2310 383 588 & 210 27 55 681
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Ξένες Γλώσσες:

Αντίστροφη ώσμωση 6 σταδίων με φίλτρα made in USA - Primato USA6GB-RO

In stock
USA6GB-RO
280.00
(με ΦΠΑ)

Με διαπερατότητα μόλις στα 0,0001 μικρά, αυτό το φίλτρο αφαιρεί τελείως από το νερό όλες τις βλαβερές ουσίες όπως τον μόλυβδο, τα νιτρικά, το αρσενικό, τα φυτοφάρμακα, τα εντομοκτόνα, τα μικρόβια, τους μικροοργανισμούς, τα βακτήρια κ.α.. Αφαιρεί τα άλατα από το νερό.

Εμπλουτίζει το νερό με τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός μας όπως Ασβέστιο, Μαγνήσιο, Νάτριο, Κάλιο, άλατα, Χλωριούχα και φθόριο. 

Διαθέτει 6 στάδια φιλτραρίσματος με αμερικάνικα φίλτρα και όλα τα παρελκόμενα για τη σύνδεση. Παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα και είναι ιδανικό για νησιά, για περιοχές με πολλά άλατα ή για περιοχές με πολύ δύσκολα νερά όπως η Χαλκιδική. Το νερό είναι τελείως απαλλαγμένο από μολυντές για να μπορείτε να το απολαύσετε απολύτως άφοβα εσείς κι η οικογένειά σας. Η συσκευή είναι τύπου "heavy duty" υψηλής αντοχής και διαθέτει βάση και βίδες από ανοξείδωτο ατσάλι που δεν σκουριάζει ποτέ.

Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα, τα κουμπώματα, τα εξαρτήματα, τα σωληνάκια, η δεξαμενή νερού, η βρύση και η μεμβράνης της αντίστροφης ώσμωσης διαθέτουν πιστοποίηση NSF. Όλο το σύστημα συμμορφώνεται με το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN ISO 14898. 

Εγκατάσταση: Μπορείτε να εγκαταστήσετε το φίλτρο μόνοι σας σύμφωνα με τις οδηγίες βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς ή να προτιμήσετε έναν δικό μας τεχνικό (σε Αττική και Θεσσαλονίκη προς το παρόν). Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

