2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Φίλτρο ενεργού άνθρακα ειδικό για βαρέα μέταλλα Primato ULTRA PB 0,5 μm 10"

In stock
Primato UltraPB
39.00
(με ΦΠΑ)
Γράψτε μια κριτική

Με πολύ μικρή διαπερατότητα μόλις στα 0,5 micron, αυτό το φίλτρο σας προσφέρει πεντακάθαρο νερό απαλλαγμένο από μόλυβδο, χλώριο, φυτοφάρμακα και βλαβερές ουσίες. Μόλυβδο συναντάμε συνήθως σε παλιά δίκτυα, όπως στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας αλλά και αλλού. Βελτιώνει τελείως τη γεύση και την οσμή του νερού, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το νερού του σπιτιού σας άφοβα. Με αυτό το φίλτρο ξεχνάτε τελείως το ενοχλητικό κουβάλημα των εμφιαλωμένων μπουκαλιών και χαρίζετε υγεία στην οικογένειά σας. 

Ταιριάζει στις περισσότερες συσκευές 10" του εμπορίου

Αντοχή 8000L. Πρέπει να αντικαθίσταται μία φορά το χρόνο.

Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ

Τεχνολογία: Συμπαγής ενεργός άνθρακας από καρύδα, ειδικός στη μείωση βαρέων μετάλλων

Διαπερατότητα 0,5μm

Πιστοποίηση NSF 42, Drinking Water Treatment Units - Aesthetic Effects. Δείτε εδώ την πιστοποίηση

Οι εκπτώσεις που διαθέτουμε για αυτό το προϊόν:
Ποσότητα 3+
Τιμή 35.10
+
  • Κόστος αποστολής

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα  UltraPB:

primato ultra pb φίλτρο ενεργού άνθρακα 0.5μm

 Βελτιώνει τη γεύση και τη δυσάρεστη οσμή του νερού.

 Μειώνει το Χλώριο, τις οργανικές πτητικές ενώσεις (VOCs), τον μόλυβδο, τα βαρέα μέταλλα, τη σκουριά, τις λάσπες, τα χώματα, τα φυτοφάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα και πολλές άλλες βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες.

 Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ από 100% άνθρακα από καρύδα.

 Διαπερατότητα: 0,5μm

 Διαστάσεις 2.5" x 9 3/4" ίντσες. Ταιριάζει στις περισσότερες 10" συσκευές του εμπορίου.

 Διαθέτει πιστοποίηση NSF 42. Δείτε την πιστοποίηση εδώ

 Αντοχή: 8000L. Πρέπει να αντικαθίσταται μία φορά το χρόνο.

Τί είναι ο μόλυβδος:

Ο μόλυβδος στο νερό αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας. Η κατανόηση του πώς φτάνει εκεί και τι είναι μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση και μείωση της παρουσίας του. Ο μόλυβδος είναι ένα φυσικά απαντώμενο βαρύ μέταλλο που βρίσκεται στον φλοιό της Γης. Ιστορικά, ο μόλυβδος έχει χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές, όπως στους σωλήνες και τα χρώματα. Ο μόλυβδος μπορεί να εισέλθει στις παροχές νερού μέσω της διάβρωσης των σωλήνων και των υδραυλικών υλικών που περιέχουν μόλυβδο. 

Πριν γίνει πλήρως κατανοητός ο κίνδυνος του μολύβδου, χρησιμοποιούνταν ευρέως στα συστήματα διανομής νερού. Όταν το νερό παραμένει σε σωλήνες μολύβδου ή υδραυλικά συστήματα που περιέχουν μόλυβδο, μπορεί να προκαλέσει την έκπλυση του μολύβδου στο νερό. Αυτή η διαδικασία επιδεινώνεται από την οξύτητα του νερού ή τη χαμηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα, που διαβρώνει τους σωλήνες και απελευθερώνει μόλυβδο στην παροχή νερού. 

Ο μόλυβδος είναι τοξικός και προκαλεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία, ειδικά στα παιδιά και τις έγκυες γυναίκες. Μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις στην ανάπτυξη, μαθησιακές δυσκολίες και διάφορα σωματικά προβλήματα υγείας. Τα CDC και EPA συνιστούν ότι δεν υπάρχει ασφαλές επίπεδο έκθεσης στον μόλυβδο. Για να μειωθεί ο μόλυβδος στο πόσιμο νερό, είναι κρίσιμο να αντικατασταθούν οι παλιοί σωλήνες και εξαρτήματα μολύβδου. Η χρήση φίλτρων νερού πιστοποιημένων για την απομάκρυνση του μολύβδου και η έκπλυση του νερού για την απομάκρυνση των σωματιδίων μολύβδου μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της έκθεσης.

