Φίλτρα νερού HEAVY DUTY

Τα φίλτρα HEAVY DUTY είναι πιο ανθεκτικά στην πίεση του δικτύου και αρκετά μεγαλύτερα σε μέγεθος, έτσι τα ανταλλακτικά φίλτρα χρειάζονται πιο σπάνια αντικατάσταση σε σχέση με τα συμβατικά οικιακά φίλτρα. Κάποια είναι ειδικά σχεδιασμένα να αντέχουν το ζεστό νερό, κάποια έχουν ύψος 20" ίντσες, κάποια είναι BIG BLUE δηλαδή πιο χοντρά, και κάποια είναι και ψηλά και BIG BLUE. Είναι ιδανικά για προφίλτρα αποσκληρυντών, για εξοχικά όπου το νερό έχει πολλά χώματα, για οικισμό από σπίτια, για μονοκατοικίες κτλ. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν χρειάζεστε βοήθεια για να βρούμε μαζί το σωστό για εσάς φίλτρο, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

4.90 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Το φίλτρο πολυπροπυλενίου έχει διαπερατότητα 5μm. Μειώνει τα σωματίδια, στερεά, ιζήματα όπως σκουριά, άμμο, λάσπη, χώμα, πετραδάκια κλπ. Διαθέτει ειδικό βακτηριοστατικό φιλμ που μειώνει την ανάπτυξη βακτηρίων στο φίλτρο. Αντοχή 15 000 L. Πρέπει να αντικαθίσταται τουλάχιστον κάθε 6 μήνες.

+

15.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Ταιριάζει σε όλες τις συσκευές με ύψος 20". Μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τα βιομηχανικά απόβλητα και άλλα. Βελτιώνει τη γεύση και μυρωδιά του νερού.

+

20.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Το φίλτρο πολυπροπυλενίου ταιριάζει σε όλες τις συσκευές BIG BLUE με ύψος 10 ίντσες του εμπορίου. Μειώνει τα χώματα, τις λάσπες, τα πετραδάκια και τη σκουριά από το νερό του σπιτιού σας.


25.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Ταιριάζει σε όλες τις συσκευές BIG BLUE 10" του εμπορίου. Μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο και άλλες βλαβερές ουσίες. Βελτιώνει τη γεύση και μυρωδιά του νερού.

+

30.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Μειώνει τα χώματα, τις λάσπες, την άμμο και τις βρωμιές από το νερό στην κεντρική παροχή του σπιτιού.


35.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Το ανταλλακτικό φίλτρο Primato BB-CB-20 μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τη σκουριά, την άμμο και άλλες ουσίες. 

+

35.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Ταιριάζει σε όλες τις συσκευές BIG BLUE 10" του εμπορίου.Μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο και άλλες βλαβερές ουσίες. Βελτιώνει τη γεύση και μυρωδιά του νερού.

+

35.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Το φίλτρο αυτό είναι ιδανικό για χρήση σε ζεστό νερό και είναι HEAVY DUTY καθώς αντέχει πιέσεις μέχρι και 8,6 bar. Μπορείτε να το τοποθετήσετε άφοβα σε σημεία που τα χτυπάει ο ήλιος ή σε περιοχές με μεγάλη πίεση νερού.

+

55.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Το Primato Blue 20" τοποθετείται στην κεντρική παροχή νερού του σπιτιού σας (στα ρολόγια) ή ακόμα και κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Περιλαμβάνει φίλτρο πολυπροπυλενίου που μειώνει αποτελεσματικά τα χώματα, τη λάσπη και τη σκουριά από το νερό σας. Διαθέτει 2 χρόνια εγγύηση.


55.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Ανθεκτικό και στις πιο υψηλές πιέσεις, το Primato BIG BLUE 10" είναι ένα φίλτρο που μειώνει αποτελεσματικά τα χώματα, τη λάσπη και τη σκουριά από το νερό του σπιτιού σας. Μπορεί να υποδεχθεί μία γκάμα από ανταλλακτικά φίλτρα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αντέχει μέχρι 90 PSI (6,2bar). Στις πόλεις, η πίεση του νερού κυμαίνεται από 1,5 έως και 3 bar στις περιοχές με υψηλή πίεση. Έρχεται με εγγύηση 2 ετών.


100.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Με ύψος 0,5m αυτό το φίλτρο παροχής καθαρίζει το νερό από διάφορες βλαβερές ουσίες. Αντέχει στις πιο υψηλές πιέσεις.

Φίλτρα αναζήτησης

Τί λένε οι πελάτες μας

Χρήσιμα

Γενικές Πληροφορίες