Εξυπηρέτηση Πελατών

«Μια φορά πελάτες μας, μια ζωή πελάτες μας»… αυτό είναι το μότο μας, σταθερά, χρόνια τώρα στην Primato Hellas. Με την καλύτερη διάθεση και πρόθεση, σας εξυπηρετούμε βήμα-βήμα, με υπομονή και ειλικρίνεια, από το μικρότερο ανταλλακτικό σκούπας μέχρι το μεγαλύτερο επαγγελματικό φίλτρο νερού. Σας προτείνουμε εκείνο το προϊόν που πραγματικά χρειάζεστε και θα σας βολέψει για χρόνια. Όμως, κύριο μέλημά μας είναι η επικοινωνία κι υποστήριξη και μετά την πώληση.

primato customer service

Γι’αυτό, 1 φορά το χρόνο ευλαβικά θα σας υπενθυμίσουμε την αλλαγή φίλτρου για το σύστημα καθαρισμού νερού που έχετε αποκτήσει. Ώστε να λειτουργεί άψογα κι εσείς να απολαμβάνετε πεντακάθαρο, υγιεινό, 100% ασφαλές πόσιμο νερό. Είμαστε εκεί για κάθε απορία σας, μικρή ή πολύπλοκη, για κάθε δυσκολία στην επιλογή ή εγκατάσταση, για κάθε αναποφασιστικότητα ή εξτρά πληροφορία…Αγαπάμε την επικοινωνία μαζί σας και τη σωστή εξυπηρέτηση που είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε, μέσα από την εξειδίκευσή μας στα φίλτρα νερού και την πολυετή εμπειρία μας.

Άλλαξε η ποιότητα νερού στην περιοχή όπου ζείτε; Μετακομίσατε κι αντιμετωπίζετε προβλήματα με άλατα ή χώμα και πέτρες στην κεντρική παροχή νερού, στο σπίτι; Αποκτήσατε καινούργιο μέλος στην οικογένεια και θέλετε το καλύτερο κι ασφαλέστερο πόσιμο νερό που υπάρχει; Κουραστήκατε να κουβαλάτε εμφιαλωμένο νερό, το οποίο ακριβώς επειδή δεν περιέχει χλώριο και αποθηκεύεται σε πλαστικά μπουκάλια κάτω από ανθυγιεινές συνθήκες, συχνά είναι αμφιβόλου ποιότητας; Ή μήπως έχει παραγίνει το κακό με τα άλατα στα ρούχα και τα ποτήρια που βγαίνουν σκληρά και λεκιασμένα;

Τηλεφωνήστε μας σήμερα κιόλας να βρούμε την κατάλληλη και πιο συμφέρουσα λύση! Εναλλακτικά, επισκεφτείτε το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη ή στείλτε μας τις απορίες σας διαδικτυακά.

  • Κατάστημα Θεσσαλονίκης: Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' 34, περιοχή Βούλγαρη, ΤΚ 54248, Τηλ.: 2310 383 588 & 2310 380 618
  • Ωράριο: Δευτέρα με Παρασκευή 9πμ - 9μμ. Σάββατο: 09:00 - 17:00
  • Δείτε το κατάστημά μας στο χάρτη

Σχόλια

1 2 3 4 5

άμεση εξυπηρέτηση - Εξαιρετικό φίλτρο - άλλαξε η γεύση του νερού (Doulton SI)

Excellent service and fast delivery of my Sitram pressure cooker parts. Highly recommended! Kind regards.

Χρησιμοποιώ για 2η συνεχή χρονιά προϊόντα της DOULTON μετά από δική μου έρευνα αγοράς αλλά και σε συνεννόηση με τους ευγενέστατους και εξυπηρετικότατους συνεργάτες της PRIMATO. Την επόμενη κιόλας ημέρα η παραγγελία παραδίδεται σε άψογη κατάσταση. Απλά, ασυναγώνιστοι! Τους ευχαριστούμε και τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ. Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ .

Άμεση αποστολή με πολύ καλές τιμές.

Πολλη καλή εξυπηρέτηση και Γρήγορη παράδοση

Το φίλτρο που παρήγγειλα το παρέλαβα την επόμενη ημέρα και είμαι πολύ ευχαριστημένη και από το προϊόν αλλά και φυσικά απ' την ταχύτατη εξυπηρέτηση.

ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ PRIMATO. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΕ 1-2 ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ PRIMATO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!!!

Άμέσή έξύπήρέτήσή,σώστό πρόίόν,λόγίκή τίμή.τό τρίπτύχό τής έπίτύχίάς.

Μόνο θετικά σχόλια έχω να κάνω μετά την πρώτη μου επαφή. Γρήγορη εξυπηρέτηση, συνεχή ενημέρωση μετά την αγορά του προϊόντος και μη αναμενόμενο δωράκι (ευτελούς αξίας μεν, αλλά touch point, δε!).
1 2 3 4 5
Νέα δημοσίευση