+
 • Κόστος αποστολής

10 λόγοι για να επιλέξετε την αντίστροφη ώσμωση USA6GB-RO

 1. Ποιότητα κατασκευής: Οι φιλτροθήκες κατασκευάζονται από την Αμερικάνικη εταιρία WATTS WATER TECHNOLOGIES. Η συσκευή είναι τύπου HEAVY DUTY και κατασκευάζεται από υψηλής αντοχής πλαστικά. Η συναρμολόγηση του συστήματος γίνεται από την εταιρία μας. Η Primato διαθέτει πιστοποίηση στο πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015 με πεδίο εφαρμογής "Διαχείριση κατασκευής, Συναρμολόγηση, Εμπορία & Διανομή φίλτρων νερού". Όλα τα εξαρτήματα και ανταλλακτικά διαθέτουν Ευρωπαϊκές ή και διεθνείς πιστοποιήσεις. Το σύστημα παράγει κρυστάλλινο, πεντακάθαρο νερό και είναι ιδανικό για νησιά και περιοχές με πολύ σκληρό νερό.
 2. 10ετής εγγύηση για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο: Το φίλτρο συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση για όλα τα πλαστικά μέρη και δύο χρόνια εγγύηση για όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα.
 3. Εύκολη λειτουργία: Απλά ανοίγετε τη βρύση DELUXE 101 και το νερό τρέχει φιλτραρισμένο και καθαρό. Μόλις χρησιμοποιήσετε νερό από τη δεξαμενή, το σύστημα αυτόματα ξεινάει να λειτουργεί για να ξαναγεμίσει τη δεξαμενή νερού.
 4. Εύκολη εγκατάσταση: Το φίλτρο συνοδεύεται από πολύ αναλυτικές οδηγίες χρήσης με φωτογραφίες και σχεδιαγράμματα. Διαθέτουμε δικούς μας τεχνικούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αν χρειαστείτε περισσότερη βοήθεια. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται όλα τα εξαρτήματα που μπορεί να χρειαστείτε για την εγκατάσταση. Τα σωληνάκια έχουν χρωματική κωδικοποίηση (το μπλε είναι το καθαρό νερό, το μαύρο είναι το νερό αποχέτευσης, το κόκκινο είναι της δεξαμενής και το άσπρο είναι της παροχής νερού).
 5. Ανοξείδωτη βάση στήριξης: Το σύστημα διαθέτει ανοξείδωτες βίδες και μία βάση στήριξης από ανοξείδωτο ατσάλι που κατασκευάζεται στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Το ανοξείδωτο ατσάλι δεν θα σκουριάσει ποτέ.
 6. Περιλαμβάνει ανταλλακτικά φίλτρα: Στη συσκευασία περιλαμβάνονται όλα τα ανταλλακτικά φίλτρα. Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα κατασκευάζονται στις ΗΠΑ από ενεργό άνθρακα καρύδας. Όλα τα φίλτρα και αναλώσιμα διαθέτουν Ευρωπαϊκές ή και διεθνείς πιστοποιήσεις. Τα ανταλλακτικά φίλτρα αντικαθίσταται κάθε 5000L ή μία φορά το χρόνο. Η μεμβράνης της αντίστροφης ώσμωσης αντικαθίσταται κάθε 2 χρόνια.
 7. Εμπλουτισμός μετάλλων και ιχνοστοιχείων: Το σύστημα εμπλουτίζει το νερό με τα κατάλληλα μέταλλα και ιχνοστοιχεία διατηρώντας τις ιδανικές αναλογίες για το πόσιμο νερό. Έτσι είστε σίγουροι ότι πίνετε ένα πραγματικά υγιεινό νερό!
 8. Πολύ ισχυρό φιλτράρισμα: Μειώνει τα χώματα, τις λάσπες, τη σκουριά, το χλώριο, τον μόλυβδο, τα φυτοφάρμακα, τα VOC's (οργανικές πτητικές ενώσεις), τα βαρέα μέταλλα, τα κολοβακτηρίδια, τα νιτρικά, το αρσενικό, τα άλατα, τη σκληρότητα του νερού κ.α.. Βελτιώνει σημαντικά τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.
 9. Περιλαμβάνει δεξαμενή αποθήκευσης νερού: Το σύστημα διαθέτει μία δεξαμενή όπου αποθηκεύεται το καθαρό νερό. Έτσι δεν χρειάζεται να περιμένετε καθόλου για να απολαύσετε ένα ποτήρι με πεντακάθαρο και κρυστάλλινο νερό. Η δεξαμενή διαθέτει πιστοποίηση NSF 58 καθώς και NSF 61.
 10. Επιλογή άλλης βρύσης: Το σύστημα συνοδεύεται από την πολυτελή βρύση PRIMATO DELUXE 101 που χρησιμοποιείται μόνο για το φιλτραρισμένο νερό. Η βρύση διαθέτει πιστοποίηση NSF 58. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετική βρύση για το φίλτρο σας ή να βάλετε τρίοδη βρύση. Δείτε παρακάτω τις διαθέσιμες βρύσες.

Τα στάδια φιλτραρίσματος:

1ο στάδιο - Φίλτρο στερεών

φίλτρο στερεών

Στο πρώτο στάδιο το νερό περνάει από το φίλτρο πολυπροπυλένιου (PP) διαπερατότητας 5μm (1 μικρό = 1 χιλιοστό του χιλιοστού). Σε αυτό το στάδιο συγκρατούνται τα χώματα, οι βρωμιές, οι σκουριές και οι λάσπες.

Προστατεύει τα φίλτρα ενεργού άνθρακα που βρίσκονται στα επόμενα στάδια φιλτραρίσματος νερού.

2ο στάδιο - Primato ULTRA CTO 5μm

primato ultra cto

Μειώνει το χλώριο, χλωροφόρμιο, σκουριά, λάσπη, χώματα, βιομηχανικές ενώσεις, τριαλογονομεθάνια, βιομηχανικά απόβλητα κ.α.

Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Βελτιώνει αισθητά τη γεύση και μυρωδιά του νερού.

