2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Ανταλλακτικό φίλτρο νερού 2μm συμβατό με τα φίλτρα νερού βρύσης Primato USA-TF. AquaMetix TF

In stock
AquaMetix TF
25.00

Είναι συμβατό μόνο με τα Φίλτρα Νερού Βρύσης Primato USA-TF-WW (λευκό), USA-TF-GG (γκρι) και USA-TF-BL (μαύρο)

Το AquaMetix® TF  μειώνει το χλώριο, τα νιτρικά, τον μόλυβδο, το αργίλιο, τον χαλκό, το αρσενικό, τα κολοβακτηρίδια και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες.

Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ με πρώτες ύλες των υψηλότερων FDA προδιαγραφών, τεχνολογιών αιχμής και αποδόσεων άνευ προηγουμένου.

Αντοχή 1500 λίτρα ή 4-5 μήνες.

Τεχνολογία: Συμπαγής ενεργός άνθρακας με Ζεόλιθο

Διαπερατότητα 2μm

Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση EN-ISO 14898

+
  • Κόστος αποστολής

Το ανταλλακτικό φίλτρο AquaMetix® TF

aquametix tf φίλτρο νερού

Είναι συμβατό μόνο με τα Φίλτρα Νερού Βρύσης Primato USA-TF-WW (λευκό), USA-TF-GG (γκρι) και USA-TF-BL (μαύρο)

Το AquaMetix® TF που περιλαμβάνεται στη συσκευή είναι το μόνο συνδυαστικό φίλτρο που μειώνει το χλώριο, τα νιτρικά, τον μόλυβδο, το αργίλιο, τον χαλκό, το αρσενικό, τα κολοβακτηρίδια και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες.

Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ με πρώτες ύλες των υψηλότερων FDA προδιαγραφών, τεχνολογιών αιχμής και αποδόσεων άνευ προηγουμένου.

Αντοχή 1500 λίτρα ή 4-5 μήνες.

Λίγα λόγια για τον ενεργό άνθρακα

coconut shell carbon

Ο ενεργός άνθρακας που έχει το AquaMetix® TFείναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν που μοιάζει οπτικά με μια λεπτή, άοσμη, άγευστη και μη τοξική μαύρη σκόνη. Μπορεί να παραχθεί από τύρφη, μπαμπού, κάρβουνο, ξύλο, πριονίδι, φλοιό καρύδας, πυρήνες ελιάς καθώς και από άλλες πηγές. Θερμαίνεται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και σε κενό αέρα για να αποκτήσει την χαρακτηριστική πορώδη επιφάνεια του. Οι μικροσκοπικές αυτές τρύπες, ή αλλιώς πόροι, μπορούν να αυξήσουν το εμβαδόν της επιφάνειας του άνθρακα από 500 έως 1500 m2/gr. Λόγω αυτής της επεξεργασίας, μπορεί και δεσμεύει διάφορες ουσίες που έρχονται σε επαφή με αυτόν, σε υγρή ή και αέρια μορφή, και σε ποσότητες πολλαπλάσιες του βάρους του. Ένα κυβικό εκατοστό ενεργού άνθρακα έχει το ίδιο εμβαδόν με μια επιφάνεια 50.000 τετραγωνικών μέτρων. Φυσικά, ο ενεργός άνθρακας που παράγεται από φλοιό καρύδας είναι ο πιο οικολογικός και φιλικός προς το περιβάλλον! Το AquaMetix® συνδυάζει δύο είδη ενεργού άνθρακα με Ζεόλιθο και η διαπερατότητά του είναι 2μm.

Λίγα λόγια για τον Ζεόλιθο

Ζεόλιθος στα φίλτρα νερού

Ο Ζεόλιθος είναι ένα ορυκτό ηφαιστειακής προέλευσης που, λόγω της ιδιαίτερης χημικής ιδιότητάς του, χρησιμοποιείται στη βιομηχανία επεξεργασίας νερού, την προστασία του περιβάλλοντος, τις καλλιέργειες, τη γεωργία κ.α. Ονομάστηκε έτσι το 1756 από τον Σουηδό ορυκτολόγο Άξελ Κρόνστεντ, ο οποίος παρατήρησε ότι με την ταχεία θέρμανση στιλβίτη παράγεται μεγάλη ποσότητα ατμού από το νερό που είχε απορροφηθεί από το υλικό. Έτσι ονόμασε αυτό το υλικό ζεόλιθος, από το ζέω (βράζω) και τον λίθο.

