολυπροπυλενίου.

13.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα
Η συσκευασία περιλαμβάνει 0,5 KG πολυφωσφορικού άλατος. Διασπά τα επικαθύμενα άλατα.
+

20.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα
Ρητίνη ανταλλαγής ιόντων που μειώνει τα άλατα. Τοποθετείται σε όλα τα φίλτρα πάνω ή κάτω από τον πάγκο.
+

25.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα
Οι κρύσταλλοι χαλαζία διασπούν τα άλατα που επικάθυνται στους σωλήνες, τα πλυντήρια και στην κουζίνα. Ύψος ανταλλακτικού 10 ίντσες (25,4 εκ).
+

25.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Ιδανικό φίλτρο για όσους θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα του νερού τους αλλά έχουν και λίγα άλατα. Το φίλτρο αυτό αποτελείται κατά 70% από ενεργό άνθρακα της Calgon - USA που μειώνει τις βλαβερές ουσίες και χαρίζει κρυστάλλινο νερό στο ποτήρι σας. Διαθέτει όμως και 30% ειδική διατροφική ρητίνη ανταλλαγής ιόντων της Purolite - USA, που είναι ένα υλικό που μειώνει τα άλατα. Έτσι, με ένα φίλτρο συνδυάζετε τα οφέλη του ενεργού άνθρακα με τα οφέλη της ρητίνης μείωσης αλάτων χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε ένα διπλό φίλτρο νερού. Τόσο ο άνθρακας όσο και η ρητίνη κατασκευάζονται στην Αμερική με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Προσφέρει καθαρό και εύγευστο νερό σε εσάς και την οικογένειά σας, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε το νερό του σπιτιού σας.

+

25.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Διασπά τα άλατα που επικάθυνται στους σωλήνες, τα πλυντήρια και τις μπαταρίες. Ύψος ανταλλακτικού 5 ίντσες

+

29.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα
Αφαιρεί τελείως τα άλατα από το νερό.
+

30.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα
Η συσκευασία περιλαμβάνει 1,5 KG πολυφωσφορικού άλατος. Διασπά τα επικαθύμενα άλατα.
+

39.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Αν το νερό του σπιτιού σας έχει πολλά άλατα, τότε μόλις βρήκατε το σωστό φίλτρο για αυτήν την περίπτωση. Το φίλτρο Doulton Cleansoft αποτελείται από διατροφική ρητίνη ανταλλαγής ιόντων που μειώνει τα άλατα στο πόσιμο νερό. Τοποθετείται σε διπλά ή τριπλά φίλτρα της Doulton, όπως τα HCP DUO και HIP DUO, σαν πρώτο στάδιο. Έτσι, το νερό εισέρχεται χωρίς άλατα στο δεύτερο στάδιο φιλτραρίσματος νερού, κάτι που επιτρέπει στο φίλτρο του δευτέρου σταδίου να λειτουργεί ανεμπόδιστα. Ταιριάζει μόνο στις συσκευές της Doulton ® HCP, HCS, HIP, HCP DUO, HIP DUO κι ECO FAST. Όπως και τα υπόλοιπα φίλτρα αυτής της εταιρίας, κατασκευάζεται στην Αγγλία με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

+

39.00  
Σε Απόθεμα

Διαθέτει διατροφική ρητίνη ανταλλαγής ιόντων που μειώνει τα άλατα και την σκληρότητα του νερού. Ταιριάζει σε όλες τις συσκευές AquaCera®.

+

Τί λένε οι πελάτες μας

Skroutz Partner

Χρήσιμα