2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

PRIMATO: Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Φίλτρα Νερού που Κατασκευάζονται στη Θεσσαλονίκη!

22/01/2019
από Γιάννης Μπουζάνας
Ελληνικά φίλτρα νερού

Primato Hellas: Τα κορυφαία Ελληνικά φίλτρα νερού από την Θεσσαλονίκη! Αφουγκραζόμενοι την ανάγκη της ελληνικής αγοράς για ποιοτικά συστήματα φιλτραρίσματος νερού, ξεκινήσαμε το 2018 την παραγωγή ελληνικών συσκευών στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται και η έδρα της εταιρείας μας. Χάρις στη μεγάλη γκάμα αυτών των συσκευών, καλύπτονται όλες οι ανάγκες των πελατών μας, τόσο αυτών που επιθυμούν να εγκαταστήσουν ένα φίλτρο άνω πάγκου όσο κι εκείνων που χρειάζονται ένα φίλτρο κάτω πάγκου.

Τα φίλτρα μας συνοδεύονται από πιστοποίηση καταλληλότητας τροφίμων για το πλαστικό υλικό κατασκευής (PP - πολυπροπυλένιο υψηλών προδιαγραφών) και το χρώμα του, καθώς και το υλικό (TPE) και το χρώμα της φλάντζας. Οι πρώτες ύλες για την κατασκευή της συσκευής προέρχονται από την Ελλάδα, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Κάθε συσκευή που βγαίνει από το καλούπι ελέγχεται διεξοδικά με το χέρι για τυχόν ατέλειες. Σε δεύτερο στάδιο, οι υπεύθυνοι προετοιμασίας των παραγγελιών ελέγχουν ξανά τις συσκευές για να βεβαιωθούν ότι δεν υπέστησαν φθορές κατά τη μεταφορά τους από το εργοστάσιο στις αποθήκες μας.

Πριν κυκλοφορήσουμε τις συγκεκριμένες συσκευές στην αγορά, κάναμε εσωτερικές δοκιμές κλειστού κυκλώματος πίεσης με αντλία για 3 μήνες, καθώς κι ελέγχους πιέσεων έως και 9 bar για 5 συνεχόμενες ημέρες. Ωστόσο, η πίεση στα ελληνικά αστικά δίκτυα ύδρευσης δεν ξεπερνά τα 3 bar.

Οι συσκευές είναι πλήρως ανακυκλώσιμες, με χαραγμένο το σήμα της ανακύκλωσης και το υλικό κατασκευής, ώστε να γνωρίζουν οι εταιρίες επεξεργασίας πώς ακριβώς να το ανακυκλώσουν. Βέβαια, είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι συσκευές θα σας συνοδεύουν σε όλη σας τη ζωή, γι’ αυτό και προσφέρουμε 10 χρόνια εγγύηση!

Ακόμα και οι βάσεις που διαθέτουν όλα τα φίλτρα κάτω πάγκου κατασκευάζονται στη Θεσσαλονίκη από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλών προδιαγραφών.


Δείτε όλα τα φίλτρα συνοπτικά:

Φίλτρα νερού άνω πάγκου κουζίνας:

Φίλτρα νερού άνω πάγκουΣυνδέονται εύκολα και γρήγορα με έναν διακόπτη στη βρύση της κουζίνας σας και τοποθετούνται πάνω στον πάγκο. Με τον διακόπτη μπορείτε να επιλέξετε φιλτραρισμένο νερό για να πιείτε ή αφιλτράριστο νερό για να πλύνετε τα πιάτα.

Στις τιμές περιλαμβάνονται τα ανταλλακτικά φίλτρα καθώς και ό, τι χρειάζεστε για την εγκατάσταση.

Τα φίλτρα είναι τόσο ποιοτικά που δίνουμε 10 Χρόνια Εγγύηση.

Έρχονται ΔΩΡΕΑΝ στο σπίτι σας με κούριερ (ισχύει για όλη την Ελλάδα!)

Με την πρώτη αγορά κάθε συσκευής κερδίζετε έκπτωση 20% σε κάθε επόμενο ανταλλακτικό φίλτρο.
Φίλτρο νερού άνω πάγκου Primato GRSKGCT1WWΕλληνικό φίλτρο άνω πάγκου Primato με ενεργό άνθρακα 0.5μm από καρύδα. Primato GR-SKG-CT1WW

Τιμή € 80.00

Προστατέψτε την οικογένειά σας κι Απολαύστε Καθαρό & Κρυστάλλινο νερό με ένα ποιοτικό και πάνω απ'όλα ΕΛΛΗΝΙΚΟ φίλτρο νερού. Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση κι έρχεται με ένα φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα με διαπερατότητα 0.5mμ που μειώνει το χλώριο και όλα τα παράγωγά του (όπως πχ χλωροφόρμιο), τριαλογονομεθάνια, βιομηχανικά απόβλητα, φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, μόλυβδο και άλλες βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες. Ο ενεργός άνθρακας παράγεται από τον φλοιό της καρύδας κι έτσι πέρα από πολύ ποιοτικός, είναι έξτρα φιλικός προς το περιβάλλον! Με ένα γύρισμα του διακόπτη απολαμβάνετε φιλτραρισμένο, εύγευστο και πεντακάθαρο νερό, ή αφιλτράριστο νερό για να πλένετε τα πιάτα.


