2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Αντίστροφη ώσμωση άμεσης ροής με αντλία made in Spain - Primato CRYSTAL 500

In stock
CRYSTAL 500
1,000.00
(με ΦΠΑ)

ΔΩΡΟ ένα ανθεκτικό θερμός 450ml από ανοξείδωτο ατσάλι με διπλή μόνωση, που διατηρεί ροφήματα κρύα για 24 ώρες και ζεστά για 12. Κομψός σχεδιασμός με βραβευμένη εμφάνιση, εύκολη μεταφορά με σιλικόνη και καθαρισμό, ιδανικό για ταξίδια και καθημερινή χρήση.

Με διαπερατότητα μόλις στα 0,0001 μικρά, αυτό το φίλτρο αφαιρεί τελείως από το νερό όλες τις βλαβερές ουσίες όπως τον μόλυβδο, τα νιτρικά, το αρσενικό, τα φυτοφάρμακα, τα εντομοκτόνα, τα μικρόβια, τους μικροοργανισμούς, τα βακτήρια κ.α..

Μειώνει τη σκληρότητα του νερού και το μαλακώνει.

Διαθέτει ηλεκτρονικές ενδείξεις για την ποιότητα του νερού καθώς και για την αντικατάσταση των φίλτρων.

Παράγει νερό με ταχύτητα 1,4 λίτρα το λεπτό. Κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση.

Διαθέτει φίλτρο εμπλουτισμού μετάλλων και ιχνοστοιχείων που ισορροπεί το pH του νερού.

Η βρύση διαθέτει δύο διακόπτες. Με τον έναν διακόπτη παίρνετε νερό μόνο από το πρώτο φίλτρο, ενώ με τον άλλον παίρνετε νερό από όλο το σύστημα.

Είναι άμεσης ροής, δηλαδή δεν χρειάζεται δεξαμενή αποθήκευσης νερού. Απλά ανοίγετε τη βρύση και τρέχει πεντακάθαρο νερό. Το νερό είναι τελείως απαλλαγμένο από μολυντές για να μπορείτε να το απολαύσετε απολύτως άφοβα εσείς κι η οικογένειά σας.

Διαθέτει σύστημα αυτοκαθαρισμού. Αν δεν το χρησιμοποιήσετε για δύο ημέρες, το σύστημα αυτοκαθαρίζεται.

Το σύστημα κατασκευάζεται στην Ισπανία και διαθέτει πιστοποίηση UNE 149101 "Εξοπλισμός επεξεργασίας νερού εντός κτιρίων - Επικύρωση εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία πόσιμου νερού στο εσωτερικό των κτιρίων".

Δωρεάν Εγκατάσταση σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη: Μπορείτε να εγκαταστήσετε το φίλτρο μόνοι σας σύμφωνα με τις οδηγίες βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς ή να προτιμήσετε έναν δικό μας τεχνικό. Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού με τους τεχνικούς της εταιρίας.

Εγκατάσταση στις υπόλοιπες πόλεις: Στη συσκευασία περιλαμβάνονται αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης στα Ελληνικά με σχεδιαγράμματα και εικόνες. Επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε βοήθεια με την εγκατάσταση, κλήση βίντεο με κάποιον τεχνικό μας ή απλά πληροφορίες.

