Φίλτρα νερού κάτω πάγκου

Είμαστε επίσημοι διανομείς των μεγαλύτερων και καλύτερων εταιριών στον κόσμο όπως η βρετανική DOULTON (νο1 στην Ευρώπη), η αμερικάνικη WATTS WATER TECHNOLOGIES (νο1 στις ΗΠΑ) και PURE PRO USA, η γερμανική ECOSOFT και άλλες. Βασιστείτε πάνω μας για να αγοράσετε το φίλτρο που πραγματικά καλύπτει τις ανάγκες σας.

Τα φίλτρα κάτω πάγκου συνδέονται είτε απευθείας στην κρύα παροχή της κουζίνας σας (κάθε φορά που ανοίγετε τη βρύση σας στο κρύο, το νερό είναι φιλτραρισμένο) είτε με δικό τους ξεχωριστό βρυσάκι μόνο για το φιλτραρισμένο νερό.

Στις τιμές περιλαμβάνονται τα ανταλλακτικά φίλτρα καθώς και ό, τι χρειάζεστε για την εγκατάσταση.

Τα φίλτρα είναι τόσο ποιοτικά που δίνουμε 10 Χρόνια Εγγύηση.

Έρχονται ΔΩΡΕΑΝ στο σπίτι σας με κούριερ (ισχύει για όλη την Ελλάδα!)

Με την πρώτη αγορά κάθε συσκευής κερδίζετε ΕΚΠΤΩΣΗ 20% σε κάθε επόμενο ανταλλακτικό φίλτρο.

60.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Απολαύστε με τον πλέον ασφαλή, οικολογικό και πάνω από όλα οικονομικό τρόπο, το τρεχούμενο νερό της βρύσης σας με αυτό το φίλτρο νερού κάτω πάγκου. Κάθε φορά που θα ανοίγετε τη βρύση της κουζίνας σας στο κρύο, θα έχετε πάντα καθαρό και φιλτραρισμένο νερό για εσάς και την οικογένειά σας.

Μειώνει αποτελεσματικά τους βλαβερούς μικροοργανισμούς και τα βλαβερά στοιχεία κι έτσι έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
Τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και συνδέεται με την κρύα παροχή νερού της βρύσης σας - έτσι εξοικονομεί πολύτιμο χώρο.
Κατασκευάζεται στην Αμερική και διαθέτει 10 χρόνια εγγύηση.
Η αποστολή με κούριερ είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.


65.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Χαρείτε με τον πλέον ασφαλή, οικολογικό και οικονομικό τρόπο, το τρεχούμενο δροσερό νερό της βρύσης: με το φίλτρο νερού κάτω πάγκου. Κάθε φορά που θα ανοίγετε τη βρύση στο κρύο, έχετε απόλυτα φιλτραρισμένο νερό για όλη την οικογένεια.

Κατακρατά αποτελεσματικά κάθε μικροοργανισμό που αναπτύσσεται ή μεταδίδεται με το νερό.
Τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας, για εξοικονόμηση χώρου.
Κατασκευάζεται από τη νο1 εταιρία στις ΗΠΑ, την WATTS και περιλαμβάνει ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα από καρύδα.
Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή με κούριερ σε όλη την Ελλάδα.


70.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Πιείτε άφοβα το δροσερό νερό της βρύσης, επιλέγοντας οικιακό σύστημα καθαρισμού νερού, με διπλό φίλτρο μάλιστα. Ανοίγοντας την φινετσάτη, πολυτελή βρύση που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία, έχετε τόσο απλά πεντακάθαρο, υγιεινό, τρεχούμενο νερό να το πιείτε ή να μαγειρέψετε.

Τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας, στο ντουλάπι, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου κι αισθητική.
Διακριτικό μέγεθος, ιδανικό για κουζίνες με μικρούς χώρους.
Δωρεάν αποστολή με κούριερ σε όλη την Ελλάδα.


