ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ

  • 100% αποτελεσματικά και με εγγύηση 10 ετών!
  • Mε την αγορά κάθε συσκευής άνω ή κάτω πάγκου δικαιούστε έκπτωση 20% σε κάθε επιπλέον ανταλλακτικό φίλτρο!
  • Για αγορές άνω των 50€, η αποστολή κι η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα!

Προστατέψτε την Οικογένειά σας και απολαύστε Πεντακάθαρο, Κρυστάλλινο κι Υγιεινό Νερό!

Φίλτρα Νερού Άνω Πάγκου

Φίλτρα Νερού Άνω Πάγκου

Τοποθετούνται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και συνδέονται εύκολα και χωρίς εργαλεία σε λιγότερο από ένα λεπτό! Διαθέτουν διακόπτη με τον οποίο επιλέγετε φιλτραρισμένο νερό για να πιείτε ή αφιλτράριστο νερό για να πλύνετε τα πιάτα.

Φίλτρα Νερού Κάτω Πάγκου

Φίλτρα Νερού Κάτω Πάγκου

Εξοικονομούν πολύτιμο χώρο καθώς μπαίνουν κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Μπορούν να συνδεθούν είτε απευθείας στη βρύση σας είτε με μία ξεχωριστή όμορφη βρύση που θα ανοίγετε μόνο όταν θα θέλετε να πιείτε νερό.

Αντίστροφη Όσμωση

Αντίστροφη Όσμωση

Ιδανικό για νησιά, για νερό από γεώτρηση και περιοχές με πολύ "δύσκολα" νερά! Αφαιρεί τελείως τα άλατα και όλες τις πολύ βλαβερές ουσίες όπως το αρσενικό, τον μόλυβδο, τα νιτρικά κ.α..Παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα

Φίλτρα Νερού Βρύσης

Φίλτρα Νερού Βρύσης

Συνδέονται στη βρύση της κουζίνας. Με τον διακόπτη επιλέγετε αφιλτράριστο νερό για το πλύσιμο των πιάτων ή φιλτραρισμένο νερό για να πιείτε.

Φίλτρα Κεντρικής Παροχής

Φίλτρα Κεντρικής Παροχής

Τοποθετούνται στα υδρόμετρα του σπιτιού ή της πολυκατοικίας και καθαρίζουν τα χώματα, τις λάσπες και τη σκουριά σε όλο το σπίτι. Συνήθως χρειάζονται έμπειρα χέρια για την εγκατάσταση αυτών των συσκευών. Οι περισσότερες συσκευές είναι διάφανες ώστε να βλέπετε πότε χρειάζεται αλλαγή το ανταλλακτικό.

Κανάτες με Φίλτρο Νερού

Κανάτες με Φίλτρο Νερού

Χωράνε στο ψυγείο για να μπορείτε να σερβίρετε πάντα δροσερό και καθαρό νερό! Γεμίζετε την κανάτα με νερό και καθώς αυτό πέφτει προς τα κάτω, φιλτράρεται και μπορείτε να το πιείτε. Το ανταλλακτικό φιλτράκι της Primato μειώνει το χλώριο, τις βλαβερές ουσίες αλλά και τα άλατα.

Φίλτρα για τα Πλυντήρια

Φίλτρα για τα Πλυντήρια Πιάτων & Ρούχων

Μειώνουν τα άλατα και χαρίζουν ζωή στις συσκευές σας! Περιέχουν κρύσταλλους χαλαζία (ή αλλιώς πολυφωσφορικό άλας). Θα βάζετε λιγότερο απορρυπαντικό ή μαλακτικό καθώς το νερό χωρίς άλατα επιτρέπει τη δημιουργία περισσότερης σαπουνάδας.

Φίλτρα Ντους - Μπάνιου

Φίλτρα Ντους - Μπάνιου

Μαλακώνουν το νερό και χαρίζουν υγεία στα μαλλιά και την επιδερμίδα σας! Νερό χωρίς άλατα σημαίνει λιγότερο σαμπουάν και χημικά.

