2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Φίλτρα Νερού Θεσσαλονίκη: Αγοράστε Online στο Πληρέστερο Κατάστημα

20/06/2018
από Γιάννης Μπουζάνας
Φίλτρα Νερού Θεσσαλονίκη

Αναρωτιέστε ποια Είναι τα Καταλληλότερα Φίλτρα Νερού για την Θεσσαλονίκη;

Βασικό και υψίστης σημασίας πρόβλημα για την περιοχή της Θεσσαλονίκης αποτελεί το νερό και το κατά πόσο είναι επιβλαβές για την υγεία μας. Την περίοδο μάλιστα του Ιουνίου 2018, το δίκτυο της Θεσσαλονίκης διαλύθηκε για τρίτη φορά από την αρχή της χρονιάς, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να βιώνουν συχνές διακοπές νερού. Σε όσα "τυχερά" νοικοκυριά υπήρχε παροχή νερού, αυτό ήταν βρώμικο και γεμάτο λάσπες. Την προηγούμενη χρονιά (2017), στο υδραγωγείο του Καλοχωρίου έκαναν την εμφάνισή τους μπάλες από πετρέλαιο.

Το χλώριο που υπάρχει στο σύστημα ύδρευσης των πόλεων ουσιαστικά απολυμαίνει το νερό από τους διάφορους παθογόνους οργανισμούς, αλλά παρόλα αυτά, εμείς δεν το θέλουμε στο ποτήρι μας, κι αυτό γιατί το χλώριο δημιουργεί αρκετά υποπροϊόντα, ένα εκ των οποίων είναι το χλωροφόρμιο, ενώ επηρεάζει την οσμή και τη γεύση του νερού. Άλλοι παράγοντες που επιδρούν αρνητικά στην ποιότητα του νερού είναι τα άλατα, το χώμα, τα βιομηχανικά απόβλητα και τα νιτρικά. Η λύση φυσικά είναι τα οικιακά φίλτρα νερού. Ας δούμε μερικά φίλτρα που είναι κατάλληλα για την πόλη της Θεσσαλονίκης:

Συνδέονται στην μπαταρία της κουζίνας σας εύκολα και γρήγορα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και χωρίς τη βοήθεια υδραυλικού.

Γυρίζοντας απλά τον διακόπτη, απολαμβάνετε φιλτραρισμένο, εύγευστο και πεντακάθαρο πόσιμο νερό, ή αφιλτράριστο νερό για να πλένετε τα πιάτα.

Το ανταλλακτικό φίλτρο AquaMetix® κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

10 χρόνια εγγύηση.

Το ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα κατασκευάζεται από τον φλοιό της καρύδας.

Τα φίλτρα νερού βρύσης με ζεόλιθο είναι κατάλληλα για όλη τη Θεσσαλονίκη. Το ανταλλακτικό φίλτρο AquaMetix® που περιλαμβάνεται, μειώνει το χλώριο, τα νιτρικά, τον μόλυβδο, το αργίλιο, τον χαλκό, το αρσενικό, τα κολοβακτηρίδια και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες. Διαρκεί 1500 λίτρα ή 4-5 μήνες.

Συνδέεται στην μπαταρία της κουζίνας σας εύκολα και γρήγορα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και χωρίς τη βοήθεια υδραυλικού.

Γυρίζοντας απλά τον διακόπτη, απολαμβάνετε φιλτραρισμένο, εύγευστο και πεντακάθαρο πόσιμο νερό, ή αφιλτράριστο νερό για να πλένετε τα πιάτα.

Κατασκευάζεται στη Θεσσαλονίκη από την Primato.

Το ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα διαθέτει Ευρωπαϊκές και διεθνείς πιστοποιήσεις.

10 χρόνια εγγύηση.

Το ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα κατασκευάζεται από τον φλοιό της καρύδας.

Αυτά τα φίλτρα νερού άνω πάγκου είναι κατάλληλα για τις περισσότερες περιοχές της πόλης. Το ανταλλακτικό φίλτρο που περιλαμβάνεται, το PREMIUM LRC 0.5μm, απομακρύνει τον μόλυβδο από το νερό, οπότε είναι κατάλληλο και για το κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου τα επίπεδα μολύβδου είναι υψηλά.

Το φίλτρο νερού Primato HCP είναι ένα πανέμορφο & διακριτικό φίλτρο που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ. Συνδέεται γρήγορα με την μπαταρία της κουζίνας σας και με έναν διακόπτη επιλέγετε φιλτραρισμένο νερό για να πιείτε ή αφιλτράριστο νερό για να πλύνετε τα πιάτα. Περιλαμβάνει το ανταλλακτικό φίλτρο CeraMetix®.

Το CeraMetix® καθαρίζει το νερό σε 2 στάδια. Στο πρώτο στάδιο, υπάρχει το πατενταρισμένο CeraCyl®, ένα κεραμικό υλικό με εμποτισμένο ασήμι που αφαιρεί τις κύστες και τα παθογόνα βακτήρια και αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων και μίτωσης, ενώ έχει την ικανότητα να αυτο-αποστειρώνεται. Στο δεύτερο στάδιο, υπάρχει το επίσης πατενταρισμένο AquaMetix®, ένας συνδυασμός δύο ειδών ενεργού άνθρακα με Ζεόλιθο. Οι Ζεόλιθοι ενώνονται με τον ενεργό άνθρακα με ειδικά πολυμερή για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά συμπαγές και πορώδες φίλτρο νερού.