85.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Εγκαταστήστε αυτό το διακριτικό φίλτρο νερού κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σας, και κερδίστε έναν σημαντικό σύμμαχο της υγείας και της τσέπης σας. Το φίλτρο συνοδεύει η πανέμορφη και φινετσάτη ανοξείδωτη βρύση PRIMATO DELUXE 101 που προσδίδει στυλ στην κουζίνα σας. Γυρίστε το διακόπτη της βρύσης κι απολαύστε δροσερό, πεντακάθαρο & υγιεινό νερό. Το Διπλό φίλτρο νερού εγγυάται τη μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα για το πόσιμο νερό σας. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


90.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το νερό γίνεται και πάλι απόλαυση με αυτό το φίλτρο νερού κάτω πάγκου. Επιλέξτε υγεία, οικονομία, οικολογία για όλη την οικογένεια με δροσερό, ασφαλές και πόσιμο νερό. Κάθε φορά που ανοίγετε την φινετσάτη, λεπτεπίλεπτη βρύση, έχετε κρύο νερό να το πιείτε στο ποτήρι. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα


100.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Τριπλό φίλτρο νερού σημαίνει τριπλή προστασία από μικροοργανισμούς, στερεά σώματα, χημικά, χλώριο, πέτρες, χώμα… Επιλέγοντας αυτό το φίλτρο διασφαλίζετε την ποιότητα και καθαρότητα του νερού για όλη την οικογένεια καθώς μειώνονται όλες οι βλαβερές ουσίες. Συνοδεύεται από μία φινετσάτη βρύση που τοποθετείται στο νεροχύτη. Το φίλτρο αυτό προσφέρει υγεία και οικονομία κάθε φορά που ανοίγετε το νερό. Διαθέτει 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα


100.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Τοποθετώντας αυτή την πολύ όμορφη και γερή βρύση στον πάγκο της κουζίνας σας, έχετε δροσερό, φιλτραρισμένο νερό κάθε φορά που την ανοίγετε. Το φίλτρο που μπαίνει κάτω από το νεροχύτη κατακρατά κάθε βλαβερό μικροοργανισμό, όπως το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τα βιομηχανικά απόβλητα, τα τριαλογονομεθάνια, τα φυτοφάρμακα και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες και χημικά. Έτσι απολαμβάνετε κρυστάλλινο και υγιεινό νερό, ασφαλές για ολόκληρη την οικογένεια. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


104.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Τριπλό φίλτρο νερού σημαίνει τριπλή προστασία από χώματα, σκουριά, άλατα, μικροοργανισμούς, χημικά, κακή γεύση και μυρωδιά… Επιλέγοντας το συγκεκριμένο σύστημα καθαρισμού νερού, διασφαλίζετε την ποιότητα και καθαρότητα του νερού για όλη την οικογένεια. Η φινετσάτη βρύση τοποθετείται στο νεροχύτη και προσφέρει το πεντακάθαρο και κρυστάλλινο νερό που παράγει το φίλτρο. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα


109.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Χαρείτε ξανά το κρύο νερό της βρύσης, χωρίς άγχος για μκροοργανισμούς, χλώριο, χώμα και πέτρες, που αναπτύσσονται και μεταφέρονται μέσω του νερού στο ποτήρι σας. Επιλέγοντας το συγκεκριμένο φίλτρο, έχετε στον πάγκο της κουζίνας σας μια εξτρά, πολυτελή βρύση, η οποία δίνει 100% ασφαλές και υγιεινό, φιλτραρισμένο δροσερό ύδωρ, κάθε φορά που την ανοίγετε. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


109.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Απολαύστε με σιγουριά και χωρίς φόβο το νερό της βρύσης σας, με το διπλό φίλτρο νερού Primato που μπαίνει κάτω από τον πάγκο. Κάθε φορά που θα ανοίγετε τον διακόπτη της βρύσης σας στο κρύο, το νερό θα είναι φιλτραρισμένο, ασφαλές, πεντακάθαρο και πάνω απ'όλα υγιεινό. Το φίλτρο τοποθετείται στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χώρο. Κατασκευάζεται στην Αμερική και διαθέτει 10 χρόνια εγγύηση & δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