Διατηρεί τα απαραίτητα, για τον οργανισμό, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Διαθέτει Ευρωπαϊκές και διεθνείς πιστοποιήσεις.

Διαπερατότητα 5 μm.

Πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 5000 L ή μία φορά το χρόνο.

3ο στάδιο - Primato ULTRA PB 0.5μm

primato ultra pb

Μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, τις κύστες, τα βαρέα μέταλλα, το χλωροφόρμιο, τη θολότητα, τα κολοβακτηρίδια, τα τριαλομεθάνια (υπο-προϊόντα της χλωρίωσης του νερού) κ.α..

Μειώνει τα VOC's (Volatile Organic Compounds - Πτητικές Οργανικές Ενώσεις) τα οποία περιλαμβάνουν χημικά που προέρχονται τόσο από τον άνθρωπο όσο και από τη φύση. Συνήθως τα βρίσκουμε σε πηγάδια ή σωληνώσεις. Μερικά VOC's είναι φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα κι εντομοκτόνα που εισέρχονται στα υπόγεια ύδατα από τις καλλιέργειες, τη βιομηχανική χρήση ή τις αποχετεύσεις.

Διατηρεί τα απαραίτητα, για τον οργανισμό, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ από 100% άνθρακα από καρύδα.

Αντοχή: μείωση μολύβδου 5000 λίτρα, VOC's 1900 L, χλωρίου 5000 L

Μείωση μολύβδου, Θολότητας και κυστών βασισμένη στην πιστοποίηση NSF/ANSI Standard 53

Μείωση χλωρίου, γεύσης και οσμής βασισμένη στην πιστοποίηση NSF/ANSI Standard 42

Διαπερατότητα 0,5μm.

Βελτιώνει σημαντικά τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.

Πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 5000L ή μία φορά το χρόνο.

4ο στάδιο - Μεμβράνη αντίστροφης ώσμωσης 50GPD

μεμβράνη ώσμωσης

Η μεμβράνη έχει διαπερατότητα 0,0001 μικρά και παραγωγή 50GPD (Galons Per Day), δηλαδή 189 λίτρα τη μέρα.

Μειώνει τα άλατα, τα νιτρικά, το χρώμιο, το αρσενικό, τα δηλητήρια, τα μικρόβια και τα βακτήρια.

Διαθέτει πιστοποίηση NSF 58 "Reverse Osmosis Drinking Water Treatment Systems" με τον κωδικό του κατασκευαστή της.

Το νερό έπειτα αποθηκεύεται στην δεξαμενή. Η δεξαμενή διαθέτει πιστοποίηση NSF 58 καθώς και NSF 61 και κατασκευάζεται από την TankPAC.  Μόλις ανοίξετε τη βρύση, το νερό θα περάσει από το πέμπτο κι έκτο στάδιο φιλτραρίσματος.

5ο στάδιο - Εμπλουτισμός μετάλλων και ιχνοστοιχείων

mineral filter

Στο πέμπτο στάδιο το νερό εμπλουτίζεται με μέταλλα κι ιχνοστοιχεία. Το νερό μετά τον εμπλουτισμό του έχει ιδανικές αναλογίες μετάλλων που είναι αναγκαία για την υγιή ανάπτυξη του ανθρώπινου σώματος.

Προσθέτει τα εξής:

Κατιόντα

 • Ασβέστιο-34mg/L. Το ασβέστιο είναι βασικό στοιχείο για τα κόκκαλα και τα δόντια. Ρυθμίζει την καρδιά και τις αρτηρίες και βοηθάει στη σωστή πέψη των τροφίμων.
 • Μαγνήσιο-12mg/L. Το μαγνήσιο λαμβάνει μέρος σε 300 διαφορετικές βιοχημικές διαδικασίες στον ανθρώπινο οργανισμό. Βοηθάει το ανοσοποιητικό σύστημα και τη σωστή κυκλοφορία του αίματος.
 • Νάτριο-22mg/L. Το νάτριο ρυθμίζει τη συστή απορόφηση του νερού από τον οργανισμό μας.
 • Κάλιο-8,5mg/L. Ενεργεί ως ηλεκτρολύτης και απαιτείται για τη διατήρηση της καλής κατάστασης της καρδιάς, του εγκεφάλου, των νεφρών, του μυϊκού ιστού και άλλων σημαντικών συστημάτων οργάνων του σώματός μας. Συνεργάζεται με το νάτριο για να εκτελέσει ορισμένες κρίσιμες λειτουργίες του σώματος.

