2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Η Primato γίνεται επίσημος διανομέας της Watts Water Technologies

31/08/2016
από Γιάννης Μπουζάνας
watts επίσημος διανομέας

watts water technologies logo

Τον Ιούνιο του 2016 η Primato Hellas έγινε επίσημος διανομέας των προϊόντων της Watts Water Technologies.


Λίγα λόγια για την εταιρία:

Η Watts δημιουργήθηκε το 1874 από τον Joseph Watts και στην αρχή η εταιρία ονομαζόταν Watts Regulator Company. Στην αρχή η εταιρία κατασκεύαζε βαλβίδες μείωσης πίεσης που χρησιμοποιούνταν ευρέως στα μπόιλερ, τους βραστήρες και τους καυστήρες.

Μετά το 1900 η Watts εισήγαγε την επαναστατική βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης. Αυτή η τεχνολογία απέτρεπε επικίνδυνες εκρήξεις καυτού νερού από τους βραστήρες και καυστήρες της εποχής. Παραπλήσια τεχνολογία έχουν μέχρι και σήμερα όλοι οι βραστήρες και καυστήρες στον κόσμο. Το 1970 εισήγαγε μία νέα τεχνολογία που έκανε επανάσταση στη βιομηχανία του νερού. Δημιούργησε μία πατέντα όπου απέτρεπε στο μολυσμένο νερό να εισέλθει στις πηγές πόσιμου νερού. Από τότε συνέχεια αναπτύσσει νέες τεχνολογίες γύρω από το νερό. Σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο των φίλτρων νερού.

Η Watts έχει παγκόσμια παρουσία. Στην Ελλάδα τα προϊόντα της διανέμονται πλέον από την Primato Hellas.


Η Primato Hellas:


Primato Logo

Η Primato εισάγει και διανέμει φίλτρα νερού σε όλη την Ελλάδα. Η Watts έχει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων αλλά εμείς ασχολούμαστε κυρίως με τον κλάδο της ποιότητας νερού.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις

Γράψτε μία κριτική

Τελευταία Άρθρα Τελευταία Άρθρα

Γιώργος Μαργιώλος

Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison - Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.