115.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Απολαύστε με σιγουριά και χωρίς έξοδα το νερό της βρύσης σας, με το διπλό φίλτρο νερού που μπαίνει κάτω από τον πάγκο. Κάθε φορά που θα ανοίγετε τον διακόπτη της συμβατικής σας βρύσης στο κρύο, το νερό θα είναι φιλτραρισμένο, ασφαλές και εύγευστο, χωρίς μικροοργανισμούς και στερεά σώματα. Το φίλτρο τοποθετείται στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χώρο. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


120.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με μια εύκολη αλλά πολύ σοφή επιλογή, απολαύστε πεντακάθαρο, υγιεινό νερό, απόλυτα φιλτραρισμένο από κάθε επιβλαβή μικροοργανισμό ή στερεά σώματα. Η καλαίσθητη βρύση που μπαίνει στο νεροχύτη σας, δίνει κρύο νερό, ιδανικό για ολόκληρη την οικογένεια και για κάθε ηλικία. Η συσκευή συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


120.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το σύστημα καθαρισμού νερού κάτω πάγκου, τοποθετείται στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη σας και μέσω της πολυτελούς βρύσης που μπαίνει δίπλα από την κανονική σας, έχετε όποτε θέλετε πεντακάθαρο, ασφαλές, φιλτραρισμένο κρύο νερό. Για ολόκληρη την οικογένεια, για να το πιείτε, να μαγειρέψετε, ακόμη και για να πλύνετε τα πιάτα. Το σύστημα γρήγορης αλλαγής του ανταλλακτικού φίλτρου, σας επιτρέπεται με μια απλή περιστροφή να αλλάξετε το φίλτρο, χωρίς κόπο ή πολύπλοκες διαδικασίες. Το φίλτρο νερού συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα


135.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Προσθέστε στο νεροχύτη της κουζίνας σας αυτή την λεπτεπίλεπτη βρυσούλα και στο ντουλάπι κάτω από τον πάγκο την αντίστοιχη φιλτροθήκη, και θα έχετε στο λεπτό πεντακάθαρο, δροσερό, ασφαλές κι απόλυτο υγιεινό νερό για όλη την οικογένεια. Κάντε οικονομία και συνάμα προστατέψτε με τον καλύτερο και πλέον οικολογικό τρόπο την υγεία σας. Ανοίγοντας την ξεχωριστή βρύση, θα έχετε πάντοτε κρύο φιλτραρισμένο νερό, ενώ χρησιμοποιώντας τη συμβατική σας βρύση, έχετε το αφιλτράριστο νερό για τα πιάτα. Το φίλτρο καθαρισμού νερού συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


140.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με το τριπλό σύστημα φιλτραρίσματος του κρύου νερού, έχετε πάντοτε στην κουζίνα σας ολόφρεσκο, απόλυτα καθαρό και υγιεινό νερό για πόση ή μαγείρεμα, με το γύρισμα του διακόπτη. Η πολυτελής, λεπτή και πολύ κομψή βρύση που συμπεριλαμβάνεται, δίνει πάντα φιλτραρισμένο δροσερό νερό, χωρίς να ενοχλεί ή να χαλά την αισθητική της κουζίνας. Το σύστημα quick change σας επιτρέπει να αλλάζετε το φίλτρο πανεύκολα και γρήγορα, χωρίς κανένα εργαλείο, απλώς περιστρέφοντας κι αντικαθιστώντας το με το ανταλλακτικό. Τόσο απλά, στη στιγμή. Και καθαρό νερό, και «πράσινη» επιλογή, και οικονομία. Το οικιακό φίλτρο νερού συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα


150.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Η συσκευή διπλού φιλτραρίσματος νερού συνδέεται πάνω στην κρύα παροχής της βρύσης σας και από την ξεχωριστή βρυσούλα που θα προσθέσετε στο νεροχύτη έχετε πάντοτε δροσερό, υγιεινό, ασφαλές πόσιμο νερό. Όλη η οικογένεια μπορεί πλέον να απολαμβάνει φιλτραρισμένο κρύο νερό. Ξεχνάτε τα μικρόβια, το χώμα, το χλώριο, τις οσμές και το κουβάλημα του εμφιαλωμένου νερού. Από τη συμβατική σας βρύση λαμβάνετε το αφιλτράριστο ύδωρ για το πλύσιμο των πιάτων και από την ειδική, πολυτελή αυτή βρύση, το φιλτραρισμένο νεράκι. Το σύστημα καθαρισμού νερού συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