+
 • Κόστος αποστολής

10 λόγοι για να επιλέξετε την αντίστροφη ώσμωση CRYSTAL 500

crystal 500
 1. Ποιότητα κατασκευής: Το σύστημα κατασκευάζεται στην Ισπανία και διαθέτει την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση UNE 149101 "Εξοπλισμός επεξεργασίας νερού εντός κτιρίων - Επικύρωση εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία πόσιμου νερού στο εσωτερικό των κτιρίων". Το σύστημα παράγει κρυστάλλινο, πεντακάθαρο νερό άμεσα και γρήγορα. 
 2. 2ετής εγγύηση για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο: Το φίλτρο συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση για όλα τα εξαρτήματα.
 3. Ηλεκτρονικές ενδείξεις: Το σύστημα διαθέτει ηλεκτρονικές ενδείξεις με την αγωγιμότητα (ποιότητα του νερού) από την είσοδο αλλά και την έξοδο του νερού στη βρύση σας. Επίσης, ανάβουν λαμπάκια όταν έρχεται ο καιρός για την αντικατάσταση των φίλτρων.  
 4. Εύκολη εγκατάσταση: Το φίλτρο συνοδεύεται από πολύ αναλυτικές οδηγίες χρήσης με φωτογραφίες και σχεδιαγράμματα. Διαθέτουμε δικούς μας τεχνικούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αν χρειαστείτε περισσότερη βοήθεια. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται όλα τα εξαρτήματα που μπορεί να χρειαστείτε για την εγκατάσταση. 
 5. Αυτόματο σύστημα καθαρισμού φίλτρου: Το σύστημα αυτοκαθαρίζεται αυτόματα αν δεν χρησιμοποιηθεί για πάνω από 48 ώρες. 
 6. Περιλαμβάνει ανταλλακτικά φίλτρα: Στη συσκευασία περιλαμβάνονται όλα τα ανταλλακτικά φίλτρα. Τα ανταλλακτικά φίλτρα αντικαθίστανται κάθε 5000L ή μία φορά το χρόνο. 
 7. Όμορφος και συμπαγής σχεδιασμός: Το σύστημα είναι αρκετά διακριτικό και όμορφο σε σχέση με τα κλασσικά συστήματα αντίστροφης ώσμωσης της αγοράς. 
 8. Πολύ ισχυρό φιλτράρισμα: Μειώνει τα χώματα, τις λάσπες, τη σκουριά, το χλώριο, τον μόλυβδο, τα φυτοφάρμακα, τα VOC's (οργανικές πτητικές ενώσεις), τα βαρέα μέταλλα, τα κολοβακτηρίδια, τα νιτρικά, το αρσενικό, τα άλατα, τη σκληρότητα του νερού κ.α.. Βελτιώνει σημαντικά τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.
 9. Ταχύτατη παραγωγή νερού: Η ηλεκτρική αντλία νερού σε συνδυασμό με την μεμβράνης παραγωγής 500GPD κάνει το σύστημα να παράγει νερό με ταχύτητα 1,4 λίτρα το λεπτό! Η απόρριψη νερού είναι ελάχιστη και αγγίζει την αναλογία 1 προς ένα (για κάθε ένα ποτήρι καθαρό νερό νερό, πετιέται άλλο ένα στην αποχέτευση). Τα κλασσικά συστήματα αντίστροφης ώσμωσης έχουν αναλογία 1 προς 4.  
 10. Ανοξείδωτη βρύση: Το σύστημα συνοδεύεται από μία πολυτελή βρύση που κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι. Η συγκεκριμένη βρύση έχει δύο διακόπτες. Έναν για να παίρνετε νερό μόνο από το πρώτο στάδιο (φίλτρο στερεών + ενεργός άνθρακας) κι έναν διακόπτη από όπου παίρνετε νερό από όλο το σύστημα (φίλτρο στερεών + ενεργός άνθρακας, μεμβράνη αντίστροφης ώσμωσης και φίλτρο εμπλουτισμού μετάλλων).

Τα στάδια φιλτραρίσματος:

1ο στάδιο - Φίλτρο στερεών + ενεργού άνθρακα

φίλτρο στερεών

Στο πρώτο στάδιο το νερό περνάει από ένα συνδυαστικό φίλτρο στερεών με ενεργό άνθρακα. Σε αυτό το στάδιο συγκρατούνται τα χώματα, οι βρωμιές, οι σκουριές, οι λάσπες, το χλώριο, τα φυτοφάρμακα και τα εντομοκτόνα.

Προστατεύει τα φίλτρα που βρίσκονται στα επόμενα στάδια φιλτραρίσματος νερού.