Ανιόντα

 • Ανθρακικό άλας CO32-: 10mg/l. Η παρουσία του στο σώμα μας είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς ρυθμίζει το όξινο περιβάλλον.
 • Θειικό άλας SO42-: 0.3mg/l. Το θειικό άλας συμβάλλει στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, βοηθά στην αντιμετώπιση των ημικρανιών και στην αποβολή των τοξινών.
 • Χλωριούχα Cl-: 0.8mg/l. Είναι ένας απαραίτητος ηλεκτρολύτης που βρίσκεται σε όλα τα σωματικά υγρά που είναι υπεύθυνα για τη διατήρηση της ισορροπίας οξέος / βάσης, τη μετάδοση νευρικών παλμών και τη ρύθμιση του υγρού μέσα και έξω από τα κύτταρα.
 • Φθόριο F-: 0.06mg/l. Το φθόριο βοηθά στη πρόληψη της τερηδόνας στα δόντια.

6ο στάδιο - Φίλτρο ενεργού άνθρακα από καρύδα

inline φίλτρο άνθρακα

Στο έκτο στάδιο χρησιμοποιούμε φίλτρο ενεργού άνθρακα από καρύδα. Το φίλτρο αυτό χρησιμοποιείται σαν βελτιωτής γεύσης και κάνει ένα τελικό φιλτράρισμα στο νερό πριν το πιείτε.

Πιστοποιήσεις:

 • Η βρύση διαθέτει πιστοποίηση NSF/ANSI 58 "Reverse Osmosis Drinking Water Treatment Systems" με τον κωδικό του κατασκευαστή της.
 • Η μεμβράνη της αντίστροφης ώσμωσης διαθέτει πιστοποίηση NSF/ANSI 58 "Reverse Osmosis Drinking Water Treatment Systems" με τον κωδικό του κατασκευαστή της. Αναζητήστε την στον NSF με το όνομα του κατασκευαστή Easywell Water Systems, Inc.
 • Η δεξαμενή νερού διαθέτει πιστοποίηση NSF/ANSI 58 "Reverse Osmosis Drinking Water Treatment Systems" καθώς και πιστοποίηση NSF/ANSI/CAN 61 "Drinking Water System Components - Health Effects".Αναζητήστε την με το όνομα του κατασκευαστή TankPAC.
 • Το ανταλλακτικά φίλτρα Primato ULTRA CTO καθώς και Primato ULTRA PB διαθέτουν πιστοποίηση NSF 42 - "Drinking Water Treatment Units - Aesthetic Effects" από τον κατασκευαστή τους.
 • Όλα τα κουμπώματα ασφαλείας κατασκευάζονται στη Νότιο Κορέα από την DMfit. Διαθέτουν πιστοποίηση NSF/ANSI/CAN 61 και είναι κατάλληλα για επαφή με νερό και τρόφιμα. Αναζητήστε τα στην NSF με το όνομα της εταιρίας DMT Co., Ltd..
 • Τα σωληνάκια κατασκευάζονται στη Νότιο Κορέα από την DMfit. Διαθέτουν πιστοποίηση NSF/ANSI/CAN 61 και είναι κατάλληλα για επαφή με νερό και τρόφιμα. Αναζητήστε τα στην NSF με το όνομα της εταιρίας DMT Co., Ltd..
 • Ο εξοπλισμός συμμορφώνεται με το ΦΕΚ 4973/Β/2020 - «Προδιαγραφές και απαιτήσεις για τους εξοπλισμούς (συσκευές ή διατάξεις) επεξεργασίας νερού ανθρώπινης κατανάλωσης που παρέχεται στα εσωτερικά δίκτυα ύδρευσης κτιρίων».
 • Η Primato διατηρεί πλήρη τεχνικό φάκελο για τον εξοπλισμό καθώς και για τα αναλώσιμά του.
 • Η συναρμολόγηση του τελικού προϊόντος γίνεται από την εταιρία μας. Η Primato διαθέτει πιστοποίηση στο πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015 με πεδίο εφαρμογής "Διαχείριση κατασκευής, Συναρμολόγηση, Εμπορία & Διανομή φίλτρων νερού".

