2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Επαγγελματική Αντίστροφη ώσμωση 6 σταδίων με αντλία και φίλτρα made in USA - Primato USA6GB-RO-200-P

Δεν υπάρχει απόθεμα
USA6GB-RO-200-P
580.00
(με ΦΠΑ)

Το σύστημα είναι ιδανικό για καφέ και μπαρ.

Παράγει καθαρό νερό με ταχύτητα 1 λίτρο το λεπτό

Συνδέεται απευθείας στη μηχανή του καφέ ή και σε ξεχωριστή βρύση για το φιλτραρισμένο νερό.

Αφαιρεί τις βλαβερές ουσίες κι εμπλουτίζει το νερό με τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία σύμφωνα με το Specialty Coffee Association ώστε να αναδεικνύονται καλύτερα τα αρώματα του καφέ.

Διαθέτει 6 στάδια φιλτραρίσματος με αμερικάνικα φίλτρα και όλα τα παρελκόμενα για τη σύνδεση. Παράγει νερό με την ιδανική αγωγιμότητα που χρειάζεται ο σωστός καφές. Η συσκευή είναι τύπου "heavy duty" υψηλής αντοχής και διαθέτει βάση και βίδες από ανοξείδωτο ατσάλι που δεν σκουριάζει ποτέ.

Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα, τα κουμπώματα, τα εξαρτήματα, τα σωληνάκια, η δεξαμενή νερού, η βρύση και η μεμβράνης της αντίστροφης ώσμωσης διαθέτουν πιστοποίηση NSF.

Δωρεάν Εγκατάσταση σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη: Μπορείτε να εγκαταστήσετε το φίλτρο μόνοι σας σύμφωνα με τις οδηγίες βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς ή να προτιμήσετε έναν δικό μας τεχνικό. Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού με τους τεχνικούς της εταιρίας.

Εγκατάσταση στις υπόλοιπες πόλεις: Έχουμε ετοιμάσει για εσάς οδηγίες βίντεο, στη συσκευασία όμως περιλαμβάνονται και αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης στα Ελληνικά με σχεδιαγράμματα και εικόνες. Επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε βοήθεια με την εγκατάσταση, κλήση βίντεο με κάποιον τεχνικό μας ή απλά πληροφορίες.

+
 • Κόστος αποστολής

10 λόγοι για να επιλέξετε την επαγγελματική αντίστροφη ώσμωση USA6GB-RO-200-P για τον επαγγελματικό σας χώρο

