2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Μετρητής ροής νερού & ειδοποίηση αλλαγής φίλτρων. Primato DigiFlow 8310T

In stock
DigiFlow 8310T
39.00
(με ΦΠΑ)

Δίνετε μία ένδειξη λίτρων στον μετρητή, κι αυτός μετράει ανάποδα τα λίτρα νερού που περνάνε από μέσα του. Εάν για παράδειγμα θέλετε να σας υπενθυμίζει να αλλάζετε φίλτρα κάθε 3500 λίτρα, τότε δίνετε αυτή την ένδειξη στον μετρητή. Έπειτα από τις οδηγίες που θα διαβάσετε παρακάτω, ο μετρητής ξεκινά να μετρά ανάποδα τα λίτρα που περνούν μέχρι να φτάσει στο μηδέν. Μόλις φτάσει στο μηδέν αρχίζει και σφυρίζει για να σας ειδοποιήσει να αλλάξετε τα φίλτρα σας.

+
 • Κόστος αποστολής
 • Περιλαμβάνει 2 αλκαλικές μπαταρίες TOSHIBA - AAA . Για να τις τοποθετήσετε, απλά ανοίξτε το πίσω καπάκι.
 • Συμβατό με σωληνάκι 1/4" ή και 3/8". Απλά επιλέξτε τη διάμετρο του σωλήνα σας από τις επιλογές κάτω από την τιμή του προϊόντος.
 • Δίνετε μία ένδειξη λίτρων στον μετρητή, κι αυτός μετράει ανάποδα τα λίτρα νερού που περνάνε από μέσα του. Εάν για παράδειγμα θέλετε να σας υπενθυμίζει να αλλάζετε φίλτρα κάθε 3500 λίτρα, τότε δίνετε αυτή την ένδειξη στον μετρητή. Έπειτα από τις οδηγίες που θα διαβάσετε παρακάτω, ο μετρητής ξεκινά να μετρά ανάποδα τα λίτρα που περνούν μέχρι να φτάσει στο μηδέν. Μόλις φτάσει στο μηδέν αρχίζει και σφυρίζει για να σας ειδοποιήσει να αλλάξετε τα φίλτρα σας.
 • Ιδανικό εργαλείο για να παρακολουθείτε τα λίτρα που περνούν από το φίλτρο νερού σας.Οδηγίες:

 • Πατήστε το κουμπί "PROG". Το κουμπί αυτό για να πατηθεί χρειαστείτε μία λεπτή καρφίτσα ή οδοντογλυφίδα. Μόλις το πατήσετε, θα αναβοσβήσει η ένδειξη PROG στην οθόνη. Πατήστε το κουμπί RESET. Σε αυτό το σημείο βάζετε τα λίτρα τα οποία θέλετε να μετρήσει ο μετρητής, ξεκινώντας από το δεξί νούμερο προς τα αριστερά. Πατώντας το κουμπί RESET ανεβαίνετε ψηφία από το 0 ως το 9. Μόλις επιλέξετε το ψηφίο που θέλετε, πατάτε PROG κι επιλέγετε το επόμενο (προς τα αριστερά) ψηφίο. Συνολικά μπορείτε να επιλέξετε 5 ψηφία (άρα το μέγιστο 99999 λίτρα). Μόλις πατήσετε για τελευταία φορά το κουμπί PROG, στο τελευταίο ψηφίο στα αριστερά, τότε ο μετρητής ξεκινά να δουλεύει.
 • Εάν δεν κάνετε τίποτα για ένα λεπτό κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού, τότε ο μετρητής περνά στην αρχική κατάσταση.
 • Ο μετρητής DigiFlow 8310T ανοίγει αυτόματα και μετράει τα εναπομείναντα λίτρα όταν περνάει νερό από μέσα του. Μόλις σταματήσει να περνάει νερό από τον μετρητή, τότε αυτός κλείνει αυτόματα μετά από 10 δευτερόλεπτα.
 • Μόλις φτάσει στο 0, τότε θα ακούσετε πολλά ηχητικά σήματα και θα αναβοσβήνει η οθόνη. Έτσι σας προειδοποιεί ότι έφτασε στο 0 κι ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα φίλτρα σας.
 • Για να ξεκινήσετε τη λειτουργία του από την αρχή αρκεί να πατήσετε για 3 δευτερόλεπτα το RESET. Έτσι ο μετρητής θα ξεκινήσει πάλι να μετράει ανάποδα τα λίτρα που του ορίσατε στην αρχή. Μπορείτε να κάνετε RESET και χωρίς να έχει φτάσει στο 0, αρκεί πάλι να πατήσετε το κουμπί RESET για 3 δευτερόλεπτα.
 • Όταν η μπαταρία είναι χαμηλή, θα ακούσετε πάλι ηχητικά σήματα και το σύμβολο της άδειας μπαταρίας θα εμφανιστεί στη γωνία της οθόνης. Το σύμβολο της άδειας μπαταρίας θα φύγει μόλις αλλάξετε μπαταρίες. Εάν αφαιρέσετε τις μπαταρίες, δεν θα χαθεί η ένδειξη λίτρων που ορίσατε στον μετρητή καθώς έχει μνήμη.
Κατασκευαστές:
Primato
Παπαδόπουλος Μάριος
Σχόλιο
Γρήγορη αποστολή, φιλικό και συνεννοήσιμο προσωπικό. Ο μετρητής απλός και εύχρηστος το μόνο κακό είναι ότι είναι λίγο μεγάλος.
STATHISNEZERITIS
Σχόλιο
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΛΗ Ο ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ 1/2 ΙΝCHES ΥΠΟΔΟΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 | 210 27 55 681 | 210 411 6497
Για ό, τι χρειάζεστε!