2ο στάδιο - Μεμβράνη παραγωγής 500 GPD

nature 500-ro

Η μεμβράνη έχει διαπερατότητα 0,0001 μικρά και παραγωγή 500GPD (Galons Per Day), δηλαδή 1890 λίτρα τη μέρα.

Μειώνει τα άλατα, τα βαρέα μέταλλα, τα νιτρικά, το χρώμιο, το αρσενικό, τα μικρόβια και τα βακτήρια.

3ο στάδιο - Φίλτρο ενεργού άνθρακα + εμπλουτισμός μετάλλων

c2 cartridge

Μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο και αρκετές βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες. Ακόμα, εμπλουτίζει το νερό με μέταλλα και ιχνοστοιχεία και διορθώνει το pH του νερού. Έτσι παίρνετε ένα τέλεια ισορροπημένο και καθαρό νερό στο ποτήρι σας. 

Βελτιώνει σημαντικά τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.

Ευκολία στην εγκατάσταση

Ευκολία στην εγκατάσταση

Απλά συνέετε το IN με την παροχή νερού, το OUT με το καθαρό νερό και το DRAIN με την αποχέτευση.

Διαθέτουμε τεχνικούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αν χρειαστείτε βοήθεια με την εγκατάσταση. Φυσικά, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και τηλεφωνικά αν αποφασίσετε να εγκαταστήσετε το σύστημα μόνοι σας.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά με σχεδιαγράμματα.

Πιστοποιήσεις:

 • Το σύστημα διαθέτει πιστοποίηση UNE 149101 "Εξοπλισμός επεξεργασίας νερού εντός κτιρίων - Επικύρωση εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία πόσιμου νερού στο εσωτερικό των κτιρίων".
 • Ο εξοπλισμός συμμορφώνεται με το ΦΕΚ 4973/Β/2020 - «Προδιαγραφές και απαιτήσεις για τους εξοπλισμούς (συσκευές ή διατάξεις) επεξεργασίας νερού ανθρώπινης κατανάλωσης που παρέχεται στα εσωτερικά δίκτυα ύδρευσης κτιρίων».
 • Η Primato διατηρεί πλήρη τεχνικό φάκελο για τον εξοπλισμό καθώς και για τα αναλώσιμά του.
 • Η Primato διαθέτει πιστοποίηση στο πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015 με πεδίο εφαρμογής "Διαχείριση κατασκευής, Συναρμολόγηση, Εμπορία & Διανομή φίλτρων νερού".

Η ανοξείδωτη βρύση που περιλαμβάνεται

βρύση ανοξείδωτη
 • Το συνολικό της ύψος από τον πάγκο της κουζίνας μέχρι το ψηλότερο σημείο της βρύσης είναι 28,5cm. (ωφέλιμο ύψος, πάγκος-στόμιο, 21cm)
 • Με τον έναν διακόπτη έχετε νερό μόνο από το πρώτο στάδιο του συστήματος (φίλτρο στερεών κι ενεργός άνθρακας). Με τον δεύτερο διακόπτη έχετε νερό από όλο το σύστημα (φίλτρο στερεών + ενεργός άνθρακας, μεμβράνη αντίστροφης ώσμωσης και φίλτρο εμπλουτισμού μετάλλων).
 • Τοποθετείται είτε στον πάγκο της κουζίνας είτε στον νιπτήρα εφόσον υπάρχει επαρκής χώρος.
 • Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
 • Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε άλλη βρύση για το φίλτρο σας (δείτε παρακάτω). Η τιμή θα αλλάξει αυτόματα στο ταμείο.

Αγοράστε αυτό το εκπληκτικό Φίλτρο Νερού κι Απολαύστε Πεντακάθαρο & Κρυστάλλινο Νερό για όλη την Οικογένεια!