 1. Ποιότητα κατασκευής: Οι φιλτροθήκες κατασκευάζονται από την Αμερικάνικη εταιρία WATTS WATER TECHNOLOGIES. Η συσκευή είναι τύπου HEAVY DUTY και κατασκευάζεται από υψηλής αντοχής πλαστικά. Το σύστημα διαθέτει ανοξείδωτες βίδες και βάση στήριξης από ανοξείδωτο ατσάλι που δεν θα σκουριάσει ποτέ. Η συναρμολόγηση του συστήματος γίνεται από την εταιρία μας. Η Primato διαθέτει πιστοποίηση ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015 για την κατασκευή και συναρμολόγηση φίλτρων νερού. Όλα τα εξαρτήματα και ανταλλακτικά διαθέτουν Ευρωπαϊκές ή και διεθνείς πιστοποιήσεις.
 2. 10ετής εγγύηση για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο: Το φίλτρο συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση για όλα τα πλαστικά μέρη και δύο χρόνια εγγύηση για όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα.
 3. Εύκολη λειτουργία: Συνδέεται στην μηχανή του καφέ ή και σε βρύση. Το νερό πηγαίνει με πίεση στη μηχανή του καφέ. Μόλις χρησιμοποιήσετε νερό από τη δεξαμενή, το σύστημα αυτόματα ξεκινάει να λειτουργεί για να ξαναγεμίσει τη δεξαμενή νερού.
 4. Εύκολη εγκατάσταση: Το φίλτρο συνοδεύεται από πολύ αναλυτικές οδηγίες χρήσης με φωτογραφίες και σχεδιαγράμματα. Διαθέτουμε δικούς μας τεχνικούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται όλα τα εξαρτήματα που μπορεί να χρειαστείτε για την εγκατάσταση. Τα σωληνάκια έχουν χρωματική κωδικοποίηση (το μπλε είναι το καθαρό νερό, το μαύρο είναι το νερό αποχέτευσης, το κόκκινο είναι της δεξαμενής και το άσπρο είναι της παροχής νερού).
 5. Περιλαμβάνει ανταλλακτικά φίλτρα: Στη συσκευασία περιλαμβάνονται όλα τα ανταλλακτικά φίλτρα. Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα κατασκευάζονται στις ΗΠΑ από ενεργό άνθρακα καρύδας. Όλα τα φίλτρα και αναλώσιμα διαθέτουν Ευρωπαϊκές ή και διεθνείς πιστοποιήσεις. Τα ανταλλακτικά φίλτρα αντικαθίσταται κάθε 5000L ή μία φορά το χρόνο. 
 6. Εμπλουτισμός μετάλλων και ιχνοστοιχείων: Το σύστημα εμπλουτίζει το νερό με τα κατάλληλα μέταλλα και ιχνοστοιχεία διατηρώντας τις ιδανικές αναλογίες για το πόσιμο νερό και για έναν τέλειο και γευστικό καφέ! Οι αναλογίες είναι σύμφωνα με το Specialty Coffee Association για να αναδειχθούν όλα τα αρώματα του καφέ. 
 7. Πολύ ισχυρό φιλτράρισμα: Μειώνει τα χώματα, τις λάσπες, τη σκουριά, το χλώριο, τον μόλυβδο, τα φυτοφάρμακα, τα VOC's (οργανικές πτητικές ενώσεις), τα βαρέα μέταλλα, τα κολοβακτηρίδια, τα νιτρικά, το αρσενικό, τα άλατα, τη σκληρότητα του νερού κ.α.. Βελτιώνει σημαντικά τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.
 8. Το σύστημα διαθέτει ισχυρή επαγγελματική αντλία νερού: Η ηλεκτρική αντλία νερού βοηθάει το σύστημα να γεμίσει πιο γρήγορα τη δεξαμενή νερού και βοηθάει το σύστημα να δουλέψει καλύτερα εάν έχετε χαμηλή πίεση στο δίκτυό σας. Το σύστημα διαθέτει επίσης προστασία χαμηλής και υψηλής πίεσης. Δηλαδή, η αντλία σταματάει να δουλεύει όταν γεμίσει η δεξαμενή ή όταν έχετε πχ διακοπή νερού.
 9. Επιλογή άλλης βρύσης: Το σύστημα συνοδεύεται από την πολυτελή βρύση PRIMATO DELUXE 101 που χρησιμοποιείται μόνο για το φιλτραρισμένο νερό. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετική βρύση σύμφωνα με τις επαγγελματικές σας ανάγκες ή να βάλετε τρίοδη βρύση. Δείτε παρακάτω τις διαθέσιμες βρύσες.
 10. Διαθέτει δεξαμενή αποθήκευσης νερού χωρητικότητας 15 λίτρων. Το νερό φεύγει με πίεση από τη δεξαμενή προς τη μηχανή του καφέ. Μόλις ξεκινήσει να αδειάζει η δεξαμενή, τότε το σύστημα ξεκινάει να δουλεύει για να την γεμίσει. Μόλις γεμίσει, τότε το σύστημα σταματάει αυτόματα να δουλεύει. 

Τα στάδια φιλτραρίσματος:

1ο στάδιο - Φίλτρο στερεών

φίλτρο στερεών

Στο πρώτο στάδιο το νερό περνάει από το φίλτρο πολυπροπυλένιου (PP) διαπερατότητας 5μm (1 μικρό = 1 χιλιοστό του χιλιοστού). Σε αυτό το στάδιο συγκρατούνται τα χώματα, οι βρωμιές, οι σκουριές και οι λάσπες.

Προστατεύει τα φίλτρα ενεργού άνθρακα που βρίσκονται στα επόμενα στάδια φιλτραρίσματος νερού.

2ο στάδιο - Primato ULTRA CTO 5μm

primato ultra cto

Μειώνει το χλώριο, χλωροφόρμιο, σκουριά, λάσπη, χώματα, βιομηχανικές ενώσεις, τριαλογονομεθάνια, βιομηχανικά απόβλητα κ.α.

Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Βελτιώνει αισθητά τη γεύση και μυρωδιά του νερού.

Διατηρεί τα απαραίτητα, για τον οργανισμό, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Διαθέτει Ευρωπαϊκές και διεθνείς πιστοποιήσεις.

Διαπερατότητα 5 μm.

Πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 5000 L ή μία φορά το χρόνο.

3ο στάδιο - Primato ULTRA PB 0.5μm

primato ultra pb

Μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, τις κύστες, τα βαρέα μέταλλα, το χλωροφόρμιο, τη θολότητα, τα κολοβακτηρίδια, τα τριαλομεθάνια (υπο-προϊόντα της χλωρίωσης του νερού) κ.α..

