Φίλτρα νερού

Εμείς όλοι στην Primato αγαπάμε τη δουλειά που κάνουμε γιαυτό και στέλνουμε τα καλύτερα Αμερικάνικα και Αγγλικά προϊόντα σε όλη την Ελλάδα. Λατρεύουμε να εξυπηρετούμε σωστά τους πελάτες μας, γιαυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 383 588.

Γνωρίζουμε πολύ καλά το αντικείμενο, γιαυτό και οι εταιρίες Watts Water Technologies - USA αλλά και η Αγγλική Doulton μας έκαναν επίσημους διανομείς των προϊόντων τους. Άλλος ένα λόγος λοιπόν για να μας εμπιστευθείτε!

Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, δίνουμε στα περισσότερα προϊόντα μας 10 Χρόνια Εγγύηση! Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται τα ανταλλακτικά φίλτρα.

Προσφορά: Με την αγορά μίας συσκευής άνω ή κάτω πάγκου δικαιούστε αυτόματα έκπτωση 20% σε κάθε επιπλέον ανταλλακτικό φίλτρο. Απλά βάλτε τη συσκευή στο καλάθι σας και μετά βάλτε όσα ανταλλακτικά θέλετε. Η τιμή θα μειωθεί αυτόματα.

Σημαντικές Πληροφορίες:

Οι συσκευές χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με τον τρόπο που συνδέονται. Μπορούν δηλαδή να συνδεθούν στη βρύση της κουζίνας, στην κεντρική παροχή του σπιτιού, κάτω από τον πάγκο αλλά και πάνω στον πάγκο της κουζίνας.

Με ποια κριτήρια να διαλέξω το δικό μου;

Πρώτα από όλα πρέπει να διαλέξετε που θα βάλετε τη συσκευή σας. Εάν δηλαδή θα μπει κάτω απόν τον πάγκο, πάνω στον πάγκο κτλ. Κάθε κατηγορία διαθέτει και τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Οι συσκευές που τοποθετούνται πάνω στον πάγκο, για παράδειγμα, συνδέονται πολύ γρήγορα και χωρίς εργαλεία, πιάνουν όμως πολύτιμο χώρο στην κουζίνα. Οι συσκευές που συνδέονται κάτω από τον πάγκο χρειάζονται έμπειρα χέρια για την εγκατάστασή τους, απαιτούν όμως χώρο από το ντουλάπι κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Αντίστοιχα, οι συσκευές βρύσης τοποθετούνται εύκολα, αλλά τα ανταλλακτικά τους χρειάζονται συχνότερη αλλαγή και φυσικά πιάνουν χώρο στο νιπτήρα.

Το δεύτερο κριτήριο είναι η ποιότητα του νερού. Εάν για παράδειγμα στην περιοχή σας έχετε πολλά άλατα, τότε θα πρέπει να βάλετε ένα φίλτρο μείωσης αλάτων. Εάν παίρνετε νερό από γεώτρηση ή εάν έχετε πολλά νιτρικά, τότε θα πρέπει να εγκαταστήσετε μία αντίστροφη όσμωση που παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα. Εάν είστε σε νησί κι έχετε γενικό πρόβλημα με τα άλατα, τότε θα πρέπει να εγκαταστήσετε έναν αποσκληρυντή που αφαιρεί τα άλατα από όλο το σπίτι και προστατεύει τις ηλεκτρικές σας συσκευές αλλά και τους σωλήνες του σπιτιού. Εάν στην περιοχή σας έχετε πολλά χώματα τότε θα πρέπει να μειώσετε τα στερεά από την κεντρική παροχή του σπιτιού. Εάν στην περιοχή σας έχετε μόλυβδο, θα χρειαστεί να βάλετε ένα πολύ στενό συμπαγή ενεργό άνθρακα.

Φυσικά όλα αυτά μπορούμε να τα συζητήσουμε από κοντά, στο κατάστημά μας, ή και από το τηλέφωνο.

Το βασικό πλεονέκτημα των συσκευών άνω πάγκου είναι ότι συνδέονται πολύ γρήγορα ενώ των κάτω πάγκου είναι ότι δεν πιάνουν χώρο στον πάγκο της κουζίνας. Οι συσκευές βρύσης συνδέονται απευθείας πάνω στην μπαταρία της κουζίνας ενώ τις κανάτες μπορείτε να τις αποθηκεύσετε στο ψυγείο σας ώστε να έχετε πάντα κρύο νερό. Οι συσκευές κεντρικής παροχής συνδέονται στα "ρολόγια" του σπιτιού και αφαιρούν στερεά σωματίδια. Η αντίστροφη όσμωση παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα, δηλαδή καθόλου άλατα. Με τις συσκευές μπάνιου θα μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε το ντους σας με καθαρό νερό ενώ με το φίλτρο πλυντηρίου θα πλένετε χωρίς άλατα. Με τους ψύκτες μπορείτε να έχετε πάντα κρύο και ζεστό νερό ενώ ο αποσκληρυντής μειώνει την σκληρότητα του νερού και είναι ιδανικός για νησιά που έχουν πολλά άλατα στο νερό τους. Η τιμή του φίλτρου που θα επιλέξετε, μεταβάλλεται ανάλογα με τον τύπο του φίλτρου αλλά και τη διάρκεια ζωής του.

Η έδρα της Primato Hellas βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, εξυπηρετούμε όμως παραγγελίες πανελλαδικά, οπότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή και ηλεκτρονικά!

φιλτρα νερου θεσσαλονικη

Η Primato Hellas είναι επίσημος διανομέας της εταιρίας Doulton® που κατασκευάζει όλα τα προϊόντα της στην Αγγλία. Ο Doulton είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε την πρώτη συσκευή επεξεργασίας νερού κι έσωσε την Αγγλία από ασθένειες που μεταδίδονταν με το νερό. Γιαυτό και χάριν βασιλικής απόφασης, η εταιρία ονομάζεται Royal Doulton από τότε μέχρι και σήμερα. Η εταιρία εξειδικεύεται στην κατασκευή συσκευών επεξεργασίας νερού με κεραμικό, ένα υλικό σαν πορσελάνη. Όλα τα προϊόντα της Doulton έχουν 10 χρόνια εγγύηση και διαρκούν για μια ζωή.


φιλτρα νερου θεσσαλονικη WATTS Από τον Ιούνιο του 2016 η Primato Hellas είναι επίσημος διανομέας της Watts Water Technologies, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας νερού παγκοσμίως. Ξεκίνησε στην Αμερική και επεκτάθηκε γρήγορα σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει επίσης μία από τις μεγαλύτερες ποικιλίες υδραυλικών προϊόντων στον κόσμο. Έχει πατεντάρει πολλές από τις τεχνολογίες που υπάρχουν σήμερα σε διάφορους τομείς όπως για παράδειγμα τη βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης στους βραστήρες και τους καυστήρες. Τα προϊόντα της φημίζονται για την ποιότητά τους γιαυτό και μπορούμε να δίνουμε άνετα 10 χρόνια εγγύηση.