2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Κανάτες με φίλτρο νερού

Απολαύστε το νερό του σπιτιού σας με μία κανάτα φίλτρου νερού

Οι κανάτες με φίλτρο νερού αποτελούν την πιο οικονομική λύση για καθαρό και εύγευστο νερό! Απλά γεμίζουμε την κανάτα με νερό από την βρύση και η κανάτα το φιλτράρει επί τόπου. Μειώνει όλες τις βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες και βελτιώνει σημαντικά τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νερό για μαγείρεμα, για τα ροφήματά σας, για το ατμοσίδερο, τα παγάκια σας κτλ.

Χωράει άνετα στο ψυγείο σας. Μάλιστα κάποια μοντέλα χωράνε και στην πόρτα του ψυγείου για να μην πιάνουν καθόλου χώρο από τα ράφια!

ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Εύρος τιμής
Συνολική χωρητικότητα

Φίλτρα Προϊόντων Φίλτρα Προϊόντων

Τί λένε οι πελάτες μας Τί λένε οι πελάτες μας

Skroutz Partner Skroutz Partner

Χρήσιμα Χρήσιμα

25.00 (με ΦΠΑ)

Με χρώμα Raspberry που τραβάει τα βλέμματα και ανεβάζει τη διάθεση, η πανέμορφη αυτή κανάτα έχει χώρο για όλη την οικογένεια! Μπορεί να αποθηκεύσει 3,5 λίτρα φιλτραρισμένου νερού για να απολαμβάνετε το νερό του σπιτιού σας χωρίς να γεμίζετε συνέχεια την κανάτα. Μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τα άλατα και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες.


Δεν υπάρχει απόθεμα

25.00 (με ΦΠΑ)

Με χρώμα LIME που θυμίζει καλοκαιράκι, η πανέμορφη αυτή κανάτα έχει χώρο για όλη την οικογένεια! Μπορεί να αποθηκεύσει 3,5 λίτρα φιλτραρισμένου νερού για να απολαμβάνετε το νερό του σπιτιού σας χωρίς να γεμίζετε συνέχεια την κανάτα. Μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τα άλατα και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες.


Δεν υπάρχει απόθεμα

Τι λένε οι πελάτες μας Τι λένε οι πελάτες μας