Μειώνει τα VOC's (Volatile Organic Compounds - Πτητικές Οργανικές Ενώσεις) τα οποία περιλαμβάνουν χημικά που προέρχονται τόσο από τον άνθρωπο όσο και από τη φύση. Συνήθως τα βρίσκουμε σε πηγάδια ή σωληνώσεις. Μερικά VOC's είναι φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα κι εντομοκτόνα που εισέρχονται στα υπόγεια ύδατα από τις καλλιέργειες, τη βιομηχανική χρήση ή τις αποχετεύσεις.

Διατηρεί τα απαραίτητα, για τον οργανισμό, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ από 100% άνθρακα από καρύδα.

Μείωση μολύβδου, Θολότητας και κυστών 

Μείωση χλωρίου, γεύσης και οσμής 

Διαπερατότητα 0,5μm.

Βελτιώνει σημαντικά τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.

Πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 5000L ή μία φορά το χρόνο.

4ο στάδιο - Μεμβράνη αντίστροφης ώσμωσης 200GPD

μεμβράνη ώσμωσης

Η μεμβράνη έχει διαπερατότητα 0,0001 μικρά και παραγωγή 200GPD (Galons Per Day), δηλαδή 757 λίτρα τη μέρα.

Μειώνει τα άλατα, τα νιτρικά, το χρώμιο, το αρσενικό, τα δηλητήρια, τα μικρόβια και τα βακτήρια.

Διαθέτει διεθνείς πιστοποιήσεις.

Το νερό έπειτα αποθηκεύεται στην δεξαμενή. Η δεξαμενή διαθέτει πιστοποίηση NSF 58 καθώς και NSF 61 και κατασκευάζεται από την TankPAC.  Μόλις ανοίξετε τη βρύση, το νερό θα περάσει από το πέμπτο κι έκτο στάδιο φιλτραρίσματος.

5ο στάδιο - Εμπλουτισμός μετάλλων και ιχνοστοιχείων

mineral filter

Στο πέμπτο στάδιο το νερό εμπλουτίζεται με μέταλλα. Το νερό μετά τον εμπλουτισμό του έχει ιδανικές αναλογίες μετάλλων που είναι αναγκαία για την υγιή ανάπτυξη του ανθρώπινου σώματος. Οι αναλογίες είναι σύμφωνα με το Specialty Coffee Association για να αναδείξουν όλα τα αρώματα του καφέ. 

Προσθέτει τα εξής:

Κατιόντα

 • Ασβέστιο-34mg/L. Το ασβέστιο είναι βασικό στοιχείο για τα κόκκαλα και τα δόντια. Ρυθμίζει την καρδιά και τις αρτηρίες και βοηθάει στη σωστή πέψη των τροφίμων.
 • Μαγνήσιο-12mg/L. Το μαγνήσιο λαμβάνει μέρος σε 300 διαφορετικές βιοχημικές διαδικασίες στον ανθρώπινο οργανισμό. Βοηθάει το ανοσοποιητικό σύστημα και τη σωστή κυκλοφορία του αίματος.
 • Νάτριο-22mg/L. Το νάτριο ρυθμίζει τη συστή απορόφηση του νερού από τον οργανισμό μας.
 • Κάλιο-8,5mg/L. Ενεργεί ως ηλεκτρολύτης και απαιτείται για τη διατήρηση της καλής κατάστασης της καρδιάς, του εγκεφάλου, των νεφρών, του μυϊκού ιστού και άλλων σημαντικών συστημάτων οργάνων του σώματός μας. Συνεργάζεται με το νάτριο για να εκτελέσει ορισμένες κρίσιμες λειτουργίες του σώματος.

Ανιόντα

 • Ανθρακικό άλας CO32-: 10mg/l. Η παρουσία του στο σώμα μας είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς ρυθμίζει το όξινο περιβάλλον.
 • Θειικό άλας SO42-: 0.3mg/l. Το θειικό άλας συμβάλλει στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, βοηθά στην αντιμετώπιση των ημικρανιών και στην αποβολή των τοξινών.
 • Χλωριούχα Cl-: 0.8mg/l. Είναι ένας απαραίτητος ηλεκτρολύτης που βρίσκεται σε όλα τα σωματικά υγρά που είναι υπεύθυνα για τη διατήρηση της ισορροπίας οξέος / βάσης, τη μετάδοση νευρικών παλμών και τη ρύθμιση του υγρού μέσα και έξω από τα κύτταρα.
 • Φθόριο F-: 0.06mg/l. Το φθόριο βοηθά στη πρόληψη της τερηδόνας στα δόντια.

