Φίλτρα νερού κάτω πάγκου

Φίλτρα Νερού για Κάτω από τον Πάγκο της Κουζίνας σας. Παγκόσμιες εταιρείες που εξειδικεύονται χρόνια στην κατασκευή οικιακών συστημάτων καθαρισμού νερού, όπως είναι η βρετανική Royal Doulton και οι αμερικάνικες Watts Water Technologies και Pure Pro USA, μας έχουν επιλέξει ως επίσημους διανομείς τους. Γιαυτό το λόγο όλα τα φίλτρα νερού διαθέτουν 10 Χρόνια Εγγύηση.

Τα φίλτρα αυτά συνδέονται είτε απευθείας στην κρύα παροχή της κουζίνας σας (κάθε φορά που ανοίγετε τη βρύση σας στο κρύο, το νερό είναι φιλτραρισμένο) είτε με δικό τους ξεχωριστό βρυσάκι μόνο για το φιλτραρισμένο νερό.

Στις τιμές περιλαμβάνονται τα ανταλλακτικά φίλτρα καθώς και ό, τι χρειάζεστε για την εγκατάσταση. Με την αγορά κάθε συσκευής δικαιούστε έκπτωση 20% σε κάθε επόμενο ανταλλακτικό φίλτρο. Ακόμη, για αγορές άνω των 50€ η αποστολή κι η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα!

60.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Απολαύστε με τον πλέον ασφαλή, οικολογικό και πάνω από όλα οικονομικό τρόπο, το τρεχούμενο νερό της βρύσης σας με αυτό το φίλτρο νερού κάτω πάγκου. Κάθε φορά που θα ανοίγετε τη βρύση της κουζίνας σας στο κρύο, θα έχετε πάντα καθαρό και φιλτραρισμένο νερό για εσάς και την οικογένειά σας. Μειώνει αποτελεσματικά τους βλαβερούς μικροοργανισμούς και τα βλαβερά στοιχεία κι έτσι έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και συνδέεται με την κρύα παροχή νερού της βρύσης σας - έτσι εξοικονομεί πολύτιμο χώρο. Κατασκευάζεται στην Αμερική και διαθέτει 10 χρόνια εγγύηση. Η αποστολή κι αντικαταβολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.


70.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Πιείτε άφοβα το δροσερό νερό της βρύσης, επιλέγοντας οικιακό σύστημα καθαρισμού νερού, με διπλό φίλτρο μάλιστα. Ανοίγοντας την φινετσάτη, πολυτελή βρύση που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία, έχετε τόσο απλά πεντακάθαρο, υγιεινό, τρεχούμενο νερό να το πιείτε ή να μαγειρέψετε. Τα φίλτρα νερού τοποθετούνται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας, στο ντουλάπι, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου κι αισθητική. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


75.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Κάθε φορά που ανοίγετε την παραδοσιακή βρύση της κουζίνας στο κρύο, έχετε εύγευστο, άχρωμο, άοσμο κι ασφαλές πόσιμο νερό. Να το πιείτε, να μαγειρέψετε ή να πλύνετε τα πιάτα. Με το φίλτρο νερού κάτω πάγκου από συμπαγή ενεργό άνθρακα, σταματάτε αποτελεσματικά κάθε σωματίδιο, χώμα, σκουριά και χλώριο, από το να περάσει στο ποτήρι σας. Έτσι διασφαλίζετε φιλτραρισμένο, δροσερό, πεντακάθαρο νερό για όλη την οικογένεια, υγιεινά και οικονομικά. Το φίλτρο νερού τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και συνδέεται απευθείας με την κρύα παροχή νερού της βρύσης σας, για εξοικονόμηση χώρου. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


85.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Εγκαταστήστε αυτό το διακριτικό φίλτρο νερού κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σας, και κερδίστε έναν σημαντικό σύμμαχο της υγείας και της τσέπης σας. Το φίλτρο συνοδεύει η πανέμορφη και φινετσάτη ανοξείδωτη βρύση PRIMATO DELUXE 101 που προσδίδει στυλ στην κουζίνα σας. Γυρίστε το διακόπτη της βρύσης κι απολαύστε δροσερό, πεντακάθαρο & υγιεινό νερό. Το Διπλό φίλτρο νερού εγγυάται τη μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα για το πόσιμο νερό σας. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