Ελληνικό διπλό φίλτρο νερού άνω πάγκου με 2 ενεργούς άνθρακες από καρύδα. Primato GR-SKG-CT2WW14

Ελληνικό διπλό φίλτρο νερού άνω πάγκου με 2 ενεργούς άνθρακες από καρύδα. Primato GR-SKG-CT2WW14

Τιμή € 109

Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση κι έρχεται με 2 φίλτρα ενεργού άνθρακα: το PREMIUM CTO που έχει διαπερατότητα 5μm και το PREMIUM LRC με διαπερατότητα 0,5μm. Μειώνουν συνδυαστικά μία πολύ μεγάλη λίστα επικίνδυνων για τον άνθρωπο στοιχείων όπως το χλώριο και όλα τα παράγωγά του (όπως πχ χλωροφόρμιο), τριαλογονομεθάνια, βιομηχανικά απόβλητα, φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, μόλυβδο και άλλες βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες. Ο ενεργός άνθρακας παράγεται από τον φλοιό της καρύδας κι έτσι πέρα από πολύ ποιοτικός, είναι έξτρα φιλικός προς το περιβάλλον! Προτιμήστε αυτή τη συσκευή εάν έχετε έντονο πρόβλημα με το νερό σας.

Τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου που βλέπετε εδώ χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

Φίλτρα Νερού Κάτω ΠάγκουΦίλτρα που συνδέονται απευθείας στην κρύα παροχή της κουζίνας σας (φωτογραφία αριστερά). Κάθε φορά που ανοίγετε τη βρύση της κουζίνας σας στο κρύο, το νερό είναι φιλτραρισμένο (στις φωτογραφίες των φίλτρων παρακάτω θα υπάρχουν τα δύο σπιράλ για να ξεχωρίζετε).

Φίλτρα νερού που διαθέτουν το δικό τους ξεχωριστό βρυσάκι μόνο για το φιλτραρισμένο νερό (φωτογραφία δεξιά). Στις φωτογραφίες των φίλτρων παρακάτω υπάρχει και η βρύση για να τα ξεχωρίζετε.


Στις τιμές περιλαμβάνονται τα ανταλλακτικά φίλτρα καθώς και ό, τι χρειάζεστε για την εγκατάσταση.

Τα φίλτρα είναι τόσο ποιοτικά που δίνουμε 10 Χρόνια Εγγύηση.

Έρχονται ΔΩΡΕΑΝ στο σπίτι σας με κούριερ (ισχύει για όλη την Ελλάδα!)

Με την πρώτη αγορά κάθε συσκευής κερδίζετε ΕΚΠΤΩΣΗ 20% σε κάθε επόμενο ανταλλακτικό φίλτρο.

Φίλτρο νερού κάτω πάγκου με ενεργό άνθρακα made in USA Primato Blue GRSKGUC1GB12Φίλτρο νερού κάτω πάγκου με ενεργό άνθρακα made in USA Primato Blue GRSKGUC1GB12

Τιμή € 60

Απολαύστε με τον πλέον ασφαλή, οικολογικό και πάνω από όλα οικονομικό τρόπο, το τρεχούμενο νερό της βρύσης σας με αυτό το φίλτρο νερού κάτω πάγκου. Κάθε φορά που θα ανοίγετε τη βρύση της κουζίνας σας στο κρύο, θα έχετε πάντα καθαρό και φιλτραρισμένο νερό για εσάς και την οικογένειά σας.

Μειώνει αποτελεσματικά τους βλαβερούς μικροοργανισμούς και τα βλαβερά στοιχεία κι έτσι έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και συνδέεται με την κρύα παροχή νερού της βρύσης σας - έτσι εξοικονομεί πολύτιμο χώρο.

