Φίλτρα κεντρικής παροχής

Τα φίλτρα κεντρικής παροχής, τοποθετούνται στα ρολόγια, δηλαδή στους κεντρικούς σωλήνες ύδρευσης του σπιτιού σας. Καθαρίζουν το νερό από χώματα, λάσπες, σωματίδια και σκουριά.

3.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα
Κλειδί για όλα τα φίλτρα νερού κεντρικής παροχής Atlas
+

29.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα
Περιλαμβάνει φίλτρο νήματος και κλειδί. Διατομή 1/2 της ίντσας. Ύψος ανταλλακτικού 5" ίντσες.(12,7 εκ)
+

29.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Περιλαμβάνει φίλτρο νήματος και κλειδί. Διατομή 1/2 της ίντσας. Ύψος 4" ίντσες (περίπου 10εκ).

+

29.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα
Περιλαμβάνει φίλτρο νήματος και κλειδί. Διατομή 1/2 της ίντσας. Ύψος ανταλλακτικού 10" ίντσες.

29.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Περιλαμβάνει φίλτρο πολυπροπυλενίου που κατακρατά τα χώματα, τις λάσπες και τη σκουριά από το νερό. Διαθέτει κλειδί για να αλλάζετε εύκολα το ανταλλακτικό φίλτρο καθώς και βάση στήριξης για να μπορείτε να το βιδώσετε άνετα στον τοίχο, εάν χρειάζεται. Έχει γάντζο για να αποθηκεύετε το κλειδί και να μην το χάνετε. Η είσοδος και η έξοδος του νερού έχουν διατομή 3/4 της ίντσας. Η συσκευή είναι διάφανη για να βλέπετε πότε χρειάζεται αντικατάσταση το φίλτρο. Κατασκευάζεται στην Ουκρανία κι έχει 1 έτος εγγύηση.


29.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Περιλαμβάνει φίλτρο πολυπροπυλενίου που κατακρατά τα χώματα, τις λάσπες και τη σκουριά από το νερό. Διαθέτει κλειδί για να αλλάζετε εύκολα το ανταλλακτικό φίλτρο καθώς και βάση στήριξης για να μπορείτε να το βιδώσετε άνετα στον τοίχο, εάν χρειάζεται. Έχει γάντζο για να αποθηκεύετε το κλειδί και να μην το χάνετε. Η είσοδος και η έξοδος του νερού έχουν διατομή 1/2 της ίντσας. Η συσκευή είναι διάφανη για να βλέπετε πότε χρειάζεται αντικατάσταση το φίλτρο. Κατασκευάζεται στην Ουκρανία κι έχει 1 έτος εγγύηση.


35.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το φίλτρο αυτό είναι ιδανικό για χρήση σε ζεστό νερό και είναι HEAVY DUTY καθώς αντέχει πιέσεις μέχρι και 8,6 bar. Μπορείτε να το τοποθετήσετε άφοβα σε σημεία που τα χτυπάει ο ήλιος ή σε περιοχές με μεγάλη πίεση νερού.


55.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το Primato Blue 20" προσαρμόζεται στην κεντρική παροχή νερού του σπιτιού σας. Μειώνει αποτελεσματικά τις βρωμιές, τα χώματα, τη λάσπη και τη σκουριά.


55.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Ανθεκτικό και στις πιο υψηλές πιέσεις, το Primato BIG BLUE 10" είναι ένα φίλτρο που μειώνει αποτελεσματικά τα χώματα, τη λάσπη και τη σκουριά από το νερό του σπιτιού σας. 


55.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το Primato Transparent 20" προσαρμόζεται στην κεντρική παροχή νερού του σπιτιού σας. Μειώνει αποτελεσματικά τις βρωμιές, τα χώματα, τη λάσπη και τη σκουριά.


89.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Υψηλή ωριαία παροχή 5.5 m³/ώρα. Η είσοδος και η έξοδος του νερού έχουν διατομή 1 ίντσα. Κατασκευάζεται στο Βέλγιο. Υψηλές προδιαγραφές υλικών.

+

89.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Ένα μικρό αλλά δυνατό φίλτρο για την κεντρική σας παροχή. Είναι αυτοκαθαριζόμενο. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να καθαρίσετε το φίλτρο είναι να ανοίξετε τη βαλβίδα εκκένωσης. Κατασκευάζεται στην Ιταλία

+

100.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με ύψος 0,5m αυτό το φίλτρο παροχής καθαρίζει το νερό από διάφορες βλαβερές ουσίες. Αντέχει στις πιο υψηλές πιέσεις.


149.00  
Σε Απόθεμα

Κατασκευάζεται στο Βέλγιο. Διαθέτει πλενόμενο φίλτρο που αλλάζει σπανιότερα σε σχέση με τα υπόλοιπα φίλτρα.

+

225.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Ειδικές βούρτσες καθαρίζουν το ανταλλακτικό φίλτρο και αποβάλλουν τις βρωμιές όταν ανοίγετε τον διακόπτη αυτοκαθαρισμού. Κατασκευάζεται στην Ιταλία. 

+

Τί λένε οι πελάτες μας

Skroutz Partner

Χρήσιμα