2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Φίλτρα Νερού Κριτικές, Κατηγορίες και Τιμές

07/04/2020
από Γιάννης Μπουζάνας
Water Filter Prices: Full Guide

Δείτε Κριτικές για τα Φίλτρα μας από τους Πελάτες μας στις Google σελίδες των 3 καταστημάτων μας:

Έχετε αναρωτηθεί πόσο κοστίζουν τα καλύτερα φίλτρα νερού και ποιες είναι οι κατηγορίες τους;

Το ό,τι έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο την ανάγκη του οργανισμού μας για καθαρό νερό, είναι γεγονός!

Στο άρθρο μας αυτό σας ενημερώνουμε για το που κυμαίνονται οι τιμές ανάλογα με την κατηγορία των φίλτρων νερού για να κάνετε στο μέλλον την καλύτερη επιλογή φίλτρου.

Όλο και περισσότεροι ιδιωτικοί και επαγγελματικοί χώροι τοποθετούν συστήματα φίλτρανσης για να εξασφαλίσουν νερό απαλλαγμένο από βλαβερές ουσίες, δυσάρεστη οσμή και γεύση. Ωστόσο, οι διαθέσιμες συσκευές φιλτραρίσματος νερού στην αγορά πολλές και σίγουρα το να βρείτε το κατάλληλο φίλτρο πολλές φορές φαντάζει δύσκολο μέσα από την πληθώρα των επιλογών. Για το λόγο αυτό σας παραθέτουμε ένα πλήρη οδηγό για τις κατηγορίες φίλτρων, τη χρήση τους και φυσικά το εύρος των τιμών τους.


Άνω πάγκου

Αυτά τα φίλτρα νερού τοποθετούνται πάνω στον πάγκο και συνδέονται εύκολα και γρήγορα στη βρύση της κουζίνας σας με ένα διακόπτη. Με ένα απλό λοιπόν άνοιγμα του διακόπτη μπορείτε να επιλέξετε φιλτραρισμένο νερό για πόση, μαγείρεμα και πλύσιμο λαχανικών ή αφιλτράριστο νερό για να πλύνετε τα πιάτα σας. Στην αρχική αγορά αυτών των φίλτρων περιλαμβάνεται ανταλλακτικό καθώς και οτιδήποτε χρειάζεται για την εγκατάσταση τους. Οι τιμές για πιστοποιημένα φίλτρα νερού άνω πάγκου κυμαίνονται από €80.00 έως €199,00, ανάλογα με την τεχνολογία που χρησιμοποιούν, τη δύναμη τους και τους ρύπους που αφαιρούν.Κάτω πάγκου

Τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες:

α) αυτά που συνδέονται απευθείας στην κρύα παροχή της κουζίνας σας και σας χαρίζουν φιλτραρισμένο νερό κάθε φορά που ανοίγετε τη βρύση στο κρύο και

β) αυτά που διαθέτουν δικό τους χωριστό βρυσάκι αποκλειστικά για φιλτραρισμένο νερό, που λειτουργεί ξεχωριστά από την κύρια βρύση.

Οι τιμές για πιστοποιημένα φίλτρα νερού κάτω πάγκου κυμαίνονται από €60.00 έως €200.00 ανάλογα με το αν έχουν μονό, διπλό ή τριπλό σύστημα ενεργού άνθρακα ή κάποια άλλη τεχνολογία φίλτρανσης.Για τη βρύση

Τα φίλτρα νερού για βρύση είναι μια εξαιρετικά πρακτική και οικονομική λύση που ταιριάζει σε όλες τις βρύσες, εκτός από το ντους. Τοποθετούνται στην μπαταρία της βρύσης και βελτιώνουν αισθητά τη δυσάρεστη γεύση και μυρωδιά του νερού μειώνοντας αποτελεσματικά τις βλαβερές ουσίες.

