Φίλτρα νερού άνω πάγκου

80.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Συνδυάζει το ασφαλές, πεντακάθαρο πόσιμο νερό με την οικονομία, οικολογία, αποτελεσματικότητα και διάρκεια ζωής. Συνδέεται πανεύκολα σε μόλις 1’ πάνω στην υπάρχουσα βρύση της κουζίνας. Με ένα γύρισμα, απολαμβάνετε φιλτραρισμένο άοσμο νερό, για όλη την οικογένεια ή το κανονικό, τρεχούμενο νερό για τα πιάτα. Σε ουδέτερο λευκό χρώμα με 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


80.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Πιείτε άφοβα το τρεχούμενο νερό της βρύσης σας, γνωρίζοντας ότι έχει φιλτραριστεί με τον πλέον ασφαλή, οικολογικό και ενδεδειγμένο τρόπο. Το νερό ξαναγίνεται άοσμο, άχρωμο, καθαρό, όπως πρέπει. Με τα φίλτρα νερού κερδίζετε στην Υγεία και την τσέπη σας. Συνδέεται σε 1’ στη βρύση της κουζίνας κι εσείς απλώς επιλέγετε φιλτραρισμένο ή αφιλτράριστο νερό. Μοντέρνα διάφανη συσκευή με 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


100.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Φροντίστε την υγεία ολόκληρης της οικογένειας, κάθε φορά που πίνετε νερό από τη βρύση. Απολαύστε άφοβα καθαρό, άοσμο και άχρωμο νερό με ένα φίλτρο καθαρισμού νερού που θα κρατήσει για μια ζωή. Η σύνδεση γίνεται μέσα σε 1’. Η συσκευή, που φέρνει τον θαλάσσιο κόσμο στην κουζίνα σας, είναι ζωγραφισμένη στο χέρι από την Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Guzo*. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


100.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Φροντίστε την υγεία σας και ταυτόχρονα, δώστε έναν όμορφο, διαφορετικό τόνο στην κουζίνα σας. Με το φίλτρο νερού, πίνετε πεντακάθαρο, υγιεινό, κρυστάλλινο νερό κατευθείαν από τη βρύση! Η σύνδεση επιτυγχάνεται σε μόλις 1΄. Επιλέξτε τη συσκευή με τις παπαρούνες, ζωγραφισμένη ολότελα στο χέρι από την Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Guzo*. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


100.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Βάλτε στο νεροχύτη σας ένα μικρό έργο τέχνης, που φροντίζει για την Υγεία και την τσέπη σας! Πιείτε άφοβα από τη βρύση καθαρό, εύγευστο, υγιεινό νερό. Με το γύρισμα ενός διακόπτη παίρνετε από το φίλτρο πόσιμου νερού το φιλτραρισμένο νερό και γυρίζοντας ξανά τον διανομέα, έχετε το αφιλτράριστο νερό από την παραδοσιακή σας βρύση. Η τοποθέτηση διαρκεί μόλις 1’. Επιλέξτε τη συσκευή ζωγραφισμένη στο χέρι με κλασικό μοτίβο, από την Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Guzo*. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


100.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Επιλέξτε να πιείτε δροσερό, πεντακάθαρο, φιλτραρισμένο νερό από τη βρύση της κουζίνας σας μέσα από ένα καλαίσθητο, ζωγραφισμένο στο χέρι φίλτρο νερού. Η παραδοσιακή σας βρύση δίνει το αφιλτράριστο νερό που είχατε μέχρι σήμερα, ενώ με το γύρισμα ενός διακόπτη έχετε υγιεινό, ασφαλές νερό, να το πιείτε στο ποτήρι. Η τοποθέτηση γίνεται σε μόλις 1’. Επιλέξτε τη συσκευή με τις ροζ αμυγδαλιές, ζωγραφισμένη στο χέρι από την Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Guzo*. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


100.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με το γύρισμα του διακόπτη έχετε είτε αφιλτράριστο νερό για το μαγείρεμα και τα πιάτα είτε φιλτραρισμένο, πεντακάθαρο, πόσιμο νερό… τόσο απλά! Επιπλέον, επιλέγοντας το συγκεκριμένο προϊόν, έχετε διπλή προστασία αφού περιλαμβάνει δύο φίλτρα. Επιπλέον, το σύστημα quick change επιτρέπει εύκολη και γρήγορη αλλαγή όταν έρθει η ώρα για το ανταλλακτικό φίλτρο. Πρακτικό, από 99,7% αντιβακτηριδιακό υλικό, συγκρατεί αποτελεσματικά κάθε μικρόβιο, σωματίδιο, χώμα και σκουριά. Για να απολαμβάνετε πραγματικά το τρεχούμενο νερό. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


