2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Αρθρογραφία / Τα Νέα μας

19/09/2016
από Γιάννης Μπουζάνας

Τα φίλτρα νερού καθαρίζουν τις βλαβερές ουσίες από το νερό. Ποιο όμως είναι το καλύτερο φίλτρο για εσάς; Στο μπλογκ μας θα βρείτε πολλά κι ενδιαφέροντα άρθρα γύρω από το νερό και τα φίλτρα νερού βρύσης, άνω και κάτω πάγκου κ.α, για να ενημερωθείτε σωστά πριν αγοράσετε κάποιο φίλτρο που μπορεί να μην είναι κατάλληλο για εσάς. Εάν χρειάζεστε περισσότερη ενημέρωση και πληροφορίες τότε απλά καλέστε μας στο 2310 383 588. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Η πτώχευση του νερού!

09/12/2014
από Μαργιώλος Γιώργος

χέρια αγκαλιάζουν τη γη

Αν και το νερό λιγοστεύει χρόνο με το χρόνο και οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που σκέφτονται παραπέρα ή κάπου άστοχα. Μέσα σε όλο αυτό το χάος ότι μπορεί να μείνουμε κάποια στιγμή δίχως σταγόνα πόσιμου νερού έρχονται οι οικονομολόγοι να μας προσθέσουν ακόμη ένα πρόβλημα, αυτό του ότι το νερό είναι ουσιαστικά δωρεάν.


8 ποτήρια νερό την ημέρα τον γιατρό τον κάνουν πέρα?

05/12/2014
από Μαργιώλος Γιώργος

Κοπέλα πίνει νερό

Μια έρευνα εξέτασε αν ισχύει η αναγκαία κατανάλωση οκτώ ποτηριών νερού την ημέρα. Αυτό δεν είναι αλήθεια!

Η Μισέλ Ομπάμα σε μια παλαιότερη δήλωση της ανέφερε το εξής «Αν επρόκειτο να πάμε ένα βήμα παραπέρα για να κάνουμε τους εαυτούς μας ή τις οικογένειες μας περισσότερο υγιείς, πιθανότατα το μοναδικό καλύτερο πράγμα που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι το πιο απλό, να πίνουμε περισσότερο νερό». Τώρα θα μου πείτε αυτό το ξέραμε από μόνοι μας. Διότι, όλοι γνωρίζουμε ότι το νερό είναι άρρητα συνδεδεμένο με το σώμα μας καθώς το 70 τοις εκατό αποτελούμαστε από αυτό. Αλλά, η αλήθεια είναι πως κανένας επιστήμονας δεν μας έχει δώσει τον ακριβή αριθμό που θα μπορούσαμε να έχουμε ως μέτρο σύγκρισης ώστε να ξέρουμε αν πίνουμε πολύ ή όχι. Άλλοι λένε 1 λίτρο την ημέρα, άλλοι 2, κάποιοι άλλοι πολύ παραπάνω. Τι ισχύει όμως;


Χαζές απορίες σχετικά με το νερό...!

04/12/2014
από Μαργιώλος Γιώργος

νερό και χαζές απορίες

Το νερό είναι το μοναδικό αγαθό με το υψηλότερο κόστος ενώ είναι δωρεάν. Αυτό μας προξενεί πολλά ερωτήματα που απαντήθηκαν σε παλαιότερο άρθρο. Δεν είναι όμως το μοναδικό ερώτημα γύρω από το νερό. Συχνά ακούμε διάφορες ιστορίες, μύθους γύρω από αυτό και έτσι μας γεννιούνται ακόμη περισσότερες. Τι ισχύει όμως;


Διψάς, μάθε γιατί...!

24/11/2014
από Μαργιώλος Γιώργος

μαθε γιατι διψας

Και ποιος δεν διψάει. Όλοι μας, καθημερινά. Όμως τι μας κάνει να διψάμε και πως το εκλαμβάνει ο οργανισμός;
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ταυτίσει την δίψα με το αλάτι. Σε προηγούμενο άρθρο εξηγήσαμε αναλυτικά για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, αλλά δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας που μας την προκαλεί. Η δίψα στον οργανισμό μας ελέγχεται από πολλά διαφορετικά σημάδια, και κατ’ επέκταση και από πολλούς διάφορους μηχανισμούς.


