2310 383 588 & 210 27 55 681
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Ξένες Γλώσσες:

Εξυπηρέτηση πελατών

«Μια φορά πελάτες μας, μια ζωή πελάτες μας»… Αυτό είναι το μότο μας, σταθερά, χρόνια τώρα στην Primato Hellas. Με την καλύτερη διάθεση και πρόθεση, σας εξυπηρετούμε βήμα-βήμα, με υπομονή και ειλικρίνεια, από το μικρότερο ανταλλακτικό σκούπας μέχρι το μεγαλύτερο επαγγελματικό φίλτρο νερού. Σας προτείνουμε εκείνο το προϊόν που πραγματικά χρειάζεστε και θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας για χρόνια. Όμως, κύριο μέλημά μας είναι η επικοινωνία και η υποστήριξη και μετά την πώληση.

primato customer service

Γι’αυτό, μία φορά τον χρόνο θα σας υπενθυμίσουμε ευλαβικά την αλλαγή φίλτρου για το σύστημα καθαρισμού νερού που έχετε αποκτήσει, ώστε να λειτουργεί άψογα κι εσείς να απολαμβάνετε πεντακάθαρο, υγιεινό κι 100% ασφαλές πόσιμο νερό. Είμαστε εδώ για κάθε απορία σας, απλή ή περίπλοκη, για κάθε δυσκολία στην επιλογή ή εγκατάσταση, για κάθε διευκρίνιση ή εξτρά πληροφορία…Αγαπάμε την επικοινωνία μαζί σας και είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε άψογη εξυπηρέτηση, λόγω της εξειδίκευσής μας στα φίλτρα νερού και της πολυετούς εμπειρίας μας.

Άλλαξε η ποιότητα νερού στην περιοχή όπου ζείτε; Μετακομίσατε κι αντιμετωπίζετε προβλήματα με άλατα ή χώμα και πέτρες στην κεντρική παροχή νερού; Αποκτήσατε καινούργιο μέλος στην οικογένεια και θέλετε το καλύτερο κι ασφαλέστερο πόσιμο νερό που υπάρχει; Κουραστήκατε να κουβαλάτε εμφιαλωμένο νερό, το οποίο ακριβώς επειδή δεν περιέχει χλώριο κι αποθηκεύεται σε πλαστικά μπουκάλια κάτω από ανθυγιεινές συνθήκες, συχνά είναι αμφιβόλου ποιότητας; Ή μήπως έχει παραγίνει το κακό με τα άλατα στα ρούχα, που βγαίνουν από το πλυντήριο σκληρά και λεκιασμένα, ή τα ποτήρια που είναι θολά με άσπρα στίγματα;

Τηλεφωνήστε μας σήμερα κιόλας για να βρούμε την κατάλληλη και πιο συμφέρουσα λύση! Εναλλακτικά, επισκεφτείτε το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη ή στείλτε μας τις απορίες σας διαδικτυακά.

  • Κατάστημα Θεσσαλονίκης: Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' 34, περιοχή Βούλγαρη, ΤΚ 54248, Τηλ.: 2310 383 588 & 2310 380 618
  • Ωράριο: Δευτέρα με Παρασκευή 9πμ - 9μμ. Σάββατο: 09:00 - 17:00
  • Δείτε το κατάστημά μας στο χάρτη

Σχόλια

Πολύ καλή εξυπηρέτηση, γρήγορη αποστολή! Θα τα ξαναπούμε σύντομα
Εύκολη τοποθέτηση του φίλτρου
πολύ καλή η ποιότητα του φιλτραρισμένου νερού
άμεση αποστολή και εξαιρετική εξυπηρέτηση,
μάλιστα απέστειλαν ξανά (χωρίς δική μου χρέωση) !!
το κλειδί για τις φύσιγγες του φίλτρου που μου έσπασε στην 1η εφαρμογή
Η δεύτερη φορά που αγόρασα από εσάς ήταν καλύτερη από την πρώτη. Από αρκετά καλή αναβαθμίσατε την εξυπηρέτησή σας σε εξαιρετική.
Καλά αποτελέσματα στην επιχείρησή σας.
Υ.Γ. και να θυμάστε...όσο εσείς πηγαίνετε καλύτερα, τόσο εμείς γινόμαστε υγιέστεροι! Σάς ευχαριστούμε.
Τέλεια εξυπηρέτηση και γρηγορη παραδοση.Ευχαριστω
Άψογη εξυπηρέτηση, τα υλικά φτάνουν στην ώρα τους χωρίς καθυστερήσεις,προσωπικό κατηρτισμένο.
Άριστη εξυπηρέτηση. Άμεση αποστολή και παράδοση (φίλτρο νερού). Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με τη συνεργασία.
Παρήγγειλα μέσω διαδικτύου αφού πρώτα είχα άμεση καί εμπεριστατωμένη πληροφόρηση γιά τά φίλτρα νερού που μέ ενδιέφεραν.Τήν επομένη τής παραγγελίας παρέλαβα! Γιά τήν ποιότητα του προϊόντος δέν μπορώ νά πώ διότι δέν τό έχω χρησιμοποιήσει ακόμη. Έμεινα ικανοποιημένος.Συνιστώ τήν επιχείρηση.
άμεση αποστολή κ παράδοση, πολύ καλή εξυπηρέτηση.
Τέλεια εξυπηρέτηση - από την παραγγελία έως και την παραλαβή! Ευχαριστώ.
άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση!!!!
Γράψτε μία κριτική