"Ποιος θα μου εγκαταστήσει το φίλτρο;"

Διαθέτουμε δικούς μας τεχνικούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στη Θεσσαλονίκη προσφέρουμε δωρεάν εγκατάσταση σε όλα τα φίλτρα άνω των €100, ενώ για τα υπόλοιπα χρεώνουμε με πολύ φιλικές τιμές. Στην Αθήνα το κόστος εγκατάστασης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την απόσταση της περιοχής σας και τη δυσκολία προσέγγισης του τεχνικού μας. Σε κάποια φίλτρα και ανάλογα με την περιοχή, το κόστος εγκατάστασης είναι δωρεάν. Όπως και να έχει όμως, χρεώνουμε με φιλικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 27 55 681 ή στο 2310 383 588 για να συνεννοηθούμε. Οι τεχνικοί μας έρχονται σπίτι σας εφόσον κλείσουμε μαζί ραντεβού σε μέρα και ώρα που σας βολεύει. Πέρα από την εγκατάσταση, οι τεχνικοί μας μετράνε την πίεση του δικτύου σας, σας δείχνουν πώς να αλλάζετε τα φίλτρα, σας δίνουν πληροφορίες για τη συσκευή και τα ανταλλακτικά κτλ. Φυσικά μπορείτε να τους ρωτήσετε ό,τι θέλετε σχετικά με τα φίλτρα μας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να εγκαταστήσετε το φίλτρο μόνοι σας: Σε κάθε συσκευή περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης και αναλυτικά όλα τα στάδια για την σωστή τοποθέτηση της συσκευής, ώστε να το εγκαταστήσετε μόνοι σας χωρίς βοήθεια. Φροντίσαμε να φτιάξουμε για εσάς βίντεο εγκατάστασης για όλα τα φίλτρα νερού που διαθέτουμε. Θα τα βρείτε στη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει. Φυσικά, αν ζοριστείτε ή χρειάζεστε τηλεφωνική βοήθεια, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο κι ένας έμπειρος τεχνικός θα είναι στη διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσει τηλεφωνικά να το εγκαταστήσετε με ασφάλεια.


"Πού βρίσκονται τα καταστήματά σας;"

Κατάστημα Αθήνας (Νέα Ιωνία): Λεωφόρος Ηρακλείου 216, ΤΚ 142 31, Νέα Ιωνία, Αττική, 210 27 55 681

Κατάστημα Θεσσαλονίκης: Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' 34, ΤΚ 54248, 2310 383 588.

Κατάστημα Πειραιά: Γρηγορίου Λαμπράκη 69, ΤΚ 18532, 210 411 6497.


"Πώς να επιλέξω το σωστό ανταλλακτικό φίλτρο για την περιοχή μου;"

Τα ανταλλακτικά φίλτρα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία είναι αυτά που προτείνουμε για να καλύπτουν τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Στη συσκευή σας βέβαια ταιριάζουν και άλλα ανταλλακτικά φίλτρα. 

Λίγο κάτω από την περιγραφή του προϊόντος, θα δείτε τα διαθέσιμα ανταλλακτικά φίλτρα με φωτογραφίες (εκεί που λέει "Προσθέστε ανταλλακτικά φίλτρα..."). Εάν κάνετε κλικ στο "ματάκι" θα δείτε μία σύνοψη του ανταλλακτικού φίλτρου. Εάν κάνετε κλικ στην εικόνα, θα μεταφερθείτε στη σελίδα του ανταλλακτικού φίλτρου όπου μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες. Εάν ακόμη δεν έχετε αποφασίσει ποιο ανταλλακτικό φίλτρο είναι κατάλληλο για την περιοχή σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


Να βάλω φίλτρο πάνω στον πάγκο ή κάτω από τον πάγκο της κουζίνας;"

Αυτό εξαρτάται από εσάς και τον διαθέσιμο ελεύθερο χώρο στην κουζίνα σας. Σε γενικές γραμμές, τα φίλτρα άνω πάγκου μπορείτε να τα συνδέσετε μόνοι σας σε ελάχιστα δευτερόλεπτα αλλά πιάνουν χώρο πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Τα φίλτρα κάτω πάγκου δεν απαιτούν χώρο από τον πάγκο, όμως χρειάζονται έμπειρα χέρια για την εγκατάστασή τους ή ακόμα και υδραυλικό.


