2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Το μέλλον του νερού: Πώς τα φίλτρα νερού Primato πρωτοπορούν με τα νέα πρότυπα στην Ασφάλεια Νερού

19/12/2023
από Μαργιώλος Γιώργος
primato certifications

Σε μια εποχή όπου η ασφάλεια του νερού είναι ολοένα και πιο σημαντική, η Primato Filters έχει αναδειχθεί ως ηγέτης στα πρωτοποριακά νέα πρότυπα. Με έμφαση στην τεχνολογία αιχμής και τις πιστοποιήσεις όπως η πιστοποίηση NSF 42 και εξαρτημάτων, καθώς και η ευρωπαϊκή πιστοποίηση EN-ISO 14898, η Primato θέτει ένα σημείο αναφοράς για την καθαρότητα και την ασφάλεια στην κατανάλωση νερού.

Κατανόηση της Πιστοποίησης NSF 42

Η πιστοποίηση NSF 42 διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη διασφάλιση της ασφάλειας και της ποιότητας του πόσιμου νερού. Αυτή η πιστοποίηση δίνεται σε φίλτρα νερού που πληρούν αυστηρές απαιτήσεις για αισθητικά αποτελέσματα. Ουσιαστικά, διασφαλίζει ότι το φίλτρο μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, τη γεύση, την οσμή και τα σωματίδια που επηρεάζουν συνήθως την εμφάνιση, τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού. Η NSF International, ένας ανεξάρτητος οργανισμός, πραγματοποιεί εκτεταμένες δοκιμές προϊόντων και απροειδοποίητους ελέγχους εγκαταστάσεων για να επαληθεύσει ότι τα φίλτρα συνεχίζουν να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα του κλάδου.

Για να λάβει ένα προϊόν όπως τα Primato Filters πιστοποίηση NSF 42, πρέπει να υποβληθεί σε διαδικασία πολλαπλών βημάτων. Αυτό περιλαμβάνει μια ενδελεχή αξιολόγηση των υλικών για να διασφαλιστεί ότι είναι ασφαλή και δεν διοχετεύουν επιβλαβείς ουσίες στο νερό. Η απόδοση του προϊόντος ελέγχεται επίσης, επιβεβαιώνοντας ότι μπορεί να φιλτράρει αποτελεσματικά συγκεκριμένους ρύπους. Επιπλέον, η διαδικασία παραγωγής εξετάζεται για συνέπεια και διασφάλιση ποιότητας. Η δέσμευση της Primato σε αυτήν την πιστοποίηση υπογραμμίζει την αφοσίωσή της στην παροχή υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών λύσεων φιλτραρίσματος νερού.

Η σημασία της πιστοποίησης στοιχείων NSF

Η πιστοποίηση εξαρτημάτων NSF είναι μια άλλη κρίσιμη πτυχή των προτύπων ασφάλειας του νερού. Αυτή η πιστοποίηση παρέχεται σε μεμονωμένα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται σε συστήματα επεξεργασίας νερού, όπως φίλτρα άνθρακα, μεμβράνες ή συστήματα UV. Η πιστοποίηση διασφαλίζει ότι αυτά τα εξαρτήματα πληρούν αυστηρά πρότυπα υγείας και ασφάλειας, συμβάλλοντας στη συνολική αποτελεσματικότητα και ασφάλεια του τελικού συστήματος επεξεργασίας νερού.

Η συμμόρφωση των Primato Filters με την πιστοποίηση εξαρτημάτων NSF δείχνει τη δέσμευσή τους για ολοκληρωμένη ασφάλεια. Διασφαλίζοντας ότι κάθε τμήμα του συστήματος φιλτραρίσματος πληροί αυτά τα υψηλά πρότυπα, παρέχουν ένα πρόσθετο επίπεδο διασφάλισης στους καταναλωτές σχετικά με την ασφάλεια και την ποιότητα του νερού τους.

