2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Σχετικά με εμάς

Το Νερό γίνεται ξανά το πολυτιμότερο αγαθό για όλη την οικογένεια… Η αμερικάνικη Watts Water Technologies, η Ceramic Filters Company Inc. καθώς και άλλες πρωτοπόρες εταιρίες στα φίλτρα νερού, μας εμπιστεύτηκαν και μας αναγνώρισαν ως επίσημους διανομείς τους στην Ελλάδα. Αγαπάμε να σας εξυπηρετούμε σωστά, προτείνουμε τα κατάλληλα φίλτρα καθαρισμού νερού ανάλογα με την περίπτωση, την ανάγκη και την περιοχή όπου ζείτε, και είμαστε συνεχώς παρόντες με συνέπεια και μετά την πώληση!

Γνωρίζουμε άριστα το αντικείμενο «οικιακά φίλτρα νερού» και είμαστε πανέτοιμοι να σας συμβουλεύσουμε και να λύσουμε κάθε απορία σας στο κατάστημά μας, διαδικτυακά ή τηλεφωνικώς.

Τα προϊόντα μας διατίθενται για χονδρική και λιανική πώληση στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ό, τι χρειαστείτε!

Ευχαριστούμε για την προτίμηση!


Κατάστημα PRIMATO

Περάστε μια βόλτα από τα φυσικά μας καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πειραιά για να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας, την μεγάλη ποικιλία σε φίλτρα νερού που διαθέτουμε, αλλά και το πώς δουλεύουν σε πραγματικές συνθήκες. Θα χαρούμε να σας δείξουμε, να σας εξηγήσουμε, και να διαλέξουμε μαζί το κατάλληλο για εσάς σύστημα καθαρισμού νερού.

Στέλνουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρη την Ελλάδα με κούριερ, αλλά και στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!