Οι τιμές για φίλτρα νερού βρύσης κυμαίνονται από €32.00 έως €59.00. 
Φίλτρο για ψυγεία

Τα φίλτρα νερού για ψυγεία έχουν πολλαπλή δράση και προσφέρουν εγγυημένο αποτέλεσμα. Χαρίζουν καθαρά & διαυγή παγάκια, κρυστάλλινο νερό και απομακρύνουν αποτελεσματικά τις ενοχλητικές οσμές αλλά και τις επιζήμιες για τον οργανισμό ουσίες που κυκλοφορούν ελεύθερα μέσα στους χώρους του ψυγείου. Υπάρχουν φίλτρα νερού συμβατά για όλα τα ψυγεία αλλά και φίλτρα για τη συγκεκριμένη μάρκα της συσκευής σας.

Μια μέση τιμή για φίλτρα ψυγείου κυμαίνεται από €20.00 έως €35.00 ενώ υπάρχουν και πιο ενισχυμένα που φτάνουν μέχρι και τα €65.00.Φίλτρα ντους-μπάνιου

Τα φίλτρα νερού ντους κουμπώνουν πολύ εύκολα στη βρύση του ντους και μας προστατεύουν από όλες τις βλαβερές ουσίες του νερού που εισέρχονται στο σώμα μας όταν ανοίγουν οι πόροι του δέρματος κατά τη διάρκεια που απολαμβάνουμε ένα ζεστό μπάνιο. Φροντίζουν τόσο για το ισορροπημένο pH της επιδερμίδας μας όσο και για την απαλότητα των μαλλιών και είναι εξαιρετικά για ανθρώπους με ευαίσθητη επιδερμίδα και δερματοπάθειες.

Οι τιμές για φίλτρα νερού μπάνιου κυμαίνονται από €25.00 έως €39.00 ενώ το ανταλλακτικό τους χρειάζεται αλλαγή τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.Αντίστροφης όσμωσης

Η αντίστροφη όσμωση θεωρείται το καλύτερο σύστημα φιλτραρίσματος στον κόσμο, αφού το νερό περνάει από πολλαπλά στάδια μέσα από μεμβράνη με διαπερατότητα 0,0001 μικρά. Είναι ιδανικό σύστημα φιλτραρίσματος για μέρη που έχουν πολύ σκληρό νερό, όπως τα νησιά, καθώς και για περιοχές που παίρνουν νερό από γεώτρηση. Το σύστημα αυτό αφαιρεί τελείως τα άλατα, τα νιτρικά, το χλώριο, το αρσενικό και κάθε επιβλαβή ουσία που υπάρχει στο νερό. Το σύστημα τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και χρειάζεται να κάνετε μια τρύπα στον πάγκο για να έχετε ξεχωριστή βρύση μόνο για φιλτραρισμένο νερό.

Οι τιμές για σύστημα αντίστροφης όσμωσης κυμαίνονται από €280.00 έως €700.00.Φίλτρα νερού κεντρικής παροχής

Αυτά τα φίλτρα τοποθετούνται στο ρολόι, δηλαδή στον κεντρικό σωλήνα ύδρευσης του σπιτιού. Ανάλογα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νερό σας μπορείτε να επιλέξετε το αντίστοιχο ανταλλακτικό. Έτσι λοιπόν το φίλτρο που θα επιλέξετε μπορεί να συγκρατεί χώματα, λάσπες, σκουριά ή και άλατα. Σε περίπτωση μάλιστα που θέλετε να μετατρέψετε αυτό το φίλτρο σε έναν μικρό αλλά αποτελεσματικό αποσκληρυντή μπορείτε να τοποθετήσετε νέας γενιάς ανταλλακτικό φίλτρο αποσκλήρυνσης νερού.

