2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Νικητές διαγωνισμού Οκτωβρίου

17/10/2014
από Μαργιώλος Γιώργος

διαγωνισμός Οκτωβρίου 2014

Συγχαρητήρια στους τρεις τυχερούς που από αύριο θα πίνουν καθαρό καφέ χωρίς άλατα χάρη στα καθαριστικά μας! Κερδίσατε ο καθένας από ένα καθαρστικό καφετιέρας! Στείλτε μας τα στοιχεία σας για να σας τα στείλουμε αν είστε εκτός Θεσσαλονίκης ή περάστε από το κατάστημά μας να σας γνωρίσουμε αν είστε εντός της πόλης.

- https://www.facebook.com/dimitris.vasileiadis.1297/about
- https://www.facebook.com/Georgia.Fotiadou28?fref=ufi
- https://www.facebook.com/eva.theodoridou.5?fref=ufi-

Για όλους εσάς που συμμετείχατε, ένα tip πρόχειρης συντήρησης: Γεμίστε την καφτιέρα με ένα διάλυμα που αποτελείται από 1 μέρος ξύδι και 2 μέρη νερό. Βάλτε την σε λειτουργία και αφού περάσει όλη η ποσότητα στο δοχείο, επαναλάβετε την διαδικασία. Αν ακόμη δεν δουλεύει επαναλάβετε το πείραμα με σόδα. Φροντίστε μόνο να έχει διαλυθεί καλά και χρησιμοποιήστε και φίλτρο καφετιέρας αυτην την φορά για να μαζευτούν εκεί τυχόν στέρεα υπολείμματα. Δεν πέτυχε; Χρειάζεται οπωσδήποτε να περάσετε από το μαγαζί μας! Με τα Ιταλικά καθαριστικά αλάτων De-Caf που θα βρείτε στο κατάστημά μας, η επιτυχία είναι εγγυημένη.

Primato Hellas, Φίλτρα Νερού, Γρηγορίου Ε' 34, περιοχή Βούλγαρη, Θεσσαλονίκη, 2310 383 588.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις

Γράψτε μία κριτική

Τελευταία Άρθρα Τελευταία Άρθρα

Γιώργος Μαργιώλος

Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison - Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.