150.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το πόσιμο, κρύο νερό φιλτράρεται πολύ πριν φτάσει το ποτήρι σας και όλοι οι επιβλαβείς μικροοργανισμοί όπως και τα στερεά σώματα συγκρατούνται αποτελεσματικά. Το φίλτρο διαθέτει ξεχωριστή βρύση μόνο για το φιλτραρισμένο νερό, από όπου παίρνετε νερό για να πιείτε ή να μαγειρέψετε. Για κάθε άλλη χρήση όπως πχ το πλύσιμο των πιάτων, έχετε πάντοτε τη συμβατική σας, παλιά βρύση, με το αφιλτράριστο νερό. Προσφέρει Κρυστάλλινο και Πεντακάθαρο Νερό για εσάς και την Οικογένειά σας. Κατασκευάζεται στην Αμερική και συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση & δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα


160.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το πόσιμο, κρύο νερό φιλτράρεται πολύ πριν φτάσει το ποτήρι σας και όλοι οι επιβλαβείς μικροοργανισμοί όπως και τα στερεά σώματα συγκρατούνται αποτελεσματικά. Το φίλτρο συνδέεται απευθείας στην κρύα παροχή του νεροχύτη σας και η φινετσάτη, λεπτεπίλεπτη βρυσούλα που συμπεριλαμβάνεται δίνει το υγιεινό, πεντακάθαρο ύδωρ. Για κάθε άλλη χρήση, έχετε πάντοτε τη συμβατική σας, παλιά βρύση, με το αφιλτράριστο νερό. Το φίλτρο νερού βρύσης συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα


160.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Κάθε φορά που θέλετε να πιείτε κρυστάλλινο, πεντακάθαρο νερό ανοίγετε αυτή την φινετσάτη μικρή βρύση, η οποία θα μπει δίπλα στη συμβατική σας. Ξεχάστε το κουβάλημα εμφιαλωμένου νερού ή τη δυσάρεστη οσμή και τους μικροοργανισμούς να «κολυμπάνε», δια γυμνού οφθαλμού. Με μία κίνηση εξασφαλίζετε υγεία και οικονομία για όλη την οικογένεια. Το σύστημα quick change σας επιτρέπει μάλιστα να αλλάζετε πανεύκολα το φίλτρο, απλώς περιστρέφοντας κι αντικαθιστώντας το παλιό. Τόσο εύκολα. Ανάμεσα στα άλλα εντυπωσιακά του, το εν λόγω φίλτρο νερού εμπλουτίζει το ύδωρ με μαγνήσιο, ασβέστιο, νάτριο και κάλλιο. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


165.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Τρία φίλτρα νερού δουλεύουν για σας μέρα-νύχτα, ώστε να έχετε πάντοτε πεντακάθαρο κι υγιεινό τρεχούμενο νερό στη βρύση της κουζίνας. Με το συγκεκριμένο οικιακό φίλτρο νερού, το οποίο συνδέεται απευθείας στη βρύση της κουζίνας, κάθε φορά που ανοίγετε τη βρύση στο κρύο, απολαμβάνετε με σιγουριά κρυστάλλινο νερό, ιδανικό για όλη την οικογένεια. Κάντε κάτι καλό για την υγεία, την οικολογία και την τσέπη σας, σήμερα κιόλας. Το φίλτρο νερού συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


170.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία φίλτρα νερού δουλεύουν για σας μέρα-νύχτα, ώστε να έχετε πάντοτε πεντακάθαρο κι υγιεινό τρεχούμενο νερό στη βρύση της κουζίνας. Με το συγκεκριμένο οικιακό φίλτρο νερού, το οποίο συνδέεται απευθείας στη βρύση της κουζίνας, κάθε φορά που ανοίγετε τη βρύση στο κρύο, απολαμβάνετε με σιγουριά κρυστάλλινο νερό, ιδανικό για όλη την οικογένεια. Κάντε κάτι καλό για την υγεία, την οικολογία και την τσέπη σας, σήμερα κιόλας. Το φίλτρο νερού συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


