2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Πιστοποιήσεις

Η Primato Hellas βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας φιλτραρίσματος νερού, αφοσιωμένη στην παροχή λύσεων νερού υψηλής ποιότητας τόσο για οικιακή όσο και για εμπορική χρήση. Με ισχυρή δέσμευση για τα πρότυπα υγείας, ασφάλειας και περιβάλλοντος, η Primato Hellas έχει πάρει αρκετές πιστοποιήσεις για τα προϊόντα της. Αυτές οι πιστοποιήσεις δεν υπογραμμίζουν μόνο την αφοσίωση της εταιρείας στην ποιότητα και την ασφάλεια αλλά και τη συμμόρφωσή της με τα διεθνή και εθνικά πρότυπα. Παρακάτω, εμβαθύνουμε στις ιδιαιτερότητες κάθε πιστοποίησης, προσφέροντας μια πιο λεπτομερή ματιά στο πώς η Primato Hellas ξεχωρίζει στον κλάδο της επεξεργασίας νερού. 

Πιστοποίηση NSF 42

Αρκετά προϊόντα μας διαθέτουν Πιστοποίηση NSF 42, μια απόδειξη της δέσμευσής μας για ποιότητα και ασφάλεια στο νερό. Αυτή η πιστοποίηση υποδεικνύει ότι πολλά από τα φίλτρα νερού της Primato έχουν δοκιμαστεί κάτω από πολύ αυστηρές προϋποθέσεις, διασφαλίζοντας ότι το νερό που πίνετε είναι πάνω από όλα ασφαλές. Η Πιστοποίηση NSF 42 είναι αναγνωρισμένη παγκοσμίως, αντικατοπτρίζοντας την τήρηση αυστηρών προτύπων υγείας και ασφάλειας. Δείτε τα προϊόντα μας με πιστοποίηση NSF εδώ

Στα καταστήματά μας θα βρείτε πολλά προϊόντα που διαθέτουν πιστοποίηση NSF από τον κατασκευαστή τους. 

Πιστοποίηση ISO 9001:2015

Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας της Primato είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το ISO 9001:2015, με πεδίο εφαρμογής τη "Διαχείριση κατασκευής, Συναρμολόγηση, Εμπορία & Διανομή φίλτρων νερού". Αυτή η πιστοποίηση καταδεικνύει τη δέσμευση της Primato στη διατήρηση διαδικασιών και συστημάτων υψηλής ποιότητας, διασφαλίζοντας την ικανοποίηση των πελατών και συνεχής βελτίωση σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας της. Σημαίνει ότι η Primato εφαρμόζει μια συστηματική προσέγγιση, διαχειρίζεται τις διαδικασίες της και διασφαλίζει συνέπεια στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Πιστοποίηση ΕΛΟΤ EN ISO 14898

Αρκετά φίλτρα νερού της Primato έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 14898, ειδικά σχεδιασμένο για φίλτρα νερού. Αυτό το ευρωπαϊκό πρότυπο θέτει το σημείο αναφοράς για την απόδοση, την ασφάλεια και την αξιοπιστία του φιλτραρίσματος νερού. Η επίτευξη αυτής της πιστοποίησης σημαίνει ότι τα φίλτρα νερού της Primato πληρούν τις υψηλότερες ευρωπαϊκές απαιτήσεις για επεξεργασία νερού, διασφαλίζοντας ότι είναι σε θέση να παρέχουν ασφαλές, καθαρό και υψηλής ποιότητας νερό.

Τα φίλτρα, πέρα από τις ουσίες που μειώνουν, ελέγχονται και για τις μηχανικές τους ιδιότητες (πχ αντοχή στην πίεση, μείωση πίεσης ανάλογα με τη ροή νερού κτλ). Εϊναι το μόνο πρότυπο που ελέγχει συνολικά όλο τον εξοπλισμό (συσκευή + φίλτρο άνθρακα) και όχι μόνο το ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα.

Σε σχέση με τις απλές αναλύσεις νερού που μετράνε το ποσοστό μείωσης των μολυντών όταν το φίλτρο είναι ακόμα καινούργιο, το πρότυπο EN ISO 14898 μετράει συνεχώς τις ουσίες που μειώνονται κάθε 10% του χρόνου ζωής του φίλτρου. Αν δηλαδή ένα φίλτρο έχει αντοχή 10000 λίτρα, τότε κάθε 1000 λίτρα γίνεται έλεγχος στις ουσίες που μειώνονται. Μάλιστα οι δοκιμές τρέχουν σε δύο παράλληλα φίλτρα και όχι μόνο σε ένα, για να επιβεβαιώνονται τα αποτελέσματα. 

Συμμόρφωση με την Ελληνική Νομοθεσία

Τα φίλτρα νερού της Primato συμμορφώνονται με το ΦΕΚ 4973/B/2020. Η νομοθεσία περιγράφει συγκεκριμένες προδιαγραφές και απαιτήσεις για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης εντός κτιρίων δικτύων ύδρευσης. Η συμμόρφωση με αυτή τη νομοθεσία διασφαλίζει ότι τα προϊόντα μας είναι ασφαλή και κατάλληλα για χρήση στην Ελλάδα.

Συμμόρφωση με το πρότυπο EN 15161

Επιπλέον, τα φίλτρα νερού Primato συμμορφώνονται με το πρότυπο EN 15161, το οποίο αφορά την εγκατάσταση, λειτουργία, συντήρηση και επισκευή φίλτρων νερού. Αυτό το πρότυπο λειτουργεί σε σε συνδυασμό με το πρότυπο EN 14898, ενισχύοντας τη δέσμευση της Primato να τηρεί τις ευρωπαϊκές οδηγίες για το νερό. Ακολουθώντας αυτά τα πρότυπα, η Primato διασφαλίζει ότι τα φίλτρα νερού της είναι άριστης ποιότητας, παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις επεξεργασίας νερού που καλύπτουν τις ανάγκες των σύγχρονων κτιρίων και των ενοίκων τους.

Μέσα από αυτές τις πιστοποιήσεις και τη συμμόρφωση με τα πρότυπα, η Primato Hellas όχι μόνο επιδεικνύει την ικανότητά της να πληροί αυστηρές απαιτήσεις αλλά και την αφοσίωσή της να παρέχει στους πελάτες ασφαλή και αξιόπιστα φίλτρα νερού.