Η βρύση Primato DELUXE 101

βρύση deluxe 101
 • Το συνολικό της ύψος από τον πάγκο της κουζίνας μέχρι το ψηλότερο σημείο της συσκευής είναι 24cm. (ωφέλιμο ύψος, πάγκος-στόμιο, 18,50cm)
 • Τοποθετείται είτε στον πάγκο της κουζίνας είτε στον νιπτήρα εφόσον υπάρχει επαρκής χώρος.
 • Σας δίνει άμεσα φιλτραρισμένο νερό
 • Για την εγκατάσταση της βρύσης θα χρειαστεί να κάνετε μία τρύπα διαμέτρου περίπου 2cm
 • Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά για να αντέχει στον χρόνο
 • Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε άλλη βρύση για το φίλτρο σας (δείτε παρακάτω). Η τιμή θα αλλάξει αυτόματα στο ταμείο.
 • Η βρύση διαθέτει πιστοποίηση NSF/ANSI 58 "Reverse Osmosis Drinking Water Treatment Systems" με τον κωδικό του κατασκευαστή της.

Παρουσίαση κι εγκατάσταση της βρύσης DELUXE 101

Αγοράστε αυτό το εκπληκτικό Φίλτρο Νερού κι Απολαύστε Πεντακάθαρο & Κρυστάλλινο Νερό για όλη την Οικογένεια!

Πολύ στιβαρή κατασκευή. Πολύ εύκολη εγκατάσταση με αναλυτοτατες οδηγιες. Και όλα τα εξαρτήματα πολύ προσεγμένα και ποιοτικά.
Για Τα άλατα που έχουμε στο νησί μας ήταν όντως τελικά μονόδρομος ένα τέτοιο σύστημα. Άριστο αποτέλεσμα, και στα άλατα αλλά και στην συνολική ποιότητα του νερού. Δεν πιστεύαμε ποτέ οτι θα πίναμε το νερό του σπιτιού μας. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια σας!
Γράψτε μία κριτική

"Ποιος θα μου εγκαταστήσει το φίλτρο;"

Διαθέτουμε δικούς μας τεχνικούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στη Θεσσαλονίκη προσφέρουμε δωρεάν εγκατάσταση σε όλα τα φίλτρα άνω των €100, ενώ για τα υπόλοιπα χρεώνουμε με πολύ φιλικές τιμές. Στην Αθήνα το κόστος εγκατάστασης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την απόσταση της περιοχής σας και τη δυσκολία προσέγγισης του τεχνικού μας. Σε κάποια φίλτρα και ανάλογα με την περιοχή, το κόστος εγκατάστασης είναι δωρεάν. Όπως και να έχει όμως, χρεώνουμε με φιλικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 27 55 681 ή στο 2310 383 588 για να συνεννοηθούμε. Οι τεχνικοί μας έρχονται σπίτι σας εφόσον κλείσουμε μαζί ραντεβού σε μέρα και ώρα που σας βολεύει. Πέρα από την εγκατάσταση, οι τεχνικοί μας μετράνε την πίεση του δικτύου σας, σας δείχνουν πώς να αλλάζετε τα φίλτρα, σας δίνουν πληροφορίες για τη συσκευή και τα ανταλλακτικά κτλ. Φυσικά μπορείτε να τους ρωτήσετε ό,τι θέλετε σχετικά με τα φίλτρα μας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να εγκαταστήσετε το φίλτρο μόνοι σας: Σε κάθε συσκευή περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης και αναλυτικά όλα τα στάδια για την σωστή τοποθέτηση της συσκευής, ώστε να το εγκαταστήσετε μόνοι σας χωρίς βοήθεια. Φροντίσαμε να φτιάξουμε για εσάς βίντεο εγκατάστασης για όλα τα φίλτρα νερού που διαθέτουμε. Θα τα βρείτε στη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει. Φυσικά, αν ζοριστείτε ή χρειάζεστε τηλεφωνική βοήθεια, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο κι ένας έμπειρος τεχνικός θα είναι στη διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσει τηλεφωνικά να το εγκαταστήσετε με ασφάλεια.