Νικητές διαγωνισμού Νοεμβρίου 2014

06/11/2014
από Μαργιώλος Γιώργος

διαγωνισμός Νοεμβρίου Primato

Μετά τη μεγάλη κοσμοσυρροή στο διαγωνισμό της Primato για το μήνα Νοέμβριο 2014, δωρίζουμε όχι μία αλλά δύο κανάτες με φίλτρο νερού BRITA.


Νικητές διαγωνισμού Οκτωβρίου

17/10/2014
από Μαργιώλος Γιώργος

διαγωνισμός Οκτωβρίου 2014

Συγχαρητήρια στους τρεις τυχερούς που από αύριο θα πίνουν καθαρό καφέ χωρίς άλατα χάρη στα καθαριστικά μας! Κερδίσατε ο καθένας από ένα καθαρστικό καφετιέρας! Στείλτε μας τα στοιχεία σας για να σας τα στείλουμε αν είστε εκτός Θεσσαλονίκης ή περάστε από το κατάστημά μας να σας γνωρίσουμε αν είστε εντός της πόλης.

- https://www.facebook.com/dimitris.vasileiadis.1297/about
- https://www.facebook.com/Georgia.Fotiadou28?fref=ufi
- https://www.facebook.com/eva.theodoridou.5?fref=ufi-

Για όλους εσάς που συμμετείχατε, ένα tip πρόχειρης συντήρησης: Γεμίστε την καφτιέρα με ένα διάλυμα που αποτελείται από 1 μέρος ξύδι και 2 μέρη νερό. Βάλτε την σε λειτουργία και αφού περάσει όλη η ποσότητα στο δοχείο, επαναλάβετε την διαδικασία. Αν ακόμη δεν δουλεύει επαναλάβετε το πείραμα με σόδα. Φροντίστε μόνο να έχει διαλυθεί καλά και χρησιμοποιήστε και φίλτρο καφετιέρας αυτην την φορά για να μαζευτούν εκεί τυχόν στέρεα υπολείμματα. Δεν πέτυχε; Χρειάζεται οπωσδήποτε να περάσετε από το μαγαζί μας! Με τα Ιταλικά καθαριστικά αλάτων De-Caf που θα βρείτε στο κατάστημά μας, η επιτυχία είναι εγγυημένη.

Primato Hellas, Φίλτρα Νερού, Γρηγορίου Ε' 34, περιοχή Βούλγαρη, Θεσσαλονίκη, 2310 383 588.

Μύθοι για το Νερό και Αλήθειες

17/10/2014
από Ιoanna Vaiou

μύθοι και αλήθειες για το νερό

Καπνός χωρίς φωτιά, λένε, δεν υπάρχει. Και όμως κάποιες φορές υπάρχει. Εκεί που το αδύνατο γίνεται δυνατό και ο μύθος καταρρίπτεται σαν χάρτινη πυραμίδα από τον αέρα. Εκεί, ακριβώς, έρχεται το νερό. Ιστορίες παλιές, όμως με πολλά ερωτηματικά. Είναι μύθος; Αλήθεια; Ή κάτι ενδιάμεσο; Ποια είναι όλη η αλήθεια για τα φίλτρα νερού?

Παρακάτω θα διαβάσετε αναλυτικά τι και πως. Ίσως αναθεωρήσετε, ίσως πάλι όχι. Απλά έχω χρέος να ενημερώσω για όλους αυτούς που δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα, και δεν ντρέπομαι να πω, πως είμαι και εγώ ένας από αυτούς.


Tips για μεγαλύτερη κατανάλωση νερού

16/09/2014
από Μαργιώλος Γιώργος

συμβουλές για μεγαλύτερη κατανάλωση νερού

Το νερό παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο για τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά οι ανάγκες του κάθε ανθρώπου ποικίλλουν. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη φόρμα για την ποσότητα νερού που πρέπει να καταναλώνει ένας άνθρωπος, η οποία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (υγεία, δραστηριότητες, τρόπος ζωής).
Παρακάτω θα σας αναφέρουμε μικρά tips για το πως πρέπει να καταναλώνετε το νερό και τι ωφέλη θα έχετε:


Σπατάλη νερού... Πατήστε φρένο!

