Φίλτρα ενεργού άνθρακα

Τα φίλτρα νερού ενεργού άνθρακα χωρίζονται σε κοκκώδη (δηλαδή σε μορφή σκόνης) και σε συμπιεσμένη μορφή (carbon block). Η ποιότητα του carbon block μετριέται σε μικρά (micron). Όσο πιο λίγα μικρά έχει ένα φίλτρο, τόσο πιο "στενό" φιλτράρισμα κάνει. Εάν στην περιοχή σας έχετε χώματα στο νερό, προτιμήστε φίλτρο με 5 μικρά και όχι κάτι πιο στενό, γιατί θα μπουκώσει πιο γρήγορα το φίλτρο. Για βοήθεια ή τεχνική υποστήριξη καλέστε μας στο 2310 383 588. Με ένα καλό φίλτρο νερού θα μπορείτε να πίνετε καθαρό νερό για πάντα!

14.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα
Κοκκώδης ενεργός άνθρακας με πολυπροπυλένιο. Προτείνεται για συσκευές άνω και κάτω πάγκου.

19.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με διαπερατότητα 5 μικρά (5 χιλιοστά του χιλιοστού) το φίλτρο αυτό μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο και πολλές άλλες επιβλαβείς ουσίες. Ταιριάζει στα περισσότερα φίλτρα νερού του εμπορίου.


19.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα
Κοκκώδης ενεργός άνθρακας. Προτείνεται για συσκευές άνω και κάτω πάγκου. Της αμερικάνικης εταιρείας Pure Pro.

24.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα
Φίλτρο νερού Matrikx carbon block 5 micron. Φυτικός ενεργός άνθρακας. Το φίλτρο κατασκευάζεται στην Αμερική από φυτικό άνθρακα υψηλής ποιότητας.

24.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με διαπερατότητα 5 μικρά, το φίλτρο αυτό προσφέρει καθαρό νερό για όλη την οικογένεια. Είναι το αυθεντικό φίλτρο της Matrikx και κατασκευάζεται στις ΗΠΑ. Ταιριάζει στις περισσότερες συσκευές του εμπορίου και είναι ιδανικό για περιοχές με φυσιολογικά προβλήματα νερού (άσχημη γεύση και οσμή, χλώριο, χλωροφόρμιο κτλ).


25.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Ένα μοναδικό φίλτρο από μία μεγάλη εταιρία που προσφέρει καθαρό εύγευστο νερό σε εσάς και την οικογένειά σας. Η WATTS παράγει κι εξελίσσει αυτό το φίλτρο άνθρακα για πολλές δεκαετίες και τα αποτελέσματα αυτής της τεχνογνωσίας είναι εκατομμύρια ευχαριστημένοι πελάτες στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο. Η διαπερατότητα του φίλτρου, δηλαδή οι τρύπες τις οποίες προσπαθεί να διαπεράσει το νερό, έχουν διάμετρο 5 μικρά (5 χιλιοστά του χιλιοστού). Ταιριάζει στις περισσότερες συσκευές του εμπορίου και κατασκευάζεται στις ΗΠΑ. Εξαφανίζει τελείως τις δυσάρεστες μυρωδιές από το νερό και χαρίζει υγεία στον οργανισμό σας. Η Primato Hellas είναι επίσημος διανομέας των φίλτρων νερού WATTS σε όλη την Ελλάδα.


25.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Ιδανικό φίλτρο για όσους θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα του νερού τους αλλά έχουν και λίγα άλατα. Το φίλτρο αυτό αποτελείται κατά 70% από ενεργό άνθρακα της Calgon - USA που μειώνει τις βλαβερές ουσίες και χαρίζει κρυστάλλινο νερό στο ποτήρι σας. Διαθέτει όμως και 30% ειδική διατροφική ρητίνη ανταλλαγής ιόντων της Purolite - USA, που είναι ένα υλικό που μειώνει τα άλατα. Έτσι, με ένα φίλτρο συνδυάζετε τα οφέλη του ενεργού άνθρακα με τα οφέλη της ρητίνης μείωσης αλάτων χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε ένα διπλό φίλτρο νερού. Τόσο ο άνθρακας όσο και η ρητίνη κατασκευάζονται στην Αμερική με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Προσφέρει καθαρό και εύγευστο νερό σε εσάς και την οικογένειά σας, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε το νερό του σπιτιού σας.


25.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το φίλτρο αυτό είναι εξαιρετικά οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον καθώς ο ενεργός άνθρακας που διαθέτει προέρχεται από φλοιό καρύδας. Με διαπερατότητα 5 μικρά, δηλαδή είκοσι φορές πιο στενό από μία τρίχα κεφαλής, το φίλτρο αυτό αποτελεί την καλύτερη λύση για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Προσφέρει αξεπέραστη γεύση και πεντακάθαρο νερό σε όλη την οικογένεια. Μειώνει και απομακρύνει τις βλαβερές ουσίες και στοιχεία που μπορεί να υπάρχουν στο νερό σας. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ με τα υψηλότερα στάνταρτ και είναι συμβατό με τις προδιαγραφές του αμερικάνικου οργανισμού FDA.