Οι τιμές για φίλτρα νερού κεντρικής παροχής κυμαίνονται από €25.00 έως €225.00.Φίλτρα νερού πλυντηρίου και μπόιλερ

Αυτά τα φίλτρα επεκτείνουν το χρόνο ζωής των συσκευών σας αφού τις προστατεύουν από τα άλατα και έτσι τις βοηθούν να λειτουργούν πιο άνετα και ξεκούραστα. Παράλληλα, βελτιώνουν θεαματικά την ποιότητα των ρούχων αφού κάνουν το νερό πιο μαλακό και έτσι βγαίνετε διπλά κερδισμένοι αφού χρειάζεστε λιγότερο μαλακτικό για τα ρούχα σας. Πρακτικές και οικονομικές συσκευές φίλτρων νερού πλυντηρίου – μπόιλερ, προστατεύουν τόσο το περιβάλλον όσο και την τσέπη σας, με κόστος που κυμαίνεται μόνο από €25.00 έως €49.00.Επαγγελματικά φίλτρα νερού

Τα επαγγελματικά & βιομηχανικά φίλτρα νερού παράγουν νερό με μηδενική αγωγιμότητα σε μεγάλες ποσότητες. Είναι ιδανικά για μικρούς και μεγάλους χώρους μαζικής εστίασης και διασκέδασης, αλλά και μεγάλες βιομηχανίες. Προσφέρουν πεντακάθαρο νερό χωρίς άλατα, μυρωδιές, βακτήρια κά. Συγκεκριμένα, για τις καφετέριες και τα μπαρ υπάρχουν διαθέσιμα συστήματα που έχουν ειδικά φίλτρα για εμπλουτισμό μετάλλων ώστε να δίνουν νερό που αναδεικνύει πλήρως τα αρώματα του καφέ. Οι τιμές για επαγγελματικά φίλτρα αντίστροφης όσμωσης για καφετέριες και μπαρ ανέρχονται από €700.00 έως €990.00.

Σε μερικές χιλιάδες € ανέρχεται το κόστος για συστήματα επαγγελματικής αντίστροφης όσμωσης για βιομηχανίες και βιοτεχνίες.Αποσκληρυντές – Αφαλατωτές

Οι αποσκληρυντές νερού μειώνουν τη σκληρότητα και μαλακώνουν το νερό. Έχουν την ικανότητα να δεσμεύουν τα ιόντα ασβεστίου και μαγνησίου από το νερό και να τα αντικαθιστούν με νάτριο και κάλλιο. Έτσι λοιπόν η απομάκρυνση των αλάτων αποτρέπει τη δημιουργία επικαθίσεων στις συσκευές του σπιτιού, με αποτέλεσμα να μη βουλώνουν οι σωληνώσεις με την πάροδο του χρόνου. Είναι ιδανική για σπίτια και ελαφριά επαγγελματική χρήση όπως ενοικιαζόμενα δωμάτια, μικρά ξενοδοχεία, φούρνους κτλ. Οι τιμές των οικιακών αποσκληρυντών ξεκινάνε από €199.00 ενώ οι αφαλατωτές για επαγγελματική χρήση μπορούν να φτάσουν μέχρι και μερικές χιλιάδες €.Ψάχνετε αξιόπιστα και πιστοποιημένα συστήματα φίλτρανσης για τον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο;

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς της Primato Hellas για να βρούμε μαζί το κατάλληλο βάσει του budget και των αναγκών σας.

Ευχαριστούμε για τον χρόνο ανάγνωσής σας του οδηγού μας «Φίλτρα νερού τιμές» από τον ειδικό μας Γιώργο Μαργιώλο. Δείτε το άρθρο μας με το θέμα: Φίλτρα Νερού Θεσσαλονίκη


# Primato Hellas Φίλτρα Νερού Τιμές
Φίλτρα Νερού Κατηγορίες Από Εώς
1 Άνω πάγκου € 80 € 199
2 Κάτω πάγκου € 60 € 200
3 Για τη βρύση € 32 € 59
4 Για ψυγεία € 20 € 65
5 Ντους-μπάνιου € 25 € 39
6 Αντίστροφη ώσμωση € 280 € 700
7 Κεντρική παροχής € 25 € 225
8 Πλυντηρίου και μπόιλερ € 25 € 49
9 Επαγγελματικά - βιομηχανικά € 700 € 990
10 Αποσκληρυντές - αφαλατωτές € 199 μερικές χιλιάδες ευρώ

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις

Γράψτε μία κριτική

Τελευταία Άρθρα Τελευταία Άρθρα

Γιώργος Μαργιώλος

Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison - Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.