ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ

Μειώνουν τις βλαβερές για τον οργανισμό σας ουσίες και τα επικίνδυνα χημικά - Βελτιώνουν τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού - Σας γλιτώνουν από το κουβάλημα των εμφιαλωμένων μπουκαλιών.

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ σε όλα τα φίλτρα νερού

Πάνω από 50.000 πελάτες μας εμπιστεύονται!

Προστατέψτε την Οικογένειά σας και Απολαύστε Πεντακάθαρο, Κρυστάλλινο κι Ασφαλές Νερό!

Φίλτρα νερού άνω πάγκου

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ AQUACERA®

Τα φίλτρα νερού AquaCera® κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και είναι γνωστά για τα πατενταρισμένα υλικά που χρησιμοποιούν για να καθαρίσουν το νερό. Φιλτράρουν αποτελεσματικά βακτήρια και κύστες και διαθέτουν εμποτισμένο ασήμι που δίνει στο φίλτρο βακτηριοστατικές ιδιότητες.

Ο λόγος που είναι τόσο επιτυχημένα εμπορικά είναι γιατί ένα μόνο ανταλλακτικό φυσίγγιο μπορεί να μειώσει μία τεράστια λίστα με επικίνδυνους μολυντές χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσει κανείς διπλό ή τριπλό φίλτρο. Ενδεικτικά, ένα ανταλλακτικό φίλτρο CeraMetix® μειώνει τις κύστες, τα παθογόνα, το χλώριο, τα βακτήρια, τα κρυπτοσπορίδια, τα φθοριούχα, τον μόλυβδο, τα βαρέα μέταλλα, τις πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC's), τις ενώσεις φαρμάκων και φαρμακευτικών σκευασμάτων, τα νιτρικά, το αρσενικό, το χρώμιο, τις χλωραμίνες, τα ζιζανιοκτόνα, το Glyphosate, τα τριαλογονομεθάνια, το MTBE, το αλουμίνιο, τον σίδηρο, τον υδράργυρο, το νικέλιο, τον ψευδάργυρο, τα βιομηχανικά κατάλοιπα, τη θολότητα, και πολλά άλλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

Τί λένε οι πελάτες μας

Ποιό οικιακό φίλτρο νερού να διαλέξω;

1ο ΒΗΜΑ: Επιλέξτε πού θα το εγκαταστήσετε.

Πρώτα απ' όλα πρέπει να αποφασίσετε εάν θα εγκαταστήσετε το φίλτρο σας πάνω ή κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σας. Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου είναι ιδιαίτερα κομψά και συνδέονται πολύ γρήγορα και χωρίς εργαλεία. Εάν όμως έχετε μικρό πάγκο ίσως πρέπει να προτιμήσετε ένα φίλτρο κάτω πάγκου. Εάν καταλήξετε σε κάποιο φίλτρο κάτω πάγκου, τότε έχετε την επιλογή να το συνδέσετε απευθείας στην κρύα παροχή της μπαταρίας σας (δηλαδή κάθε φορά που θα ανοίγετε τη βρύση σας στο κρύο, το νερό θα είναι φιλτραρισμένο) ή να το συνδέσετε με το δικό του ξεχωριστό βρυσάκι μόνο για το φιλτραρισμένο νερό.

Υπάρχουν και τα πιο "τοπικά" φίλτρα όπως τα φίλτρα νερού βρύσης, οι κανάτες με φίλτρο νερού, τα φίλτρα κεντρικής παροχής που μπαίνουν στα «ρολόγια» του σπιτιού και αφαιρούν τυχόν στερεά σωματίδια, τα φίλτρα ντους-μπάνιου που είναι ιδανικά για ευαίσθητο δέρμα ή αλλεργίες και απαλά μαλλιά, τα φίλτρα πλυντηρίων που μειώνουν τα άλατα κτλ.

2ο ΒΗΜΑ: Επιλέξτε εάν θα αγοράσετε μονό, διπλό ή και τριπλό φίλτρο ανάλογα με το πόσο έντονο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ο γενικός κανόνας είναι ότι για κάθε σοβαρό πρόβλημα χρειάζεστε κι ένα έξτρα ανταλλακτικό φίλτρο. Εάν θέλετε απλά να βελτιώσετε τη γεύση & τη μυρωδιά του νερού και να μειώσετε τις βλαβερές ουσίες τότε επιλέξτε ένα μονό φίλτρο. Εάν όμως έχετε και πολλά χώματα στο νερό σας, τότε επιλέξτε ένα διπλό φίλτρο (στο πρώτο στάδιο θα μπει ένα φίλτρο μείωσης χωμάτων και στο δεύτερο ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα). Εάν έχετε για παράδειγμα και πολλά χώματα αλλά και πολλά άλατα, τότε επιλέξτε ένα τριπλό φίλτρο (φίλτρο μείωσης αλάτων, φίλτρο μείωσης χωμάτων και φίλτρο ενεργού άνθρακα). Εάν έχετε περισσότερα θέματα με το νερό σας, τότε καλύτερα να εγκαταστήσετε ένα σύστημα αντίστροφης ώσμωσης.

Όλα τα παραπάνω μπορούμε να τα συζητήσουμε αναλυτικά από κοντά ή μέσω τηλεφώνου. Επισκεφτείτε μας ή καλέστε μας σήμερα κιόλας στο 2310 383 588! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε! Η έδρα μας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη (και φυσικά διαθέτουμε τα καλύτερα φιλτρα νερου για τη Θεσσαλονικη, εξυπηρετούμε όμως με συνέπεια, ταχύτητα και υπευθυνότητα όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και πάρα πολλές άλλες χώρες. Όλα τα φίλτρα συνοδεύονται από 10 χρόνια εγγύηση.

Είμαστε επίσημοι διανομείς της αμερικάνικης Watts, της Pure Pro και της Ecosoft στην Ελλάδα καθώς κι επίσημοι αντιπρόσωποι της αμερικάνικης AquaCera® σε όλη την Ευρώπη.