Πιστοποίηση NSF


29.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Η διαπερατότητα του φίλτρου είναι 0,6 μικρά, αλλά λόγω της τεχνολογίας που διαθέτει αυτό το φίλτρο, το νερό διατηρεί υψηλή ροή και δεν κόβεται η πίεση. Είναι πανίσχυρο στη βελτίωση της γεύσης και της μυρωδιάς του νερού και μειώνει αποτελεσματικά τα βλαβερά στοιχεία από το νερό του σπιτιού σας. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ και είναι το αυθεντικό φίλτρο της Matrikx.


32.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Έχει διαπερατότητα 0,6 micron και ειδικεύεται στη μείωση φυτοφαρμάκων, παρασιτοκτόνων και πτητικών ενώσεων. Είναι ιδανικό για αγροτικές περιοχές αλλά και περιοχές που έχουν κοντά τους καλλιέργειες. Διορθώνει τελείως το πρόβλημα της άσχημης γεύσης και οσμής του νερού ώστε να μπορείτε να απολαύσετε άφοβα το νερό του σπιτιού σας. Είναι το αυθεντικό φίλτρο της Matrikx και κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.


32.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Αυτό το φίλτρο προσφέρει εξαιρετικό φιλτράρισμα σε κύστες, φυτοφάρμακα, παρασιτοκτόνα, εντομοκτόνα και άλλες βλαβερές ουσίες που μπορεί να υπάρχουν στο νερό σας. Έχει διαπερατότητα 0,5 μικρά και προσφέρει καθαρό νερό χωρίς άσχημη γεύση και οσμή. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ και είναι το αυθεντικό φίλτρο της Matrikx.


34.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με διαπερατότητα 0,5 μικρά αυτό το φίλτρο είναι πολύ δυνατό στη μείωση του μολύβδου και των βαρέων μετάλλων. Μόλυβδο συναντούμε συνήθως στα παλιά δίκτυα των πόλεων όπως για παράδειγμα στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παράγει κρυστάλλινο νερό με εκπληκτική γεύση για εσάς και την οικογένειά σας. Είναι το αυθεντικό φίλτρο της Matrikx. Το νέο μοντέλο PB1 βγαίνει σε μαύρο χρώμα καθώς η KXtech, μητρική εταιρία της Matrikx, συνεργάζεται πλέον με την GreenBlock και λανσάρουν βελτιωμένα τα φίλτρα της Matrikx.


34.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Εάν στην περιοχή σας έχετε ανεβασμένα επίπεδα νιτρικών, τότε αυτό το φίλτρο είναι ιδανικό για εσάς. Αποτελείται από 50% ενεργό άνθρακα και 50% ειδική ρητίνη μείωσης νιτρικών, ώστε και να μειώνει τις βλαβερές ουσίες από το νερό αλλά και να αφαιρεί τα νιτρικά. Εάν στην περιοχή σας έχετε πολύ ανεβασμένα επίπεδα νιτρικών, τότε θα πρέπει να βάλετε ένα διπλό φίλτρο, όπου στο πρώτο στάδιο να υπάρχει φίλτρο νιτρικών και στο δεύτερο ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα. Ο ενεργός άνθρακας σε αυτό το φίλτρο είναι της Αμερικάνικης Calgon και η ρητίνη είναι της επίσης Αμερικάνικης Purolite.


35.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με διαπερατότητα μόλις 0,5 μικρά, το φίλτρο αυτό είναι από τα πιο στενά του εμπορίου. Είναι πανίσχυρο στη μείωση φυτοφαρμάκων και παρασιτοκτόνων κι ενδείκνυται για αγροτικές περιοχές ή περιοχές με καλλιέργειες. Μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, το χλωροφόρμιο και όλες τις βλαβερές ουσίες από το νερό, για να μπορείτε εσείς κι η οικογένειά σας να απολαμβάνετε το νερό του σπιτιού σας. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ από υψηλής ποιότητας ενεργό άνθρακα από φλοιό καρύδας και πληροί τις προδιαγραφές του FDA.

Πιστοποίηση NSF


39.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το κορυφαίο φίλτρο της Doulton ταιριάζει στις συσκευές Doulton HCP, HCS, HIP, HIP Duo, HCP Duo και Eco Fast και μειώνει αποτελεσματικά τις πιο δύσκολες βλαβερές ουσίες που υπάρχουν στο νερό, ακόμα και τον μόλυβδο! Το best - seller της Doulton κατασκευάζεται στην Αγγλία, όπως και τα υπόλοιπα φίλτρα αυτής της εταιρίας. Με αυτό το φίλτρο θα μείνετε 100% ικανοποιημένοι από την ποιότητα του νερού σας και θα μπορείτε να το απολαμβάνετε με ευχαρίστηση εσείς και η οικογένειά σας. Ικανό να αφαιρέσει ακόμα και τη χολέρα, αυτό το φίλτρο αποτελεί σίγουρα εγγύηση ποιότητας.


