2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Αρθρογραφία / Τα Νέα μας

19/09/2016
από Γιάννης Μπουζάνας

Τα φίλτρα νερού καθαρίζουν τις βλαβερές ουσίες από το νερό. Ποιο όμως είναι το καλύτερο φίλτρο για εσάς; Στο μπλογκ μας θα βρείτε πολλά κι ενδιαφέροντα άρθρα γύρω από το νερό και τα φίλτρα νερού βρύσης, άνω και κάτω πάγκου κ.α, για να ενημερωθείτε σωστά πριν αγοράσετε κάποιο φίλτρο που μπορεί να μην είναι κατάλληλο για εσάς. Εάν χρειάζεστε περισσότερη ενημέρωση και πληροφορίες τότε απλά καλέστε μας στο 2310 383 588. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Νικητής Οκτωβρίου!

13/11/2013
από Μαργιώλος Γιώργος

Η νικήτρια του διαγωνισμού Οκτωβρίου για ένα φίλτρο νερού είναι...Γνωρίστε τη ζωγράφο μας...

13/11/2013
από Μαργιώλος Γιώργος

Στη σελίδα μας θα βρείτε πολλά φίλτρα νερού ζωγραφισμένα στο χέρι. Εάν έρθετε στο κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη, θα δείτε πολλούς τοίχους βαμμένους σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Γνωρίστε την καλλιτέχνιδα πίσω από την τέχνη της Primato...Γιατί τα φίλτρα νερού είναι "πράσινα"...

12/11/2013
από Ιoanna Vaiou

Τα φίλτρα νερού είναι "πράσινα"...

-> Έάν χρησιμοποιούμε φιλτραρισμένο νερό, δεν πετάμε μπουκάλια πλαστικού εμφιαλωμένου νερού στα σκουπίδια. Το πλαστικό, αν και ανακυκλώνεται, το μεγαλύτερο μέρος δεν πηγαίνει στην ανακύκλωση αλλά στα σκουπίδια. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι δεν είναι βιοδιασπώμενο, και κάνει πάρα πολλά χρόνια μέχρι να διαλυθεί. Το φίλτρο νερού από την άλλη μας προσφέρει πάντα φρέσκο καθαρό νερό, με την μόνη "υποχρέωση" να ανανεώνουμε ετησίως το ανταλλακτικό φυσσίγγιο.Πώς το νερό αλλάζει τα πάντα!

17/09/2013
από Μαργιώλος Γιώργος

Σχεδόν ένα δις ανθρώπων ζουν χωρίς καθαρό πόσιμο νερό. Δείτε πώς αυτό επηρεάζει τα πάντα.

Πιείτε υγιεινό και καθαρό νερό

Νέος διαγωνισμός για τον Μάιο!

17/05/2013
από Γιάννης Μπουζάνας

Νέος διαγωνισμός Primato!

Κερδίστε 3 φίλτρα νερού με ενεργό άνθρακα για τον πάγκο σας!
Ακολουθούμε τα εξής βήματα και...σε μία βδομάδα, στις 22/05, έρχεσαι να δεις αν είσαι ο τυχερός:

1 | LIKE στη σελίδα μας στο facebook Primato Hellas
ΚΑΙ
2 | LIKE & SHARE στο ποστ του διαγωνισμού!

>> Δείτε τον διαγωνισμό εδώ!

Από τι μολύνεται το πόσιμο νερό;

15/05/2013
από Ιoanna Vaiou

Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε τους κύριους μολυντές του νερού που πίνουμε:

ΧΛΩΡΙΟ-ΥΠΟΧΛΩΡΙΩΔΕΣ ΝΑΤΡΙΟ

Το Χλώριο ανακαλύφθηκε το 1774 από το Σουηδό χημικό Carl Scheele. Συμβολίζεται με τα γράμματα CL. H ονομασία του προέρχεται από την ελληνική λέξη Χλωρός=Πράσινος. Παράγεται με ηλεκτρόλυση του νερού σε αλάτι. Το Υποχλωριώδες Νάτριο (Υποχλωριώδες Οξύ) είναι το κύριο απολυμαντικό του νερού.Νέος διαγωνισμός Primato!

12/04/2013
από Μαργιώλος Γιώργος

*ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:

H Primato Hellas μετά την τεράστια συμμετοχή που είχε ο προηγούμενος διαγωνισμός, σας κάνει δώρο 5 κανατούλες ακόμη!Βοηθήστε να σώσουμε την Ανταρκτική για να μην πούμε το νερό νεράκι....!

26/02/2013
από Ιoanna Vaiou

Help me protect Antartica!

Η 24χρονη Μπέλλα Παπαδοπούλου Dobrowolska, κυνηγάει το όνειρο της για έναν καλύτερο κόσμο. Στις 28 Φεβρουαρίου ξεκινάει ένα διαφορετικό ταξίδι προς την Ανταρκτική, ως μία από τα 30 επιλεγμένα μέλη του προγράμματος «2041 Antarctic Youth Ambassador», που στόχο έχει να μας αφυπνήσει, ώστε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της ανόδου της θερμοκρασίας του πλανήτη.


Φίλτρα για να πίνετε καθαρό νερό

22/01/2013
από Ιoanna Vaiou

Φίλτρα για να πίνετε καθαρό νερό από το κατάστημα μας στην Θεσσαλονίκη

Aν την τελευταία φορά που πήγατε στην κουζίνα για να ξεδιψάσετε παρατηρήσατε ότι το νερό στο ποτήρι σας ήταν θολό ή είχε μια παράξενη μυρωδιά, μάλλον το ρεπορτάζ που ακολουθεί σας ενδιαφέρει.Τελευταία Άρθρα Τελευταία Άρθρα

Γιώργος Μαργιώλος

Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison - Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.