2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

PRIMATO: Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Φίλτρα Νερού που Κατασκευάζονται στη Θεσσαλονίκη!

22/01/2019
από Γιάννης Μπουζάνας
Ελληνικά φίλτρα νερού

Primato Hellas: Τα κορυφαία Ελληνικά φίλτρα νερού από την Θεσσαλονίκη! Αφουγκραζόμενοι την ανάγκη της ελληνικής αγοράς για ποιοτικά συστήματα φιλτραρίσματος νερού, ξεκινήσαμε το 2018 την παραγωγή ελληνικών συσκευών στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται και η έδρα της εταιρείας μας. Χάρις στη μεγάλη γκάμα αυτών των συσκευών, καλύπτονται όλες οι ανάγκες των πελατών μας, τόσο αυτών που επιθυμούν να εγκαταστήσουν ένα φίλτρο άνω πάγκου όσο κι εκείνων που χρειάζονται ένα φίλτρο κάτω πάγκου.

Τα φίλτρα μας συνοδεύονται από πιστοποίηση καταλληλότητας τροφίμων για το πλαστικό υλικό κατασκευής (PP - πολυπροπυλένιο υψηλών προδιαγραφών) και το χρώμα του, καθώς και το υλικό (TPE) και το χρώμα της φλάντζας. Οι πρώτες ύλες για την κατασκευή της συσκευής προέρχονται από την Ελλάδα, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Κάθε συσκευή που βγαίνει από το καλούπι ελέγχεται διεξοδικά με το χέρι για τυχόν ατέλειες. Σε δεύτερο στάδιο, οι υπεύθυνοι προετοιμασίας των παραγγελιών ελέγχουν ξανά τις συσκευές για να βεβαιωθούν ότι δεν υπέστησαν φθορές κατά τη μεταφορά τους από το εργοστάσιο στις αποθήκες μας.

Πριν κυκλοφορήσουμε τις συγκεκριμένες συσκευές στην αγορά, κάναμε εσωτερικές δοκιμές κλειστού κυκλώματος πίεσης με αντλία για 3 μήνες, καθώς κι ελέγχους πιέσεων έως και 9 bar για 5 συνεχόμενες ημέρες. Ωστόσο, η πίεση στα ελληνικά αστικά δίκτυα ύδρευσης δεν ξεπερνά τα 3 bar.

Οι συσκευές είναι πλήρως ανακυκλώσιμες, με χαραγμένο το σήμα της ανακύκλωσης και το υλικό κατασκευής, ώστε να γνωρίζουν οι εταιρίες επεξεργασίας πώς ακριβώς να το ανακυκλώσουν. Βέβαια, είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι συσκευές θα σας συνοδεύουν σε όλη σας τη ζωή, γι’ αυτό και προσφέρουμε 10 χρόνια εγγύηση!


Δείτε όλα τα φίλτρα συνοπτικά:

Φίλτρα νερού άνω πάγκου κουζίνας:

Φίλτρα νερού άνω πάγκουΣυνδέονται εύκολα και γρήγορα με έναν διακόπτη στη βρύση της κουζίνας σας και τοποθετούνται πάνω στον πάγκο. Με τον διακόπτη μπορείτε να επιλέξετε φιλτραρισμένο νερό για να πιείτε ή αφιλτράριστο νερό για να πλύνετε τα πιάτα.

Στις τιμές περιλαμβάνονται τα ανταλλακτικά φίλτρα καθώς και ό, τι χρειάζεστε για την εγκατάσταση.

Τα φίλτρα είναι τόσο ποιοτικά που δίνουμε 10 Χρόνια Εγγύηση.

Έρχονται ΔΩΡΕΑΝ στο σπίτι σας με κούριερ (ισχύει για όλη την Ελλάδα!)