90.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το νερό γίνεται και πάλι απόλαυση με αυτό το φίλτρο νερού κάτω πάγκου. Επιλέξτε υγεία, οικονομία, οικολογία για όλη την οικογένεια με δροσερό, ασφαλές και πόσιμο νερό. Κάθε φορά που ανοίγετε την φινετσάτη, λεπτεπίλεπτη βρύση, έχετε κρύο νερό να το πιείτε στο ποτήρι. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα


100.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Τριπλό φίλτρο νερού σημαίνει τριπλή προστασία από μικροοργανισμούς, στερεά σώματα, χημικά, χλώριο, πέτρες, χώμα… Επιλέγοντας αυτό το φίλτρο διασφαλίζετε την ποιότητα και καθαρότητα του νερού για όλη την οικογένεια καθώς μειώνονται όλες οι βλαβερές ουσίες. Συνοδεύεται από μία φινετσάτη βρύση που τοποθετείται στο νεροχύτη. Το φίλτρο αυτό προσφέρει υγεία και οικονομία κάθε φορά που ανοίγετε το νερό. Διαθέτει 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα


100.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Τοποθετώντας αυτή την πολύ όμορφη και γερή βρύση στον πάγκο της κουζίνας σας, έχετε δροσερό, φιλτραρισμένο νερό κάθε φορά που την ανοίγετε. Το φίλτρο που μπαίνει κάτω από το νεροχύτη κατακρατά κάθε βλαβερό μικροοργανισμό, όπως το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τα βιομηχανικά απόβλητα, τα τριαλογονομεθάνια, τα φυτοφάρμακα και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες και χημικά. Έτσι απολαμβάνετε κρυστάλλινο και υγιεινό νερό, ασφαλές για ολόκληρη την οικογένεια. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


104.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Τριπλό φίλτρο νερού σημαίνει τριπλή προστασία από χώματα, σκουριά, άλατα, μικροοργανισμούς, χημικά, κακή γεύση και μυρωδιά… Επιλέγοντας το συγκεκριμένο σύστημα καθαρισμού νερού, διασφαλίζετε την ποιότητα και καθαρότητα του νερού για όλη την οικογένεια. Η φινετσάτη βρύση τοποθετείται στο νεροχύτη και προσφέρει το πεντακάθαρο και κρυστάλλινο νερό που παράγει το φίλτρο. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα


105.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Τοποθετώντας αυτή τη φινετσάτη βρύση στο νεροχύτη της κουζίνας σας, έχετε δροσερό, φιλτραρισμένο νερό κάθε φορά που την ανοίγετε. Το φίλτρο που μπαίνει κάτω από το νεροχύτη κατακρατά κάθε βλαβερό μικροοργανισμό, όπως και τα στερεά σώματα (πέτρες, χώμα, σκουριά) κι έτσι στο ποτήρι σας ρέει πεντακάθαρο νερό, ασφαλές για ολόκληρη την οικογένεια. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


109.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Απολαύστε με σιγουριά και χωρίς φόβο το νερό της βρύσης σας, με το διπλό φίλτρο νερού Primato που μπαίνει κάτω από τον πάγκο. Κάθε φορά που θα ανοίγετε τον διακόπτη της βρύσης σας στο κρύο, το νερό θα είναι φιλτραρισμένο, ασφαλές, πεντακάθαρο και πάνω απ'όλα υγιεινό. Το φίλτρο τοποθετείται στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χώρο. Κατασκευάζεται στην Αμερική και διαθέτει 10 χρόνια εγγύηση & δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


120.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με μια εύκολη αλλά πολύ σοφή επιλογή, απολαύστε πεντακάθαρο, υγιεινό νερό, απόλυτα φιλτραρισμένο από κάθε επιβλαβή μικροοργανισμό ή στερεά σώματα. Η καλαίσθητη βρύση που μπαίνει στο νεροχύτη σας, δίνει κρύο νερό, ιδανικό για ολόκληρη την οικογένεια και για κάθε ηλικία. Η συσκευή συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