"Πού βρίσκονται τα καταστήματά σας;"

Κατάστημα Νέας Ιωνίας: Λεωφόρος Ηρακλείου 216, ΤΚ 142 31, Νέα Ιωνία, Αττική, 210 27 55 681

Κατάστημα Θεσσαλονίκης: Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' 34, ΤΚ 54248, 2310 383 588.


"Πώς να επιλέξω το σωστό ανταλλακτικό φίλτρο για την περιοχή μου;"

Τα ανταλλακτικά φίλτρα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία είναι αυτά που προτείνουμε για να καλύπτουν τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Στη συσκευή σας βέβαια ταιριάζουν και άλλα ανταλλακτικά φίλτρα. 

Λίγο κάτω από την περιγραφή του προϊόντος, θα δείτε τα διαθέσιμα ανταλλακτικά φίλτρα με φωτογραφίες (εκεί που λέει "Προσθέστε ανταλλακτικά φίλτρα..."). Εάν κάνετε κλικ στο "ματάκι" θα δείτε μία σύνοψη του ανταλλακτικού φίλτρου. Εάν κάνετε κλικ στην εικόνα, θα μεταφερθείτε στη σελίδα του ανταλλακτικού φίλτρου όπου μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες. Εάν ακόμη δεν έχετε αποφασίσει ποιο ανταλλακτικό φίλτρο είναι κατάλληλο για την περιοχή σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


Να βάλω φίλτρο πάνω στον πάγκο ή κάτω από τον πάγκο της κουζίνας;"

Αυτό εξαρτάται από εσάς και τον διαθέσιμο ελεύθερο χώρο στην κουζίνα σας. Σε γενικές γραμμές, τα φίλτρα άνω πάγκου μπορείτε να τα συνδέσετε μόνοι σας σε ελάχιστα δευτερόλεπτα αλλά πιάνουν χώρο πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Τα φίλτρα κάτω πάγκου δεν απαιτούν χώρο από τον πάγκο, όμως χρειάζονται έμπειρα χέρια για την εγκατάστασή τους ή ακόμα και υδραυλικό.


"Δεν ξέρω αν χρειάζομαι μονό, διπλό ή τριπλό φίλτρο"

Εάν το πρόβλημα της περιοχής σας είναι η άσχημη γεύση και μυρωδιά, τότε χρειάζεστε ένα μονό φίλτρο. Εάν όμως έχετε και πολλά χώματα, τότε χρειάζεστε διπλό φίλτρο - στο πρώτο στάδιο θα μπει ένα φίλτρο για τα χώματα και στο δεύτερο ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα. Εάν όμως έχετε 3 προβλήματα (πχ πολλά άλατα, πολλά χώματα και άσχημη γεύση), τότε χρειάζεστε τριπλό φίλτρο, ένα για τα άλατα, ένα στάδιο για τα χώματα κι ένα για την άσχημη γεύση. Εάν τραβάτε νερό από γεώτρηση ή μένετε σε νησί ή στη Χαλκιδική τότε χρειάζεστε φίλτρο αντίστροφης όσμωσης. Όπως και να χει, εάν δεν είστε σίγουροι, απλά επικοινωνήστε μαζί μας! Θα χαρούμε να βρούμε μαζί το κατάλληλο φίλτρο νερού για την περιοχή σας!


"Πώς θα θυμάμαι την ημερομηνία αλλαγής του ανταλλακτικού φίλτρου;"

Αυτό αφήστε το πάνω μας! Όταν πλησιάζει ο καιρός να αλλάξετε το φίλτρο σας, σας παίρνουμε ένα τηλέφωνο για να σας ενημερώσουμε ότι πλησιάζει ο χρόνος αντικατάστασης του ανταλλακτικού.


"Αν σπάσει κάποιο μέρος του φίλτρου, έχετε ανταλλακτικά;"

Διαθέτουμε όλα τα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστείτε για τη συσκευή σας.