Η συσκευή βγαίνει και σε υπέροχο λευκό χρώμα. Μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα του προϊόντος.Φίλτρο διπλό κάτω πάγκου με 2 ενεργούς άνθρακες made in USA - Primato Blue GRSKGUC2GB12Φίλτρο διπλό κάτω πάγκου με 2 ενεργούς άνθρακες made in USA - Primato Blue GRSKGUC2GB12

Τιμή € 109

Απολαύστε με σιγουριά και χωρίς φόβο το νερό της βρύσης σας, με το διπλό φίλτρο νερού Primato που μπαίνει κάτω από τον πάγκο. Κάθε φορά που θα ανοίγετε τον διακόπτη της βρύσης σας στο κρύο, το νερό θα είναι φιλτραρισμένο, ασφαλές, πεντακάθαρο και πάνω απ'όλα υγιεινό. Το φίλτρο τοποθετείται στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χώρο.

Περιλαμβάνει 2 ανταλλακτικά φίλτρα συμπαγούς ενεργού άνθρακα. Το Primato ULTRA CTO έχει διαπερατότητα 5μm ενώ το Primato ULTRA PB έχει διαπερατότητα 0,5μm. Συνδυαστικά τα δύο αυτά φίλτρα μειώνουν τις περισσότερες βλαβερές για την οικογένειά σας ουσίες όπως χλώριο, μόλυβδο, βαρέα μέταλλα, τριαλογονομεθάνια, βιομηχανικά απόβλητα κ.α..

Προτιμήστε αυτή τη συσκευή εάν έχετε έντονο πρόβλημα με το νερό του σπιτιού σας ή αν θέλετε να αντιμετωπίσετε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Εάν για παράδειγμα έχετε πολλά άλατα, τότε μπορείτε στο πρώτο στάδιο να βάλετε ένα φίλτρο μείωσης αλάτων. Η συσκευή αυτή βγαίνει και σε υπέροχο λευκό χρώμα.


Φίλτρο νερού τριπλό κάτω πάγκου με φίλτρο στερεών και 2 ενεργούς άνθρακες made in USA Primato Blue GRSKGUC3GB12Φίλτρο νερού τριπλό κάτω πάγκου με φίλτρο στερεών και 2 ενεργούς άνθρακες made in USA Primato Blue GRSKGUC3GB12

Τιμή € 165

Τρία φίλτρα νερού δουλεύουν για σας μέρα-νύχτα, ώστε να έχετε πάντοτε πεντακάθαρο κι υγιεινό τρεχούμενο νερό στη βρύση της κουζίνας. Με το συγκεκριμένο οικιακό φίλτρο νερού, το οποίο συνδέεται απευθείας στη βρύση της κουζίνας, κάθε φορά που ανοίγετε τη βρύση στο κρύο, απολαμβάνετε με σιγουριά κρυστάλλινο νερό, ιδανικό για όλη την οικογένεια.

Στο πρώτο στάδιο το φίλτρο στερεών συγκρατεί τα χώματα, τις λάσπες και τη σκουριά. Στο δεύτερο στάδιο το Primato ULTRA CTO με διαπερατότητα 5μm συγκρατεί το χλώριο και μία πολύ μεγάλη λίστα με επικίνδυνα χημικά. Στο τρίτο στάδιο, το Primato ULTRA PB συγκρατεί ακόμα περισσότερες ουσίες καθώς και μόλυβδο.

Φυσικά, εάν έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με το νερό του σπιτιού σας, μπορείτε να αλλάξετε το πρώτο ή το δεύτερο στάδιο για να αντιμετωπίσετε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εάν για παράδειγμα έχετε πολλά νιτρικά στο νερό σας, τότε μπορείτε στο δεύτερο στάδιο να βάλετε ένα φίλτρο μείωσης νιτρικών.

Η συσκευή βγαίνει και σε υπέροχο λευκό χρώμα. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στη σελίδα του προϊόντος.


Φίλτρο νερού κάτω πάγκου με συμπαγή ενεργό άνθρακα made in USA και βρύση DELUXE Primato Blue GRSKGUC1GB14Φίλτρο νερού κάτω πάγκου με συμπαγή ενεργό άνθρακα made in USA και βρύση DELUXE Primato Blue GRSKGUC1GB14

Τιμή € 100

Το φίλτρο αυτό τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σας και συνδέεται με μία ξεχωριστή βρύση που εγκαθίσταται στον πάγκο σας. Η βρύση αυτή σας δίνει μόνο φιλτραρισμένο νερό.

Τοποθετώντας αυτή την πολύ όμορφη και γερή βρύση στον πάγκο της κουζίνας σας, έχετε δροσερό, φιλτραρισμένο νερό κάθε φορά που την ανοίγετε. Το φίλτρο κατακρατά κάθε βλαβερό μικροοργανισμό, όπως το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τα βιομηχανικά απόβλητα, τα τριαλογονομεθάνια, τα φυτοφάρμακα και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες και χημικά. Έτσι απολαμβάνετε κρυστάλλινο και υγιεινό νερό, ασφαλές για ολόκληρη την οικογένεια.