Περιέχει σημαντική ποσότητα κλινοπτιλόλιθου και χρησιμοποιείται, επίσης, στην πυρηνική επεξεργασία, καθώς μπορεί να καθαρίσει τα πυρηνικά απόβλητα που περιέχουν ραδιενεργά ισότοπα. Μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του είναι η ικανότητα να δεσμεύει και να εξαλείφει βαρέα μέταλλα, όπως είναι ο μόλυβδος, ο υδράργυρος, το κάδμιο, το αλουμίνιο και ο επιπλέον σίδηρος, χωρίς να αφαιρεί τα υγιή ιόντα και μέταλλα.

Κατασκευαστές:
Primato
χρηστος σπετσες
Πλεονεκτήματα
το εχω σε νησι
απλα πολυ καλη ποιοτητα νερου και γλυτωνεις πολλα χρηματα απο τα εμφιαλωμενα που δεν ξερεις αν τα εχουν στον ηλιο ολη μερα
Σχόλιο
τελειο...
Ελένη Σ.
Σχόλιο
Το χρησιμοποιώ εδώ και 1μιση μήνα περίπου και είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει.
Το νερό έχει ωραία γεύση και δεν μυρίζει καθόλου χλώριο.
Συγκρατεί και τα βαρέα μέταλλα
Χρειάζεται αλλαγή κάθε 4-5 μήνες.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Κ.
Σχόλιο
ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΦΙΛΤΡΟ, ΔΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!
ΚΩΣΤΑΣ
Σχόλιο
Καλό είναι. Η γεύση φτιάχνει πόλύ.
Μάκης Δεσποτακης
Σχόλιο
Ως χρήστης διαφόρων φίλτρων νερου όλα αυτά τα χρόνια έτυχε να συναντηθώ και με αυτό και να το επιλέξω μιας που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ο συνδυασμός των δύο συστατικών του άνθρακας + ζεόλιθος.
Καλό είναι. Ειμαι ήδη στο 4ο ανταλλακτικό.
Τα λίτρα του είναι καλά για 2 άτομα. Το κόστος όχι ιδιαίτερα ακριβό για αυτό που προσφέρει. Μέχρι στιγμής όλα καλά.
Γεωργία Μαρ.
Σχόλιο
Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη με το φίλτρο. Μένουμε στο Γαλάτσι και η γεύση του χλωρίου ήταν αποτρεπτική για να πιούμε νερό. Επειδή δεν θέλαμε για λόγους υγείας να χρησιμοποιούμε εμφιαλωμένα καταφύγαμε σε αυτό το φίλτρο. Το χρησιμοποιούμε σχεδόν 2 χρόνια και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι!
ΜΑΡ Λ.
Σχόλιο
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΙΛΤΡΟ, ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ!!! ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!
Ανώνυμος/η
Σχόλιο
Δεν ξέρω γιατί τόσο χρόνια δεν χρησιμοποιούσα φίλτρο νερού;
Καμία σχέση το νερό ούτε σε γεύση, ούτε όμως και στην αίσθηση όταν το πίνεις. Επίσης έχουμε παρατηρήσει όλοι στο σπίτι ότι πίνουμε πολύ περισσότερο νερό από τότε που το αποκτήσαμε και αυτό μόνο καλό είναι!
Δεν ξέρω αν όλα τα φίλτρα λειτουργούν έτσι ή έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, πάντως αυτό είναι δυναμίτης.
Ιωάννα Τάτση
Σχόλιο
Εξαιρετικής ποιότητας φίλτρο! Πρόσφατα πήρα το φίλτρο βρύσης Primato με αυτό το ανταλλακτικό και αυτό που με εντυπωσίασε είναι ο συμπαγής άνθρακας που περιέχει με ζεόλιθο. Φιλτράρει μέχρι και νιτρικά!

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 | 210 27 55 681 | 210 411 6497
Για ό, τι χρειάζεστε!