2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Γνωρίστε τη ζωγράφο μας...

13/11/2013
από Γιάννης Μπουζάνας

Στη σελίδα μας θα βρείτε πολλά φίλτρα νερού ζωγραφισμένα στο χέρι. Εάν έρθετε στο κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη, θα δείτε πολλούς τοίχους βαμμένους σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Γνωρίστε την καλλιτέχνιδα πίσω από την τέχνη της Primato...Η Guzo, ή άλλιώς Δήμητρα Γκουτζιώτου, συμμετέχει εδώ και πολλά χρόνια σε διάφορες εκθέσεις ζωγραφικής με τα έργα της. Έχει κάνει εικονογραφήσεις σε βιβλία εκμάθησης, σε σχολικά αναμνηστικά ημερολόγια και σε παραμύθια. Υιοθέτησε από τον πατέρα της το ψευδώνυμο "Guzo" και το χρησιμοποιεί για να υπογράφει τα έργα της. Εκτός από πίνακες ζωγραφικής, η Guzo ειδικεύεται στην ζωγραφική σε τοίχους, ξύλο, γυαλί και πλαστικό. Τον Ιούνιο του 2013, ανέλαβε να φιλοτεχνίσει τα φίλτρα νερού της Primato. Συνέχεια ανακαλύπτει νέα θέματα για τα φίλτρα νερού, μετρέποτνάς τα σε πανέμορφα έργα τέχνης.

-> Έργα της καλλιτέχνιδος θα βρείτε εδώ: http://www.artspot.gr/Dimitra_Guzo

-> Δείτε τη σελίδα της καλλιτέχνιδος στο Facebook: https://www.facebook.com/DimitraGuzoArt

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις

Γράψτε μία κριτική

Τελευταία Άρθρα Τελευταία Άρθρα

Γιώργος Μαργιώλος

Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison - Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.