Φίλτρα νερού Doulton

Η Primato Hellas είναι επίσημος διανομέας των φίλτρων νερού Doulton στην Ελλάδα. Τα φίλτρα νερού Doulton κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι τα καλύτερα ποιοτικά φίλτρα που κυκλοφορούν στην αγορά.

15.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Αυτό το φίλτρο μειώνει το χώμα, τη λάσπη, την άμμο και την σκουριά στο νερό. Είναι ένα εκπληκτικό προ-φίλτρο, δηλαδή, προστατεύει το επόμενο στάδιο φιλτραρίσματος νερού, και είναι ιδανικό για περιοχές με πολύ χώμα και λάσπη. Ταιριάζει μόνο σε συσκευές Doulton. Φυσικά, όπως και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της Doulton, κατασκευάζεται στην Αγγλία.

+

18.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Είναι "ανοικτό" και από τις δύο μεριές (Open Both Ends), άρα ταιριάζει στις περισσότερες συσκευές του εμπορίου. Συνεπώς, δεν χρειάζεται να έχετε συσκευή Doulton για να βάλετε αυτό το φίλτρο. Αποτελείται από ένα εξαιρετικά λεπτό κεραμικό υλικό, ικανό να μειώσει απλά στοιχεία, όπως το χώμα, η λάσπη και η σκουριά, αλλά και πιο σύνθετα στοιχεία, όπως τα κρυπτοσπορίδια, οι κύστες, τα βακτήρια και η θολότητα. Είναι προ-φίλτρο, άρα συνήθως μπαίνει σε διπλά ή τριπλά φίλτρα νερού σαν πρώτο στάδιο για να προστατέψει τα επόμενα στάδια φιλτραρίσματος. Είναι εμποτισμένο με ασήμι, χαρακτηριστικό που αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων και βακτηρίων. Κατασκευάζεται στην Αγγλία, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της Doulton.

+

39.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Αυτό το κορυφαίο φίλτρο της Doulton ταιριάζει στις συσκευές Doulton HCP, HCS, HIP, HIP Duo, HCP Duo και Eco Fast και μειώνει αποτελεσματικά τις πιο δύσκολες βλαβερές ουσίες που υπάρχουν στο νερό, ακόμα και τον μόλυβδο! Το best - seller της Doulton κατασκευάζεται στην Αγγλία, όπως και τα υπόλοιπα φίλτρα της εταιρίας. Με την χρήση αυτού του φίλτρου, θα μείνετε 100% ικανοποιημένοι από την ποιότητα του νερού σας και θα μπορείτε να το απολαμβάνετε με ευχαρίστηση εσείς και η οικογένειά σας. Ικανό να απομακρύνει ακόμα και τη χολέρα, αυτό το φίλτρο αποτελεί σίγουρα εγγύηση ποιότητας.

+

39.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Αν το νερό του σπιτιού σας έχει πολλά άλατα, τότε μόλις βρήκατε το σωστό φίλτρο για αυτήν την περίπτωση. Το φίλτρο Doulton Cleansoft αποτελείται από διατροφική ρητίνη ανταλλαγής ιόντων που μειώνει τα άλατα στο πόσιμο νερό. Τοποθετείται σε διπλά ή τριπλά φίλτρα της Doulton, όπως τα HCP DUO και HIP DUO, σαν πρώτο στάδιο. Έτσι, το νερό εισέρχεται χωρίς άλατα στο δεύτερο στάδιο φιλτραρίσματος νερού, κάτι που επιτρέπει στο φίλτρο του δευτέρου σταδίου να λειτουργεί ανεμπόδιστα. Ταιριάζει μόνο στις συσκευές της Doulton ® HCP, HCS, HIP, HCP DUO, HIP DUO κι ECO FAST. Όπως και τα υπόλοιπα φίλτρα αυτής της εταιρίας, κατασκευάζεται στην Αγγλία με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

+

39.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Το φίλτρο μείωσης νιτρικών της Doulton τοποθετείται στο πρώτο στάδιο φιλτραρίσματος και ταιριάζει μόνο σε συσκευές της αγγλικής εταιρείας DOULTON. Στο δεύτερο στάδιο, μπορείτε να βάλετε ένα ανταλλακτικό φίλτρο UltraCarb, UltraCarb Chlorasyl ή UltraCarb SI που μειώνουν έναν μεγάλο αριθμό χημικών και βελτιώνουν τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.

