2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Εδώ μπορείτε να περιηγηθείτε στις βασικές κατηγορίες προϊόντων του καταστήματός μας. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε! Και μην ξεχνάτε ότι για αγορές άνω των 50€ τα μεταφορικά και η αντικαταβολή είναι εντελώς δωρεάν σε όλη την Ελλάδα!

Φίλτρα Νερού

Φίλτρα Νερού

Βελτιώνουν τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού και μειώνουν όλες τις βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες. Μπορούν να τοποθετηθούν πάνω στον πάγκο της κουζίνας, στη βρύση, κάτω από τον πάγκο της κουζίνας ή ακόμα και στην κεντρική παροχή του σπιτιού.

Ανταλλακτικά για Φίλτρα Νερού

Ανταλλακτικά για Φίλτρα Νερού

Φίλτρα Ενεργού Άνθρακα, κεραμικά ανταλλακτικά φίλτρα Doulton, φίλτρα βρύσης και αλάτων, φίλτρα για τα χώματα και τις λάσπες, βρύσες, σωληνάκια, βάνες, διακόπτες και ό, τι χρειάζεστε για τη συσκευή σας.

Φίλτρα Νερού για Ψυγεία

Φίλτρα Νερού για Ψυγεία

Εδώ θα βρείτε γενικού τύπου αμερικάνικα φίλτρα για ψυγεία καθώς και φίλτρα για ψυγεία General Electric, Samsung, LG και άλλα.


Ανταλλακτικά Σκούπας

Ανταλλακτικά Σκούπας

Εδώ θα βρείτε διάφορα ανταλλακτικά για την ηλεκτρική σας σκούπα όπως πέλματα, σωλήνες, σπιράλ, αρωματικά, φίλτρα αέρος και μοτέρ και διάφορα άλλα.

Σακούλες Σκούπας

Σακούλες Σκούπας

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αγοράσετε σακούλες για την ηλεκτρική σας σκούπα! Απλά διαλέγετε το πακέτο με τις σακούλες και γράφετε στο κενό τη μάρκα και το μοντέλο της σκούπας σας. Εμείς θα βρούμε και θα στείλουμε τις σωστές σακούλες για τη σκούπα σας.

Όλες οι σακούλες για σκούπες

Σακούλες για σκούπες χωρισμένες ανά μάρκα

Εδώ θα βρείτε όλες τις σακούλες για σκούπες που διαθέτουμε χωρισμένες ανάλογα με τη μάρκα της σκούπας. Εάν δεν βρίσκετε τις σακούλες που ταιριάζουν στη σκούπα σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Λάστιχα και Ανταλλακτικά για Χύτρες

Λάστιχα και Ανταλλακτικά για Χύτρες

Εδώ θα βρείτε λάστιχα καθώς και διάφορα ανταλλακτικά για τις περισσότερες χύτρες ταχύτητας του εμπορίου όπως Fissler, SEB, TEFAL, Lagostina και άλλες. Εάν δεν βρίσκετε εύκολα το ανταλλακτικό που ψάχνετε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας.

Καθαριστικά για το Σπίτι

Καθαριστικά για το Σπίτι και τις Συσκευές

Εδώ θα βρείτε εξειδικευμένα καθαριστικά για το σπίτι και κυρίως για τις συσκευές σας όπως καθαριστικό φούρνου, καφετιέρας, μηχανής εσπρέσο κτλ. Όλα τα προϊόντα είναι Ιταλικά