2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Φίλτρο φαρμακευτικού ενεργού άνθρακα Primato ULTRA CTO 10" 5μm

In stock
Primato ULTRA CTO
25.00
(με ΦΠΑ)

Το φίλτρο αυτό είναι εξαιρετικά οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον καθώς ο ενεργός άνθρακας που διαθέτει προέρχεται από φλοιό καρύδας. Με διαπερατότητα 5 μικρά, δηλαδή είκοσι φορές πιο στενό από μία τρίχα κεφαλής, το φίλτρο αυτό αποτελεί την καλύτερη λύση για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Προσφέρει αξεπέραστη γεύση και πεντακάθαρο νερό σε όλη την οικογένεια. Μειώνει και απομακρύνει τις βλαβερές ουσίες και στοιχεία που μπορεί να υπάρχουν στο νερό σας. Κατασκευάζεται με τα υψηλότερα στάνταρτ και είναι συμβατό με τις περισσότερες συσκευές του εμπορίου.

Ταιριάζει στις περισσότερες συσκευές 10" του εμπορίου

Αντοχή 8000L. Πρέπει να αντικαθίσταται μία φορά το χρόνο.

Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ

Τεχνολογία: Συμπαγής ενεργός άνθρακας από καρύδα

Διαπερατότητα 5μm

Πιστοποίηση NSF 42, Drinking Water Treatment Units - Aesthetic Effects. Δείτε εδώ την πιστοποίηση

Οι εκπτώσεις που διαθέτουμε για αυτό το προϊόν:
Ποσότητα 3+
Τιμή 22.50
+
  • Κόστος αποστολής

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα   ULTRA CTO:

primato ultra cto φίλτρο ενεργού άνθρακα 5μm

 Βελτιώνει τη γεύση και τη δυσάρεστη οσμή του νερού.

 Μειώνει το Χλώριο, τη σκουριά, τις λάσπες, τα χώματα και πολλές άλλες βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες.

 Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ από 100% άνθρακα από καρύδα.

 Διαπερατότητα: 5μm

 Διαστάσεις 2.5" x 9 3/4" ίντσες. Ταιριάζει στις περισσότερες 10" συσκευές του εμπορίου.

 Διαθέτει πιστοποίηση NSF 42. Δείτε την πιστοποίηση εδώ

 Αντοχή: 8000L. Πρέπει να αντικαθίσταται μία φορά το χρόνο.

Τί είναι ο ενεργός άνθρακας:

coconut shell carbon

Ο ενεργός άνθρακας, ειδικά όταν παράγεται από κέλυφος καρύδας, είναι ένα εκπληκτικό φυσικό προϊόν, με το οποίο κατασκευάζεται το φίλτρο ενεργού άνθρακα Primato ULTRA CTO. Οπτικά, εμφανίζεται ως μια λεπτή, άοσμη, άγευστη και μη τοξική μαύρη σκόνη. Αυτή η μοναδική μορφή ενεργού άνθρακα προέρχεται από κελύφη καρύδας, μια ανανεώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον πηγή. Η διαδικασία παραγωγής περιλαμβάνει τη θέρμανση των φλοιών καρύδας σε ελεγχόμενο περιβάλλον χωρίς αέρα, δημιουργώντας μια εξαιρετικά πορώδη επιφάνεια. Αυτοί οι μικροσκοπικοί πόροι μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την επιφάνεια του άνθρακα, που κυμαίνεται από 500 έως 1500 m²/g. Αυτή η εκτεταμένη επιφάνεια επιτρέπει στον ενεργό άνθρακα να δεσμεύει και να απορροφά αποτελεσματικά διάφορες ουσίες, είτε σε υγρή είτε σε αέρια μορφή, πολλαπλάσιο του βάρους του. Ένα κυβικό εκατοστό αυτού του ενεργού άνθρακα ισοδυναμεί με επιφάνεια 50.000 τετραγωνικών μέτρων. Χρησιμοποιώντας ενεργό άνθρακα από καρύδα, το φίλτρο ενεργού άνθρακα Primato UltraCTO διασφαλίζει αποτελεσματικό και φιλικό προς το περιβάλλον καθαρισμό του νερού, καθιστώντας το την καλύτερη επιλογή για καταναλωτές με περιβαλλοντική συνείδηση.

Κατασκευαστές:
Primato
BAΣΙΛΗΣ Ψ.
Σχόλιο
Πολύ καλο φίλτρο για Αθήνα που το θέλω και ένα χρόνο κραταει και σωστά φιλτράρει . Είμαι στο δεύτερο χρόνο και εχω μείνει ικανοποιημένος από την απόδοση του .
Δημήτρης Νασικας
Σχόλιο
Καταπληκτικό.Το χρησιμοποιώ 2 χρόνια τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Σταύρος Ζ.
Σχόλιο
Το μόνο μέρος που πραγματικά ευχαριστιέμαι το νερό είναι στο σπίτι μου με το εν λόγω φίλτρο. Δοκίμασα και από άλλη εταιρεία και εκτός από το γεγονός ότι μειώθηκε δραματικά η ροή του νερού, το ποιοτικό αποτέλεσμα δεν ήταν το ίδιο.
Giagko
Σχόλιο
το καλύτερο μακράν..
Γιώργος Ζυμπουλέρης
Σχόλιο
Τέλειο το φίλτρο άλλο νερό στο σπίτι!
πολύ καλή εξυπηρέτηση σε ένα 24ωρο η παραγγελεία μου σπίτι!
ΠΕΛΑΓΙΔΗΣ M.
Σχόλιο
4 χρόνια χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο φίλτρο στην Θεσσαλονίκη και δεν το αλλάζω αφού και το νερό παραμένει πεντακάθαρο αλλά και διαρκεί ένα ολόκληρο έτος.
Γιώργος Ξ.
Σχόλιο
Είχα συσκευή άλλης εταιρίας και με βοήθησε πολύ ο Ανδρέας στο τηλέφωνο για την επιλογή άλλου ανταλλακτικού φίλτρου. Έχω δύο μικρά παιδιά και δεν ήθελα να ρισκάρω να πάρω κάποιο φθηνό φίλτρο αναξιόπιστης προέλευσης. Έχει περίπου 4 μήνες που το έβαλα και μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα μας αρέσει όλους η γεύση του νερού.
Αθανασία Μασούτη
Σχόλιο
Έχουμε χρόνια συσκευή άλλης εταιρείας και είναι η πρώτη φορά που δοκιμάσαμε να αλλαξοπιστήσουμε...! Όλοι στο σπίτι πιστεύουμε ότι το νερό είναι πιο νόστιμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελένη για την υπομονή της στις ατελείωτες ερωτήσεις μου σχετικά με τα φίλτρα νερού...!
Παύλος Δρακάτος
Σχόλιο
Για χρόνια έπαιρνα φίλτρο άλλης εταιρίας - μέχρι που έκλεισε. Αν κρίνω από τη γεύση του νερού θεωρώ ότι αυτό είναι σαφώς καλύτερο και μου αρέσει που φτιάχνεται στην Αμερική και δεν είναι Κινέζικο όπως τα περισσότερα προϊόντα στο εμπόριο. Μεγάλο θετικό ότι ενημερώθηκα σωστά από τα παιδιά στο τηλέφωνο και μου ήρθε την επόμενη μέρα

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 | 210 27 55 681 | 210 411 6497
Για ό, τι χρειάζεστε!