2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Φίλτρο νερού βρύσης BRITA On Tap

Δεν υπάρχει απόθεμα
BRITA On Tap
49.00
(με ΦΠΑ)

Το φίλτρο αυτό προσφέρει άμεσα πεντακάθαρο και κρυστάλλινο νερό μέσω του συμπαγούς ενεργού άνθρακα που μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τα τριαλογονομεθάνια, το μόλυβδο, τα φυτοφάρμακα και διάφορες άλλες βλαβερές ουσίες. Η Γερμανική τεχνολογία της BRITA εγγυάται την ποιότητα αυτού του φίλτρου.

Γερμανική Τεχνολογία & Ποιότητα

+
  • Κόστος αποστολής

Η συσκευή:

  • Συνδέεται απευθείας στη μπαταρία της κουζίνας σας και προσφέρει άμεσα καθαρό κι εύγευστο νερό.
  • Διαθέτει ηλεκτρονική ένδειξη αλλαγής ανταλλακτικού για να ξέρετε ακριβώς πότε να αλλάξετε το φίλτρο.
  • Η εγκατάσταση είναι εύκολη και δεν απαιτεί τη χρήση εργαλείων.
  • Διαθέτει διακόπτη για να αλλάζετε εύκολα μεταξύ φιλτραρισμένου νερού και αφιλτράριστου νερού.


Το ανταλλακτικό φίλτρο:

  • Αποτελείται από συμπαγή ενεργό άνθρακα που μειώνει το χλώριο και τα παράγωγά του όπως το χλωροφόρμιο, τα τριαλογονομεθάνια, τα βιομηχανικά απόβλητα, μικροοργανισμούς, σκουριά, χώματα, λάσπες, πετραδάκια, μόλυβδο, εντομοκτόνα (πχ diurone, atrazine), προϊόντα απολυμάνσεως, διάφορες πτητικές οργανικές ουσίες (VOC' s), θολότητα και διάφορες άλλες βλαβερές ουσίες.
  • Έχει διάρκεια ζωής 3 μήνες ή 1200 λίτρα φιλτραρισμένου νερού. Φυσικά, η διάρκεια ζωής μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ποιότητα του νερού στην περιοχή σας.
  • Για να αλλάξετε το φίλτρο: Ξεβιδώστε το κάτω καπάκι του φίλτρου και βγάλτε το παλιό φίλτρο. Βιδώστε το νέο φίλτρο κι είστε έτοιμοι! Μην ξεχάσετε να ξανα-ρυθμίσετε την ηλεκτρονική ένδειξη αλλαγής φίλτρου.


Ηλεκτρονική ένδειξη αλλαγής ανταλλακτικού φίλτρου:

Η ηλεκτρονική ένδειξη βρίσκεται στο καπάκι της συσκευής. Η μπαταρία για την ηλεκτρονική ένδειξη υπάρχει στη συσκευή, πρέπει απλά να την βάλετε στη θέση της. Η ένδειξη μετρά 3 μήνες μέχρι να χρειαστεί να αλλάξετε το φίλτρο. Αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα για το 90% του χρόνου. Μόλις πλησιάζει ο καιρός για την αλλαγή του φίλτρου θα αναβοσβήνει σε κίτρινο χρώμα και στο τέλος θα αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα, προειδοποιώντας σας να επιταχύνετε την αλλαγή του ανταλλακτικού φίλτρου.

Κατασκευαστές:
Brita
ΚΑΜΠΡΑ ΜΑΡΙΣΟΥΛΑ
Σχόλιο
ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!
ΠΟΖΑΡΛΗΣ
Σχόλιο
ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!
ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Σχόλιο
Τη συσκευή αυτή την χρησιμοποιώ μια δεκαετία γεμάτη είναι εξερετικης ποιότητας απλά κάθε ενάμιση με δυο χρόνια περνώ όλο το σετ γιατί η πεταλούδα απο τη χρήση και τα άλατα σπάει. Επίσης είναι ένα πολύ καλό δώρο για όποιον αγαπάμε και θελουμε να τον βάλουμε στο τριπάκι της ποιότητας αυτής.
Ελένη
Σχόλιο
Πολύ καλο φίλτρο! Η γεύση του νερού ειναι πολύ καθαρή.
ΚΑΤΣΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Σχόλιο
Είχα την κανάτα Brita αποφάσισα να δοκιμάσω και το φίλτρο βρύσης. Η εταιρεία είναι εγγύηση και η ποιότητα του νερού είναι εξαιρετική. Θα τα πούμε ξανά σε 4 μήνες για την αλλαγή του φίλτρου!

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 | 210 27 55 681 | 210 411 6497
Για ό, τι χρειάζεστε!