"Τί περιλαμβάνει η εγγύηση;"

Για τα φίλτρα κάτω πάγκου: Η εγγύηση καλύπτει τις πλαστικές φιλτροθήκες εφόσον η πίεση του δικτύου σας δεν ξεπερνά τα όρια αντοχής της συσκευής μας. Γιαυτό καλό είναι να μετρήσετε την πίεση του δικτύου σας. Εάν η πίεση είναι μεγάλη θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε μειωτή πίεσης για την ασφάλεια της συσκευής και φυσικά του δικτύου σας. Εάν η συσκευή σας διαθέτει βρυσάκι για το φιλτραρισμένο νερό, τότε αυτό έχει δύο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας. Τα υπόλοιπα μεταλλικά μέρη καλύπτονται από δύο χρόνια εγγύηση. Εάν η βάση είναι ανοξείδωτη, τότε η εγγύηση για τη βάση είναι στα δέκα χρόνια.

Για τα φίλτρα άνω πάγκου: Η εγγύηση καλύπτει όλα τα πλαστικά μέρη. Το βρυσάκι και ο διανομέας νερού έχουν δύο χρόνια εγγύηση καθώς χρειάζονται συντήρηση που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσάς (πχ καθαρισμός του διανομέα από τα άλατα).

Για τα φίλτρα νερού βρύσης: Η εγγύηση καλύπτει όλα τα πλαστικά μέρη για 10 χρόνια. Ο διανομέας νερού έχει δύο χρόνια εγγύηση καθώς χρειάζεται συντήρηση που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσάς (πχ καθαρισμός του διανομέα από τα άλατα κτλ.).

Για τη μεταφορά των προϊόντων: Εάν παραλάβετε οποιοδήποτε προϊόν μας σπασμένο ή έστω ταλαιπωρημένο από τη μεταφορά, τότε αναλαμβάνουμε με δικά μας έξοδα την πλήρη αντικατάστασή του με κούριερ.

Για να ισχύει η εγγύηση: Η εγγύηση για να ισχύει θα πρέπει να συντηρείτε σωστά το φίλτρο σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης κι εγκατάστασης και η ζημιά να μην έχει προέλθει από χτύπημα - σπάσιμο δικής σας υπαιτιότητας. Επίσης πρέπει να αλλάζετε τα ανταλλακτικά φίλτρα στον προβλεπόμενο χρόνο. Τα ανταλλακτικά φίλτρα πρέπει να τα προμηθεύεστε από την Primato ή κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα. Εάν η συσκευή τραυματίστηκε κατά την μεταφορά της από τον κούριερ, αναλαμβάνουμε αμέσως να την πάρουμε πίσω με δικά μας έξοδα και να στείλουμε καινούργια το συντομότερο δυνατόν. Η αποστολή γίνεται με κούριερ για να μην σας καθυστερούμε.


"Έχω χάσει το κλειδί και δεν μπορώ να ξεβιδώσω τη συσκευή για να αλλάξω το ανταλλακτικό φίλτρο"

Διαθέτουμε όλα τα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστείτε για τη συσκευή σας, περιλαμβανομένων και των κλειδιών. Απλά ενημερώστε μας για το ανταλλακτικό που χρειάζεστε.


"Δεν μπορώ/Δεν θέλω να παραγγείλω ηλεκτρονικά. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;"

Φυσικά! Απλά καλέστε μας στο 2310 383 588 ή στο 210 27 55 681 και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα! Φυσικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματά μας από κοντά. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


"Θέλω να παραγγείλω ηλεκτρονικά για να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου, αλλά δεν έχω καλές γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή."

Κανένα πρόβλημα! Απλά καλέστε μας ενώ είστε μπροστά στον υπολογιστή σας και θα σας βοηθήσουμε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά βήμα-βήμα.


"Πόσο χρόνο χρειάζεται ο κούριερ για να παραδώσει το δέμα στο σπίτι μου;"

Συνήθως παραδίδουν την επόμενη ή την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα.


"Μπορώ μελλοντικά να βάλω κάποιο άλλο ανταλλακτικό φίλτρο;"

Ναι. Θα συζητήσουμε μαζί εάν χρειάζεστε κάποιο άλλο ανταλλακτικό φίλτρο. Αυτό συνήθως προτείνεται όταν αλλάζει η ποιότητα του νερού στην περιοχή σας.