185.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το συγκεκριμένο φίλτρο νερού που δουλεύει αποτελεσματικά σε δύο στάδια συγκρατεί όλες τις επιβλαβείς, για τον οργανισμό, ουσίες που κυκλοφορούν και μεταδίδονται μέσω του νερού. Θα διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας χρήση, ότι η μυρωδιά και γεύση του νερού έχουν βελτιωθεί θεαματικά. Το φίλτρο τοποθετείται κάτω από το νεροχύτη σας κι έρχεται με την φινετσάτη βρύση PRIMATO DELUXE 101 από την οποία τρέχει το φιλτραρισμένο νερό. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


200.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με αυτό το εξαιρετικό φίλτρο νερού, ολόκληρη η οικογένεια απολαμβάνει πλέον ασφαλές νερό, χωρίς σωματίδια, χημικά, επιβλαβείς μικροοργανισμούς, οσμές ή χρώμα. Η πολυτελής κι ανοξείδωτη βρύση PRIMATO DELUXE 101 συνοδεύει αυτό το φίλτρο και παρέχει το καθαρό νερό ενώ μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κανονική σας βρύση για το αφιλτράριστο νερό (πχ πλύσιμο πιάτων). Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


200.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Προστατέψτε την Οικογένειά σας με αυτό το τριπλό φίλτρο που μειώνει τις βλαβερές ουσίες και προσφέρει Πεντακάθαρο και Κρυστάλλινο Νερό!Το φίλτρο συνοδεύεται από όλα τα παρελκόμενα που χρειάζονται για τη σύνδεση καθώς και με την πανέμορφη βρύση DELUXE 101 που ταιριάζει σε όλες τις κουζίνες. Τόσο η συσκευή όσο και τα φίλτρα κατασκευάζονται στην Αμερική και το φίλτρο συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση αλλά και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


210.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Εάν ζείτε σε περιοχή με αυξημένα χώματα ή χημική επιβάρυνση στο νερό που φτάνει στο σπίτι σας, το συγκεκριμένο τριπλό φίλτρο είναι μια έξοχη λύση. Κρατά μακριά επιβλαβείς οργανισμούς και χημικά κι αφήνει να περάσει στο ποτήρι σας μόνο κρυστάλλινο, υγιεινό κι απόλυτα ασφαλές πόσιμο νερό. Το φίλτρο τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και στο νεροχύτη σας μπαίνει έξτρα μία πολύ λεπτή και διακριτική βρύση (συμπεριλαμβάνεται με το φίλτρο) και δίνει το φιλτραρισμένο νερό. Το φίλτρο νερού συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


280.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με διαπερατότητα μόλις στα 0,0001 μικρά, αυτό το φίλτρο αφαιρεί τελείως από το νερό όλες τις βλαβερές ουσίες όπως τον μόλυβδο, τα νιτρικά, το αρσενικό, τα φυτοφάρμακα, τα άλατα, τα εντομοκτόνα, τα μικρόβια, τους μικροοργανισμούς, τα βακτήρια κ.α.. Διαθέτει 5 στάδια φιλτραρίσματος με αμερικάνικα φίλτρα και όλα τα παρελκόμενα για τη σύνδεση. Παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα και είναι ιδανικό για νησιά, για περιοχές με πολλά άλατα ή για περιοχές με πολύ δύσκολα νερά όπως η Χαλκιδική. Το νερό είναι τελείως απαλλαγμένο από μολυντές για να μπορείτε να το απολαύσετε απολύτως άφοβα εσείς κι η οικογένειά σας. Η συσκευή κατασκευάζεται από την εταιρία Ecosoft, μία εταιρία με διεθνή παρουσία και εργοστάσια σε Γερμανία και Ουκρανία.