120.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το σύστημα καθαρισμού νερού κάτω πάγκου, τοποθετείται στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη σας και μέσω της πολυτελούς βρύσης που μπαίνει δίπλα από την κανονική σας, έχετε όποτε θέλετε πεντακάθαρο, ασφαλές, φιλτραρισμένο κρύο νερό. Για ολόκληρη την οικογένεια, για να το πιείτε, να μαγειρέψετε, ακόμη και για να πλύνετε τα πιάτα. Το σύστημα γρήγορης αλλαγής του ανταλλακτικού φίλτρου, σας επιτρέπεται με μια απλή περιστροφή να αλλάξετε το φίλτρο, χωρίς κόπο ή πολύπλοκες διαδικασίες. Το φίλτρο νερού συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα


130.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Αποκτήστε διπλή προστασία από μικροοργανισμούς και στερεά σώματα στο νερό, όπως χώμα, σκουριά και πετρούλες. Το κρύο νερό στην κουζίνα σας φιλτράρεται αυτόματα, μέσα από τα φίλτρα πολυπροπυλενίου αλλά και ενεργού άνθρακα, για μέγιστη προστασία κι απόδοση. Έτσι, κάθε φορά που ανοίγετε τη συμβατική σας βρύση του νεροχύτη στο κρύο, έχετε πεντακάθαρο, ασφαλές κι υγιεινό νεράκι για όλη την οικογένεια. Αποδεσμευτείτε από τις οσμές ή το χρώμα στο νερό, αλλά και από το κουβάλημα του εμφιαλωμένου. Το οικιακό φίλτρο νερού συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


135.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Προσθέστε στο νεροχύτη της κουζίνας σας αυτή την λεπτεπίλεπτη βρυσούλα και στο ντουλάπι κάτω από τον πάγκο την αντίστοιχη φιλτροθήκη, και θα έχετε στο λεπτό πεντακάθαρο, δροσερό, ασφαλές κι απόλυτο υγιεινό νερό για όλη την οικογένεια. Κάντε οικονομία και συνάμα προστατέψτε με τον καλύτερο και πλέον οικολογικό τρόπο την υγεία σας. Ανοίγοντας την ξεχωριστή βρύση, θα έχετε πάντοτε κρύο φιλτραρισμένο νερό, ενώ χρησιμοποιώντας τη συμβατική σας βρύση, έχετε το αφιλτράριστο νερό για τα πιάτα. Το φίλτρο καθαρισμού νερού συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


145.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με το τριπλό σύστημα φιλτραρίσματος του κρύου νερού, έχετε πάντοτε στην κουζίνα σας ολόφρεσκο, απόλυτα καθαρό και υγιεινό νερό για πόση ή μαγείρεμα, με το γύρισμα του διακόπτη. Η πολυτελής, λεπτή και πολύ κομψή βρύση που συμπεριλαμβάνεται, δίνει πάντα φιλτραρισμένο δροσερό νερό, χωρίς να ενοχλεί ή να χαλά την αισθητική της κουζίνας. Το σύστημα quick change σας επιτρέπει να αλλάζετε το φίλτρο πανεύκολα και γρήγορα, χωρίς κανένα εργαλείο, απλώς περιστρέφοντας κι αντικαθιστώντας το με το ανταλλακτικό. Τόσο απλά, στη στιγμή. Και καθαρό νερό, και «πράσινη» επιλογή, και οικονομία. Το οικιακό φίλτρο νερού συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα


150.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Η συσκευή διπλού φιλτραρίσματος νερού συνδέεται πάνω στην κρύα παροχής της βρύσης σας και από την ξεχωριστή βρυσούλα που θα προσθέσετε στο νεροχύτη έχετε πάντοτε δροσερό, υγιεινό, ασφαλές πόσιμο νερό. Όλη η οικογένεια μπορεί πλέον να απολαμβάνει φιλτραρισμένο κρύο νερό. Ξεχνάτε τα μικρόβια, το χώμα, το χλώριο, τις οσμές και το κουβάλημα του εμφιαλωμένου νερού. Από τη συμβατική σας βρύση λαμβάνετε το αφιλτράριστο ύδωρ για το πλύσιμο των πιάτων και από την ειδική, πολυτελή αυτή βρύση, το φιλτραρισμένο νεράκι. Το σύστημα καθαρισμού νερού συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