+

42.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Το "νέο αγαπημένο" φίλτρο της Doulton είναι στην ουσία ένα αναβαθμισμένο Doulton ULTRA CARB που εξαλείφει το χλώριο και τις χλωραμίνες. Ικανό να μειώσει τον μόλυβδο, τους παθογόνους μικρο-οργανισμούς, τα βακτήρια, ακόμα και τη χολέρα, αυτό το φίλτρο αποτελεί εγγύηση ποιότητας για να μπορείτε εσείς κι η οικογένειά σας να απολαμβάνετε το νερό του σπιτιού σας. Ταιριάζει στις συσκευές Doulton HCP, HCS, HIP, HCP DUO, HIP DUO και Eco Fast. Εάν στην περιοχή σας γίνονται συχνά υπερχλωριώσεις ή αν η έντονη μυρωδιά είναι το βασικό πρόβλημα του νερού σας, τότε μόλις βρήκατε το κατάλληλο φίλτρο. Κατασκευάζεται στην Αγγλία από υψηλής ποιότητας υλικά και με τις καλύτερες προδιαγραφές.

+

42.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Ταιριάζει μόνο στη συσκευή φιλτραρίσματος νερού Franke. Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο

+

45.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Η μακρά λίστα μολυσματικών ουσιών που αφαιρεί αυτό το φίλτρο, σε συνδυασμό με τη μείωση αλάτων, το βάζουν στην πρώτη θέση μεταξύ των καλύτερων φίλτρων του κόσμου! Ικανό να μειώσει τις πιο απλές βλαβερές ουσίες, όπως το χλώριο και το χλωροφόρμιο, μέχρι τις πιο σύνθετες, όπως το E. Coli, τη σαλμονέλα, τον μόλυβδο, ακόμα και τον τύφο, το φίλτρο αυτό είναι η καλύτερη επιλογή σας για πεντακάθαρο και κρυστάλλινο νερό χωρίς άλατα. Ταιριάζει στις συσκευές Doulton HCP, HCS, HIP, HCP DUO, HIP DUO και Eco Fast. Η γεύση του νερού είναι απίστευτη και η ποιότητα ασυναγώνιστη. Κατασκευάζεται στην Αγγλία με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και είναι ένα φίλτρο που θα λατρέψετε.

+

45.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Ταιριάζει στις συσκευές φιλτραρίσματος νερού Doulton Filtadapt. Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο

+

49.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Ταιριάζει μόνο στη συσκευή φιλτραρίσματος νερού Doulton ICP με την ηλεκτρονική ένδειξη.

+

55.00 (με ΦΠΑ)  
_in_stock

Αυτό το φίλτρο είναι πολύ απλά ό, τι καλύτερο μπορείτε να βάλετε στη συσκευή φιλτραρίσματος του νερού σας! Ταιριάζει στις περισσότερες συσκευές του εμπορίου, καθώς είναι ανοικτό και από τις δύο μεριές (Open Both Ends). Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε όσους δεν έχουν συσκευή Doulton, αλλά θέλουν να πίνουν ποιοτικό νερό με τα ασυναγώνιστα φίλτρα της Doulton, να τοποθετήσουν ένα τέτοιο φίλτρο στη συσκευή τους. Ικανό να μειώσει τα βακτήρια, τον τύφο, το μόλυβδο, ακόμα και τη χολέρα, το φίλτρο αυτό είναι από μόνο του εγγύηση ποιότητας. Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για την οικογένειά σας από αυτό το εξαιρετικό φίλτρο. Κατασκευάζεται στην Αγγλία με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και προσφέρει πεντακάθαρο, κρυστάλλινο και, πάνω απ'όλα, υγιεινό νερό!

+

Τί λένε οι πελάτες μας

Skroutz Partner

Χρήσιμα