349.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με διαπερατότητα μόλις στα 0,0001 μικρά, αυτό το φίλτρο αφαιρεί τελείως από το νερό όλες τις βλαβερές ουσίες όπως τον μόλυβδο, τα νιτρικά, το αρσενικό, τα φυτοφάρμακα, τα άλατα, τα εντομοκτόνα, τα μικρόβια, τους μικροοργανισμούς, τα βακτήρια κ.α.. Διαθέτει 5 στάδια φιλτραρίσματος με αμερικάνικα φίλτρα και όλα τα παρελκόμενα για τη σύνδεση. Παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα και είναι ιδανικό για νησιά, για περιοχές με πολλά άλατα ή για περιοχές με πολύ δύσκολα νερά όπως η Χαλκιδική. Το νερό είναι τελείως απαλλαγμένο από μολυντές για να μπορείτε να το απολαύσετε απολύτως άφοβα εσείς κι η οικογένειά σας.


360.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το φίλτρο αυτό έχει διαπερατότητα μόλις 0,0001 micron, κάτι που σημαίνει ότι αφαιρεί από το νερό όλα τα βλαβερά στοιχεία όπως μόλυβδο, νιτρικά, αρσενικό, χρώμιο, μικρόβια, μικροοργανισμούς, κύστες, βακτήρια, φυτοφάρμακα κ.α.. Τα περισσότερα φίλτρα που διαθέτει είναι αμερικάνικα και το σύστημα έχει 10 Χρόνια Εγγύηση. Περιλαμβάνει και ηλεκτρική αντλία ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει και σε δίκτυα με μικρή πίεση. Ιδανικό για περιοχές που έχουν έντονο πρόβλημα με την ποιότητα του νερού τους, ακόμα και για νερό από γεώτρηση. Κατασκευάζεται από την Ecosoft, μία εταιρία παγκοσμίου βεληνεκούς με εργοστάσια σε Γερμανία και Ουκρανία. Με αυτό το φίλτρο θα μπορείτε να απολαύσετε άφοβα το νερό του σπιτιού σας εσείς κι η οικογένειά σας.


409.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το φίλτρο αυτό έχει διαπερατότητα μόλις 0,0001 micron, κάτι που σημαίνει ότι αφαιρεί από το νερό όλα τα βλαβερά στοιχεία όπως μόλυβδο, νιτρικά, αρσενικό, χρώμιο, μικρόβια, μικροοργανισμούς, κύστες, βακτήρια, φυτοφάρμακα κ.α.. Όλα τα φίλτρα που διαθέτει είναι αμερικάνικα και το σύστημα έχει 10 Χρόνια Εγγύηση. Περιλαμβάνει και ηλεκτρική αντλία ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει και σε δίκτυα με μικρή πίεση. Ιδανικό για περιοχές που έχουν έντονο πρόβλημα με την ποιότητα του νερού τους, ακόμα και για νερό από γεώτρηση. Με αυτό το φίλτρο θα μπορείτε να απολαύσετε άφοβα το νερό του σπιτιού σας εσείς κι η οικογένειά σας.


499.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Ένα εξαιρετικό φίλτρο για πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Έχει διαπερατότητα 0,0001 μικρά και απομακρύνει αποτελεσματικά τον μόλυβδο, το χλώριο, τα άλατα, τα νιτρικά, το αρσενικό, το χρώμιο και όλες τις βλαβερές ουσίες που μπορεί να υπάρχουν στο νερό σας. Επειδή το νερό από γεώτρηση δεν χλωριώνεται, μπορεί να υπάρχουν το νερό σας μικρόβια και βακτήρια. Το φίλτρο όμως αυτό είναι ιδανικό για νερό από γεώτρηση καθώς διαθέτει λάμπα Υπεριώδους Ακτινοβολίας που σκοτώνει τα μικρόβια και τα βακτήρια που μπορεί να υπάρχουν λόγω της έλλειψης χλωρίου. Παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα και κρυστάλλινη γεύση. Όλα τα φίλτρα κατασκευάζονται στην Αμερική και το ίδιο το σύστημα έχει 10 Χρόνια Εγγύηση.


499.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με διαπερατότητα μόλις στα 0,0001 micron, αυτή η αντίστροφη ώσμωση αφαιρεί από το νερό όλα τα βλαβερά στοιχεία όπως μόλυβδο, νιτρικά, αρσενικό, χρώμιο, μικρόβια, μικροοργανισμούς, κύστες, βακτήρια, φυτοφάρμακα κ.α..