150.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το πόσιμο, κρύο νερό φιλτράρεται πολύ πριν φτάσει το ποτήρι σας και όλοι οι επιβλαβείς μικροοργανισμοί όπως και τα στερεά σώματα συγκρατούνται αποτελεσματικά. Το φίλτρο διαθέτει ξεχωριστή βρύση μόνο για το φιλτραρισμένο νερό, από όπου παίρνετε νερό για να πιείτε ή να μαγειρέψετε. Για κάθε άλλη χρήση όπως πχ το πλύσιμο των πιάτων, έχετε πάντοτε τη συμβατική σας, παλιά βρύση, με το αφιλτράριστο νερό. Προσφέρει Κρυστάλλινο και Πεντακάθαρο Νερό για εσάς και την Οικογένειά σας. Κατασκευάζεται στην Αμερική και συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση & δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα


165.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Τα δύο εξειδικευμένα φίλτρα δουλεύουν κάθε φορά που ανοίγετε την ξεχωριστή (και κομψή) βρύση PRIMATO DELUXE 101 για να απολαύσετε δροσερό, κρυστάλλινο & πεντακάθαρο νερό. Ξεχάστε τις οσμές, το χρώμα, τα σωματίδια, τα χημικά, το χλώριο και τα κατάλοιπα. Τώρα, με το γύρισμα ενός διακόπτη, παίρνετε πραγματικά καθαρό, διάφανο νερό, ιδανικό για όλη την οικογένεια. Κάντε σήμερα κιόλας κάτι καλό για την υγεία και την τσέπη σας. Το οικιακό φίλτρο νερού συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


165.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Προστατέψτε την Οικογένειά σας με το Τριπλό αυτό φίλτρο που συνδέεται απευθείας στην κρύα παροχή της κουζίνας και προσφέρει Κρυστάλλινο και Πεντακάθαρο Νερό Στιγμιαία! Κατασκευάζεται στην Αμερική (και η συσκευή και τα φίλτρα) και συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση. Η αποστολή κι η αντικαταβολή είναι δωρεάν σε ολόκληρη την Ελλάδα.


185.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το συγκεκριμένο φίλτρο νερού που δουλεύει αποτελεσματικά σε δύο στάδια συγκρατεί όλες τις επιβλαβείς, για τον οργανισμό, ουσίες που κυκλοφορούν και μεταδίδονται μέσω του νερού. Θα διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας χρήση, ότι η μυρωδιά και γεύση του νερού έχουν βελτιωθεί θεαματικά. Το φίλτρο «κουμπώνει» πάνω στην κεντρική παροχή του νερού, κάτω από το νεροχύτη σας, στο κρύο, και η εξτρά βρύση που μπαίνει πάνω στον πάγκο και η οποία συμπεριλαμβάνεται, δίνει κρυστάλλινο, δροσερό νερό. Ό,τι πρέπει για καλή υγεία. Η φινετσάτη βρύση θα ταιριάξει γάντι με την κουζίνα σας, όποιο στιλ κι αν έχετε. Το φίλτρο νερού συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


185.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Τριπλό φιλτράρισμα σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη προστασία από κάθε επιβλαβή μικροοργανισμό και χημικό που περνά στο νερό του σπιτιού σας. Ξεχάστε το κουβάλημα των εμφιαλωμένων νερών, την παράξενη μυρωδιά, το χρώμα και την κακή γεύση. Με το τριπλό αυτό φίλτρο νερού, κάθε χημικό συγκρατείται πριν μπει στο ποτήρι σας, ενώ το φίλτρο που κουμπώνει απευθείας στην παροχή του κρύου νερού, διασφαλίζει πως θα έχετε πάντοτε πεντακάθαρο υγιεινό νερό, όταν ανοίγετε τη βρύση της κουζίνας σας. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