Επαγγελματικά Φίλτρα

Επαγγελματικά Φίλτρα

Ιδανικά για καφετέριες, μπαρ, ξενοδοχεία, εστιατόρια και βιοτεχνίες

Ψύκτες Νερού

Ψύκτες Νερού

Διαθέτουν φίλτρα και προσφέρουν ζεστό και κρύο νερό όποτε το χρειάζεστε.

Αποσκληρυντές Νερού

Αποσκληρυντές Νερού

Αφαιρούν τα άλατα και μαλακώνουν το νερό. Είναι ιδανικοί για νησιά και περιοχές με σκληρό νερό

Απολύμανση Νερού

Απολύμανση Νερού

Απολυμαίνει το νερό από μικρόβια και βακτήρια. Ιδανικό για όσους παίρνουν νερό από γεώτρηση.

Ανταλλακτικά για Φίλτρα Νερού

Ανταλλακτικά & Εξαρτήματα Συσκευών

Φίλτρα Ενεργού Άνθρακα, μείωσης αλάτων, χωμάτων, λάσπης, μολύβδου κτλ. Κεραμικά ανταλλακτικά Doulton, εξαρτήματα αντίστροφης όσμωσης, ανταλλακτικά συσκευών όπως σωληνάκια, βάνες, διακόπτες, βρύσες και ό, τι χρειάζεστε για τη συσκευή σας.

Φίλτρα Νερού Ενεργού Άνθρακα

Φίλτρα Ενεργού Άνθρακα

Ταιριάζουν στις περισσότερες συσκευές του εμπορίου και κατασκευάζονται είτε στην Αμερική είτε στην Αγγλία. Μειώνουν τις βλαβερές ουσίες όπως το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τα βιομηχανικά απόβλητα, το μόλυβδο κ.α.. Βελτιώνουν τη γεύση και την μυρωδιά του νερού και παράγουν Καθαρό και πάνω απ'όλα Υγιεινό Νερό για εσάς και την οικογένειά σας.

Σημαντικές Πληροφορίες:

Τι οικιακό φίλτρο νερού να διαλέξω; Από τη θεωρία στην πράξη

Η διαρρύθμιση ή οι διαστάσεις της κουζίνας και του νεροχύτη σας, το αν νοικιάζετε ή κατοικείτε σε δικό σας σπίτι, όπως και η ποιότητα του υφιστάμενου νερού, θα σας καθοδηγήσουν στην επιλογή του σωστού -για την περίπτωσή σας- φίλτρου καθαρισμού νερού. Οι συσκευές χωρίζονται σε κατηγορίες, ανάλογα με το σημείο εγκατάστασής τους (πού θα μπουν). Μπορούν να συνδεθούν απευθείας στην μπαταρία του νεροχύτη ή στην κεντρική παροχή του σπιτιού, πάνω ή κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Είναι σημαντικό να ζυγίσετε τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που έχει κάθε μία κατηγορία. Εμείς στην Primato Hellas, είμαστε εκεί σε κάθε βήμα και απορία, για να σας βοηθήσουμε.

Οι συσκευές φιλτραρίσματος νερού που προορίζονται για τοποθέτηση πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας, είναι ιδιαίτερα κομψές, συνδέονται πολύ γρήγορα και χωρίς εργαλεία. Από την άλλη, καταλαμβάνουν αρκετό εμφανή χώρο, γεγονός που μπορεί να σας προβληματίσει εάν η κουζίνα σας είναι μικρή. Οι συσκευές που συνδέονται κάτω από τον πάγκο, απαιτούν εμπειρία στην εγκατάσταση όπως και χώρο στο ντουλάπι. Αντίθετα, τα φίλτρα νερού βρύσης τοποθετούνται πανεύκολα πάνω στην μπαταρία της βρύσης, όμως είναι κάπως ογκώδη και τα ανταλλακτικά τους χρειάζονται συχνότερη αλλαγή. Υπάρχουν, βεβαίως, πάντοτε και οι κανάτες με ενσωματωμένο το φίλτρο νερού, που μπαίνουν και στο ψυγείο ώστε να έχετε πάντοτε εύκαιρο κρύο νερό. Τα φίλτρα κεντρικής παροχής συνδέονται στα «ρολόγια» του σπιτιού και αφαιρούν τυχόν στερεά σωματίδια. Τα φίλτρα ντους-μπάνιου είναι εξαιρετικά φιλικά προς την επιδερμίδα σας και ιδανικά για ευαίσθητο δέρμα ή αλλεργίες και απαλά μαλλιά, ενώ με το φίλτρο πλυντηρίου θα πλένετε χωρίς καθόλου άλατα. Οι ψύκτες με φίλτρα νερού χαρίζουν όλο το χρόνο καθαρό κρύο και ζεστό νερό και οι αποσκληρυντές μειώνουν -όπως υποδηλώνει και το όνομά τους- την σκληρότητα του νερού, συμβάλλοντας στη μακροζωία των σωλήνων του σπιτιού και των ηλεκτρικών σας συσκευών. Είναι, δε, ιδανικοί εάν κατοικείτε σε νησιά, που φέρουν πολλά άλατα στο νερό τους. Η τιμή της φιλτροθήκης που θα επιλέξετε μεταβάλλεται ανάλογα με τον τύπο και τη διάρκεια ζωής του φίλτρου.

