Φίλτρα νερού άνω πάγκου

Παγκόσμιες εταιρείες που εξειδικεύονται χρόνια στην κατασκευή οικιακών συστημάτων καθαρισμού νερού, όπως είναι η βρετανική Royal Doulton και οι αμερικάνικες Watts Water Technologies και Pure Pro USA, μας έχουν επιλέξει ως επίσημους διανομείς τους. Γιαυτό το λόγο όλα τα φίλτρα νερού διαθέτουν 10 Χρόνια Εγγύηση. Στις τιμές περιλαμβάνονται τα ανταλλακτικά φίλτρα καθώς και ό, τι χρειάζεστε για την εγκατάσταση. Με την αγορά κάθε συσκευής κερδίζετε έκπτωση 20% σε κάθε επόμενο ανταλλακτικό φίλτρο. Ακόμη, για αγορές άνω των 50€ η αποστολή κι η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα!

80.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Προστατέψτε την Οικογένειά σας και Σώστε το Περιβάλλον και την Τσέπη σας! Το φίλτρο αυτό συνδέεται πολύ εύκολα και προσφέρει αμέσως 100% Ασφαλές, Πεντακάθαρο & Κρυστάλλινο νερό. Με ένα γύρισμα του διακόπτη απολαμβάνετε φιλτραρισμένο, εύγευστο και πεντακάθαρο νερό, ή αφιλτράριστο νερό για να πλένετε τα πιάτα. Με λευκό ουδέτερο χρώμα, το φίλτρο αυτό είναι βέβαιο ότι θα ταιριάξει στην κουζίνα σας. Απολαύστε το νερό του σπιτιού σας και σταματήστε το κουβάλημα των εμφιαλωμένων μπουκαλιών.

  • 10 χρόνια εγγύηση
  • Δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.

100.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με το γύρισμα του διακόπτη έχετε είτε αφιλτράριστο νερό για το μαγείρεμα και τα πιάτα είτε φιλτραρισμένο, πεντακάθαρο, πόσιμο νερό… τόσο απλά! Επιπλέον, επιλέγοντας το συγκεκριμένο προϊόν, έχετε διπλή προστασία αφού περιλαμβάνει δύο φίλτρα. Επιπλέον, το σύστημα quick change επιτρέπει εύκολη και γρήγορη αλλαγή όταν έρθει η ώρα για το ανταλλακτικό φίλτρο. Πρακτικό, από 99,7% αντιβακτηριδιακό υλικό, συγκρατεί αποτελεσματικά κάθε μικρόβιο, σωματίδιο, χώμα και σκουριά. Για να απολαμβάνετε πραγματικά το τρεχούμενο νερό. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.

+

100.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με χρώμα που ανεβάζει τη διάθεση και θυμίζει καλοκαίρι, αυτό το πανέμορφο φίλτρο τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας και σας επιτρέπει να πίνετε άφοβα το νερό της βρύσης σας! Φιλτράρει με τον πλέον ασφαλή, οικολογικό και ενδεδειγμένο τρόπο. Το νερό ξαναγίνεται άοσμο, άχρωμο, καθαρό, όπως πρέπει. Με τα φίλτρα νερού κερδίζετε στην Υγεία και την τσέπη σας. Συνδέεται σε 1’ στη βρύση της κουζίνας κι εσείς απλώς επιλέγετε φιλτραρισμένο ή αφιλτράριστο νερό. 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


100.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με χρώμα MANGO, αυτό το πανέμορφο φίλτρο τραβάει ευχάριστα τα βλέμματα και προσφέρει στυλ στην κουζίνα σας! Τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας και συνδέεται πολύ εύκολα με τη βρύση σας. Μην σας ξεγελάει το χρώμα όμως! Αυτό το φίλτρο μειώνει και τις πιο επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες και προσφέρει κρυστάλλινο και πεντακάθαρο νερό από συμπαγή ενεργό άνθρακα που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ. Διαθέτει 2 Χρόνια Εγγύηση καθώς και δωρεάν αποστολή - αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα!


100.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Χαθείτε στα χρώματα του ωκεανού με αυτό το πανέμορφο φίλτρο που σαγηνεύει τα βλέμματα και προσφέρει στυλ στην κουζίνα σας! Τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας και συνδέεται πολύ εύκολα με τη βρύση σας. Μην σας ξεγελάει όμως το χρώμα του! Το φίλτρο αυτό κατακρατά πάρα πολλές επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες και προσφέρει κρυστάλλινο και πεντακάθαρο νερό από συμπαγή ενεργό άνθρακα που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ. Διαθέτει 2 Χρόνια Εγγύηση καθώς και δωρεάν αποστολή - αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα!


109.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Τοποθετήστε πάνω στο νεροχύτη της κουζίνας και δίπλα από την κανονική σας βρύση, αυτή την ουδέτερη -αισθητικά- συσκευή φιλτραρίσματος νερού, κι απολαύστε όποια ώρα θέλετε φρέσκο, δροσερό, πεντακάθαρο πόσιμο νεράκι. Θα νιώσετε αμέσως τη διαφορά, πίνοντας πραγματικά άοσμο και άγευστο ύδωρ, 100% ασφαλές για ολόκληρη την οικογένεια. Το παντοδύναμο φίλτρο της συσκευής συγκρατεί όλες τις ουσίες και τα μικρόβια που ταξιδεύουν στο νερό.