Βγαίνει και σε υπέροχο λευκό χρώμα. Περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στη σελίδα του προϊόντος.


Φίλτρο διπλό κάτω πάγκου με 2 ενεργούς άνθρακες made in USA - Primato GRSKGUC2GB14Φίλτρο διπλό κάτω πάγκου με 2 ενεργούς άνθρακες made in USA - Primato GRSKGUC2GB14

Τιμή € 150

Το πόσιμο, κρύο νερό φιλτράρεται πολύ πριν φτάσει το ποτήρι σας και όλοι οι επιβλαβείς μικροοργανισμοί όπως και τα στερεά σώματα συγκρατούνται αποτελεσματικά. Το φίλτρο διαθέτει ξεχωριστή βρύση μόνο για το φιλτραρισμένο νερό, από όπου παίρνετε νερό για να πιείτε ή να μαγειρέψετε. Για κάθε άλλη χρήση όπως πχ το πλύσιμο των πιάτων, έχετε πάντοτε τη συμβατική σας, παλιά βρύση, με το αφιλτράριστο νερό.

Η συσκευή περιλαμβάνει 2 αμερικάνικους συμπαγείς ενεργούς άνθρακες. Έναν με διαπερατότητα 5μm κι έναν με 0,5μm. Συνδυαστικά τα δύο αυτά φίλτρα μειώνουν όλες τις βλαβερές για την οικογένειά σας ουσίες, χλώριο, βαρέα μέταλλα κτλ.

Επειδή είναι διπλή, μπορείτε να αλλάξετε το πρώτο στάδιο με ένα φίλτρο που να αντιμετωπίζει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Εάν για παράδειγμα έχετε ανεβασμένα επίπεδα αρσενικού, τότε μπορείτε να βάλετε ένα ανταλλακτικό φίλτρο μείωσης αρσενικού.

Η συσκευή βγαίνει και σε λευκό χρώμα. Δείτε τη σελίδα του προϊόντος για περισσότερες λεπτομέρειες.


Φίλτρο τριπλό κάτω πάγκου με 2 ενεργούς άνθρακες made in USA Primato GRSKGUC3GB14Φίλτρο τριπλό κάτω πάγκου με 2 ενεργούς άνθρακες made in USA Primato GRSKGUC3GB14

Τιμή € 200

Προστατέψτε την Οικογένειά σας με αυτό το τριπλό φίλτρο που μειώνει τις βλαβερές ουσίες και προσφέρει Πεντακάθαρο και Κρυστάλλινο Νερό! Το φίλτρο συνοδεύεται από όλα τα παρελκόμενα που χρειάζονται για τη σύνδεση καθώς και με την πανέμορφη βρύση DELUXE 101 που ταιριάζει σε όλες τις κουζίνες. Η συσκευή κατασκευάζεται στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) ενώ τα φίλτρα κατασκευάζονται στην Αμερική. Συνδυαστικά τα φίλτρα μπορούν να μειώσουν όλες τις βλαβερές για την οικογένειά σας ουσίες - ακόμα και τις πιο δύσκολες όπως πχ τον μόλυβδο και τα βαρέα μέταλλα.

Η συσκευή είναι τριπλή, κάτι που σας επιτρέπει να αλλάξετε το πρώτο ή και το δεύτερο στάδιο για να αντιμετωπίσετε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα που μπορεί να έχει το νερό σας. Εάν για παράδειγμα έχετε ανεβασμένα επίπεδα νιτρικών αλλά και αλάτων, τότε μπορείτε στο πρώτο στάδιο να βάλετε ένα φίλτρο μείωσης αλάτων και στο δεύτερο ένα φίλτρο φίλτρο μείωσης νιτρικών.

Η συσκευή βγαίνει και σε λευκό χρώμα.Μπορείτε να δείτε το σύνολο των φίλτρων νερού που διαθέτουμε εδώ https://www.primato.gr/proionta/filtra-nerou/. Εάν μένετε στην πρωτεύουσα, δείτε το άρθρο μας σχετικά με τα καλύτερα φίλτρα νερού για Αθήνα.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για το πώς να επιλέξετε το σωστό φίλτρο νερού για εσάς τότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 383 588, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


Σχετικά προϊόντα - πληροφορίες

  1. Τρίοδη μπαταρία
  2. Ρώσικο φίλτρο νερού με αραγωνίτη
  3. Φίλτρα νερού Ιαπωνίας Torayvino
  4. Βιομηχανικά φίλτρα νερού
  5. Τι είναι ο ενεργός άνθρακας

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις

Γράψτε μία κριτική

Τελευταία Άρθρα Τελευταία Άρθρα

Γιώργος Μαργιώλος

Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison - Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.