27/08/2014
από Ιoanna Vaiou

φρένο στη σπατάλη νερού

Σπατάλη νερού: Όπως έδειξαν και οι τελευταίες μελέτες είμαστε η πρώτη χώρα της ΕΕ σε αυτήν. Αυτό, δεν είναι διόλου αξιοθαύμαστο για την χώρα μας. Πόσο μάλλον, αυτή την περίοδο που βρισκόμαστε στο επίκεντρο όλου του κόσμου λόγω της οικονομικής κρίσης. Αντί, λοιπόν, να κάνουμε πράγματα που θα δυσφημήσουν ακόμη περισσότερα τον ίδιο μας τον τόπο, ας κάνουμε λοιπόν κάτι καλό για αυτόν. Τι λέτε;


Η ιστορία των φίλτρων νερού μέχρι σήμερα

12/06/2014
από Ιoanna Vaiou

η ιστορία των φίλτρων μέχρι σήμερα

Όπως γνωρίζουμε όλοι, το νερό είναι ο μοναδικός παράγοντας που καθαρίζει το ανθρώπινο σώμα από άχρηστες ουσίες, κάτι που σημαίνει ότι η ποιότητά του παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για τον άνθρωπο.

Πώς ξεκίνησαν όλα
Η προσπάθεια του ανθρώπου να βελτιώσει την ποιότητα του νερού με τη χρήση φίλτρων είναι συνυφασμένη με την εξέλιξη του. Οι πρώτες καταγεγραμμένες προσπάθειες φίλτρανσης του νερού χρονολογούνται από το 2.000 π.Χ. Ο βασικότερος λόγος για τη φίλτρανση του νερού ήταν η βελτίωση της γεύσης του καθώς, όπως πίστευαν, το νερό έπρεπε να είναι άγευστο, άοσμο και άχρωμο.


Αποτελέσματα δημοψηφίσματος για την ιδιωτικοποίηση του νερού Θεσσαλονίκης

21/05/2014
από Μαργιώλος Γιώργος

Αποτέλεσμα δημοψηφίσματος για τη διάσωση του νερού ΘεσσαλονίκηςΟι πολίτες της Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν στις 18 Μαΐου 2014, ένα αυτό-οργανωμένο δημοψήφισμα σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της εταιρίας ύδρευσής τους. Απέρριψαν τις προτάσεις για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ με ποσοστό 98%. Το δημοψήφισμα διοργανώθηκε με την τοπική υποστήριξη των 11 δήμων της μητροπολιτικής περιοχής. Οι δήμαρχοι αψήφησαν τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης να καταπολεμήσουν αυτή τη λαϊκή πρωτοβουλία, που απειλούσε τους εθελοντές με σύλληψη από την αστυνομία. Το αποτέλεσμα είναι μια επιτυχία για τους υπέρμαχους της δημόσιας ύδρευσης.


συγκεντρωτικά στοιχεία δημοψηφίσματος για το νερό ΘεσσαλονίκηςΌπως βλέπετε και στα διαγράμματα, το ποσοστό συμμετοχής ήταν κοντά στους 220.000 ψηφοφόρους, ανάμεσα σε λίγο παραπάνω από 500.000 πολίτες που ψήφισαν στις δημοτικές εκλογές που λάμβαναν χώρα παράλληλα.


Ο Jan Willem Goudriaan, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της EPSU ανέφερε: " Ο λαός μίλησε. Αναμένουμε από την Ελληνική Κυβέρνηση, την Τρόικα, και τους υποψήφιους αγοραστές όπως την Suez και την ελληνική συνέταιρό της Ελλάκτωρ να ακούσουν. Οι εταιρείες θα πρέπει να ανακαλέσουν τις πρόσφορές τους. Συγχαίρουμε τον λαό της Θεσσαλονίκης και τους εθελοντές. Είναι μια μεγάλη ημέρα για την τοπική δημοκρατία."


ποσοστό συμμετοχής στο δημοψήφισμα για το νερό ΘεσσαλονίκηςΤο δημοψήφισμα αποφασίστηκε στις 17 Φεβρουαρίου σε μια δημόσια συνάντηση του τοπικού κινήματος SOSτε το Νερό ενόσω διεξαγόταν η ακρόαση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών ‘Δικαίωμα στο Νερό’ ( right2water ).

Η Primato Hellas συμμετέχει ενεργά με ανακοινώσεις, συζητήσεις, αναρτήσεις στο Facebook κτλ. Πιστεύουμε ότι το νερό είναι και πρέπει να παραμείνει δημόσιο αγαθό.

