2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Η Primato πάει Ιστιοπλοΐα!

08/02/2017
από Γιάννης Μπουζάνας
primato loves sailing

Η αγάπη της Primato για το νερό δεν σταματάει στο νερό βρύσης! Συνεχίζεται και…στο αλμυρό! Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως πρόσφατα γίναμε χορηγοί αγώνων στον Όμιλο Φίλων Ιστιοπλοΐας ή αλλιώς “It’s Sailing Time”.

Ο Όμιλος προτρέπει τους νέους να βάλουν την ιστιοπλοΐα στη ζωή τους, παρέχοντας μαθήματα ιστιοπλοΐας για όλους, σε μικρά και μεγάλα σκάφη. Ολοκληρώνοντας κάποιος τα μαθήματα, μπορεί να αρμενίζει μόνος του και με ασφάλεια πολλά είδη σκαφών. Η ιστιοπλοΐα είναι ένα υπέροχο σπορ που σας φέρνει σε άμεση επαφή με τη θάλασσα, χειμώνα καλοκαίρι. Ο Όμιλος συμμετέχει σε πολλούς αγώνες κατά τη διάρκεια του έτους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας όπως στην Αθήνα, στη Σκιάθο, στα μαγευτικά Ιωάννινα και φυσικά στη Θεσσαλονίκη. Οργανώνει επίσης και πολλές ιστιοπλοϊκές εκδρομές όπου οι ιστιοπλόοι δημιουργούν έναν στόλο από σκάφη και επισκέπτονται διάφορες περιοχές με τα σκάφη τους.

Η Primato και τα φίλτρα νερού της, θα βρίσκονται πάνω στα ολοκαίνουρια σκάφη του It’s Sailing Time, τύπου Laser SB3 και θα ταξιδέψουν έτσι σε όλη την Ελλάδα χάρη στους αγώνες στους οποίους θα συμμετάσχουν τα τμήματα του Ομίλου.

Εμείς στην Primato, στηρίζουμε έμπρακτα τέτοιες πρωτοβουλίες και το παρακάτω φωτογραφικό υλικό, το αποδεικνύει: δείτε την ομάδα της Primato να δοκιμάζει τα νέα σκάφη στα πλαίσια της Κυριακάτικης Ιστιοπλοΐας του It’s Sailing Time! Τέλος, να σημειώσουμε ότι για τους πελάτες της Primato φροντίσαμε ώστε να υπάρχει ειδική έκπτωση στον Όμιλο!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το It’s Sailing Time εδώ


Σχόλια

Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις

Γράψτε μία κριτική

Τελευταία Άρθρα Τελευταία Άρθρα

Γιώργος Μαργιώλος

Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison - Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.