Όλα τα φίλτρα που διαθέτει είναι τύπου QUICK CHANGE, δηλαδή γρήγορης αλλαγής.

Διαθέτει ηλεκτρική αντλία ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει και σε δίκτυα με μικρή πίεση.

Ιδανικό για περιοχές που έχουν έντονο πρόβλημα με την ποιότητα του νερού τους, ακόμα και για νερό από γεώτρηση.

Διαθέτει αντι-πλημμυρική προστασία καθώς και προστασία χαμηλής και υψηλής πίεσης.

Περιλαμβάνει ρυθμιστή πίεσης ώστε να κρατάει το σύστημα στην επιθυμητή πίεση για να δουλεύει άψογα για μια ζωή.

Είναι απίστευτα κομψό και διακριτικό καθώς όλα τα εξαρτήματα και τα φίλτρα βρίσκονται εντός του πλαστικού κουτιού. Με αυτό το φίλτρο θα μπορείτε να απολαύσετε άφοβα το νερό του σπιτιού σας εσείς κι η οικογένειά σας.


559.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Η διαπερατότητα του φίλτρου είναι στα 0,0001 μικρά, κάτι που σημαίνει ότι απομακρύνονται αποτελεσματικά μολυσματικοί παράγοντες όπως ο μόλυβδος, τα άλατα, τα νιτρικά, το αρσενικό, τα βαρέα μέταλλα, τα φυτοφάρμακα, οι πτητικές ενώσεις, τα εντομοκτόνα κ.α.. Επειδή το νερό από γεώτρηση δεν χλωριώνεται μπορεί να υπάρχουν μικρόβια και βακτήρια. Το φίλτρο όμως αυτό διαθέτει Λάμπα Υπεριώδους Ακτινοβολίας που σκοτώνει τα μικρόβια και τα βακτήρια και προσφέρει πεντακάθαρο νερό. Διαθέτει επίσης και ηλεκτρική αντλία που είναι ιδανική για περιοχές με χαμηλή πίεση δικτύου. Όλα τα φίλτρα είναι αμερικάνικα και το ίδιο το σύστημα διαθέτει 10 Χρόνια Εγγύηση. Παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα και προσφέρει εύγευστο, καθαρό και κρυστάλλινο νερό για εσάς και την οικογένειά σας.


700.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με διαπερατότητα μόλις στα 0,0001 micron, αυτή η αντίστροφη ώσμωση αφαιρεί από το νερό όλα τα βλαβερά στοιχεία όπως μόλυβδο, νιτρικά, αρσενικό, χρώμιο, μικρόβια, μικροοργανισμούς, κύστες, βακτήρια, φυτοφάρμακα κ.α..

Όλα τα φίλτρα που διαθέτει είναι τύπου INLINE, δηλαδή "γραμμής". Αυτό σημαίνει ότι δεν μπαίνουν μέσα σε φιλτροθήκες αλλά είναι αυτόνομα κι έτσι αλλάζουν εύκολα και γρήγορα.

Διαθέτει ηλεκτρική αντλία ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει και σε δίκτυα με μικρή πίεση.

Ιδανικό για περιοχές που έχουν έντονο πρόβλημα με την ποιότητα του νερού τους, ακόμα και για νερό από γεώτρηση.

Διαθέτει αντι-πλημμυρική προστασία καθώς και προστασία χαμηλής και υψηλής πίεσης.

Περιλαμβάνει ρυθμιστή πίεσης ώστε να κρατάει το σύστημα στην επιθυμητή πίεση για να δουλεύει άψογα για μια ζωή.

Είναι απίστευτα κομψό και διακριτικό καθώς όλα τα εξαρτήματα και τα φίλτρα βρίσκονται εντός του πλαστικού κουτιού. Με αυτό το φίλτρο θα μπορείτε να απολαύσετε άφοβα το νερό του σπιτιού σας εσείς κι η οικογένειά σας.

Διαστάσεις: Ύψος 437mm, Μήκος 430mm, Πλάτος 110mm.

Φίλτρα αναζήτησης

Τί λένε οι πελάτες μας

Skroutz Partner

Χρήσιμα