Εάν το νερό γίνει ιδιωτικό, αυτό σημαίνει εμπράκτως ότι οι πολίτες δεν θα παρακινούνται πλέον να εξοικονομούν το νερό ώστε να προστατευεί ο πλανήτης μας, αλλά θα παρακινούνται να ξοδεύουν περισσότερο νερό αφού όσο περισσότερο ξοδεύουν τόσο περισσότερα χρήματα θα κερδίζουν οι ιδιωτικές εταιρίες.

Primato Hellas είναι μία ηλεκτρονική ιστοσελίδα με διάφορα οικιακά κι επαγγελματικά φιλτρα νερου

Γρηγορίου Ε' 34, περιοχή Βούλγαρη, Θεσσαλονίκη, 2310 383 588

Τα καλύτερα φίλτρα νερού άνω & κάτω πάγκου, βρύσης - Ποια είναι;

21/05/2014
από Ιoanna Vaiou

Πιάσατε τον εαυτό σας να αναρωτιέται ποιο φίλτρο νερού να επιλέξετε μεταξύ άνω πάγκου, βρύσης, κάτω πάγκου κ.α;

Είσαστε στο σωστό μέρος για να ενημερωθείτε και να λύσετε κάθε απορία σας. Ξεκινήστε με το βίντεο μας παρακάτω.Μεγάλη συμμετοχή στο δημοψήφισμα για το νερό Θεσσαλονίκης

19/05/2014
από Μαργιώλος Γιώργος

Καταμέτρηση ψήφων στο δημοψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση του νερού ΘεσσαλονίκηςΑπίστευτα αναπάντεχη συμμετοχή είχε σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών το δημοψήφισμα στη Θεσσαλονίκη για την ΕΥΑΘ. Πληροφορίες της “Ε” αναφέρουν μάλιστα ότι σε κάποια εκλογικά τμήματα υπήρξαν πολίτες που ψήφισαν μόνο για το νερό.

Φαίνεται ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης να μπλοκάρει το δημοψήφισμα αλλά και οι απειλές περί φυλάκισης σε όσους συλληφθούν να έχουν στα χέρια τους εκλογικούς καταλόγους έπεσαν στο κενό και έδωσαν ώθηση στο δημοψήφισμα.


Σύμφωνα με το πρώτο αποτέλεσμα που δόθηκε στις 21.17 από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, μέχρι εκείνη την ώρα είχε καταμετρηθεί το σύνολο των ψήφων σε 5,73% των εκλογικών τμημάτων. Σε αυτά ψήφισαν 12.875 άνθρωποι, από τους οποίους "Όχι", δηλαδή κατά της ιδιωτικοποίησης, δήλωσαν οι 12.613 (ποσοστό 98,03%) και "Ναι", δηλαδή υπέρ της ιδιωτικοποίησης, δήλωσαν 253 (ποσοστό 1,97%) ενώ υπήρχαν και 9 λευκά.

Τα ψηφοδέλτια έρχονται σε σφραγισμένους φακέλους από τα σημεία όπου είχαν στηθεί οι κάλπες του δημοψηφίσματος και ανοίγονται από τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, η οποία αποτελείται από νομικούς του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης. Παρουσία τους οι ψήφοι καταμετρώνται από εθελοντές.

Πριν από λίγο, έγινε γνωστό ότι στα 17 από τα 192 εκλογικά κέντρα (8,85% επί του συνόλου των εκλογικών κέντρων) καταμετρήθηκαν 17.550 ψήφοι ενώ το ποσοστό είχε διαμορφωθεί σε 97,96% κατά και σε 2,04% υπέρ της ιδιωτικοποίησης, ενώ υπήρξαν και 15 άκυρα ψηφοδέλτια.
Η καταμέτρηση έχει αρχίσει αλλά προχωρά με αργούς ρυθμούς και ακόμα είναι άγνωστο για το πότε θα υπάρξει αποτέλεσμα.

Newsroom Enet, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Primato Hellas συμμετέχει ενεργά κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού της Θεσσαλονίκης. Πιστεύουμε ότι το νερό είναι και πρέπει να παραμείνει δημόσιο αγαθό. Πείτε μας τη γνώμη σας στη σελίδα μας στο Facebook.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις την μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε σε οικιακά κι επαγγελματικά φίλτρα νερού.

Δημοψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ

13/05/2014
από Μαργιώλος Γιώργος

Σώστε το νερό της ΘεσσαλονίκηςΤην πρώτη Κυριακή των εκλογών (18 Μαίου), εκτός από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα στηθούν κάλπες έξω από τα εκλογικά κέντρα όπου οι πολίτες θα μπορούν να εκφράσουν τη γνώμη τους γύρω από το καυτό θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ. Έτσι, θα αποτυπωθεί η βούληση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης με δημοψήφισμα.

