ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ

Μειώνουν τις βλαβερές για τον οργανισμό σας ουσίες και τα επικίνδυνα χημικά - Βελτιώνουν τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού - Σας γλιτώνουν από το κουβάλημα των εμφιαλωμένων μπουκαλιών.

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ σε όλα τα φίλτρα νερού

Πάνω από 50.000 χαρούμενοι πελάτες μας εμπιστεύονται!

Προστατέψτε την Οικογένειά σας και Απολαύστε Πεντακάθαρο, Κρυστάλλινο κι Ασφαλές Νερό!

Αμερικάνικα Φίλτρα Νερού AquaCera®


Τα φίλτρα νερού AquaCera® κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και διανέμονται σε όλο τον κόσμο. Είναι γνωστά για τα πατενταρισμένα υλικά που χρησιμοποιούν για να καθαρίσουν το νερό όπως το CeraSyl®, το AquaMetix® και το CeraMetix® που τα συνδυάζει και τα δύο.

Το CeraSyl® είναι ένα κεραμικό υλικό (σαν πορσελάνη) με βακτηριοστατικό εμποτισμένο ασήμι που είναι σχεδιασμένο να παγιδεύει σωματίδια μικρότερα από 0.2μm (η μέση διάμετρος μίας ανθρώπινης τρίχας είναι 100μm). Είναι ικανό να παγιδεύσει βακτήρια και κύστες για να σας προσφέρει καθαρό και ασφαλές νερό. Το ασήμι δίνει στο φίλτρο βακτηριοστατικές ιδιότητες που εμποδίζουν τη μίτωση και του επιτρέπουν να αυτο-αποστειρώνεται.

Το Aquametix® είναι ένας πατενταρισμένος συνδυασμός δύο ειδών ενεργού άνθρακα με Ζεόλιθο. Οι Ζεόλιθοι με τον ενεργό άνθρακα ενώνονται με ειδικά πολυμερή για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά συμπαγές και πορώδες φίλτρο νερού

Ο λόγος που είναι τόσο επιτυχημένα εμπορικά είναι γιατί ένα μόνο ανταλλακτικό φυσίγγιο μπορεί να μειώσει μία τεράστια λίστα με επικίνδυνους μολυντές χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσει κανείς διπλό ή τριπλό φίλτρο. Ενδεικτικά, ένα ανταλλακτικό φίλτρο CeraMetix® μειώνει τις κύστες, τα παθογόνα, χλώριο, βακτήρια, κρυπτοσπορίδια, Φθοριούχα, μόλυβδο, βαρέα μέταλλα, πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC's), ενώσεις φαρμάκων και φαρμακευτικών σκευασμάτων, νιτρικά, αρσενικό, χρώμιο, χλωραμίνες, ζιζανιοκτόνα, Glyphosate, τριαλογονομεθάνια, MTBE, αλουμίνιο, σίδηρο, υδράργυρο, νικέλιο, ψευδάργυρο, βιομηχανικά κατάλοιπα, θολότητα και πολλά άλλα. Κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και χρησιμοποιεί πρώτες ύλες με τις υψηλότερες FDA προδιαγραφές, τεχνολογίες αιχμής και αποδόσεις άνευ προηγουμένου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

Τί λένε οι πελάτες μας

Τι οικιακό φίλτρο νερού να διαλέξω; Από τη θεωρία στην πράξη

Η διαρρύθμιση ή οι διαστάσεις της κουζίνας και του νεροχύτη σας, το αν νοικιάζετε ή κατοικείτε σε δικό σας σπίτι, όπως και η ποιότητα του υφιστάμενου νερού, θα σας καθοδηγήσουν στην επιλογή του σωστού -για την περίπτωσή σας- φίλτρου καθαρισμού νερού. Οι συσκευές χωρίζονται σε κατηγορίες, ανάλογα με το σημείο εγκατάστασής τους (πού θα μπουν). Μπορούν να συνδεθούν απευθείας στην μπαταρία του νεροχύτη ή στην κεντρική παροχή του σπιτιού, πάνω ή κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Είναι σημαντικό να ζυγίσετε τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που έχει κάθε μία κατηγορία. Εμείς στην Primato Hellas, είμαστε εκεί σε κάθε βήμα και απορία, για να σας βοηθήσουμε.