Με την πρώτη αγορά κάθε συσκευής κερδίζετε έκπτωση 20% σε κάθε επόμενο ανταλλακτικό φίλτρο.
Φίλτρο νερού άνω πάγκου Primato GRSKGCT1WWΕλληνικό φίλτρο άνω πάγκου Primato με ενεργό άνθρακα 0.5μm από καρύδα. Primato GR-SKG-CT1WW

Τιμή € 80.00

Προστατέψτε την οικογένειά σας κι Απολαύστε Καθαρό & Κρυστάλλινο νερό με ένα ποιοτικό και πάνω απ'όλα ΕΛΛΗΝΙΚΟ φίλτρο νερού. Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση κι έρχεται με ένα φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα με διαπερατότητα 0.5mμ που μειώνει το χλώριο και όλα τα παράγωγά του (όπως πχ χλωροφόρμιο), τριαλογονομεθάνια, βιομηχανικά απόβλητα, φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, μόλυβδο και άλλες βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες. Ο ενεργός άνθρακας παράγεται από τον φλοιό της καρύδας κι έτσι πέρα από πολύ ποιοτικός, είναι έξτρα φιλικός προς το περιβάλλον! Με ένα γύρισμα του διακόπτη απολαμβάνετε φιλτραρισμένο, εύγευστο και πεντακάθαρο νερό, ή αφιλτράριστο νερό για να πλένετε τα πιάτα.


Ελληνικό διπλό φίλτρο νερού άνω πάγκου με 2 ενεργούς άνθρακες από καρύδα. Primato GR-SKG-CT2WW14

Ελληνικό διπλό φίλτρο νερού άνω πάγκου με 2 ενεργούς άνθρακες από καρύδα. Primato GR-SKG-CT2WW14

Τιμή € 109

Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση κι έρχεται με 2 φίλτρα ενεργού άνθρακα: το PREMIUM CTO που έχει διαπερατότητα 5μm και το PREMIUM LRC με διαπερατότητα 0,5μm. Μειώνουν συνδυαστικά μία πολύ μεγάλη λίστα επικίνδυνων για τον άνθρωπο στοιχείων όπως το χλώριο και όλα τα παράγωγά του (όπως πχ χλωροφόρμιο), τριαλογονομεθάνια, βιομηχανικά απόβλητα, φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, μόλυβδο και άλλες βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες. Ο ενεργός άνθρακας παράγεται από τον φλοιό της καρύδας κι έτσι πέρα από πολύ ποιοτικός, είναι έξτρα φιλικός προς το περιβάλλον! Προτιμήστε αυτή τη συσκευή εάν έχετε έντονο πρόβλημα με το νερό σας.

Φίλτρα Νερού Βρύσης:

Τα φίλτρα νερού βρύσης τοποθετούνται στην μπαταρία της κουζίνας σας. Έχουν αντάπτορες για να ταιριάζουν σε όλες τις βρύσες, εκτός από τις βρύσες ντουζ. Βελτιώνουν σημαντικά τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού και μειώνουν τις βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες. Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε τα καταστήματα μας σε Θεσσαλονίκη, Πειραιά και Αθήνα για να βρούμε μαζί το κατάλληλο για εσάς Φίλτρο Νερού Βρύσης.

Τα ελληνικά φίλτρα νερού βρύσης κατασκευάζονται στη Θεσσαλονίκη με βακτηριοστατικό πλαστικό που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Τα ανταλλακτικά φίλτρα διαθέτουν πιστοποιημένο ενεργό άνθρακα με ζεόλιθο από την Αμερικάνικη εταιρία Ceramic Filters Company Inc. Δείτε όλα τα χρώματα που διαθέτουμε:

Μπορείτε να δείτε το σύνολο των φίλτρων νερού που διαθέτουμε εδώ https://www.primato.gr/proionta/filtra-nerou/. Εάν μένετε στην πρωτεύουσα, δείτε το άρθρο μας σχετικά με τα καλύτερα φίλτρα νερού για Αθήνα.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για το πώς να επιλέξετε το σωστό φίλτρο νερού για εσάς τότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 383 588, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


Σχετικά προϊόντα - πληροφορίες

  1. Τρίοδη μπαταρία
  2. Ρώσικο φίλτρο νερού με αραγωνίτη
  3. Ελληνικά Φίλτρα νερού βρύσης
  4. Βιομηχανικά φίλτρα νερού
  5. Τι είναι ο ενεργός άνθρακας
  6. Φίλτρα νερού Θεσσαλονίκη

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις

Γράψτε μία κριτική

Τελευταία Άρθρα Τελευταία Άρθρα

Γιώργος Μαργιώλος

Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison - Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.