Τον προσεχή καιρό θα σχηματιστούν τριμελείς επιτροπές σε κάθε έναν από τους 11 δήμους της Θεσσαλονίκης στους οποίους παρέχονται οι υπηρεσίες της ΕΥΑΘ για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, σε συνεργασία με το συντονιστικό όργανο «Σώστε το νερό».

Η επιτροπή θα αποτελείται από εκπροσώπους του δημάρχου κάθε περιοχής, των εργαζομένων της ΕΥΑΘ και της «κίνησης 136» η οποία εναντιώνεται στην ιδιωτικοποίηση της εταιρείας.


«Συμφωνήσαμε να μην αναδείξουμε τις διαφωνίες μας για επιμέρους ζητήματα διαχείρισης του νερού αλλά το κοινό μας αίτημα να μην ιδιωτικοποιηθεί το νερό αλλά ούτε και η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης» ανέφερε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας, Σίμος Δανιηλίδης, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε για το θέμα.

Η ΠΕΔ γνωστοποίησε ότι θα αναλάβει την ευθύνη για τη διαδικασία ενημέρωσης του κοινού, μέσα από συνεντεύξεις, έντυπα και δημοσκοπικές έρευνες.

Κατά τη συνεδρίαση αναφέρθηκε ότι, παρά την έλλειψη θεσμοθέτησης του εγχειρήματος με την έκδοση σχετικού Προεδρικού Διατάγματος, θα γίνει κάθε προσπάθεια για τη διασφάλιση της ακεραιότητας της διαδικασίας, την οποία θα επιτηρούν δικηγόροι του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον δεν θα υπάρξει οικονομική επιβάρυνση των δήμων.

«Το εγχείρημα είναι πολύ σημαντικό και σοβαρό. Είναι πρωτόγνωρο, όχι για μας αλλά για τη χώρα και νομίζω θα τύχει στενής παρακολούθησης και ενδιαφέροντος όχι μόνο από την αυτοδιοίκηση και τους πολίτες της χώρας αλλά και από διεθνή μέσα και ευρωπαϊκούς φορείς που ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον και τη διαχείριση του νερού» τόνισε από την πλευρά του ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

σώστε το νερό έλλειψηΕπιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν οτι σε ολόκληρο τον κόσμο, όπου υπήρξε ιδιωτικοποίηση, αυτή συνοδεύθηκε από υποβάθμιση της ποιότητας του νερού, αύξηση της απώλειας νερού, υποβάθμιση των υποδομών και αύξηση των τιμών.

Εδώ και 20 χρόνια, οι υποστηρικτές της ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών παροχής νερού, αντιμετωπίζοντας το νερό ως εμπόρευμα, υποσχέθηκαν παγκόσμια αυξημένες επενδύσεις και μεγάλη αποτελεσματικότητα στη διαχείριση του νερού παγκόσμια. Έτσι, το 2010, το 12% του παγκόσμιου πληθυσμού είχε νερό από ιδιωτικές εταιρείες. Ποιά ήταν λοιπόν τα αποτελέσματα της ιδιωτικοποίησης; Από μια έρευνα για την ιδιωτικοποίηση στις ΗΠΑ, κατά την οποία εξετάσθηκαν τα 10 μεγαλύτερα συστήματα ύδρευσης στις ΗΠΑ, προέκυψε ότι έπειτα από 20 χρόνια ιδιωτικοποίησης, οι τιμές αυξήθηκαν 3 φορές πάνω από τον πληθωρισμό και οι λογαριασμοί νερού των νοικοκυριών κατά μέσο όρο τριπλασιάσθηκαν στα πρώτα 10 χρόνια. Παρόμοια, μια έρευνα της ίδιας της Παγκόσμιας Τράπεζας κατέληξε ότι παγκόσμια το μοντέλο της σύμπραξης δημόσιου-ιδιωτικού (ΣΔΙ) απέτυχε να μειώσει τα τιμολόγια νερού και να αυξήσει τις επενδύσεις σε υποδομές νερού.

Η Primato Hellas συμπαραστέκεται στην προσπάθεια διάσωσης του νερού της Θεσσαλονίκης με αναρτήσεις στο Facebook και σε δημόσια φόρουμ. Πιστεύουμε ότι το νερό είναι και πρέπει να παραμείνει δημόσιο αγαθό.