"Δεν ξέρω αν χρειάζομαι μονό, διπλό ή τριπλό φίλτρο"

Εάν το πρόβλημα της περιοχής σας είναι η άσχημη γεύση και μυρωδιά, τότε χρειάζεστε ένα μονό φίλτρο. Εάν όμως έχετε και πολλά χώματα, τότε χρειάζεστε διπλό φίλτρο - στο πρώτο στάδιο θα μπει ένα φίλτρο για τα χώματα και στο δεύτερο ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα. Εάν όμως έχετε 3 προβλήματα (πχ πολλά άλατα, πολλά χώματα και άσχημη γεύση), τότε χρειάζεστε τριπλό φίλτρο, ένα για τα άλατα, ένα στάδιο για τα χώματα κι ένα για την άσχημη γεύση. Εάν τραβάτε νερό από γεώτρηση ή μένετε σε νησί ή στη Χαλκιδική τότε χρειάζεστε φίλτρο αντίστροφης όσμωσης. Όπως και να χει, εάν δεν είστε σίγουροι, απλά επικοινωνήστε μαζί μας! Θα χαρούμε να βρούμε μαζί το κατάλληλο φίλτρο νερού για την περιοχή σας!


"Πώς θα θυμάμαι την ημερομηνία αλλαγής του ανταλλακτικού φίλτρου;"

Αυτό αφήστε το πάνω μας! Όταν πλησιάζει ο καιρός να αλλάξετε το φίλτρο σας, σας παίρνουμε ένα τηλέφωνο για να σας ενημερώσουμε ότι πλησιάζει ο χρόνος αντικατάστασης του ανταλλακτικού.


"Αν σπάσει κάποιο μέρος του φίλτρου, έχετε ανταλλακτικά;"

Διαθέτουμε όλα τα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστείτε για τη συσκευή σας.


"Τί περιλαμβάνει η εγγύηση;"

Για τα φίλτρα κάτω πάγκου: Η εγγύηση καλύπτει τις πλαστικές φιλτροθήκες εφόσον η πίεση του δικτύου σας δεν ξεπερνά τα όρια αντοχής της συσκευής μας. Γιαυτό καλό είναι να μετρήσετε την πίεση του δικτύου σας. Εάν η πίεση είναι μεγάλη θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε μειωτή πίεσης για την ασφάλεια της συσκευής και φυσικά του δικτύου σας. Εάν η συσκευή σας διαθέτει βρυσάκι για το φιλτραρισμένο νερό, τότε αυτό έχει δύο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας. Τα υπόλοιπα μεταλλικά μέρη καλύπτονται από δύο χρόνια εγγύηση. Εάν η βάση είναι ανοξείδωτη, τότε η εγγύηση για τη βάση είναι στα δέκα χρόνια.

Για τα φίλτρα άνω πάγκου: Η εγγύηση καλύπτει όλα τα πλαστικά μέρη. Το βρυσάκι και ο διανομέας νερού έχουν δύο χρόνια εγγύηση καθώς χρειάζονται συντήρηση που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσάς (πχ καθαρισμός του διανομέα από τα άλατα).

Για τα φίλτρα νερού βρύσης: Η εγγύηση καλύπτει όλα τα πλαστικά μέρη για 10 χρόνια. Ο διανομέας νερού έχει δύο χρόνια εγγύηση καθώς χρειάζεται συντήρηση που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσάς (πχ καθαρισμός του διανομέα από τα άλατα κτλ.).

Για τη μεταφορά των προϊόντων: Εάν παραλάβετε οποιοδήποτε προϊόν μας σπασμένο ή έστω ταλαιπωρημένο από τη μεταφορά, τότε αναλαμβάνουμε με δικά μας έξοδα την πλήρη αντικατάστασή του με κούριερ.