Που κατοικείτε και τι ποιότητας νερό υπάρχει στην περιοχή σας; Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κριτήριο επιλογής για το σωστό φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα. Εάν το νερό στον τόπο σας χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα πολλά άλατα, θα πρέπει να προτιμήσετε ένα φίλτρο μείωσης αλάτων. Εάν λαμβάνετε νερό από γεώτρηση ή το πόσιμο νερό περιέχει πολλά νιτρικά, τότε θα πρέπει να εγκαταστήσετε μία αντίστροφη όσμωση, η οποία παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα. Αν στην περιοχή σας το νερό περιέχει χώματα και πετραδάκια, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μειώσετε τα στερεά απευθείας από την κεντρική παροχή του σπιτιού. Τέλος, αν στην τοποθεσία σας έχετε μόλυβδο, θα χρειαστεί να βάλετε έναν πολύ στενό, συμπαγή ενεργό άνθρακα.

Όλα τα παραπάνω μπορούμε να τα συζητήσουμε αναλυτικά από κοντά ή μέσω τηλεφώνου. Επισκεφτείτε μας ή καλέστε μας σήμερα κιόλας! Όσο για τις παραγγελίες σας, η έδρα μας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη κι εξυπηρετούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο.


φιλτρα νερου θεσσαλονικη

Επίσημοι διανομείς της Doulton και Watts

Στην Primato Hellas είμαστε ο επίσημος διανομέας της εταιρείας Doulton® που κατασκευάζει όλα τα προϊόντα της εξ ολοκλήρου στην Αγγλία. Ο Henry Doulton είναι ο άνθρωπος που τον 19ο αιώνα σκέφτηκε πως το φιλτραρισμένο -μέσα από πορώδες υλικό- νερό, θα μπορούσε να γλιτώσει τους Βρετανούς από ασθένειες, όπως είναι η χολέρα και άλλες ασθένειες που μεταδίδονται μέσω του νερού. Η εταιρεία του δημιούργησε, λοιπόν, την πρώτη συσκευή επεξεργασίας νερού, γεγονός που της χάρισε μετά από βασιλική απόφαση τον τίτλο “Royal Doulton”. Όλα τα οικιακά προϊόντα της Doulton έχουν 10 χρόνια εγγύηση και διαρκούν για μια ζωή, ενώ το φιλτράρισμα του νερού επιτυγχάνεται ασφαλώς μέσα από ένα κεραμικό περίβλημα.φιλτρα νερου θεσσαλονικη WATTS Στην Primato Hellas σημειώνουμε ακόμα μία επιτυχία: Είμαστε ο επίσημος διανομέας και της αμερικάνικης Watts Water Technologies, από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας νερού, παγκοσμίως. Η Watts διαθέτει επίσης μια σημαντική γκάμα εξειδικευμένων υδραυλικών προϊόντων, ενώ έχει πατεντάρει πολλές από τις τεχνολογίες της, όπως είναι η βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης στους βραστήρες και τους καυστήρες. Τα προϊόντα της φημίζονται για τις λογικές τιμές και την ποιότητά τους, γι’αυτό και συνοδεύονται από 10ετή εγγύηση.