Είναι το μόνο συνδυαστικό φίλτρο που μειώνει τις κύστες, τα παθογόνα, το χλώριο, τα βακτήρια, τα κρυπτοσπορίδια, τα φθοριούχα, τον μόλυβδο, τα βαρέα μέταλλα, της πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs), τις ενώσεις φαρμάκων και φαρμακευτικών σκευασμάτων, τα νιτρικά, το αρσενικό, το χρώμιο, τις χλωραμίνες, τα ζιζανιοκτόνα, το Glyphosate, τα τριαλογονομεθάνια, το MTBE, το αλουμίνιο, τον σίδηρο, τον υδράργυρο, το νικέλιο, τον ψευδάργυρο, τα βιομηχανικά κατάλοιπα, τη θολότητα και μια πολύ μεγάλη λίστα με επικίνδυνων στοιχείων με ένα μόνο φυσίγγιο. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ με πρώτες ύλες των υψηλότερων FDA προδιαγραφών, τεχνολογιών αιχμής και αποδόσεων άνευ προηγουμένου.

10 χρόνια εγγύηση.

Σε κάποιες περιοχές της Θεσσαλονίκης, το νερό περιέχει αρκετό χώμα (π.χ. στην Πυλαία, τη Θέρμη, την Καλαμαριά κ.α.). Εάν υπάρχει χώμα στο νερό της περιοχής σας, τότε θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα διπλό φίλτρο, είτε πάνω είτε κάτω από τον πάγκο. Ενδεικτικά, σας προτείνουμε αυτό το φίλτρο της Primato που τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σας και συνδέεται απευθείας στην παροχή κρύου νερού της βρύσης. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι κάθε φορά που θα ανοίγετε τη βρύση σας στο κρύο, το νερό θα είναι φιλτραρισμένο.

Περιλαμβάνει 2 ανταλλακτικά φίλτρα συμπαγούς ενεργού άνθρακα. Το Primato ULTRA CTO έχει διαπερατότητα 5μm ενώ το Primato ULTRA PB έχει διαπερατότητα 0,5μm. Συνδυαστικά τα δύο αυτά φίλτρα μειώνουν τις περισσότερες βλαβερές για την οικογένειά σας ουσίες όπως χλώριο, μόλυβδο, βαρέα μέταλλα, τριαλογονομεθάνια, βιομηχανικά απόβλητα κ.α.

Φυσικά, όπως όλα τα φίλτρα που διαθέτουμε στο κατάστημά μας, έτσι κι αυτό συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση.

Εάν δεν θέλετε να ξοδεύετε άσκοπα το φίλτρο σας όπως στην παραπάνω περίπτωση (όπου κάθε φορά που ανοίγει η βρύση σας στο κρύο το νερό περνάει από το φίλτρο), τότε μπορείτε να τοποθετήσετε ένα φίλτρο κάτω από τον πάγκο με το δικό του όμως ξεχωριστό βρυσάκι μόνο για το φιλτραρισμένο νερό. Θα πρέπει φυσικά να κάνετε μία μικρή τρύπα στον πάγκο της κουζίνας σας (διαμέτρου μόλις 1εκ) για να το εγκαταστήσετε. Τα πλεονεκτήματα αυτών των φίλτρων είναι φυσικά ότι το φίλτρο χρησιμοποιείται μόνο για πόσιμο νερό και όχι πχ για πλύσιμο πιάτων. Έτσι αυξάνεται ο χρόνος ζωής του. Τυπικά, για την πόλη της Θεσσαλονίκης, τα ανταλλακτικά φίλτρα αλλάζουν μία φορά το χρόνο στην περίπτωση που έχετε ξεχωριστό βρυσάκι. Ενδεικτικά σας παραθέτουμε το φίλτρο αυτό της Primato, διαθέτουμε όμως αρκετά άλλα αξιόλογα φίλτρα στο κατάστημά μας.

Το φίλτρο αυτό κατασκευάζεται στις ΗΠΑ. Τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σας και διαθέτει ένα ξεχωριστό πολυτελές βρυσάκι μόνο για το φιλτραρισμένο νερό. Μειώνει και τις πιο "δύσκολες" βλαβερές ουσίες, τα βαρέα μέταλλα και μία μεγάλη λίστα από χημικά. Είναι ιδανικό για το κέντρο της Θεσσαλονίκης και για περιοχές με υψηλά ποσοστά μολύβδου.

Εάν μένετε σε περιοχή με αρκετό χώμα στο νερό της βρύσης σας, τότε προτιμήστε ένα διπλό φίλτρο κάτω πάγκου, ώστε να μειώνονται τα χώματα στο πρώτο στάδιο.

Εάν έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 383 588. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Δείτε ένα βίντεο για τα φίλτρα νερού στη Θεσσαλονίκη

Κατάστημα Θεσσαλονίκης

Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' 34, ΤΚ 54248

Ωράριο: Δευτέρα με Παρασκευή 9π.μ.- 9μ.μ., Σάββατο 9π.μ.-5μ.μ.

Σας περιμένουμε στο κεντρικό μας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη για να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας και να σας λύσουμε τυχόν απορίες. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Εγκατάσταση φίλτρων νερού: Μπορείτε να εγκαταστήσετε το φίλτρο μόνοι σας σύμφωνα με τις οδηγίες βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς ή να προτιμήσετε έναν δικό μας έμπειρο τεχνικό. Οι τεχνικοί μας καλύπτουν όλο το Νομό Θεσσαλονίκης. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Προσωρινή στάση με αυτοκίνητο μπροστά στο κατάστημα με αλάρμ.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις

Γράψτε μία κριτική

Τελευταία Άρθρα Τελευταία Άρθρα

Γιώργος Μαργιώλος

Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison - Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.