"Θα βρίσκω πάντα φίλτρο;"

Η Primato λειτουργεί από το 2008 με μεγάλη επιτυχία. Είμαστε διάσημοι για την πολύ καλή εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να ανοίξουμε περισσότερα κατάστηματα στην Ελλάδα ώστε να μπορείτε να προμηθεύεστε το φίλτρο σας από όποιο σημείο εξυπηρέτησης σας βολεύει. Κάθε χρόνο βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και μεγαλώνουμε το δίκτυό μας.


Πόσο κοστίζει η αποστολή του φίλτρο με κούριερ;"

Κάτω από το κουμπί "Προσσθήκη στο καλάθι" θα δείτε ένα σύνδεσμο που λέει "ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ". Σε αυτό το κείμενο αναγράφεται με λεπτομέρειες το κόστος αποστολής των προϊόντων. Για αγορές άνω των 50€, η αποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των 50€ η αποστολή κοστίζει 2,5€. Συνεργαζόμαστε με αρκετές εταιρίες κούριερ οπότε μπορείτε να επιλέξετε αυτήν που σας εξυπηρετεί καλύτερα.


"Γιατί να προτιμήσω εσάς;"

Είμαστε μία Ελληνική εταιρία με αποθήκες στη Νέα Ραιδεστό και καταστήματα σε Θεσσαλονίκη κι Αθήνα. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε πριν αλλά και πολύ μετά την πώληση και είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε και να σας λύσουμε όλες τις απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τα προϊόντα μας. Φροντίζουμε τα προϊόντα να έρθουν στο σπίτι σας το συντομότερο δυνατόν και με τη μέγιστη φροντίδα. Πουλάμε μόνο ποιοτικά προϊόντα γιαυτό και προσφέρουμε εγγύηση. Παγκόσμιες εταιρείες που εξειδικεύονται χρόνια στην κατασκευή οικιακών συστημάτων καθαρισμού νερού, όπως είναι οι αμερικάνικες Watts Water Technologies, Pure Pro USA και Ceramic Filters Company Inc. μας έχουν επιλέξει ως επίσημους διανομείς τους. Γιαυτό το λόγο όλα τα φίλτρα νερού διαθέτουν 10 Χρόνια Εγγύηση. Ακόμα, κατασκευάζουμε κάποια φίλτρα στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Μπορεί η κατασκευή φίλτρων να μας κοστίζει αρκετά, όμως έτσι δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα με τις καλύτερες προδιαγραφές. Γιαυτό διαθέτουμε ISO 9001:2015 για την κατασκευή και συναρμολόγηση φίλτρων νερού!

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των φίλτρων, η τεχνογνωσία και η συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού μας στον τομέα των φίλτρων, η έρευνα αγοράς στην ποιότητα και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι κάποιοι από τους λόγους που θα σας κάνουν να μας εμπιστευθείτε . Είμαστε δίπλα σας όλο τον χρόνο, σε ό, τι χρειαστείτε και για εμάς κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.


Για όσες απορίες κι ερωτήσεις δεν καλύψαμε σε αυτό το άρθρο, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 383 588 ή στο 210 27 55 681. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατασκευαστές:
Primato

Προσθέστε ανταλλακτικά φίλτρα με ΕΚΠΤΩΣΗ 20%


Οδηγίες: Προσθέστε τη συσκευή στο καλάθι σας. Έπειτα, από τα ανταλλακτικά φίλτρα παρακάτω, προσθέστε όσα θέλετε. Αυτόματα στο ταμείο θα κερδίσετε έκπτωση 20%.

Επιλέξτε άλλη βρύση για το φίλτρο σας


Οδηγίες: Προσθέστε τη συσκευή στο καλάθι σας. Έπειτα, επιλέξτε μία από τις βρύσες που φαίνονται εδώ. Αυτόματα, θα αφαιρεθούν €25, όσο δηλαδή κοστίζει η βρύση DELUXE 101 που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία.

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 & 210 27 55 681
Για ό, τι χρειάζεστε!