2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Νικητές διαγωνισμού Νοεμβρίου 2014

06/11/2014
από Γιάννης Μπουζάνας

Μετά τη μεγάλη κοσμοσυρροή στο διαγωνισμό της Primato για το μήνα Νοέμβριο 2014, δωρίζουμε όχι μία αλλά δύο κανάτες με φίλτρο νερού BRITA.


διαγωνισμός Νοεμβρίου Primato

Η κανάτα με φίλτρο νερού μειώνει τις βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες και βελτιώνει σημαντικά τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το νερό, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Νικητές:

https://www.facebook.com/mariakounelli.xristospellos?fref=ufi

Έφη Καραγρηγορίου

Οι νικητές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας (μέσω facebook, μέσω email, μέσω τηλεφώνου ή ό, τι άλλο βολεύει...) για να τους στείλουμε τα δώρα τους με κούριερ στο σπίτι τους χωρίς χρέωση.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή! Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας http://www.facebook.com/primato.gr για τους επόμενους διαγωνισμούς που έρχονται σύντομα!

Primato Hellas, φίλτρα νερού, Γρηγορίου Ε' 34, ΤΚ 54248, Θεσσαλονίκη, 2310 383 588.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις

Γράψτε μία κριτική

Τελευταία Άρθρα Τελευταία Άρθρα

Γιώργος Μαργιώλος

Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison - Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.