2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Primato! - Δείτε τους Νικητές!

04/01/2016
από Γιάννης Μπουζάνας
Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός

Σας ευχαριστούμε όλους που πήρατε μέρος στον Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό μας για ένα Φίλτρο Νερού - made in USA.

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός για ένα φίλτρο νερού

Σας ευχαριστούμε όλους που πήρατε μέρος στον Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό μας για ένα Φίλτρο Νερού - made in USA.

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι η https://www.facebook.com/eleftheria.nikaia . Ελευθερία συγχαρητήρια!! Στείλε μας τα στοιχεία σου με ένα μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook!

Κέρδισες ένα φίλτρο νερού που τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και μειώνει τις βλαβερές ουσίες από το νερό. Δες το φίλτρο εδώ http://www.primato.gr/proionta/filtra-nerou/filtra-nerou-times-pano-ston-pagko-kouzinas/filtro-nerou-pano-ston-pagko-tis-kouzinas-primato.html

Τελευταία Άρθρα Τελευταία Άρθρα

Γιώργος Μαργιώλος

Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison - Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.