2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Εξυπηρέτηση πελατών

«Μια φορά πελάτες μας, μια ζωή πελάτες μας»… Αυτό είναι το μότο μας, σταθερά, χρόνια τώρα στην Primato Hellas. Με την καλύτερη διάθεση και πρόθεση, σας εξυπηρετούμε βήμα-βήμα, με υπομονή και ειλικρίνεια, από το μικρότερο ανταλλακτικό σκούπας μέχρι το μεγαλύτερο επαγγελματικό φίλτρο νερού. Σας προτείνουμε εκείνο το προϊόν που πραγματικά χρειάζεστε και θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας για χρόνια. Όμως, κύριο μέλημά μας είναι η επικοινωνία και η υποστήριξη και μετά την πώληση.

primato customer service

Γι’αυτό, μία φορά τον χρόνο θα σας υπενθυμίσουμε ευλαβικά την αλλαγή φίλτρου για το σύστημα καθαρισμού νερού που έχετε αποκτήσει, ώστε να λειτουργεί άψογα κι εσείς να απολαμβάνετε πεντακάθαρο, υγιεινό κι 100% ασφαλές πόσιμο νερό. Είμαστε εδώ για κάθε απορία σας, απλή ή περίπλοκη, για κάθε δυσκολία στην επιλογή ή εγκατάσταση, για κάθε διευκρίνιση ή εξτρά πληροφορία…Αγαπάμε την επικοινωνία μαζί σας και είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε άψογη εξυπηρέτηση, λόγω της εξειδίκευσής μας στα φίλτρα νερού και της πολυετούς εμπειρίας μας.

Άλλαξε η ποιότητα νερού στην περιοχή όπου ζείτε; Μετακομίσατε κι αντιμετωπίζετε προβλήματα με άλατα ή χώμα και πέτρες στην κεντρική παροχή νερού; Αποκτήσατε καινούργιο μέλος στην οικογένεια και θέλετε το καλύτερο κι ασφαλέστερο πόσιμο νερό που υπάρχει; Κουραστήκατε να κουβαλάτε εμφιαλωμένο νερό, το οποίο ακριβώς επειδή δεν περιέχει χλώριο κι αποθηκεύεται σε πλαστικά μπουκάλια κάτω από ανθυγιεινές συνθήκες, συχνά είναι αμφιβόλου ποιότητας; Ή μήπως έχει παραγίνει το κακό με τα άλατα στα ρούχα, που βγαίνουν από το πλυντήριο σκληρά και λεκιασμένα, ή τα ποτήρια που είναι θολά με άσπρα στίγματα;

Τηλεφωνήστε μας σήμερα κιόλας για να βρούμε την κατάλληλη και πιο συμφέρουσα λύση! Εναλλακτικά, επισκεφτείτε το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη ή στείλτε μας τις απορίες σας διαδικτυακά.

  • Κατάστημα Θεσσαλονίκης: Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' 34, περιοχή Βούλγαρη, ΤΚ 54248, Τηλ.: 2310 383 588 & 2310 380 618
  • Ωράριο: Δευτέρα με Παρασκευή 9πμ - 9μμ. Σάββατο: 09:00 - 17:00
  • Δείτε το κατάστημά μας στο χάρτη

Σχόλια

Παρήγγειλα μέσω διαδικτύου αφού πρώτα είχα άμεση καί εμπεριστατωμένη πληροφόρηση γιά τά φίλτρα νερού που μέ ενδιέφεραν.Τήν επομένη τής παραγγελίας παρέλαβα! Γιά τήν ποιότητα του προϊόντος δέν μπορώ νά πώ διότι δέν τό έχω χρησιμοποιήσει ακόμη. Έμεινα ικανοποιημένος.Συνιστώ τήν επιχείρηση.
άμεση αποστολή κ παράδοση, πολύ καλή εξυπηρέτηση.
Τέλεια εξυπηρέτηση - από την παραγγελία έως και την παραλαβή! Ευχαριστώ.
άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση!!!!
Άψογη εξυπηρέτηση. Γρήγορη παραλαβή. Πολύ ευχαριστημένη.
Απροβλημάτιστη συναλλαγή , θα τους συστήσω σε φίλους και γνωστούς
Excellent service !! very polite On time service, highly recomend.
Ταχύτατη και άψογη εξυπηρέτηση, ακόμα κι αν η παραγγελία δόθηκε από απόσταση (Αθήνα). Το μεσημέρι πληρώσαμε, το επόμενο πρωί (πριν τις 10:00) τα ανταλλακτικά που παραγγείλαμε ήταν σπίτι. Το ένα αστέρι δεν το δίνω για να βελτιώσετε και άλλο τις υπηρεσίες σας.
Πήρα τηλέφωνο για να μάθω περισσότερες πληροφορίες για τα φίλτρα νερού. Ευγενέστατοι και πρόθυμοι να μου λύσουν όλες τις απορίες. Πολλά μπράβο και χαιρετισμούς από την Ρόδο.
Κάθε χρόνο τα παιδιά μου υπενθυμίζουν ότι πέρασε ο καιρός για την αλλαγή του φίλτρου. Πολλά μπράβο!
Γράψτε μία κριτική