2310 383 588 & 210 27 55 681
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Ξένες Γλώσσες:

Σετ 6 ανταλλακτικά φίλτρα για αντίστροφη ώσμωση. Primato RO FIlter Pack 6

In stock
RO FIlter Pacκ 6
152.50
(με ΦΠΑ)

Το σετ περιλαμβάνει όλα τα ανταλλακτικά φίλτρα που χρειάζεστε για την αντίστροφη ώσμωση. Περιλαμβάνει ένα φίλτρο στερεών, ένα φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα 5μm, ένα φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα 0,5μm, μεμβράνη αντίστροφης ώσμωσης 50GPD, φίλτρο εμπλουτισμού μετάλλων κι ένα φίλτρο κοκκώδους ενεργού άνθρακα από καρύδα.

+
  • Κόστος αποστολής

Τα ανταλλακτικά φίλτρα που περιλαμβάνονται στο σετ ταιριάζουν στα περισσότερα συστήματα αντίστροφης ώσμωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κυκλοφορούν στο εμπόριο συστήματα αντίστροφης ώσμωσης όπου στο πρώτο και τρίτο στάδιο υπάρχουν φίλτρα πολυπροπυλενίου. Αυτό είναι λάθος καθώς η μεμβράνη της ώσμωσης χαλάει από το χλώριο και τα χημικά και όχι από τα χώματα όπως πιστεύουν πολλοί. Γιαυτό, σε μία σωστή ώσμωση, το φίλτρο πολυπροπυλενίου μπαίνει στο πρώτο στάδιο για να προστατεύσει τα φίλτρα ενεργού άνθρακα τα οποία μπαίνουν στο δεύτερο και τρίτο στάδιο. Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα με τη σειρά τους καθαρίζουν το νερό από τα χημικά και το χλώριο ώστε να δουλέψει περισσότερο καιρό και πιο σωστά η μεμβράνη. Μία καθαρή και σωστή μεμβράνη δουλεύει καλύτερα κι έτσι δεν απορρίπτεται πολύ νερό από το σύστημα στην αποχέτευση.

Το σετ περιλαμβάνει:

Στάδιο 1: Φίλτρο πολυπροπυλενίου που μειώνει τα χώματα, τις λάσπες και τη σκουριά. Προστατεύει τα επόμενα στάδια φιλτραρίσματος νερού.

Στάδιο 2: Φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα Primato ULTRA CTO με διαπερατότητα 5 micron. Μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο, δυσάρεστη γεύση, οσμή, αιωρουμένα σωματίδια, άμμο, σκουριά, λάσπη, χώματα, ολικό οργανικό άνθρακα, βιομηχανικές οργανικές ενώσεις (τετραχλωροαιθυλένιο, τριχλωροαιθυλένιο), διαλυμένες οργανικές ενώσεις, οργανικό χρώμα, διαλυμένο σίδηρο, μαγγάνιο.

Στάδιο 3: Φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα PRIMATO ULTRA PB με διαπερατότητα 0,5 micron. Μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, τη δυσάρεστη γεύση και οσμή, τα βαρέα μέταλλα, το χλωροφόρμιο, τα φυτοφάρμακα, τα οργανικά χημικά, τiς πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC), τα βιομηχανικά κατάλοιπα, τα τοξικά, τη θολότητα, τις κύστες, Cryptosporidium, Giardia, Toxoplasma, τα βακτηρίδια, τους μικροοργανισμούς, τις ίνες αμιάντου, τα αιωρούμενα σωματίδια, τη λάσπη, τη σκουριά, τα χώματα και διάφορες άλλες επιβλαβείς για τον οργανισμό ουσίες.

Μειώνει επίσης τον μόλυβδο, τις κύστες και τα βαρέα μέταλλα.

Στάδιο 4: Στο τέταρτο στάδιο βρίσκεται η μεμβράνη της αντίστροφης όσμωσης. Η μεμβράνη έχει διαπερατότητα 0,0001 μικρά και παραγωγή 50GPD (Galons Per Day), δηλαδή 189 λίτρα τη μέρα. Εδώ φιλτράρονται τα άλατα, τα νιτρικά, το χρώμιο, το αρσενικό, τα δηλητήρια, τα μικρόβια και τα βακτήρια. Η μεμβράνη διαθέτει πιστοποίηση NSF 58.

Στάδιο 5: Στο πέμπτο στάδιο το νερό εμπλουτίζεται με μέταλλα. Το νερό μετά τον εμπλουτισμό του έχει ιδανικές αναλογίες μετάλλων που είναι αναγκαία για την υγιή ανάπτυξη του ανθρώπινου σώματος.

Προσθέτει τα εξής:

Κατιόντα

  • Ασβέστιο-34mg/L. Το ασβέστιο είναι βασικό στοιχείο για τα κόκκαλα και τα δόντια. Ρυθμίζει την καρδιά και τις αρτηρίες και βοηθάει στη σωστή πέψη των τροφίμων.
  • Μαγνήσιο-12mg/L. Το μαγνήσιο λαμβάνει μέρος σε 300 διαφορετικές βιοχημικές διαδικασίες στον ανθρώπινο οργανισμό. Βοηθάει το ανοσοποιητικό σύστημα και τη σωστή κυκλοφορία του αίματος.
  • Νάτριο-22mg/L. Το νάτριο ρυθμίζει τη συστή απορόφηση του νερού από τον οργανισμό μας.
  • Κάλιο-8,5mg/L. Ενεργεί ως ηλεκτρολύτης και απαιτείται για τη διατήρηση της καλής κατάστασης της καρδιάς, του εγκεφάλου, των νεφρών, του μυϊκού ιστού και άλλων σημαντικών συστημάτων οργάνων του σώματός μας. Συνεργάζεται με το νάτριο για να εκτελέσει ορισμένες κρίσιμες λειτουργίες του σώματος.

Ανιόντα

  • Ανθρακικό άλας CO32-: 10mg/l. Η παρουσία του στο σώμα μας είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς ρυθμίζει το όξινο περιβάλλον.
  • Θειικό άλας SO42-: 0.3mg/l. Το θειικό άλας συμβάλλει στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, βοηθά στην αντιμετώπιση των ημικρανιών και στην αποβολή των τοξινών.
  • Χλωριούχα Cl-: 0.8mg/l. Είναι ένας απαραίτητος ηλεκτρολύτης που βρίσκεται σε όλα τα σωματικά υγρά που είναι υπεύθυνα για τη διατήρηση της ισορροπίας οξέος / βάσης, τη μετάδοση νευρικών παλμών και τη ρύθμιση του υγρού μέσα και έξω από τα κύτταρα.
  • Φθόριο F-: 0.06mg/l. Το φθόριο βοηθά στη πρόληψη της τερηδόνας στα δόντια.


Στάδιο 6: Το νερό περνάει από το φίλτρο κοκκώδους ενεργού άνθρακα από καρύδα Primato Inline. Το φίλτρο αυτό κάνει ένα τελικό "ραφινάρισμα" στο στάσιμο νερό της δεξαμενής. Επειδή το νερό που παράγεται από την αντίστροφη ώσμωση είναι σχετικά άγευστο, το φίλτρο αυτό διορθώνει αυτές τις ατέλειες για να μπορείτε να απολαμβάνετε καλύτερα το νερό σας.

Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις

Γράψτε μία κριτική
Κατασκευαστές:
Primato

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 & 210 27 55 681
Για ό, τι χρειάζεστε!