2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Το ταξίδι της Primato στην έκθεση Aquatech 2023 στο Amsterdam

18/12/2023
από Μαργιώλος Γιώργος
aquatech

Στην πολυσύχναστη πόλη του Άμστερνταμ, όπου η καινοτομία συναντά την παράδοση, το Aquatech Trade Show αποτελεί φάρο προόδου στον κόσμο της τεχνολογίας νερού. Για την Primato, μια δυναμική εταιρεία στην πρώτη γραμμή των λύσεων επεξεργασίας νερού στην Ελλάδα, αυτή η εκδήλωση παρουσίασε μια απαράμιλλη ευκαιρία. Παρακολουθώντας με ξεκάθαρο όραμα, η Primato στόχευε όχι μόνο να απορροφήσει τον πλούτο της γνώσης και της καινοτομίας που παρουσιάζεται, αλλά και να σφυρηλατήσει νέες συνεργασίες και να ενισχύσει τις υπάρχουσες, ιδιαίτερα με εξέχουσες αμερικανικές εταιρείες.


Καθώς περιηγηθήκαμε στον λαβύρινθο των εκθέσεων, των παρουσιάσεων και των εργαστηρίων, η ομάδα μας δεν ήταν απλώς συμμετέχοντες αλλά ενεργοί συνεισφέροντες στον διάλογο που διαμορφώνει το μέλλον της τεχνολογίας του νερού. Κάθε μέρα στην εκδήλωση σχεδιάστηκε σχολαστικά για να μεγιστοποιήσουμε την έκθεσή μας σε τεχνολογίες αιχμής, αναδυόμενες τάσεις και πιθανούς συνεργάτες. Από την ενασχόληση με συστήματα φιλτραρίσματος αιχμής έως την εξερεύνηση πρακτικών βιώσιμης διαχείρισης του νερού, βυθιστήκαμε στην πληθώρα των καινοτομιών που καθορίζουν το μέλλον του κλάδου μας.

Κατά την άφιξή μας στον πολυσύχναστο χώρο του Aquatech Amsterdam, συναντήσαμε μια ηλεκτρική ατμόσφαιρα με καινοτομία και συνεργασία. Το πάτωμα της εμπορικής έκθεσης έσφυζε από την ενέργεια χιλιάδων επαγγελματιών από όλο τον κόσμο, ο καθένας φέρνοντας τις μοναδικές του προοπτικές και λύσεις στο τραπέζι της τεχνολογίας του νερού. Η ομάδα μας περιηγήθηκε σε αυτό το τοπίο με σαφή εστίαση: να συνδεθεί, να δεσμευτεί και να μάθει. 

Οι μέρες στην έκθεση σημαδεύτηκαν από μια σειρά επιτυχημένων συναντήσεων και παρουσιάσεων. Οι συνομιλίες μας με αμερικανικές εταιρείες ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικές, γεγονός που οδήγησε στην έναρξη πολλών πολλά υποσχόμενων συνεργασιών. Αυτές οι νέες συμμαχίες βασίστηκαν σε κοινές αξίες βιωσιμότητας, καινοτομίας και ποιότητας. Εκμεταλλευτήκαμε επίσης αυτή την ευκαιρία για να ενισχύσουμε τις υπάρχουσες σχέσεις μας. Η συνάντηση με μακροχρόνιους εταίρους σε αυτό το διεθνές περιβάλλον μας επέτρεψε να μοιραστούμε την πρόοδό μας, να ευθυγραμμίσουμε τις μελλοντικές στρατηγικές και να συζητήσουμε συνεργατικά έργα. Αυτές οι αλληλεπιδράσεις δεν ήταν απλώς επιβεβαιώσεις των υφιστάμενων δεσμών αλλά και ένα βήμα προς την εξέλιξη αυτών των συνεργασιών σύμφωνα με το δυναμικό τοπίο της τεχνολογίας νερού.

Ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα για την Primato στην Aquatech Amsterdam ήταν η σταθεροποίηση της συνεργασίας μας με την Ceramic Filters Company Inc, μια διάσημη αμερικανική επιχείρηση που ειδικεύεται στις προηγμένες λύσεις φιλτραρίσματος νερού. Αυτή η συνεργασία σηματοδότησε μια κομβική στιγμή στην προσπάθειά μας να ενσωματώσουμε τεχνολογίες αιχμής και να επεκτείνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας για να ανταποκριθούμε σε διαφορετικές ανάγκες της αγοράς.

ceramic filters company

Η αρχική μας σύνδεση με την Ceramic Filters Company Inc. είχε δημιουργηθεί μέσω μιας κοινής δέσμευσης για καινοτομία και βιωσιμότητα στην επεξεργασία του νερού. Στην Aquatech Amsterdam, αυτή η σχέση έκανε ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός. Οι ομάδες μας συμμετείχαν σε εις βάθος συζητήσεις, διερευνώντας συνέργειες μεταξύ των αντίστοιχων τεχνολογιών μας και των προσεγγίσεων της αγοράς. Αναγνωρίσαμε τη συμπληρωματικότητα της προηγμένης τεχνολογίας κεραμικού φιλτραρίσματος της εταιρείας Ceramic Filters Company με τη δική μας τεχνογνωσία στον καθαρισμό του νερού. Αυτή η συνέργεια παρουσίασε μια μοναδική ευκαιρία για από κοινού ανάπτυξη λύσεων που θα μπορούσαν να θέσουν νέα πρότυπα στην ποιότητα και τη βιωσιμότητα του νερού.

Τα αποτελέσματα των αλληλεπιδράσεών μας με την Ceramic Filters Company στην Aquatech Amsterdam ήταν πολύπλευρα. Συμφωνήσαμε σε πολλές συνεργατικές πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένων κοινών έργων έρευνας και ανάπτυξης, αλληλοπροώθησης συμπληρωματικών προϊόντων και κοινής συμμετοχής σε μελλοντικές εκδηλώσεις του κλάδου. Αυτή η συνεργασία είχε ως στόχο να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Primato, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε πιο ολοκληρωμένες λύσεις επεξεργασίας νερού στους πελάτες μας.

Συμπερασματικά, η σταθεροποίηση της σχέσης μας με την εταιρεία Ceramic Filters Company στην Aquatech Amsterdam αντιπροσώπευε ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι της Primato. Ήταν μια απόδειξη της δέσμευσής μας όχι μόνο να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας αλλά και να συμβάλλουμε σε έναν πιο βιώσιμο και υγιέστερο κόσμο. Δείτε το άρθρο μας για τα κατάλληλα φίλτρα νερού για την Θεσσαλονίκη. Δείτε όλες τις κατηγορίες με τα φίλτρα νερού της Primato για όλες τις χρήσεις. 

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις

Γράψτε μία κριτική

Τελευταία Άρθρα Τελευταία Άρθρα

Γιώργος Μαργιώλος

Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison - Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.