100.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με χρώμα που ανεβάζει τη διάθεση και θυμίζει καλοκαίρι, αυτό το πανέμορφο φίλτρο τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας και σας επιτρέπει να πίνετε άφοβα το νερό της βρύσης σας! Φιλτράρει με τον πλέον ασφαλή, οικολογικό και ενδεδειγμένο τρόπο. Το νερό ξαναγίνεται άοσμο, άχρωμο, καθαρό, όπως πρέπει. Με τα φίλτρα νερού κερδίζετε στην Υγεία και την τσέπη σας. Συνδέεται σε 1’ στη βρύση της κουζίνας κι εσείς απλώς επιλέγετε φιλτραρισμένο ή αφιλτράριστο νερό. 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


100.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με χρώμα MANGO, αυτό το πανέμορφο φίλτρο τραβάει ευχάριστα τα βλέμματα και προσφέρει στυλ στην κουζίνα σας! Τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας και συνδέεται πολύ εύκολα με τη βρύση σας. Μην σας ξεγελάει το χρώμα όμως! Αυτό το φίλτρο μειώνει και τις πιο επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες και προσφέρει κρυστάλλινο και πεντακάθαρο νερό από συμπαγή ενεργό άνθρακα που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ. Διαθέτει 2 Χρόνια Εγγύηση καθώς και δωρεάν αποστολή - αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα!


100.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Χαθείτε στα χρώματα του ωκεανού με αυτό το πανέμορφο φίλτρο που σαγηνεύει τα βλέμματα και προσφέρει στυλ στην κουζίνα σας! Τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας και συνδέεται πολύ εύκολα με τη βρύση σας. Μην σας ξεγελάει όμως το χρώμα του! Το φίλτρο αυτό κατακρατά πάρα πολλές επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες και προσφέρει κρυστάλλινο και πεντακάθαρο νερό από συμπαγή ενεργό άνθρακα που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ. Διαθέτει 2 Χρόνια Εγγύηση καθώς και δωρεάν αποστολή - αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα!


109.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Τοποθετήστε πάνω στο νεροχύτη της κουζίνας και δίπλα από την κανονική σας βρύση, αυτή την ουδέτερη -αισθητικά- συσκευή φιλτραρίσματος νερού, κι απολαύστε όποια ώρα θέλετε φρέσκο, δροσερό, πεντακάθαρο πόσιμο νεράκι. Θα νιώσετε αμέσως τη διαφορά, πίνοντας πραγματικά άοσμο και άγευστο ύδωρ, 100% ασφαλές για ολόκληρη την οικογένεια. Το παντοδύναμο φίλτρο της συσκευής συγκρατεί όλες τις ουσίες και τα μικρόβια που ταξιδεύουν στο νερό. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


120.00 (με ΦΠΑ)  

Κομψό, ανοξείδωτο φίλτρο νερού άνω πάγκου, που δίνει με το γύρισμα του διακόπτη φρέσκο, δροσερό, πεντακάθαρο φιλτραρισμένο ύδωρ. Κι όταν δεν θα θέλετε πόσιμο νεράκι, χρησιμοποιείτε την κανονική σας βρύση, με το τρεχούμενο αφιλτράριστο νερό. Το σύστημα καθαρίσματος νερού τοποθετείται μέσα σε 1’ πανεύκολα και χωρίς εργαλεία! Συνοδεύεται μάλιστα από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


129.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Σε μινιμάλ γραμμή και σε έντονο, κατακόκκινο χρώμα, το φίλτρο πόσιμου νερού δίνει χαρακτήρα στην κουζίνα, περιστρέφεται 360 μοίρες για μέγιστη ευκολία στη χρήση και ταυτόχρονα, φιλτράρει με ασφάλεια το τρεχούμενο νερό. Έτσι, όλοι οι μικροοργανισμοί και τα κατάλοιπα που υπάρχουν στο ύδωρ, συγκρατούνται πολύ πριν φτάσουν στο ποτήρι σας. Το φίλτρο νερού τοποθετείται πανεύκολα μέσα σε 1’ χωρίς εργαλεία! Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


129.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Σε μινιμάλ γραμμή και σε ήπιο γκρίζο χρώμα, που θυμίζει τα βότσαλα στην παραλία, το φίλτρο πόσιμου νερού περιστρέφεται 360 μοίρες για μέγιστη ευκολία στη χρήση και ταυτόχρονα, φιλτράρει με ασφάλεια το τρεχούμενο νερό. Έτσι, όλοι οι μικροοργανισμοί, τα κατάλοιπα, το χώμα και οι πέτρες που υπάρχουν στο ύδωρ, συγκρατούνται πολύ πριν φτάσουν στο ποτήρι σας. Το φίλτρο νερού τοποθετείται πανεύκολα μέσα σε 1’ χωρίς εργαλεία! Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