Οι συσκευές φιλτραρίσματος νερού που προορίζονται για τοποθέτηση πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας, είναι ιδιαίτερα κομψές, συνδέονται πολύ γρήγορα και χωρίς εργαλεία. Από την άλλη, καταλαμβάνουν αρκετό εμφανή χώρο, γεγονός που μπορεί να σας προβληματίσει εάν η κουζίνα σας είναι μικρή. Οι συσκευές που συνδέονται κάτω από τον πάγκο, απαιτούν εμπειρία στην εγκατάσταση όπως και χώρο στο ντουλάπι. Αντίθετα, τα φίλτρα νερού βρύσης τοποθετούνται πανεύκολα πάνω στην μπαταρία της βρύσης, όμως είναι κάπως ογκώδη και τα ανταλλακτικά τους χρειάζονται συχνότερη αλλαγή. Υπάρχουν, βεβαίως, πάντοτε και οι κανάτες με ενσωματωμένο το φίλτρο νερού, που μπαίνουν και στο ψυγείο ώστε να έχετε πάντοτε εύκαιρο κρύο νερό. Τα φίλτρα κεντρικής παροχής συνδέονται στα «ρολόγια» του σπιτιού και αφαιρούν τυχόν στερεά σωματίδια. Τα φίλτρα ντους-μπάνιου είναι εξαιρετικά φιλικά προς την επιδερμίδα σας και ιδανικά για ευαίσθητο δέρμα ή αλλεργίες και απαλά μαλλιά, ενώ με το φίλτρο πλυντηρίου θα πλένετε χωρίς καθόλου άλατα. Οι ψύκτες με φίλτρα νερού χαρίζουν όλο το χρόνο καθαρό κρύο και ζεστό νερό και οι αποσκληρυντές μειώνουν -όπως υποδηλώνει και το όνομά τους- την σκληρότητα του νερού, συμβάλλοντας στη μακροζωία των σωλήνων του σπιτιού και των ηλεκτρικών σας συσκευών. Είναι, δε, ιδανικοί εάν κατοικείτε σε νησιά, που φέρουν πολλά άλατα στο νερό τους. Η τιμή της φιλτροθήκης που θα επιλέξετε μεταβάλλεται ανάλογα με τον τύπο και τη διάρκεια ζωής του φίλτρου.

Που κατοικείτε και τι ποιότητας νερό υπάρχει στην περιοχή σας; Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κριτήριο επιλογής για το σωστό φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα. Εάν το νερό στον τόπο σας χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα πολλά άλατα, θα πρέπει να προτιμήσετε ένα φίλτρο μείωσης αλάτων. Εάν λαμβάνετε νερό από γεώτρηση ή το πόσιμο νερό περιέχει πολλά νιτρικά, τότε θα πρέπει να εγκαταστήσετε μία αντίστροφη όσμωση, η οποία παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα. Αν στην περιοχή σας το νερό περιέχει χώματα και πετραδάκια, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μειώσετε τα στερεά απευθείας από την κεντρική παροχή του σπιτιού. Τέλος, αν στην τοποθεσία σας έχετε μόλυβδο, θα χρειαστεί να βάλετε έναν πολύ στενό, συμπαγή ενεργό άνθρακα.

Όλα τα παραπάνω μπορούμε να τα συζητήσουμε αναλυτικά από κοντά ή μέσω τηλεφώνου. Επισκεφτείτε μας ή καλέστε μας σήμερα κιόλας! Όσο για τις παραγγελίες σας, η έδρα μας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη (και φυσικά διαθέτουμε τα καλύτερα φιλτρα νερου για τη Θεσσαλονικη, εξυπηρετούμε όμως με συνέπεια και υπευθυνότητα όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και πάρα πολλές άλλες χώρες.


φιλτρα νερου θεσσαλονικη

Επίσημοι διανομείς της Doulton και Watts

Στην Primato Hellas είμαστε ο επίσημος διανομέας της εταιρείας Doulton® που κατασκευάζει όλα τα προϊόντα της εξ ολοκλήρου στην Αγγλία. Ο Henry Doulton είναι ο άνθρωπος που τον 19ο αιώνα σκέφτηκε πως το φιλτραρισμένο -μέσα από πορώδες υλικό- νερό, θα μπορούσε να γλιτώσει τους Βρετανούς από ασθένειες, όπως είναι η χολέρα και άλλες ασθένειες που μεταδίδονται μέσω του νερού. Η εταιρεία του δημιούργησε, λοιπόν, την πρώτη συσκευή επεξεργασίας νερού, γεγονός που της χάρισε μετά από βασιλική απόφαση τον τίτλο “Royal Doulton”. Όλα τα οικιακά προϊόντα της Doulton έχουν 10 χρόνια εγγύηση και διαρκούν για μια ζωή, ενώ το φιλτράρισμα του νερού επιτυγχάνεται ασφαλώς μέσα από ένα κεραμικό περίβλημα.φιλτρα νερου θεσσαλονικη WATTS Στην Primato Hellas σημειώνουμε ακόμα μία επιτυχία: Είμαστε ο επίσημος διανομέας και της αμερικάνικης Watts Water Technologies, από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας νερού, παγκοσμίως. Η Watts διαθέτει επίσης μια σημαντική γκάμα εξειδικευμένων υδραυλικών προϊόντων, ενώ έχει πατεντάρει πολλές από τις τεχνολογίες της, όπως είναι η βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης στους βραστήρες και τους καυστήρες. Τα προϊόντα της φημίζονται για τις λογικές τιμές και την ποιότητά τους, γι’αυτό και συνοδεύονται από 10ετή εγγύηση.