2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Φίλτρα Νερού

Μειώνουν τις βλαβερές για τον οργανισμό σας ουσίες και τα επικίνδυνα χημικά - Βελτιώνουν τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού - Σας γλιτώνουν από το κουβάλημα των εμφιαλωμένων μπουκαλιών.

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ σε όλες τις συσκευές | Διαθέτουμε δικούς μας τεχνικούς για την εγκατάσταση των φίλτρων σε Αττική και Θεσσαλονίκη. | Πάνω από 50.000 οικογένειες μας εμπιστεύονται!

Προστατέψτε την Οικογένειά σας και Απολαύστε Πεντακάθαρο, Κρυστάλλινο κι Ασφαλές Νερό!

Φίλτρα Νερού Κάτω Πάγκου

ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΤΩ ΠΑΓΚΟΥ

Εξοικονομούν πολύτιμο χώρο, καθώς μπαίνουν κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Μπορούν να συνδεθούν:
α) Απευθείας στην κρύα παροχή. Κάθε φορά που ανοίγετε τη βρύση σας στο κρύο, απολαμβάνετε καθαρό νερό!
β) Με μια ξεχωριστή, όμορφη & πολυτελή βρύση που θα ανοίγετε μόνο όταν θέλετε να πιείτε νερό. Έτσι, δεν θα ξοδεύετε άσκοπα το φίλτρο σας.
γ) Εναλλακτικά μπορείτε να αντικαταστήσετε την μπαταρία της κουζίνας σας με μία τρίοδη βρύση. Οι τρίοδες βρύσες έχουν έναν διακόπτη για το φιλτραρισμένο νερό κι έναν διακόπτη για το αφιλτράριστο κρύο-ζεστό νερό της κουζίνας σας.

Εγκατάσταση: Μπορείτε να εγκαταστήσετε το φίλτρο μόνοι σας σύμφωνα με τις οδηγίες βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς ή να προτιμήσετε έναν δικό μας τεχνικό (σε Αττική και Θεσσαλονίκη προς το παρόν). Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

Ανακαλύψτε τη μεγαλύτερη συλλογή σε τρίοδες μπαταρίες κουζίνας

Ποιό οικιακό φίλτρο νερού να διαλέξω;

1ο ΒΗΜΑ: Επιλέξτε πού θα το εγκαταστήσετε.

Πρώτα απ' όλα πρέπει να αποφασίσετε εάν θα εγκαταστήσετε το φίλτρο σας πάνω ή κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σας. Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου είναι ιδιαίτερα κομψά και συνδέονται πολύ γρήγορα και χωρίς εργαλεία. Εάν όμως έχετε μικρό πάγκο ίσως πρέπει να προτιμήσετε ένα φίλτρο κάτω πάγκου. Εάν καταλήξετε σε κάποιο φίλτρο κάτω πάγκου, τότε έχετε την επιλογή να το συνδέσετε απευθείας στην κρύα παροχή της μπαταρίας σας (δηλαδή κάθε φορά που θα ανοίγετε τη βρύση σας στο κρύο, το νερό θα είναι φιλτραρισμένο) ή να το συνδέσετε με το δικό του ξεχωριστό βρυσάκι μόνο για το φιλτραρισμένο νερό.

Υπάρχουν και τα πιο "τοπικά" φίλτρα όπως τα φίλτρα βρύσης νερού, οι κανάτες με φίλτρο νερού, τα φίλτρα κεντρικής παροχής που μπαίνουν στα «ρολόγια» του σπιτιού και αφαιρούν τυχόν στερεά σωματίδια, τα φίλτρα ντους-μπάνιου που είναι ιδανικά για ευαίσθητο δέρμα ή αλλεργίες και απαλά μαλλιά, τα φίλτρα πλυντηρίων που μειώνουν τα άλατα κτλ.

2ο ΒΗΜΑ: Επιλέξτε εάν θα αγοράσετε μονό, διπλό ή και τριπλό φίλτρο ανάλογα με το πόσο έντονο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ο γενικός κανόνας είναι ότι για κάθε σοβαρό πρόβλημα χρειάζεστε κι ένα έξτρα ανταλλακτικό φίλτρο. Εάν θέλετε απλά να βελτιώσετε τη γεύση & τη μυρωδιά του νερού και να μειώσετε τις βλαβερές ουσίες τότε επιλέξτε ένα μονό φίλτρο. Εάν όμως έχετε και πολλά χώματα στο νερό σας, τότε επιλέξτε ένα διπλό φίλτρο (στο πρώτο στάδιο θα μπει ένα φίλτρο μείωσης χωμάτων και στο δεύτερο ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα). Εάν έχετε για παράδειγμα και πολλά χώματα αλλά και πολλά άλατα, τότε επιλέξτε ένα τριπλό φίλτρο (φίλτρο μείωσης αλάτων, φίλτρο μείωσης χωμάτων και φίλτρο ενεργού άνθρακα). Εάν έχετε περισσότερα θέματα με το νερό σας, τότε καλύτερα να εγκαταστήσετε ένα σύστημα αντίστροφης ώσμωσης.

Όλα τα παραπάνω μπορούμε να τα συζητήσουμε αναλυτικά από κοντά ή μέσω τηλεφώνου. Επισκεφτείτε μας ή καλέστε μας σήμερα κιόλας στα τηλέφωνα 2310 383 588 | 210 27 55 681 | 210 411 64 97! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε! Διαθέτουμε καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και τον Πειραιά. Εξυπηρετούμε όμως με συνέπεια, ταχύτητα και υπευθυνότητα όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και πάρα πολλές άλλες χώρες. Όλα τα φίλτρα συνοδεύονται από 10 χρόνια εγγύηση.

Είμαστε επίσημοι διανομείς της αμερικάνικης Watts, της Pure Pro και της Ecosoft στην Ελλάδα καθώς κι επίσημοι αντιπρόσωποι της αμερικάνικης CERAMIC FILTERS COMPANY INC. σε όλη την Ευρώπη.