6ο στάδιο - Φίλτρο ενεργού άνθρακα από καρύδα

inline φίλτρο άνθρακα

Στο έκτο στάδιο χρησιμοποιούμε φίλτρο ενεργού άνθρακα από καρύδα. Το φίλτρο αυτό χρησιμοποιείται σαν βελτιωτής γεύσης και κάνει ένα τελικό φιλτράρισμα στο νερό πριν το πιείτε.

Διάφορα πλεονεκτήματα της επαγγελματικής αντίστροφης ώσμωσης USA6GB-RO-200-P

η αντλία νερού από κοντά

Διαθέτει δεξαμενή αποθήκευσης νερού χωρητικότητας 15 λίτρων. Μόλις η δεξαμενή ξεκινήσει να αδειάζει για να γεμίσει με νερό τη μηχανή το καφέ, τότε το σύστημα ξεκινάει να δουλεύει αυτόματα για να ξανα-γεμίσει τη δεξαμενή.

Πολύ γρήγορη ταχύτητα: Το σύστημα παράγει 0,5 λίτρα νερό το λεπτό και σε μία μέρα μπορεί να παράγει 757 λίτρα καθαρό νερό.

Η ισχυρή ηλεκτρική αντλία νερού βοηθάει ώστε να γεμίζει πιο γρήγορα η δεξαμενή νερού. Επίσης βοηθάει σε περίπτωση που δεν έχετε καλή πίεση στο δίκτυό σας.

Η αντλία διαθέτει προστασία χαμηλής πίεσης (μαύρο εξάρτημα αριστερά στη φωτογραφία). Το εξάρτημα αυτό σταματάει τη λειτουργία της αντλίας όταν έχετε διακοπή νερού.

Το άλλο μαύρο εξάρτημα αριστερά στη φωτογραφία είναι η προστασία υψηλής πίεσης. Αυτό σταματάει τη λειτουργία της αντλίας όταν γεμίσει η δεξαμενή και την ξανά βάζει σε λειτουργία όταν αρχίσει να αδειάζει η δεξαμενή.

Διαθέτει διακόπτη με τον οποίο μπορείτε να διαμορφώσετε την αγωγιμότητα που επιθυμείτε ανάλογα με την ποικιλία καφέ που δουλεύετε.

Ευκολία στην εγκατάσταση

χρωματιστά σωληνάκια

Τα σωληνάκια έχουν διαφορετικό χρώμα για μεγαλύτερη ευκολία στην εγκατάσταση ή την συντήρηση.

Το άσπρο σωληνάκι συνδέεται στην παροχή νερού.

Το κόκκινο σωληνάκι συνδέεται στη δεξαμενή νερού.

Το μαύρο σωληνάκι συνδέεται στην αποχέτευση της κουζίνας.

Το μπλε σωληνάκι είναι το καθαρό νερό και συνδέεται στη μηχανή του καφέ ή και σε ξεχωριστή βρύση.

Τα σωληνάκια καθώς και όλα τα εξαρτήματα διαθέτουν διεθνείς πιστοποιήσεις.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά με σχεδιαγράμματα.

Πιστοποιήσεις:

 • Η μεμβράνη της αντίστροφης ώσμωσης διαθέτει πιστοποίηση NSF/ANSI 58 "Reverse Osmosis Drinking Water Treatment Systems" με τον κωδικό του κατασκευαστή της. Αναζητήστε την στον NSF με το όνομα του κατασκευαστή Easywell Water Systems, Inc.
 • Η δεξαμενή νερού διαθέτει πιστοποίηση NSF/ANSI 58 "Reverse Osmosis Drinking Water Treatment Systems" καθώς και πιστοποίηση NSF/ANSI/CAN 61 "Drinking Water System Components - Health Effects".Αναζητήστε την με το όνομα του κατασκευαστή TankPAC.
 • Όλα τα κουμπώματα ασφαλείας κατασκευάζονται στη Νότιο Κορέα από την DMfit. Διαθέτουν πιστοποίηση NSF/ANSI/CAN 61 και είναι κατάλληλα για επαφή με νερό και τρόφιμα. Αναζητήστε τα στην NSF με το όνομα της εταιρίας DMT Co., Ltd..
 • Τα σωληνάκια κατασκευάζονται στη Νότιο Κορέα από την DMfit. Διαθέτουν πιστοποίηση NSF/ANSI/CAN 61 και είναι κατάλληλα για επαφή με νερό και τρόφιμα. Αναζητήστε τα στην NSF με το όνομα της εταιρίας DMT Co., Ltd..
 • Ο εξοπλισμός συμμορφώνεται με το ΦΕΚ 4973/Β/2020 - «Προδιαγραφές και απαιτήσεις για τους εξοπλισμούς (συσκευές ή διατάξεις) επεξεργασίας νερού ανθρώπινης κατανάλωσης που παρέχεται στα εσωτερικά δίκτυα ύδρευσης κτιρίων».
 • Η Primato διατηρεί πλήρη τεχνικό φάκελο για τον εξοπλισμό καθώς και για τα αναλώσιμά του.
 • Η συναρμολόγηση του τελικού προϊόντος γίνεται από την εταιρία μας. Η Primato διαθέτει πιστοποίηση στο πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015 με πεδίο εφαρμογής "Διαχείριση κατασκευής, Συναρμολόγηση, Εμπορία & Διανομή φίλτρων νερού".