Η σημασία της ευρωπαϊκής πιστοποίησης EN-ISO 14898

Πέρα από τις πιστοποιήσεις NSF, τα Primato Filters διαθέτουν επίσης την ευρωπαϊκή πιστοποίηση EN-ISO 14898. Αυτή η πιστοποίηση είναι σημαντική καθώς αποδεικνύει τη συμμόρφωση με τα αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα για τα προϊόντα επεξεργασίας νερού. Η πιστοποίηση EN-ISO 14898 καλύπτει ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων, συμπεριλαμβανομένων των επιδόσεων, της ασφάλειας και των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Είναι ένα ολοκληρωμένο πρότυπο που διασφαλίζει ότι τα προϊόντα όχι μόνο καθαρίζουν αποτελεσματικά το νερό αλλά και με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο.

Η πιστοποίηση EN-ISO 14898 σημαίνει ότι τα φίλτρα Primato ανταποκρίνονται στις υψηλές προσδοκίες των ευρωπαϊκών κανονιστικών απαιτήσεων. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους καταναλωτές στην Ευρώπη, οι οποίοι μπορούν να είναι σίγουροι για την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του προϊόντος. Επιπλέον, τοποθετεί την Primato ως παγκόσμιο ηγέτη στη διήθηση νερού, ικανή να πληροί διάφορα και αυστηρά διεθνή πρότυπα.


Η σημασία της πιστοποίησης ISO 9001:2015

Η διάκριση της Primato στην επίτευξη της πιστοποίησης ISO 9001:2015 για τη διανομή, την πώληση και την κατασκευή φίλτρων νερού υπογραμμίζει την αριστεία και την αξιοπιστία τους στη βιομηχανία φιλτραρίσματος νερού. Αυτή η πιστοποίηση δεν είναι απλώς ένα πρότυπο. αντιπροσωπεύει μια δέσμευση για ένα αυστηρό σύστημα διαχείρισης ποιότητας που διαπερνά κάθε πτυχή των λειτουργιών τους. Τηρώντας αυτά τα υψηλά πρότυπα, η Primato διασφαλίζει ότι από τα αρχικά στάδια σχεδιασμού και κατασκευής έως την τελική διανομή και πώληση, κάθε διαδικασία εκτελείται με ακρίβεια και με έμφαση στην ποιότητα. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση εγγυάται ότι κάθε προϊόν πληροί όχι μόνο τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται για αποτελεσματικό φιλτράρισμα του νερού, αλλά ενσωματώνει επίσης την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία που αναμένουν οι πελάτες. Σε μια αγορά όπου η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων είναι πρωταρχικής σημασίας, η πιστοποίηση ISO 9001:2015 της Primato αποτελεί σαφή ένδειξη της αφοσίωσής τους στην παροχή αριστείας σε κάθε στάδιο της λειτουργίας τους, ενισχύοντας τη φήμη τους ως αξιόπιστου ηγέτη στις λύσεις φιλτραρίσματος νερού.

Συμπέρασμα

Η δέσμευση των Primato Filters σε αυτές τις πιστοποιήσεις υπογραμμίζει την αφοσίωσή τους στα πρωτοποριακά νέα πρότυπα στην ασφάλεια του νερού. Με πιστοποιήσεις NSF 42 και εξαρτημάτων, μαζί με την ευρωπαϊκή πιστοποίηση EN-ISO 14898, η Primato όχι μόνο διασφαλίζει την ασφάλεια και την ποιότητα του νερού, αλλά οδηγεί επίσης τη βιομηχανία σε πιο αυστηρές πρακτικές με συνείδηση της υγείας.

Καθώς ο κόσμος αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της καθαρότητας και της ασφάλειας του νερού, τα Primato Filters ξεχωρίζουν ως φάρος καινοτομίας και εμπιστοσύνης. Οι καταναλωτές μπορούν να είναι σίγουροι ότι wμε την Primato, δεν παίρνουν απλώς ένα προϊόν που πληροί τις βασικές απαιτήσεις του φιλτραρίσματος του νερού, αλλά ένα προϊόν που υπερβαίνει τα παγκόσμια πρότυπα, προσφέροντας απαράμιλλη ασφάλεια και καθαρότητα σε κάθε σταγόνα. Δείτε τα σχετικά μας άρθρα ανά περιοχή και τα κατάλληλα φίλτρα νερού Primato: α) Φίλτρα νερού Θεσσαλονίκη, β) Φίλτρα νερού Πειραιάς, γ) Φίλτρα νερού Αθήνα.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις

Γράψτε μία κριτική

Τελευταία Άρθρα Τελευταία Άρθρα

Γιώργος Μαργιώλος

Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison - Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.