200.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με αυτό το εξαιρετικό φίλτρο νερού, ολόκληρη η οικογένεια απολαμβάνει πλέον ασφαλές νερό, χωρίς σωματίδια, χημικά, επιβλαβείς μικροοργανισμούς, οσμές ή χρώμα. Η πολυτελής κι ανοξείδωτη βρύση PRIMATO DELUXE 101 συνοδεύει αυτό το φίλτρο και παρέχει το καθαρό νερό ενώ μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κανονική σας βρύση για το αφιλτράριστο νερό (πχ πλύσιμο πιάτων). Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


200.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Κάθε φορά που θέλετε να πιείτε κρυστάλλινο, πεντακάθαρο νερό ανοίγετε αυτή την φινετσάτη μικρή βρύση, η οποία θα μπει δίπλα στη συμβατική σας. Ξεχάστε το κουβάλημα εμφιαλωμένου νερού ή τη δυσάρεστη οσμή και τους μικροοργανισμούς να «κολυμπάνε», δια γυμνού οφθαλμού. Με μία κίνηση εξασφαλίζετε υγεία και οικονομία για όλη την οικογένεια. Το σύστημα quick change σας επιτρέπει μάλιστα να αλλάζετε πανεύκολα το φίλτρο, απλώς περιστρέφοντας κι αντικαθιστώντας το παλιό. Τόσο εύκολα. Ανάμεσα στα άλλα εντυπωσιακά του, το εν λόγω φίλτρο νερού εμπλουτίζει το ύδωρ με μαγνήσιο, ασβέστιο, νάτριο και κάλλιο. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


200.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Προστατέψτε την Οικογένειά σας με αυτό το τριπλό φίλτρο που μειώνει τις βλαβερές ουσίες και προσφέρει Πεντακάθαρο και Κρυστάλλινο Νερό!Το φίλτρο συνοδεύεται από όλα τα παρελκόμενα που χρειάζονται για τη σύνδεση καθώς και με την πανέμορφη βρύση DELUXE 101 που ταιριάζει σε όλες τις κουζίνες. Τόσο η συσκευή όσο και τα φίλτρα κατασκευάζονται στην Αμερική και το φίλτρο συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση αλλά και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


210.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Εάν ζείτε σε περιοχή με αυξημένα χώματα ή χημική επιβάρυνση στο νερό που φτάνει στο σπίτι σας, το συγκεκριμένο τριπλό φίλτρο είναι μια έξοχη λύση. Κρατά μακριά επιβλαβείς οργανισμούς και χημικά κι αφήνει να περάσει στο ποτήρι σας μόνο κρυστάλλινο, υγιεινό κι απόλυτα ασφαλές πόσιμο νερό. Το φίλτρο τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και στο νεροχύτη σας μπαίνει έξτρα μία πολύ λεπτή και διακριτική βρύση (συμπεριλαμβάνεται με το φίλτρο) και δίνει το φιλτραρισμένο νερό. Το φίλτρο νερού συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


349.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με διαπερατότητα μόλις στα 0,0001 μικρά, αυτό το φίλτρο αφαιρεί τελείως από το νερό όλες τις βλαβερές ουσίες όπως τον μόλυβδο, τα νιτρικά, το αρσενικό, τα φυτοφάρμακα, τα άλατα, τα εντομοκτόνα, τα μικρόβια, τους μικροοργανισμούς, τα βακτήρια κ.α.. Διαθέτει 5 στάδια φιλτραρίσματος με αμερικάνικα φίλτρα και όλα τα παρελκόμενα για τη σύνδεση. Παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα και είναι ιδανικό για νησιά, για περιοχές με πολλά άλατα ή για περιοχές με πολύ δύσκολα νερά όπως η Χαλκιδική. Το νερό είναι τελείως απαλλαγμένο από μολυντές για να μπορείτε να το απολαύσετε απολύτως άφοβα εσείς κι η οικογένειά σας.