39.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με πολύ μικρή διαπερατότητα μόλις στα 0,5 micron, αυτό το φίλτρο σας προσφέρει πεντακάθαρο νερό απαλλαγμένο από μόλυβδο, χλώριο, φυτοφάρμακα και βλαβερές ουσίες. Μόλυβδο συναντάμε συνήθως σε παλιά δίκτυα, όπως στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας αλλά και αλλού. Βελτιώνει τελείως τη γεύση και την οσμή του νερού, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το νερού του σπιτιού σας άφοβα. Με αυτό το φίλτρο ξεχνάτε τελείως το ενοχλητικό κουβάλημα των εμφιαλωμένων μπουκαλιών και χαρίζετε υγεία στην οικογένειά σας. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ και πληροί τις αυστηρότατες προδιαγραφές του FDA.

Πιστοποίηση NSF


40.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Ταιριάζει σε όλες τις συσκευές με ύψος 20". Μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τα βιομηχανικά απόβλητα και άλλα. Βελτιώνει τη γεύση και μυρωδιά του νερού.


42.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το "νέο αγαπημένο" φίλτρο της Doulton είναι στην ουσία ένα αναβαθμισμένο Doulton ULTRA CARB που εξαλείφει το χλώριο και τις χλωραμίνες. Ικανό να μειώσει το μόλυβδο, παθογόνους μικρο-οργανισμούς, βακτήρια, ακόμα και τη χολέρα, αυτό το φίλτρο αποτελεί εγγύηση ποιότητας για να μπορείτε εσείς κι η οικογένειά σας να απολαμβάνετε το νερό του σπιτιού σας. Ταιριάζει στις συσκευές Doulton HCP, HCS, HIP, HCP DUO, HIP DUO και Eco Fast. Εάν στην περιοχή σας γίνονται συχνά υπερχλωριώσεις ή αν η έντονη μυρωδιά είναι το βασικό πρόβλημα του νερού σας, τότε μόλις βρήκατε το κατάλληλο φίλτρο. Κατασκευάζεται στην Αγγλία από υψηλής ποιότητας υλικά και με τις καλύτερες προδιαγραφές.


45.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα
Ταιριάζει στις περισσότερες συσκευές του εμπορίου. Ύψος 10 ίντσες.

45.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Ταιριάζει σε όλες τις συσκευές BIG BLUE 10" του εμπορίου.Μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο και άλλες βλαβερές ουσίες. Βελτιώνει τη γεύση και μυρωδιά του νερού.


45.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Η μακριά λίστα μολυσματικών ουσιών που αφαιρεί αυτό το φίλτρο σε συνδυασμό με τη μείωση αλάτων, το βάζει αμέσως πρώτο στη λίστα των καλύτερων φίλτρων του κόσμου! Ικανό να μειώσει από τα πιο απλά όπως το χλώριο και το χλωροφόρμιο μέχρι τα πιο δύσκολα όπως E. Coli, Σαλμονέλα, μόλυβδο, ακόμα και Τύφο, το φίλτρο αυτό είναι η καλύτερη επιλογή σας για πεντακάθαρο και κρυστάλλινο νερό χωρίς άλατα. Ταιριάζει στις συσκευές Doulton HCP, HCS, HIP, HCP DUO, HIP DUO και Eco Fast. Η γεύση του νερού είναι απίστευτη και η ποιότητα ασυναγώνιστη. Κατασκευάζεται στην Αγγλία με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και είναι ένα φίλτρο που θα το λατρέψετε.


45.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Ταιριάζει στις συσκευές Doulton Filtadapt. Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο


49.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα
Ταιριάζει μόνο στη συσκευή Doulton ICP με την ηλεκτρονική ένδειξη.

49.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα
Ταιριάζει στις περισσότερες συσκευές του εμπορίου. Ύψος 10 ίντσες.

50.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το ανταλλακτικό φίλτρο Primato BB-CB-20 μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τη σκουριά, την άμμο και άλλες ουσίες. 


55.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Αυτό το φίλτρο είναι πολύ απλά ό, τι καλύτερο μπορείτε να βάλετε στη συσκευή σας! Ταιριάζει στις περισσότερες συσκευές του εμπορίου καθώς είναι ανοικτό και από τις δύο μεριές (Open Both Ends). Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε όσους δεν έχουν συσκευή Doulton αλλά θέλουν να πίνουν ποιοτικό νερό με τα ασυναγώνιστα φίλτρα της Doulton, να τοποθετήσουν ένα τέτοιο φίλτρο στη συσκευή τους. Ικανό να μειώσει τα βακτήρια, τον τύφο, το μόλυβδο ακόμα και τη χολέρα, το φίλτρο αυτό είναι από μόνο του εγγύηση ποιότητας. Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για την οικογένειά σας από αυτό το εξαιρετικό φίλτρο. Κατασκευάζεται στην Αγγλία με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και προσφέρει πεντακάθαρο, κρυστάλλινο και πάνω απ'όλα υγιεινό νερό!

Τί λένε οι πελάτες μας

Χρήσιμα