Η βρύση Primato DELUXE 101

βρύση deluxe 101
 • Το συνολικό της ύψος από τον πάγκο της κουζίνας μέχρι το ψηλότερο σημείο της συσκευής είναι 24cm. (ωφέλιμο ύψος, πάγκος-στόμιο, 18,50cm)
 • Τοποθετείται είτε στον πάγκο της κουζίνας είτε στον νιπτήρα εφόσον υπάρχει επαρκής χώρος.
 • Σας δίνει άμεσα φιλτραρισμένο νερό
 • Για την εγκατάσταση της βρύσης θα χρειαστεί να κάνετε μία τρύπα διαμέτρου περίπου 2cm
 • Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά για να αντέχει στον χρόνο
 • Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε άλλη βρύση για το φίλτρο σας (δείτε παρακάτω). Η τιμή θα αλλάξει αυτόματα στο ταμείο. Μπορείτε να συνδέσετε το σύστημα κατευθείαν στην μηχανή του καφέ και να μην χρησιμοποιήσετε τη βρύση. Ακόμα μπορείτε να συνδέσετε το σύστημα και με τη μηχανή του καφέ αλλά και με τη βρύση. 

Αγοράστε αυτό το εκπληκτικό Φίλτρο Νερού για να προσφέρετε Γευστικό και Ποιοτικό καφέ στους πελάτες σας!

"Ποιος θα μου εγκαταστήσει το φίλτρο;"

Διαθέτουμε δικούς μας τεχνικούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στη Θεσσαλονίκη προσφέρουμε δωρεάν εγκατάσταση σε όλα τα φίλτρα άνω των €100, ενώ για τα υπόλοιπα χρεώνουμε με πολύ φιλικές τιμές. Στην Αθήνα το κόστος εγκατάστασης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την απόσταση της περιοχής σας και τη δυσκολία προσέγγισης του τεχνικού μας. Σε κάποια φίλτρα και ανάλογα με την περιοχή, το κόστος εγκατάστασης είναι δωρεάν. Όπως και να έχει όμως, χρεώνουμε με φιλικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 27 55 681 ή στο 2310 383 588 για να συνεννοηθούμε. Οι τεχνικοί μας έρχονται σπίτι σας εφόσον κλείσουμε μαζί ραντεβού σε μέρα και ώρα που σας βολεύει. Πέρα από την εγκατάσταση, οι τεχνικοί μας μετράνε την πίεση του δικτύου σας, σας δείχνουν πώς να αλλάζετε τα φίλτρα, σας δίνουν πληροφορίες για τη συσκευή και τα ανταλλακτικά κτλ. Φυσικά μπορείτε να τους ρωτήσετε ό,τι θέλετε σχετικά με τα φίλτρα μας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να εγκαταστήσετε το φίλτρο μόνοι σας: Σε κάθε συσκευή περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης και αναλυτικά όλα τα στάδια για την σωστή τοποθέτηση της συσκευής, ώστε να το εγκαταστήσετε μόνοι σας χωρίς βοήθεια. Φροντίσαμε να φτιάξουμε για εσάς βίντεο εγκατάστασης για όλα τα φίλτρα νερού που διαθέτουμε. Θα τα βρείτε στη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει. Φυσικά, αν ζοριστείτε ή χρειάζεστε τηλεφωνική βοήθεια, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο κι ένας έμπειρος τεχνικός θα είναι στη διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσει τηλεφωνικά να το εγκαταστήσετε με ασφάλεια.


