Κανάτες με φίλτρο νερού

Απολαύστε το νερό του σπιτιού σας!

Οι κανάτες με φίλτρο νερού αποτελούν την πιο οικονομική λύση για καθαρό και εύγευστο νερό! Απλά γεμίζουμε την κανάτα με νερό από τη βρύση και η κανάτα το φιλτράρει επί τόπου. Μειώνει όλες τις βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες και βελτιώνει σημαντικά τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.

20.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Η πανέμορφη αυτή κανάτα μπορεί να αποθηκεύσει 2 λίτρα φιλτραρισμένου νερού και μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τα άλατα και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες. Έχει πανέμορφο σχεδιασμό και χρώμα που ανεβάζει τη διάθεση.

+

25.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Φιλτράρει το νερό από όλα τα βλαβερά στοιχεία. Περιλαμβάνει φίλτρο. Έχει συνολική χωρητικότητα 3,5L και δακτύλιο σιλικόνης στον πάτο για να μην γλιστράει και γρατσουνάει τα έπιπλα. Λευκό χερούλι και διάφανη δεξαμενή


25.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Η πανέμορφη αυτή κανάτα έχει χώρο για όλη την οικογένεια! Μπορεί να αποθηκεύσει 3,5 λίτρα φιλτραρισμένου νερού για να απολαμβάνετε το νερό του σπιτιού σας χωρίς να γεμίζετε συνέχεια την κανάτα. Μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τα άλατα και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες. Απολαύστε το νερό του σπιτιού σας!

+

25.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με χρώμα Raspberry που τραβάει τα βλέμματα και ανεβάζει τη διάθεση, η πανέμορφη αυτή κανάτα έχει χώρο για όλη την οικογένεια! Μπορεί να αποθηκεύσει 3,5 λίτρα φιλτραρισμένου νερού για να απολαμβάνετε το νερό του σπιτιού σας χωρίς να γεμίζετε συνέχεια την κανάτα. Μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τα άλατα και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες.

+

25.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με χρώμα LIME που θυμίζει καλοκαιράκι, η πανέμορφη αυτή κανάτα έχει χώρο για όλη την οικογένεια! Μπορεί να αποθηκεύσει 3,5 λίτρα φιλτραρισμένου νερού για να απολαμβάνετε το νερό του σπιτιού σας χωρίς να γεμίζετε συνέχεια την κανάτα. Μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τα άλατα και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες.

+

Τί λένε οι πελάτες μας

Skroutz Partner

Χρήσιμα