369.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το συγκεκριμένο τριπλό σύστημα καθαρισμού του πόσιμου νερού, θεωρείται επάξια ο μικρός ήρωας στην κατηγορία του. Το φίλτρο του πολυπροπυλενίου και του ενεργού άνθρακα εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια, υγιεινή και καθαρότητα του νερού, ενώ στο τρίτο στάδιο, η υπεριώδης ακτινοβολία σκοτώνει ό,τι μικρόβιο και βακτήριο κατάφερε να ξεφύγει. Έτσι, είστε σε θέση να γνωρίζετε τι ποιότητας νερό πίνετε, από την φινετσάτη βρύση που μπαίνει δίπλα από την κανονική σας, στο νεροχύτη και η οποία συμπεριλαμβάνεται. Το φίλτρο πόσιμου νερού συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


409.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το φίλτρο αυτό έχει διαπερατότητα μόλις 0,0001 micron, κάτι που σημαίνει ότι αφαιρεί από το νερό όλα τα βλαβερά στοιχεία όπως μόλυβδο, νιτρικά, αρσενικό, χρώμιο, μικρόβια, μικροοργανισμούς, κύστες, βακτήρια, φυτοφάρμακα κ.α.. Όλα τα φίλτρα που διαθέτει είναι αμερικάνικα και το σύστημα έχει 10 Χρόνια Εγγύηση. Περιλαμβάνει και ηλεκτρική αντλία ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει και σε δίκτυα με μικρή πίεση. Ιδανικό για περιοχές που έχουν έντονο πρόβλημα με την ποιότητα του νερού τους, ακόμα και για νερό από γεώτρηση. Με αυτό το φίλτρο θα μπορείτε να απολαύσετε άφοβα το νερό του σπιτιού σας εσείς κι η οικογένειά σας.


499.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Ένα εξαιρετικό φίλτρο για πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Έχει διαπερατότητα 0,0001 μικρά και απομακρύνει αποτελεσματικά τον μόλυβδο, το χλώριο, τα άλατα, τα νιτρικά, το αρσενικό, το χρώμιο και όλες τις βλαβερές ουσίες που μπορεί να υπάρχουν στο νερό σας. Επειδή το νερό από γεώτρηση δεν χλωριώνεται, μπορεί να υπάρχουν το νερό σας μικρόβια και βακτήρια. Το φίλτρο όμως αυτό είναι ιδανικό για νερό από γεώτρηση καθώς διαθέτει λάμπα Υπεριώδους Ακτινοβολίας που σκοτώνει τα μικρόβια και τα βακτήρια που μπορεί να υπάρχουν λόγω της έλλειψης χλωρίου. Παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα και κρυστάλλινη γεύση. Όλα τα φίλτρα κατασκευάζονται στην Αμερική και το ίδιο το σύστημα έχει 10 Χρόνια Εγγύηση.


559.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Η διαπερατότητα του φίλτρου είναι στα 0,0001 μικρά, κάτι που σημαίνει ότι απομακρύνονται αποτελεσματικά μολυσματικοί παράγοντες όπως ο μόλυβδος, τα άλατα, τα νιτρικά, το αρσενικό, τα βαρέα μέταλλα, τα φυτοφάρμακα, οι πτητικές ενώσεις, τα εντομοκτόνα κ.α.. Επειδή το νερό από γεώτρηση δεν χλωριώνεται μπορεί να υπάρχουν μικρόβια και βακτήρια. Το φίλτρο όμως αυτό διαθέτει Λάμπα Υπεριώδους Ακτινοβολίας που σκοτώνει τα μικρόβια και τα βακτήρια και προσφέρει πεντακάθαρο νερό. Διαθέτει επίσης και ηλεκτρική αντλία που είναι ιδανική για περιοχές με χαμηλή πίεση δικτύου. Όλα τα φίλτρα είναι αμερικάνικα και το ίδιο το σύστημα διαθέτει 10 Χρόνια Εγγύηση. Παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα και προσφέρει εύγευστο, καθαρό και κρυστάλλινο νερό για εσάς και την οικογένειά σας.

Φίλτρα αναζήτησης

Τί λένε οι πελάτες μας

Χρήσιμα