2310 383 588
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Ανταλλακτικό φίλτρο νερού βρύσης BRITA On Tap

In stock
BRITA On Tap Cartridge
25.00
(με ΦΠΑ)

Μειώνει το χλώριο και τα παράγωγά του όπως το χλωροφόρμιο, τα τριαλογονομεθάνια, τα βιομηχανικά απόβλητα, μικροοργανισμούς, σκουριά, χώματα, λάσπες, πετραδάκια, μόλυβδο, εντομοκτόνα (πχ diurone, atrazine), προϊόντα απολυμάνσεως, διάφορες πτητικές οργανικές ουσίες (VOC' s), θολότητα και διάφορες άλλες βλαβερές ουσίες. Ταιριάζει μόνο στη συσκευή BRITA On Tap. Αντικατάσταση κάθε 3 μήνες.

+
  • Κόστος αποστολής
  • Αποτελείται από συμπαγή ενεργό άνθρακα που μειώνει το χλώριο και τα παράγωγά του όπως το χλωροφόρμιο, τα τριαλογονομεθάνια, τα βιομηχανικά απόβλητα, μικροοργανισμούς, σκουριά, χώματα, λάσπες, πετραδάκια, μόλυβδο, εντομοκτόνα (πχ diurone, atrazine), προϊόντα απολυμάνσεως, διάφορες πτητικές οργανικές ουσίες (VOC' s), θολότητα και διάφορες άλλες βλαβερές ουσίες.
  • Έχει διάρκεια ζωής 3 μήνες ή 1200 λίτρα φιλτραρισμένου νερού. Φυσικά, η διάρκεια ζωής μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ποιότητα του νερού στην περιοχή σας.
  • Για να αλλάξετε το φίλτρο: Ξεβιδώστε το κάτω καπάκι του φίλτρου και βγάλτε το παλιό φίλτρο. Βιδώστε το νερό φίλτρο κι είστε έτοιμοι! Μην ξεχάσετε να ξανα-ρυθμίσετε την ηλεκτρονική ένδειξη αλλαγής φίλτρου.
  • Ταιριάζει μόνο στη συσκευή φιλτραρίσματος νερού BRITA On Tap

Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις

Γράψτε μία κριτική

Τι λένε οι πελάτες μας