"Πού βρίσκονται τα καταστήματά σας;"

Κατάστημα Αθήνας (Νέα Ιωνία): Λεωφόρος Ηρακλείου 216, ΤΚ 142 31, Νέα Ιωνία, Αττική, 210 27 55 681

Κατάστημα Θεσσαλονίκης: Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' 34, ΤΚ 54248, 2310 383 588.

Κατάστημα Πειραιά: Γρηγορίου Λαμπράκη 69, ΤΚ 18532, 210 411 6497.


"Πώς να επιλέξω το σωστό ανταλλακτικό φίλτρο για την περιοχή μου;"

Τα ανταλλακτικά φίλτρα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία είναι αυτά που προτείνουμε για να καλύπτουν τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Στη συσκευή σας βέβαια ταιριάζουν και άλλα ανταλλακτικά φίλτρα. 

Λίγο κάτω από την περιγραφή του προϊόντος, θα δείτε τα διαθέσιμα ανταλλακτικά φίλτρα με φωτογραφίες (εκεί που λέει "Προσθέστε ανταλλακτικά φίλτρα..."). Εάν κάνετε κλικ στο "ματάκι" θα δείτε μία σύνοψη του ανταλλακτικού φίλτρου. Εάν κάνετε κλικ στην εικόνα, θα μεταφερθείτε στη σελίδα του ανταλλακτικού φίλτρου όπου μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες. Εάν ακόμη δεν έχετε αποφασίσει ποιο ανταλλακτικό φίλτρο είναι κατάλληλο για την περιοχή σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


Να βάλω φίλτρο πάνω στον πάγκο ή κάτω από τον πάγκο της κουζίνας;"

Αυτό εξαρτάται από εσάς και τον διαθέσιμο ελεύθερο χώρο στην κουζίνα σας. Σε γενικές γραμμές, τα φίλτρα άνω πάγκου μπορείτε να τα συνδέσετε μόνοι σας σε ελάχιστα δευτερόλεπτα αλλά πιάνουν χώρο πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Τα φίλτρα κάτω πάγκου δεν απαιτούν χώρο από τον πάγκο, όμως χρειάζονται έμπειρα χέρια για την εγκατάστασή τους ή ακόμα και υδραυλικό.


"Δεν ξέρω αν χρειάζομαι μονό, διπλό ή τριπλό φίλτρο"

Εάν το πρόβλημα της περιοχής σας είναι η άσχημη γεύση και μυρωδιά, τότε χρειάζεστε ένα μονό φίλτρο. Εάν όμως έχετε και πολλά χώματα, τότε χρειάζεστε διπλό φίλτρο - στο πρώτο στάδιο θα μπει ένα φίλτρο για τα χώματα και στο δεύτερο ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα. Εάν όμως έχετε 3 προβλήματα (πχ πολλά άλατα, πολλά χώματα και άσχημη γεύση), τότε χρειάζεστε τριπλό φίλτρο, ένα για τα άλατα, ένα στάδιο για τα χώματα κι ένα για την άσχημη γεύση. Εάν τραβάτε νερό από γεώτρηση ή μένετε σε νησί ή στη Χαλκιδική τότε χρειάζεστε φίλτρο αντίστροφης όσμωσης. Όπως και να χει, εάν δεν είστε σίγουροι, απλά επικοινωνήστε μαζί μας! Θα χαρούμε να βρούμε μαζί το κατάλληλο φίλτρο νερού για την περιοχή σας!


"Πώς θα θυμάμαι την ημερομηνία αλλαγής του ανταλλακτικού φίλτρου;"

Αυτό αφήστε το πάνω μας! Όταν πλησιάζει ο καιρός να αλλάξετε το φίλτρο σας, σας παίρνουμε ένα τηλέφωνο για να σας ενημερώσουμε ότι πλησιάζει ο χρόνος αντικατάστασης του ανταλλακτικού.


"Αν σπάσει κάποιο μέρος του φίλτρου, έχετε ανταλλακτικά;"

Διαθέτουμε όλα τα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστείτε για τη συσκευή σας.


"Τί περιλαμβάνει η εγγύηση;"

Για τα φίλτρα κάτω πάγκου: Η εγγύηση καλύπτει τις πλαστικές φιλτροθήκες εφόσον η πίεση του δικτύου σας δεν ξεπερνά τα όρια αντοχής της συσκευής μας. Γιαυτό καλό είναι να μετρήσετε την πίεση του δικτύου σας. Εάν η πίεση είναι μεγάλη θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε μειωτή πίεσης για την ασφάλεια της συσκευής και φυσικά του δικτύου σας. Εάν η συσκευή σας διαθέτει βρυσάκι για το φιλτραρισμένο νερό, τότε αυτό έχει δύο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας. Τα υπόλοιπα μεταλλικά μέρη καλύπτονται από δύο χρόνια εγγύηση. Εάν η βάση είναι ανοξείδωτη, τότε η εγγύηση για τη βάση είναι στα δέκα χρόνια.