Η Primato Hellas είναι ένας ηλεκτρονικός ιστότοπος όπου μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε οικιακά καθώς κι επαγγγελματικά Φιλτρα Νερου. Βρισκόμαστε στην διεύθυνση: Γρηγορίου Ε' 34, περιοχή Βούλγαρη, Θεσσαλονίκη, 2310 383 588.

Μερικά στοιχεία για το νερό

31/03/2014
από Μαργιώλος Γιώργος

Η Γη περιέχει 366,000,000,000,000,000,000 γαλόνια νερό ή 1,385,000,000,000,000,000,000 λίτρα.


Υπάρχει μόλυβδος στο νερό που πίνουμε;

18/02/2014
από Ιoanna Vaiou

Τι είναι ο μόλυβδος:

Ο μόλυβδος είναι ένα βαρύ μέταλλο που βρίσκεται φυσιολογικά στον φλοιό της γης. Έχει χρησιμοποιηθεί σε μια σειρά από προϊόντα οικιακής χρήσης.

Πού βρίσκεται ο μόλυβδος;
Τα περισσότερα σπίτια που κατασκευάστηκαν πριν το 1978 είναι βαμμένα με χρώματα που περιείχαν μόλυβδο. Ο μόλυβδος βρίσκεται επίσης στις παλιές σωληνώσεις ύδρευσης. Έτσι, μέσω των διαβρωμένων σωληνώσεων μπορεί να εισβάλλει στο σπίτι μας.Ξέρετε πόσο νερό πρέπει να πίνει το παιδί σας;

20/11/2013
από Μαργιώλος Γιώργος

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα μόνο το 65% των παιδιών καταναλώνει καθημερινά την επαρκή ποσότητα νερού που χρειάζεται ο οργανισμός του. Εσείς ξέρετε αν το δικό σας παιδί καταναλώνει όσο χρειάζεται;


Νέος διαγωνισμός Primato για το Νοέμβριο!

19/11/2013
από Μαργιώλος Γιώργος

Κερδίστε ένα φίλτρο νερού άνω πάγκου ζωγραφισμένο από τη Guzo!


Τα φίλτρα νερού μας έχουν γίνει ανάρπαστα! Τώρα σας δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα ζωγραφισμένα της συλλογής μας!


Γιατί το ζεστό νερό παγώνει πιο γρήγορα από το κρύο

19/11/2013
από Ιoanna Vaiou

Οι επιστήμονες κατάφεραν να υπολογίσουν πως το θερμό νερό παγώνει όντως υπό περιστάσεις πιο γρήγορα μέσα σε ένα καταψύκτη από ότι το ψυχρότερο νερό, καθώς το θερμό νερό μεταφέρει την ενέργεια του εκθετικά γρηγορότερα.Σας αρέσει η βιτρίνα μας?

14/11/2013
από Ιoanna Vaiou

Σας αρέσει η βιτρίνα μας?

Η βιτρίνα με φίλτρα νερού στο κατάστημά μαςΑυτό που βλέπετε είναι ένα κομμάτι της βιτρίνας, φιλοτεχνημένο από τη Guzo. Στο κατάστημα μέσα θα δείτε τοίχους υπέροχα ζωγραφισμένους με νερό και άλλα σχέδια.


Φίλτρο Νερού για το Ντουζ: Ήξερες ότι...

14/11/2013
από Ιoanna Vaiou

Ήξερες ότι......όταν κάνουμε ζεστό ντουζ, ανοίγουν οι πόροι του δέρματός μας, προσλαμβάνοντας έτσι όλες τις βλαβερές ουσίες του νερού και τα βλαβερά χημικά;
Το φίλτρο ντουζ μας προστατεύει από την πρόσληψη βλαβερών ουσιών του νερού. Είναι εξαιρετικό για ανρθώπους με ευαίσθητη επιδερμίδα ή δερματοπάθειες. Ακόμη, επειδή μειώνει τα άλατα, δημιουργείται περισσότερος αφρός όταν κάνετε μπάνιο.

Σταματήστε να πίνετε μολυσμένο νερό

Ιδού η λύση:
http://www.primato.gr/proionta/filtra-nerou/filtra-nerou-ntouz-mpanio.html

Τελευταία Άρθρα Τελευταία Άρθρα

Γιώργος Μαργιώλος

Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison - Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.