10 χρόνια εγγύηση
Δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


120.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Διπλό φίλτρο, διπλή προστασία από κάθε μικροοργανισμό και κατάλοιπα που βρίσκονται στο νερό, ώστε το ύδωρ που φτάνει στο ποτήρι σας να είναι πεντακάθαρο, εύγευστο, άχρωμο και άοσμο, δροσερό και υγιεινό. Η φιλτροθήκη περιλαμβάνει φίλτρο πολυπροπυλενίου αλλά και φίλτρο ενεργού άνθρακα για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Με ένα απλό γύρισμα του διακόπτη επιλέγετε φιλτραρισμένο ή αφιλτράριστο νερό… τόσο απλά! Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


129.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Σε μινιμάλ γραμμή και σε έντονο, κατακόκκινο χρώμα, το φίλτρο πόσιμου νερού δίνει χαρακτήρα στην κουζίνα, περιστρέφεται 360 μοίρες για μέγιστη ευκολία στη χρήση και ταυτόχρονα, φιλτράρει με ασφάλεια το τρεχούμενο νερό. Έτσι, όλοι οι μικροοργανισμοί και τα κατάλοιπα που υπάρχουν στο ύδωρ, συγκρατούνται πολύ πριν φτάσουν στο ποτήρι σας. Το φίλτρο νερού τοποθετείται πανεύκολα μέσα σε 1’ χωρίς εργαλεία! Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.

+

129.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Σε μινιμάλ γραμμή και σε ήπιο γκρίζο χρώμα, που θυμίζει τα βότσαλα στην παραλία, το φίλτρο πόσιμου νερού περιστρέφεται 360 μοίρες για μέγιστη ευκολία στη χρήση και ταυτόχρονα, φιλτράρει με ασφάλεια το τρεχούμενο νερό. Έτσι, όλοι οι μικροοργανισμοί, τα κατάλοιπα, το χώμα και οι πέτρες που υπάρχουν στο ύδωρ, συγκρατούνται πολύ πριν φτάσουν στο ποτήρι σας. Το φίλτρο νερού τοποθετείται πανεύκολα μέσα σε 1’ χωρίς εργαλεία! Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.

+

130.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με ένα απλό γύρισμα του διακόπτη έχετε είτε αφιλτράριστο νερό για το μαγείρεμα και τα πιάτα είτε φιλτραρισμένο, πεντακάθαρο, πόσιμο νερό… τόσο απλά! Επιλέγοντας το συγκεκριμένο οικιακό φίλτρο νερού, ξενοιάζετε για καιρό, αφού περιλαμβάνει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία φίλτρα για μεγαλύτερη προστασία. Επιπλέον, το σύστημα quick change σας διευκολύνει με μία περιστροφή να αντικαταστήσετε τα φίλτρα, όταν έρθει η ώρα. Πρακτικό, από 99,7% αντιβακτηριδιακό υλικό, συγκρατεί αποτελεσματικά κάθε μικρόβιο, σωματίδιο, χώμα και σκουριά. Δροσερό, κρυστάλλινο, υγιεινό νερό, να το πιείς στο ποτήρι! Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα

+

160.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Επιλέγοντας διπλό φίλτρο καθαρισμού του πόσιμου νερού, έχετε μέγιστη προστασία από κάθε μικροοργανισμό και στερεό σώμα και απολαμβάνετε με ασφάλεια το νερό της βρύσης. Γυρίζοντας το διακόπτη παίρνετε δροσερό, πεντακάθαρο, φιλτραρισμένο νερό για να πιείτε ή να μαγειρέψετε και από την παλιά σας βρύση λαμβάνετε αφιλτράριστο τρεχούμενο νερό, για το πλύσιμο των πιάτων. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


165.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Φινετσάτη, λεπτεπίλεπτη συσκευή φιλτραρίσματος του νερού της βρύσης, με το γύρισμα ενός διακόπτη, από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι. Τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας σε λιγότερο από 1’ χωρίς εργαλεία ή την παρουσία υδραυλικού. Διαρκεί μια ζωή και δίνει δροσερό, ασφαλές, πεντακάθαρο νερό, ωφελώντας την υγεία αλλά και την τσέπη σας. Τέρμα στο ανθυγιεινό νερό και το κουβάλημα του εμφιαλωμένου… Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


180.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Επιλέξτε τριπλό φίλτρο καθαρισμού του πόσιμου νερού, για μέγιστη προστασία του τρεχούμενου νερού της βρύσης από κάθε μικροοργανισμό και στερεό σώμα. Με ένα απλό γύρισμα του διακόπτη παίρνετε δροσερό, πεντακάθαρο, τριπλά φιλτραρισμένο νερό για να πιείτε ή να μαγειρέψετε και από την παλιά σας βρύση λαμβάνετε αφιλτράριστο νερό, για το πλύσιμο των πιάτων ή άλλη χρήση. Βάζοντας φίλτρο νερού στην κουζίνα σας θα νιώσετε ασφάλεια για το νερό που πίνετε εσείς και η οικογένειά σας και συνάμα, θα γλιτώσετε από το κουραστικό κουβάλημα του εμφιαλωμένου νερού. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τί λένε οι πελάτες μας

Skroutz Partner

Χρήσιμα