Για τα φίλτρα άνω πάγκου: Η εγγύηση καλύπτει όλα τα πλαστικά μέρη. Το βρυσάκι και ο διανομέας νερού έχουν δύο χρόνια εγγύηση καθώς χρειάζονται συντήρηση που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσάς (πχ καθαρισμός του διανομέα από τα άλατα).

Για τα φίλτρα νερού βρύσης: Η εγγύηση καλύπτει όλα τα πλαστικά μέρη για 10 χρόνια. Ο διανομέας νερού έχει δύο χρόνια εγγύηση καθώς χρειάζεται συντήρηση που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσάς (πχ καθαρισμός του διανομέα από τα άλατα κτλ.).

Για τη μεταφορά των προϊόντων: Εάν παραλάβετε οποιοδήποτε προϊόν μας σπασμένο ή έστω ταλαιπωρημένο από τη μεταφορά, τότε αναλαμβάνουμε με δικά μας έξοδα την πλήρη αντικατάστασή του με κούριερ.

Για να ισχύει η εγγύηση: Η εγγύηση για να ισχύει θα πρέπει να συντηρείτε σωστά το φίλτρο σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης κι εγκατάστασης και η ζημιά να μην έχει προέλθει από χτύπημα - σπάσιμο δικής σας υπαιτιότητας. Επίσης πρέπει να αλλάζετε τα ανταλλακτικά φίλτρα στον προβλεπόμενο χρόνο. Τα ανταλλακτικά φίλτρα πρέπει να τα προμηθεύεστε από την Primato ή κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα. Εάν η συσκευή τραυματίστηκε κατά την μεταφορά της από τον κούριερ, αναλαμβάνουμε αμέσως να την πάρουμε πίσω με δικά μας έξοδα και να στείλουμε καινούργια το συντομότερο δυνατόν. Η αποστολή γίνεται με κούριερ για να μην σας καθυστερούμε.


"Έχω χάσει το κλειδί και δεν μπορώ να ξεβιδώσω τη συσκευή για να αλλάξω το ανταλλακτικό φίλτρο"

Διαθέτουμε όλα τα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστείτε για τη συσκευή σας, περιλαμβανομένων και των κλειδιών. Απλά ενημερώστε μας για το ανταλλακτικό που χρειάζεστε.


"Δεν μπορώ/Δεν θέλω να παραγγείλω ηλεκτρονικά. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;"

Φυσικά! Απλά καλέστε μας στο 2310 383 588 ή στο 210 27 55 681 και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα! Φυσικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματά μας από κοντά. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


"Θέλω να παραγγείλω ηλεκτρονικά για να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου, αλλά δεν έχω καλές γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή."

Κανένα πρόβλημα! Απλά καλέστε μας ενώ είστε μπροστά στον υπολογιστή σας και θα σας βοηθήσουμε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά βήμα-βήμα.


"Πόσο χρόνο χρειάζεται ο κούριερ για να παραδώσει το δέμα στο σπίτι μου;"

Συνήθως παραδίδουν την επόμενη ή την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα.


"Μπορώ μελλοντικά να βάλω κάποιο άλλο ανταλλακτικό φίλτρο;"

Ναι. Θα συζητήσουμε μαζί εάν χρειάζεστε κάποιο άλλο ανταλλακτικό φίλτρο. Αυτό συνήθως προτείνεται όταν αλλάζει η ποιότητα του νερού στην περιοχή σας.


"Θα βρίσκω πάντα φίλτρο;"

Η Primato λειτουργεί από το 2008 με μεγάλη επιτυχία. Είμαστε διάσημοι για την πολύ καλή εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να ανοίξουμε περισσότερα κατάστηματα στην Ελλάδα ώστε να μπορείτε να προμηθεύεστε το φίλτρο σας από όποιο σημείο εξυπηρέτησης σας βολεύει. Κάθε χρόνο βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και μεγαλώνουμε το δίκτυό μας.