Τί είναι ο ενεργός άνθρακας:

coconut shell carbon

Ο ενεργός άνθρακας, ειδικά όταν παράγεται από κέλυφος καρύδας, είναι ένα εκπληκτικό φυσικό προϊόν, με το οποίο κατασκευάζεται το φίλτρο ενεργού άνθρακα Primato UltraPB. Οπτικά, εμφανίζεται ως μια λεπτή, άοσμη, άγευστη και μη τοξική μαύρη σκόνη. Αυτή η μοναδική μορφή ενεργού άνθρακα προέρχεται από κελύφη καρύδας, μια ανανεώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον πηγή. Η διαδικασία παραγωγής περιλαμβάνει τη θέρμανση των φλοιών καρύδας σε ελεγχόμενο περιβάλλον χωρίς αέρα, δημιουργώντας μια εξαιρετικά πορώδη επιφάνεια. Αυτοί οι μικροσκοπικοί πόροι μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την επιφάνεια του άνθρακα, που κυμαίνεται από 500 έως 1500 m²/g. Αυτή η εκτεταμένη επιφάνεια επιτρέπει στον ενεργό άνθρακα να δεσμεύει και να απορροφά αποτελεσματικά διάφορες ουσίες, είτε σε υγρή είτε σε αέρια μορφή, πολλαπλάσιο του βάρους του. Ένα κυβικό εκατοστό αυτού του ενεργού άνθρακα ισοδυναμεί με επιφάνεια 50.000 τετραγωνικών μέτρων. Χρησιμοποιώντας ενεργό άνθρακα από καρύδα, το φίλτρο ενεργού άνθρακα Primato UltraPB διασφαλίζει αποτελεσματικό και φιλικό προς το περιβάλλον καθαρισμό του νερού, καθιστώντας το την καλύτερη επιλογή για καταναλωτές με περιβαλλοντική συνείδηση.

Κατασκευαστές:
Primato
Ανδρεας Κορδας
Σχόλιο
Τη συσκευη μου την εκανε δωρο η κουμπαρα μου.
Μενω στο κεντρο της Αθηνας και το νερο εχει αρκετα ασχημη γευση και μυρωδια,
η διαφορα με το που εβαλα το φιλτρο θεαματικη,σαν να πινω νερο πηγης!
Απο οτι μου ειπανε κραταει και βαρεα μεταλλα που δυστυχως υπαρχουν πολλα στο δικτυο οποτε ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!
5 αστερια απο μενα λοιπον!
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
Σχόλιο
ΑΓΟΡΑΖΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΡΩΣΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΑ ΤΟ PRIMATO PB ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΣΜΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΠΙΓΕΥΣΗ..ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ 1000%
ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΙΚΑΙΑ-ΑΤΤΙΚΗΣ...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
Σχόλιο
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΙΝΕΙΣ ΝΕΡΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΗΓΗ. ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΓΕΥΣΗ...
Δημήτρης Κο
Σχόλιο
Είναι το δεύτερο φίλτρο που παράγγειλα απο την εταιρία. Το πρώτο έπειτα απο 1 έτος (κέντρο Θες/νίκης) γέμισε με χώμα και ψιλό χαλίκι. Το φίλτρο είναι υπεράψογο,κάνει το νερό κρυστάλλινο στην γέυση. Θα ήθελα κατά την αποστολή λίγο ποιο ενισχυμένη συσκευασία αποστολής.
CestMoiDon
Σχόλιο
Λοιπον κανω την κριτική επειδή η γεύση του νερού είναι πραγματικά αψογη. Πραγματικά η αίσθηση του καθαρού. Είχα πριν ενα αλλο φίλτρο παλι απο primato το οποίο είχε μέτρια γεύση. Το άλλαξα πριν μια εβδομάδα και είχε γίνει μαυρο που σημαίνει οτι κάνει δουλειά. Τώρα αλλαξα και πηρα αυτο που ειναι καλύτερο και ακριβότερο απο το προηγούμενο και η διαφορά ειναι αισθητη. Νερο νεράκι. Παρτε το ανεπιφύλακτα. Η περιοχή μου ειναι Θέρμη Θεσσαλονίκη
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΡΑΡΗΣ
Σχόλιο
Πολύ καλό φίλτρο. Κάνει καλή συγκράτηση, χλωρίου και βελτιώνει αποτελεσματικά τη γεύση του νερού!
Γιώργος Στ.
Σχόλιο
Υπέροχη γεύση και ποιότητα.Εχω δοκιμάσει αρκετά φίλτρα και κατέληξα σε αυτό τα τελευταία δυο χρόνια.Το συνιστώ.
Ράπτης Χάρης
Σχόλιο
Πολύ καλό φίλτρο, κάνει ακριβώς ότι πρέπει. Άψογη εξυπηρέτηση από την φιλικότατη κοπέλα στο τηλέφωνο, παράδοση στην επαρχία (Πρέβεζα) μέσα σε μία ημέρα με κούριερ. Μπράβο στο κατάστημα, πραγματικοί επαγγελματίες. Σίγουρα θα ξαναψωνίσω.
ΓΚΟΥΤΣΑΣ ΘΕΜΗΣ
Σχόλιο
Αν και η περιοχη μου δε το εχει και τοσο αναγκη, το πηρα γιατι υπαρχει μωρο στο σπιτι.. Στενο φιλτρο (στα 0,5 micron) ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Γευση και μυρωδια χλωριου εξαφανιστηκαν απο το πρωτο ποτηρι
Αρσενιου Πετρος
Σχόλιο
Όσα φίλτρα και να έχω δοκιμάσει, πρώτη φορά συναντάω τόσο ωραία γεύση στο νερό. Συγχαρητήρια!

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 | 210 27 55 681 | 210 411 6497
Για ό, τι χρειάζεστε!