130.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με ένα απλό γύρισμα του διακόπτη έχετε είτε αφιλτράριστο νερό για το μαγείρεμα και τα πιάτα είτε φιλτραρισμένο, πεντακάθαρο, πόσιμο νερό… τόσο απλά! Επιλέγοντας το συγκεκριμένο οικιακό φίλτρο νερού, ξενοιάζεται για καιρό, αφού περιλαμβάνει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία φίλτρα για μεγαλύτερη προστασία. Επιπλέον, το σύστημα quick change σας διευκολύνει με μία περιστροφή να αντικαταστήσετε τα φίλτρα, όταν έρθει η ώρα. Πρακτικό, από 99,7% αντιβακτηριδιακό υλικό, συγκρατεί αποτελεσματικά κάθε μικρόβιο, σωματίδιο, χώμα και σκουριά. Δροσερό, κρυστάλλινο, υγιεινό νερό, να το πιείς στο ποτήρι! Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα


140.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Διπλό φίλτρο, διπλή προστασία από κάθε μικροοργανισμό και κατάλοιπα που βρίσκονται στο νερό, ώστε το ύδωρ που φτάνει στο ποτήρι σας να είναι πεντακάθαρο, εύγευστο, άχρωμο και άοσμο, δροσερό και υγιεινό. Η φιλτροθήκη περιλαμβάνει φίλτρο πολυπροπυλενίου αλλά και φίλτρο ενεργού άνθρακα για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Με ένα απλό γύρισμα του διακόπτη επιλέγετε φιλτραρισμένο ή αφιλτράριστο νερό… τόσο απλά! Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


160.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Επιλέγοντας διπλό φίλτρο καθαρισμού του πόσιμου νερού, έχετε μέγιστη προστασία από κάθε μικροοργανισμό και στερεό σώμα και απολαμβάνετε με ασφάλεια το νερό της βρύσης. Γυρίζοντας το διακόπτη παίρνετε δροσερό, πεντακάθαρο, φιλτραρισμένο νερό για να πιείτε ή να μαγειρέψετε και από την παλιά σας βρύση λαμβάνετε αφιλτράριστο τρεχούμενο νερό, για το πλύσιμο των πιάτων. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


165.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Φινετσάτη, λεπτεπίλεπτη συσκευή φιλτραρίσματος του νερού της βρύσης, με το γύρισμα ενός διακόπτη, από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι. Τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας σε λιγότερο από 1’ χωρίς εργαλεία ή την παρουσία υδραυλικού. Διαρκεί μια ζωή και δίνει δροσερό, ασφαλές, πεντακάθαρο νερό, ωφελώντας την υγεία αλλά και την τσέπη σας. Τέρμα στο ανθυγιεινό νερό και το κουβάλημα του εμφιαλωμένου… Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


180.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Επιλέξτε τριπλό φίλτρο καθαρισμού του πόσιμου νερού, για μέγιστη προστασία του τρεχούμενου νερού της βρύσης από κάθε μικροοργανισμό και στερεό σώμα. Με ένα απλό γύρισμα του διακόπτη παίρνετε δροσερό, πεντακάθαρο, τριπλά φιλτραρισμένο νερό για να πιείτε ή να μαγειρέψετε και από την παλιά σας βρύση λαμβάνετε αφιλτράριστο νερό, για το πλύσιμο των πιάτων ή άλλη χρήση. Βάζοντας φίλτρο νερού στην κουζίνα σας θα νιώσετε ασφάλεια για το νερό που πίνετε εσείς και η οικογένειά σας και συνάμα, θα γλιτώσετε από το κουραστικό κουβάλημα του εμφιαλωμένου νερού. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


220.00 (με ΦΠΑ)  

Βάλτε στο νεροχύτη σας διπλό φίλτρο καθαρισμού του πόσιμου νερού κι απολαύστε με ασφάλεια κι αποτελεσματικότητα, υγιεινό, καθαρό νερό για όλη την οικογένεια. Με ένα απλό γύρισμα του διακόπτη έχετε δροσερό, διπλά φιλτραρισμένο νερό και από την παλιά σας βρύση αφιλτράριστο τρεχούμενο νερό. Από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο καθαρίζεται πανεύκολα με ένα βρεγμένο, μαλακό πανάκι, αυτό το φίλτρο νερού ταιριάζει σε κάθε μοντέρνα κουζίνα. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα

Φίλτρα αναζήτησης

Χρήσιμα

Φίλτρα Νερού Primato

ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ

φίλτρα νερού Primato