Για να ισχύει η εγγύηση: Η εγγύηση για να ισχύει θα πρέπει να συντηρείτε σωστά το φίλτρο σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης κι εγκατάστασης και η ζημιά να μην έχει προέλθει από χτύπημα - σπάσιμο δικής σας υπαιτιότητας. Επίσης πρέπει να αλλάζετε τα ανταλλακτικά φίλτρα στον προβλεπόμενο χρόνο. Τα ανταλλακτικά φίλτρα πρέπει να τα προμηθεύεστε από την Primato ή κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα. Εάν η συσκευή τραυματίστηκε κατά την μεταφορά της από τον κούριερ, αναλαμβάνουμε αμέσως να την πάρουμε πίσω με δικά μας έξοδα και να στείλουμε καινούργια το συντομότερο δυνατόν. Η αποστολή γίνεται με κούριερ για να μην σας καθυστερούμε.


"Έχω χάσει το κλειδί και δεν μπορώ να ξεβιδώσω τη συσκευή για να αλλάξω το ανταλλακτικό φίλτρο"

Διαθέτουμε όλα τα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστείτε για τη συσκευή σας, περιλαμβανομένων και των κλειδιών. Απλά ενημερώστε μας για το ανταλλακτικό που χρειάζεστε.


"Δεν μπορώ/Δεν θέλω να παραγγείλω ηλεκτρονικά. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;"

Φυσικά! Απλά καλέστε μας στο 2310 383 588 ή στο 210 27 55 681 και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα! Φυσικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματά μας από κοντά. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


"Θέλω να παραγγείλω ηλεκτρονικά για να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου, αλλά δεν έχω καλές γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή."

Κανένα πρόβλημα! Απλά καλέστε μας ενώ είστε μπροστά στον υπολογιστή σας και θα σας βοηθήσουμε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά βήμα-βήμα.


"Πόσο χρόνο χρειάζεται ο κούριερ για να παραδώσει το δέμα στο σπίτι μου;"

Συνήθως παραδίδουν την επόμενη ή την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα.


"Μπορώ μελλοντικά να βάλω κάποιο άλλο ανταλλακτικό φίλτρο;"

Ναι. Θα συζητήσουμε μαζί εάν χρειάζεστε κάποιο άλλο ανταλλακτικό φίλτρο. Αυτό συνήθως προτείνεται όταν αλλάζει η ποιότητα του νερού στην περιοχή σας.


"Θα βρίσκω πάντα φίλτρο;"

Η Primato λειτουργεί από το 2008 με μεγάλη επιτυχία. Είμαστε διάσημοι για την πολύ καλή εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να ανοίξουμε περισσότερα κατάστηματα στην Ελλάδα ώστε να μπορείτε να προμηθεύεστε το φίλτρο σας από όποιο σημείο εξυπηρέτησης σας βολεύει. Κάθε χρόνο βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και μεγαλώνουμε το δίκτυό μας.


Πόσο κοστίζει η αποστολή του φίλτρο με κούριερ;"

Κάτω από το κουμπί "Προσσθήκη στο καλάθι" θα δείτε ένα σύνδεσμο που λέει "ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ". Σε αυτό το κείμενο αναγράφεται με λεπτομέρειες το κόστος αποστολής των προϊόντων. Για αγορές άνω των 50€, η αποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των 50€ η αποστολή κοστίζει 2,5€. Συνεργαζόμαστε με αρκετές εταιρίες κούριερ οπότε μπορείτε να επιλέξετε αυτήν που σας εξυπηρετεί καλύτερα.


