2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Σας αρέσει η βιτρίνα μας?

14/11/2013
από Γιάννης Μπουζάνας

Στη βιτρίνα έχουμε διάφορα ζωγραφισμένα φίλτρα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.


Σας αρέσει η βιτρίνα μας?

Η βιτρίνα με φίλτρα νερού στο κατάστημά μαςΑυτό που βλέπετε είναι ένα κομμάτι της βιτρίνας, φιλοτεχνημένο από τη Guzo. Στο κατάστημα μέσα θα δείτε τοίχους υπέροχα ζωγραφισμένους με νερό και άλλα σχέδια.

Στη βιτρίνα έχουμε διάφορα ζωγραφισμένα φίλτρα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.


Ο ζωγραφισμένος τοίχος με φίλτρα νερού

Ο τοίχος και η βιτρίνα είναι φιλοτεχνημένοι από τη Guzo, τη ζωγράφο που κάνει τα μοναδικά σχέδια στα φίλτρα νερού άνω πάγκου...

Ο τοίχος με το ζωγραφισμένο νερό βρίσκεται μέσα στο κατάστημα. Η ζωγράφος επίσης έκανε αυτό μοναδικό σχέδιο σκούπας που βλέπετε πιο κάτω. Από μακριά η σκούπα φαίνεται σαν αληθινή. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στη Guzo για τα μοναδικά της σχέδια.

Ζωγραφισμένη σκούπα στον τοίχο της Primato

Όπως βλέπετε, δεν μας λείπει η ποικιλία σε σακουλες και ανταλλακτικά για ηλεκτρικές σκούπες...Και αυτό είναι μόνο μία μικρή πλευρά του καταστήματος!

Δείτε περισσότερα εδώ για τα προϊόντα μας μου καθαρίζουν το πόσιμο νερό σας.

Λίγα λόγια για το ποια είναι τα καλύτερα φίλτρα νερού στον κόσμο από την Primato Hellas.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις

Γράψτε μία κριτική

Τελευταία Άρθρα Τελευταία Άρθρα

Γιώργος Μαργιώλος

Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison - Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.