Πόσο κοστίζει η αποστολή του φίλτρο με κούριερ;"

Κάτω από το κουμπί "Προσσθήκη στο καλάθι" θα δείτε ένα σύνδεσμο που λέει "ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ". Σε αυτό το κείμενο αναγράφεται με λεπτομέρειες το κόστος αποστολής των προϊόντων. Για αγορές άνω των 50€, η αποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των 50€ η αποστολή κοστίζει 2,5€. Συνεργαζόμαστε με αρκετές εταιρίες κούριερ οπότε μπορείτε να επιλέξετε αυτήν που σας εξυπηρετεί καλύτερα.


"Γιατί να προτιμήσω εσάς;"

Είμαστε μία Ελληνική εταιρία με αποθήκες στη Νέα Ραιδεστό και καταστήματα σε Θεσσαλονίκη κι Αθήνα. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε πριν αλλά και πολύ μετά την πώληση και είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε και να σας λύσουμε όλες τις απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τα προϊόντα μας. Φροντίζουμε τα προϊόντα να έρθουν στο σπίτι σας το συντομότερο δυνατόν και με τη μέγιστη φροντίδα. Πουλάμε μόνο ποιοτικά προϊόντα γιαυτό και προσφέρουμε εγγύηση. Παγκόσμιες εταιρείες που εξειδικεύονται χρόνια στην κατασκευή οικιακών συστημάτων καθαρισμού νερού, όπως είναι οι αμερικάνικες Watts Water Technologies, Pure Pro USA και Ceramic Filters Company Inc. μας έχουν επιλέξει ως επίσημους διανομείς τους. Γιαυτό το λόγο όλα τα φίλτρα νερού διαθέτουν 10 Χρόνια Εγγύηση. Ακόμα, κατασκευάζουμε κάποια φίλτρα στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Μπορεί η κατασκευή φίλτρων να μας κοστίζει αρκετά, όμως έτσι δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα με τις καλύτερες προδιαγραφές. Γιαυτό διαθέτουμε ISO 9001:2015 για την κατασκευή και συναρμολόγηση φίλτρων νερού!

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των φίλτρων, η τεχνογνωσία και η συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού μας στον τομέα των φίλτρων, η έρευνα αγοράς στην ποιότητα και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι κάποιοι από τους λόγους που θα σας κάνουν να μας εμπιστευθείτε . Είμαστε δίπλα σας όλο τον χρόνο, σε ό, τι χρειαστείτε και για εμάς κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.


Για όσες απορίες κι ερωτήσεις δεν καλύψαμε σε αυτό το άρθρο, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 383 588 ή στο 210 27 55 681. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατασκευαστές:
Primato
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΣΤ.
Σχόλιο
Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση και την άμεση αποστολή καθώς και τη βοήθεια μέσω τηλεφώνου για κάποιες απορίες που είχα στο τρόπο εγκατάστασης ! Για την απόδοση του μέχρι τώρα που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η φουλ σεζόν είμαι ευχαριστημένος. Αργότερα να δω πως θα πάει θα κάνω ξανά κριτική .
george
Σχόλιο
value for money.
Για τη δουλειά που το χρησιμοποιώ ότι πιο αξιόπιστο και προσιτό. Ελπίζω να αντέξει και στον χρόνο.
George L.
Σχόλιο
Πολύ ευχαριστημένος. Τη δούλεψα πέρσι όλη τη σεζόν στην Κύθνο σε καφέ και με κάλυψε απόλυτα. Έδωσα σε εσπρεσιέρα και σε παγομηχανή καθαρό νερό και ανταπεξήλθε θαυμάσια.
Αξιόπιστο μηχάνημα. Βέβαια χρησιμοποίησα και δεξαμενάκι για τη φουλ σεζόν.
Τώρα ετοιμάζομαι για αλλαγή φίλτρων και έναρξη σεζόν.

Προσθέστε ανταλλακτικά φίλτρα με ΕΚΠΤΩΣΗ 20%


Οδηγίες: Προσθέστε τη συσκευή στο καλάθι σας. Έπειτα, από τα ανταλλακτικά φίλτρα παρακάτω, προσθέστε όσα θέλετε. Αυτόματα στο ταμείο θα κερδίσετε έκπτωση 20%.

Επιλέξτε άλλη βρύση για το φίλτρο σας


Οδηγίες: Προσθέστε τη συσκευή στο καλάθι σας. Έπειτα, επιλέξτε μία από τις βρύσες που φαίνονται εδώ. Αυτόματα, θα αφαιρεθούν €25, όσο δηλαδή κοστίζει η βρύση DELUXE 101 που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία.

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 | 210 27 55 681 | 210 411 6497
Για ό, τι χρειάζεστε!