"Γιατί να προτιμήσω εσάς;"

Είμαστε μία Ελληνική εταιρία με αποθήκες στη Νέα Ραιδεστό και καταστήματα σε Θεσσαλονίκη κι Αθήνα. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε πριν αλλά και πολύ μετά την πώληση και είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε και να σας λύσουμε όλες τις απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τα προϊόντα μας. Φροντίζουμε τα προϊόντα να έρθουν στο σπίτι σας το συντομότερο δυνατόν και με τη μέγιστη φροντίδα. Πουλάμε μόνο ποιοτικά προϊόντα γιαυτό και προσφέρουμε εγγύηση. Παγκόσμιες εταιρείες που εξειδικεύονται χρόνια στην κατασκευή οικιακών συστημάτων καθαρισμού νερού, όπως είναι οι αμερικάνικες Watts Water Technologies, Pure Pro USA και Ceramic Filters Company Inc. μας έχουν επιλέξει ως επίσημους διανομείς τους. Γιαυτό το λόγο όλα τα φίλτρα νερού διαθέτουν 10 Χρόνια Εγγύηση. Ακόμα, κατασκευάζουμε κάποια φίλτρα στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Μπορεί η κατασκευή φίλτρων να μας κοστίζει αρκετά, όμως έτσι δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα με τις καλύτερες προδιαγραφές. Γιαυτό διαθέτουμε ISO 9001:2015 για την κατασκευή και συναρμολόγηση φίλτρων νερού!

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των φίλτρων, η τεχνογνωσία και η συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού μας στον τομέα των φίλτρων, η έρευνα αγοράς στην ποιότητα και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι κάποιοι από τους λόγους που θα σας κάνουν να μας εμπιστευθείτε . Είμαστε δίπλα σας όλο τον χρόνο, σε ό, τι χρειαστείτε και για εμάς κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.


Για όσες απορίες κι ερωτήσεις δεν καλύψαμε σε αυτό το άρθρο, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 383 588 ή στο 210 27 55 681. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατασκευαστές:
Primato
Νικηφόρος Π.
Πλεονεκτήματα
Άψογη ποιότητα νερού
Έυκολη χρήση
Σχόλιο
Τοποθέτησα το φίλτρο σε περιοχή με προβλήματα στην ποιότητα του νερού και η διαφορά είναι εμφανής. Τώρα πίνουμε νερό από τη βρύση χωρίς κανένα φόβο και η διαδικασία αλλαγής των φίλτρων είναι εξαιρετικά εύκολη. Έχουμε πλέον εξαιρετική καθαρότητα νερού, χωρίς επιβλαβείς ουσίες. Έχουμε πλέον απόλυτη εμπιστοσύνη στο νερό που καταναλώνουμε.
Κώστας Παπαδόπουλος
Πλεονεκτήματα
'Αψογη ποιότητα νερού
Σχόλιο
Τοποθετήθηκε σε χαλκιδική όπου η ποιότητα νερού δεν είναι καλή. Πίνουμε νερό απο την βρύση πλέον άφοβα και η αλλαγή των φίλτρων είναι πολύ εύκολη.
ΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
Σχόλιο
Ό,τι υπόσχεται το κάνει! Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από την ευκολία σε εγκατάσταση και αλλαγή φίλτρων, εξοικονόμηση χώρου, ποιότητα νερού.
ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΥΤΣΩΝΗΣ
Σχόλιο
ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΡΟΗΣ .
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ

Προσθέστε ανταλλακτικά φίλτρα με ΕΚΠΤΩΣΗ 20%


Οδηγίες: Προσθέστε τη συσκευή στο καλάθι σας. Έπειτα, από τα ανταλλακτικά φίλτρα παρακάτω, προσθέστε όσα θέλετε. Αυτόματα στο ταμείο θα κερδίσετε έκπτωση 20%.

Επιλέξτε άλλη βρύση για το φίλτρο σας


Οδηγίες: Προσθέστε τη συσκευή στο καλάθι σας. Έπειτα, επιλέξτε μία από τις βρύσες που φαίνονται εδώ. Αυτόματα, θα αφαιρεθούν €25 και θα προστεθεί η αξία της νέας βρύσης.

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 | 210 27 55 681 | 210 411 6497
Για ό, τι χρειάζεστε!