2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Νέος διαγωνισμός Primato για το Νοέμβριο!

19/11/2013
από Γιάννης Μπουζάνας

Κερδίστε ένα φίλτρο νερού άνω πάγκου ζωγραφισμένο από τη Guzo!


Τα φίλτρα νερού μας έχουν γίνει ανάρπαστα! Τώρα σας δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα ζωγραφισμένα της συλλογής μας!


Η Guzo αναλαμβάνει να φιλοτεχνήσει για εσάς ένα φίλτρο νερού. Της παίρνει κάποιες ώρες αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα τη δικαιώνει. Διαθέτουμε διάφορα θέματα (αμυγδαλιές, βυθός, λουλούδια και άλλα). Με ένα ζωγραφισμένο φίλτρο άνω πάγκου ομορφαίνετε τη κουζίνα σας και την μετατρέπετε σε έργο τέχνης!
Η διαδικασία απλή, μοιράζεστε το post μας και περιμένετε μια βδομαδούλα για τα αποτελέσματα!
Μετά...τέλος τα εμφιαλωμένα!

Δείτε εδώ τις λεπτρομέρειες του διαγωνισμού.

Δείτε εδώ τα ζωγραφισμένα φίλτρα νερού που διαθέτουμε.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις

Γράψτε μία κριτική

Τελευταία Άρθρα Τελευταία Άρθρα

Γιώργος Μαργιώλος

Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison - Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.