2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Γιατί τα φίλτρα νερού είναι "πράσινα"...

12/11/2013
από Γιάννης Μπουζάνας

Τα φίλτρα νερού είναι "πράσινα"...

-> Έάν χρησιμοποιούμε φιλτραρισμένο νερό, δεν πετάμε μπουκάλια πλαστικού εμφιαλωμένου νερού στα σκουπίδια. Το πλαστικό, αν και ανακυκλώνεται, το μεγαλύτερο μέρος δεν πηγαίνει στην ανακύκλωση αλλά στα σκουπίδια. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι δεν είναι βιοδιασπώμενο, και κάνει πάρα πολλά χρόνια μέχρι να διαλυθεί. Το φίλτρο νερού από την άλλη μας προσφέρει πάντα φρέσκο καθαρό νερό, με την μόνη "υποχρέωση" να ανανεώνουμε ετησίως το ανταλλακτικό φυσσίγγιο.-> Ένα φίλτρο νερού μπορεί να αντέξει πάρα πολλά χρόνια εάν συντηρείται σωστά.

-> Τα φίλτρα νερού είναι οικονομικά. Αναλογιστείτε πόσα χρήματα δίνετε για εμφιαλωμένο νερό. Ένα ανταλλακτικό φυσσίγγιο κοστίζει περίπου 24€ και αντέχει ένα ολόκληρο χρόνο.

-> Επειδή το φιλτραρισμένο νερό είναι φρέσκο, συμβάλλει στην καλύτερη υγεία κι ευεξία του ανθρώπινου οργανισμού. Το εμφιαλωμένο νερό είναι ένα νερό όπου έχει αφαιρεθεί το χλώριο (αυτό δηλαδή που σκοτώνει τις βλαβερές ουσίες και τους μικροοργανισμούς) και διατηρείται σε πλαστικό μπουκάλι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δίνει δηλαδή τις καλύτερες προϋποθέσεις στα μικρόβια και στα βακτήρια για να αναπτυχθούν.

Καταπολεμήστε την κατάποση μολυσμένου νερού

Φίλτρα νερού για τη βρύση

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις

Γράψτε μία κριτική

Τελευταία Άρθρα Τελευταία Άρθρα

Γιώργος Μαργιώλος

Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison - Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.