Φίλτρα νερού

φιλτρα νερου primato

Τα φίλτρα νερού καθαρίζουν το νερό από τις βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες. Απολαύστε καθαρό, εύγευστο, πόσιμο νερό και χαρίστε στον οργανισμό σας υγεία κι ευεξία.


Κριτικές

Πήρα ένα φίλτρο από το ίντερνετ. Μου ήρθε την επόμενη ημέρα. Στο τηλέφωνο η κοπέλα που μίλησα με ενημέρωσε πλήρως για το φίλτρο που αγόρασα.

Τέλεια εξυπηρέτηση .Το φίλτρο πολύ καλό,εύκολη τοποθέτηση και ποιοτικά μείναμε πολύ ευχαριστημένοι .

Πήρα πρόσφατα ένα φίλτρο που μπαίνει κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι και το νερό είναι τέλειο. Πολλά μπράβο για την εξυπηρέτηση.

Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά στην Primato για την άψογη εξυπηρέτηση. Μου έλυσαν όλες μου τις απορίες και το φίλτρο που πήρα άρεσε σε όλους. Το νερό έχει πολύ καλή γεύση, καμία σχέση με τη γεύση που είχε πριν.

Γνωρίζατε ότι τα φίλτρα νερού χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες κυρίως με βάση τον τρόπο που συνδέονται; Το εύρος τους εκτείνεται σε φίλτρα βρύσης, κεντρικής παροχής, κάτω πάγκου, κεντρικής παροχής άνω πάγκου και άλλα.

Με ποια κριτήρια να διαλέξω το δικό μου;

Η κάθε κατηγορία διαθέτει και τα δικά της πλεονεκτήματα. Το βασικό πλεονέκτημα των φίλτρων άνω πάγκου είναι ότι συνδέονται πολύ γρήγορα ενώ των κάτω πάγκου είναι ότι δεν πιάνουν χώρο στον πάγκο της κουζίνας. Τα φίλτρα βρύσης συνδέονται απευθείας πάνω στην μπαταρία της κουζίνας ενώ τις κανάτες μπορείτε να τις αποθηκεύσετε στο ψυγείο σας ώστε να έχετε πάντα κρύο νερό. Τα φίλτρα κεντρικής παροχής συνδέονται στα "ρολόγια" του σπιτιού και αφαιρούν στερεά σωματίδια. Η αντίστροφη όσμωση είναι το καλύτερο φίλτρο του κόσμου και παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα, δηλαδή καθόλου άλατα. Με το φίλτρο μπάνιου θα μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε το ντους σας με καθαρό νερό ενώ με το φίλτρο πλυντηρίου θα πλένετε χωρίς άλατα. Με τους ψύκτες μπορείτε να έχετε πάντα κρύο και ζεστό νερό ενώ ο αποσκληρυντής μειώνει την σκληρότητα του νερού και είναι ιδανικός για νησιά που έχουν πολλά άλατα στο νερό τους. Η τιμή του φίλτρου που θα επιλέξετε, μεταβάλλεται ανάλογα με τον τύπο του φίλτρου αλλά και τη διάρκεια ζωής του.

φιλτρα νερου θεσσαλονικη

Η έδρα της Primato Hellas βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, εξυπηρετούμε όμως παραγγελίες πανελλαδικά, οπότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή και ηλεκτρονικά!

φιλτρα νερου θεσσαλονικη

Η Primato Hellas είναι επίσημος διανομέας των φίλτρων νερού Doulton® που κατασκευάζονται στην Αγγλία.